Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Σπ. Παπασπύρος: Έρχεται κύμα διεκδικήσεων και αντιδράσεων 

Έρχεται κύμα διεκδικήσεων και αντιδράσεων, δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας της συνομοσπονδίας με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο συμμετείχαν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης, Παμπούκης και Πεταλωτής.
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις είναι δεδομένες πέραν της αυριανής επετείου της Πρωτομαγιάς με στάσεις εργασίας την Τρίτη, την απεργία της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της συνομοσπονδίας για προσδιορισμό ημερομηνίας νέας απεργίας.
Τονίσαμε στο κυβερνητικό κλιμάκιο να ξεχάσει την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, τη μείωση του εφάπαξ και την ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, δήλωσε ο κ. Παπασπύρος.
Εκτίμησε ότι η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση αν η κοινωνία οδηγηθεί σε βίαιη πτώση του βιοτικού της επιπέδου γυρίζοντας 50 χρόνια πίσω.
Τόνισε ότι η ΑΔΕΔΥ από τη λήψη του πρώτου κιόλας πακέτου μέτρων είχε κάνει λόγο για είσοδο της οικονομίας σε ύφεση, σημείωσε ότι πρέπει να μπει φραγμός τώρα, ενώ πρόσθεσε ότι η ΑΔΕΔΥ έχει προτάσεις για την περιστολή των δαπανών και την αύξηση των εσόδων.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1810283

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου