Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εντονη διαμαρτυρία από ΑΟ Μοσχάτο για διαιτησία


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Μοσχάτου για την διαιτησία στον αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού.
Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΟ Μοσχάτου έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού. Συνήθως δεν ασχολούμαστε κατά πάγια τακτική μας με την διαιτησία, αλλά η σημερινή κατάσταση ξεχείλισε το ποτήρι και εξήντλησε τις ανοχές μας.
Ανεξάρτητα από την εγκυρότητα του 3ου γκολ  που δέχθηκε η ομάδα μας - όπου κατά την γνώμη μας είναι σε καταφανή θέση οφσάιντ - ο επόπτης Μαραβέλης λόγω έλλειψης δυνάμεων βρισκόταν στο ύψος του πάγκου της ομάδας μας δηλαδή στο κέντρο του γηπέδου!!!!
Είναι προφανές ότι σε συνδυασμό με την λάθος θέση και την κακή εκτίμηση του διαιτητή η φάση είχε χαθεί.
Πως είναι δυνατόν να ορίζεται επόπτης και μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς ήταν επίσης επόπτης στο προηγούμενο παιχνίδι της Θύελλας Μοσχάτου με τον Αιακό, ένας άνθρωπος που ηλικιακά δεν έχει τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει?
Είναι δυνατόν οποία τυχόν εμπειρία ενός ανθρώπου που οριακά είναι κάτω από 60 ετών να υποκαταστήσει την έγκαιρη παρακολούθηση των φάσεων?
Πως είναι δυνατόν να σφυρίζουν παιχνίδια πρωταθλήματος οι ίδιοι διαιτητές που σφύριζαν εμάς όταν παίζαμε στο εφηβικό πριν 25 χρόνια? Έτσι θα πάει μπροστά το Πειραϊκό ποδόσφαιρο?
Ο διαιτητής Καρυοφυλλης απέδειξε με τις αποφάσεις του την ανικανότητα του. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε το σθένος να ζητήσει λεβέντικα ένα συγνώμη. Ένα συγνώμη που οφείλεται σε όλους εμάς τους αγνούς παράγοντες του Μοσχάτου και των άλλων Πειραϊκών σωματείων που προσπαθούν χωρίς άλλη βοήθεια να προάγουν το ποδόσφαιρο και θα μας ήταν αρκετό.
Τι θα πούμε σαν παράδειγμα στα παιδιά των ακαδημιών που παρακολουθούσαν για να τους εξηγήσουμε? ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι και ότι ανίκανοι διαιτητές μπορούν να τους κόβουν την χαρά?
Τα λάθη τα συγχωρούμε γιατί είναι ανθρώπινα, αυτό που δεν συγχωρούμε είναι η προκλητικότατη συμπεριφορά, ενός κακού διαιτητή και ενός ανύπαρκτου επόπτη, που μας στέρησαν με εξίσου προκλητικό τρόπο την χαρά της νίκης και την δυνατότητα να διεκδικούμε επί ίσης οροις το δικαίωμα της ανόδου.
Καλούμε την ΕΠΣΠ να εξετάσει την σημερινή διαιτησία και να θέσει εκτός πινάκων διαιτητές που δεν μπορούν η δεν πρέπει λόγω ηλικίας να διαιτητεύουν. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει για εμάς.
Σε πρώτη φάση καλούμε τους κκ Καρυοφυλλη και Μαραβέλη να αυτοεξαιρεθουν από τους αγώνες του Α.Ο. Μοσχάτου για την προστασία τους (να μην εκτίθενται) και για να μην δυναμιτίζουν με τις αποφάσεις τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και δεν θα μας το χαλάσουν ανίκανοι διαιτητές και επόπτες.


Μετά τιμής το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού για την νίκη και στο επόπτη Χαλβατζακο που σφύριξε ότι έβλεπε και έσωσε το τρωθεν κύρος μιας ανύπαρκτης διαιτησίας».

http://pireas2day.gr/02,26,2245,00.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου