Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 - Ώρα: 18.30, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/ds/ds_24_1.pdf

Ελληνίδα αθλήτρια έγινε πρωτοσέλιδο στην Telegraph

Ο λόγος για το «αστέρι» μας στη ρυθμική γυμναστική, Βαρβάρα Φίλιου, η οποία απεικονίζεται σε αυτή την εντυπωσιακή φιγούρα κατά τη διάρκεια της δοκιμής των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το πρωτοσέλιδο της Telegraph έχει ως θέμα της τις καλύτερες φωτογραφίες από αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής.




http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=457678&cid=10



«Δεν τα παρατάμε»

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη και τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί του Ατρόμητου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε έκτακτη σύσκεψη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και έστειλε μήνυμα προς όλες τις πλευρές. 

«Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς και θα τα δώσουμε όλα, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο και για διάκριση στο Europa League» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους συνεργάτες του.



περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=457778&cid=10

«Ωραία» σαραντάρα

Μπορεί να πλέον να πλησιάζει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, ωστόσο φαίνεται πως ο χρόνος είναι πολύ φιλικός μαζί της. Ο λόγος για την Lisa Snowdon, το διάσημο μοντέλο από τις Η.Π.Α., η οποία γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου τα 40 της γενέθλια.

Πρακτικά, τα γενέθλιά της είναι τα ξημερώματα της Τρίτης, ωστόσο η ίδια επέλεξε να τα γιορτάσει λίγο νωρίτερα παρέα με στενούς της φίλους.

Φορώντας ένα κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, που τόνιζε τις χυμώδεις καμπύλες της, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της την ώρα παραμονής σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=457663&cid=11

Νικήτρια του «Dancing on Ice» στέφθηκε η Ιωάννα Πηλιχού


Συγκινητικό το κλίμα στο φινάλε του show

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι τελικά η μεγάλη νικήτρια του «Dancing on ice» που έριξε αυλαία απόψε. Έπειτα από τρεις δύσκολες και απαιτητικές χορογραφίες η Ιωάννα επικράτησε της αντιπάλου της, Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Αναμφισβήτητα και οι δύο διαγωνιζόμενες ήταν υπέροχες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αφήνοντας εκτός άτομα που θεωρούνταν φαβορί όπως η Shaya και πολλοί άλλοι. 

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, οι δύο λαμπερές πρωταγωνίστριες παραμένουν φίλες. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή η Ιωάννα ξεχώρισε και ήταν απ τα μεγάλα φαβορί, χάρη στις εμφανίσεις της στο σόου και στις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη

Αλλάζει πάλι ο καιρός από την Τετάρτη, όπου σύμφωνα με την ΕΜΥ επανέρχονται έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά κυρίως σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά και ο υδράργυρος θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα μέχρι το Σάββατο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη την χώρα, όμως τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 5 με 7 Μποφόρ, ενώ σταδιακά θα μεταβληθούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 8 με 9 Μποφόρ.

Όπως προαναφέρθηκε, αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας από τα δυτικά και τα βόρεια.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΑΟΝΑ 46 - 56

Μετά από ένα σκληρό και ενδιαφέρον παιχνίδι οι γυναίκες της Ελευθερίας έχασαν από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟΝΑ  στο Μοσχάτο.  


Τώρα ο ΑΟΝΑ προσπάθησε να επιβάλλει από την 1η περίοδο την θεωρητική υπεροχή του  δημιουργώντας κυρίως πρόβλημα  σαρώνοντας τα ριμπάουντ στο καλάθι της Ελευθερίας και ανανεώνοντας συνεχώς τις επιθέσεις του. Η  Ελευθερία διόρθωσε αυτόν τον τομέα και με αντεπίθεση ισοφάρισε στο ημίχρονο.  Η 3η περίοδος ήταν καταστροφική για την Ελευθερία που αποσυντονίστηκε μένοντας άποντη τα πρώτα 8 λεπτά και στη συνέχεια σκοράροντας μόνο με βολές, ο ΑΟΝΑ  πήρε μια διαφορά και στην εκπνοή κέρδισε 3 βολές(εύστοχες) σε ένα φάουλ πίσω από το κέντρο ελεγχόμενο ενδεχομένως μετά την κόρνα, και έφτασε τους +15 πόντους και την αίσθηση πως η νίκη είχε κλειδώσει για τον πρωτοπόρο. 
Το ματς έμοιαζε να έχει ομοιότητες με του α γύρου όταν ήταν ισόπαλο στο ημίχρονα αλλά και με την κατά κράτος επικράτηση του ΑΟΝΑ στο β μέρος έστω και με τα παράπονα τότε για τη διαιτησία κατά της ομάδας μας, αλλά ο κόουτς Τσαραπατσάνης και τα κορίτσια του είχαν άλλη γνώμη. Άρχισε μια αντεπίθεση που έφερε την Ελευθερία 3 πόντους πίσω στο σκορ και στα 4 δεύτερα η Ξηρογιάννη επιχείρησε έξω από τη ρακέτα της Ελευθερίας να στείλει την μπάλα στο απέναντι καλάθι αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε 3 βολές(κάτι που είχε δώσει υπέρ του ΑΟΝΑ στη λήξη του 3ου 10λέπτου) αλλά θεώρησε το φάουλ πάνω σε πάσα έτσι χωρίς καν μπόνους βολών η Ελευθερία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με κάποιο τρίποντο.


Περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/01/46-56_22.html

Προελαύνει η ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών

Τέσσερις είναι πλέον οι βαθμοί που χωρίζουν την πρωτοπόρο της Α1 βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση επικράτησε εκτός έδρας των Βριλησσίων με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Η νίκη ήρθε δύσκολα αφού η ΑΕΚ πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-23 και το τρίτο με 25-16. Η 11η αγωνιστική στην Α1 θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον αγώνα του «Ζηρίνειου» ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Ολυμπιακό.

Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η γηπεδούχος ομάδα):
 23-25, 23-25, 16-25.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Ηρακλής Θεσ.-Πανελλήνιος 3-0 (24-18, 25-10, 25-12)
Μαρκόπουλο-Πανιώνιος 3-0 (25-18, 25-21, 25-18)
Ανατόλια-Παναθηναϊκός 2-3 (25-21, 26-24, 19-25, 23-25, 9-15)
Μακεδόνες Αξιού-Άρτεμις 2-3 (28-26, 25-12, 23-25, 22-25, 11-15)
Βριλήσσια-ΑΕΚ 0-3 (23-25, 23-25, 16-25)
Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός 23/1

Η αθμολογία (σε 11 αγώνες)

1. ΑΕΚ (33-1) 33
2. Παναθηναϊκός (30-6) 29
3. Ολυμπιακός (25-7) 24 -10αγ.
4. Ηρακλής Κηφισιάς (24-10) 23 -10αγ.
5. Μαρκόπουλο (22-16) 19
6. Βριλήσσια (20-24) 15 
7. Ανατόλια (18-22) 13
8. Άρτεμις Κορυδαλλού (15-25) 12
. Μακεδόνες Αξιού (17-26) 12
10. Ηρακλής Θεσ. (13-28) 9
11. Πανιώνιος (9-28) 6
12. Πανελλήνιος (0-33) 0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κοπή της πίτας σήμερα το πρωί στον Ταύρο από τους Πολίτες Μπροστά (δείτε φωτο)

Ο Συνδυασμός των "Πολιτών Μπροστά"  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα το πρωί στην αίθουσα 7 στον Ταύρο (Επταλόφου & Πειραιώς).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετοί συμπολίτες μας και δημοτικοί σύμβουλοι από  παρατάξεις του δήμου μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" Άρη Κρεμμύδας μίλησε και ανέλυσε  πολλά θέματα που απασχολούν τον δήμο μας.    




Ο Έλληνας που κατέκτησε τις τουρκικές πασαρέλες


Πρόκειται για ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα και οι μετοχές του έχουν εκτοξευτεί στα ύψη! Ο λόγος για τον Ηλία Πετράκη, ο οποίος έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση στην Τουρκία, με αποτέλεσμα πολλοί σχεδιαστές της γειτονικής χώρας να επιδιώκουν διακαώς να συμμετάσχει στα ντεφιλέ τους.




Ο Ηλίας είναι μόλις 26 χρόνων, κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Το εντυπωσιακό μοντέλο ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα με την κολύμβηση, και στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής! Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή του Ηλία σε ηλικία μόλις 5 χρόνων.
περισσότερα στο

Πλασματικός χρόνος ασφάλισης 600 ημερών

Πλασματικό χρόνο ασφάλισης έως 600 ημέρες για ανεργία και ασθένεια έχουν όσοι συνταξιοδοτούνται με το νέο ασφαλιστικό, ενώ έως 400 ημέρες μπορούν να αναγνωρίζουν όσοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010. Τον διαχωρισμό προβλέπει εγκύκλιος του ΙΚΑ καθορίζοντας τις προϋποθέσεις για τις αναγνωρίσεις του χρόνου κύησης και λοχείας (έως 17 εβδομάδες) αλλά και του χρόνου συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας. Αναλυτικότερα η εγκύκλιος αναφέρει τα εξής:

Οι χρόνοι επιδότησης λόγω ασθένειας και ανεργίας θα λαμβάνονται υπόψη για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος λόγω γήρατος και θα μπορούν να συνυπολογιστούν 300 ημέρες για κάθε αιτία, ανεξαρτήτως του χρόνου της ανεργίας ή της ασθένειας για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από 1/1/2011 και μετά με τις νέες προϋποθέσεις του ασφαλιστικού νόμου. Αντίθετα, για όσους θεμελιώνουν ή κατοχυρώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31/12/2010 καθώς και για όσους θεμελιώνουν από 1/1/2011 και μετά με βάση προϋποθέσεις οι οποίες δεν τροποποιούνται εξακολουθούν να ισχύουν οι παλαιότερες προϋποθέσεις (αναγνώριση έως 200 ημέρες).

Στις κατηγορίες αυτών των ασφαλισμένων περιλαμβάνονται άνδρες που συνταξιοδοτούνται με 4.500 ημέρες ασφάλισης σε ηλικία 65 ετών για πλήρη σύνταξη ή 60 ετών για μειωμένη, οικοδόμοι που συνταξιοδοτούνται με τη συμπλήρωση του 58ου έτους της ηλικίας τους, ασφαλισμένοι από 1/1/1993 και μετά, εκτός των μητέρων ανηλίκων τέκνων που θα συνταξιοδοτηθούν μετά την 1/1/2013 (από την ημερομηνία αυτή τροποποιούνται οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησής τους).

Περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=457298&cid=8

Κάντε τζόκινγκ στην Αθήνα


Σε ποιούς χώρους της πρωτεύουσας μπορείτε να το χαρείτε

Θέλετε να γυμναστείτε και έχετε χρόνο αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για να πάτε στο γυμναστήριο; Η φύση είναι η λύση. Και μη σκεφτείτε το κρύο. Άλλωστε, το τρέξιμο και ειδικά μέσα στο πράσινο μόνο καλό κάνει στον οργανισμό σας.

Ακόμη και η τσιμεντούπολη της Αθήνας διαθέτει κάποια, λίγα, μέρη για να κάνετε εξάσκηση.

Για τζόκινγκ στον Εθνικό Κήπο
Ο Εθνικός Κήπος, δίπλα ακριβώς από τη Βουλή και σε απόσταση αναπνοή από το μετρό Συντάγματος είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις του υπαίθριου αθλήματος. Άλλωστε, αυτός ο χώρος για πολλά χρόνια ήταν το προπονητήριο ακόμη και πρωταθλητών αντοχής στην Ελλάδα.

Για τρέξιμο στο Πεδίον του Άρεως
Το Πεδίον του Άρεως δημιουργήθηκε το 1934 με στόχο να τιμηθούν οι ήρωες της επανάστασης. Το Δεκέμβριο του 2010 έγινε η ανάπλασή του και έτσι τώρα αποτελεί μία ικανοποιητική όαση πρασίνου στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Για τρέξιμο στο λόφο Φιλοπάππου
Αρκετή ανηφόρα και πολύ μεγάλη κατηφόρα. Πραγματικά ένας πράσινος χώρος μέσα στην πόλη, αρκεί φυσικά να το προσπαθήσετε καθώς υπάρχουν και κυκλικές διαδρομές αρκετά δύσκολες.

Εκτός από τα παραπάνω πάρκα, υπάρχει και το πάρκο του Αντώνη Τρίτση στο Καματερό, το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και πολλά ακόμη στην πρωτεύουσα. Μόνο που κάποια εξ’ αυτών χρειάζονται και προσοχή με δεδομένη την εγκληματικότητα που επικρατεί. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να πηγαίνετε για τρέξιμο κυρίως τα πρωινά.

Αιτήσεις στα ΚΕΠ μέχρι μέσα Μαρτίου ..Από 1η Φεβρουαρίου η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μέσω των ΚΕΠ. Η υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν απογραφεί, δεν θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο λάμβανε μέχρι σήμερα.

Η απογραφή αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη λίστα με τις κατηγορίες επιδομάτων που ακολουθεί:

  • Βαριάς Αναπηρίας
  • Βαριάς Νοητικής Καθυστέρησης
  • Εγκεφαλικής Παράλυσης
  • Κώφωσης
  • Κίνησης
  • Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων Ανασφάλιστων
  • Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ασφαλισμένων Δημοσίου
  • Συγγενούς αιμολυτικής αναιμίας/συγγενούς αιμορραγικής διάθεσης
  • Τυφλότητας
  • Νόσου του Χάνσεν
  • Απροστάτευτων Ανηλίκων
  • Ομογενών
  • Στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ
  • Διατροφικό (νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων)



http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231145651

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 51-48



Μετά από ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι οι κορασίδες έχασαν στον Άγιο Τρύφωνα από την Τερψιθέα. Οι δύο ομάδες είχαν εναλλασσόμενη πρωτοπορία στο σκορ με την Τερψιθέα να παίρνει προβάδισμα 3 πόντων στο ημίχρονο.  Στην 3η περίοδο πρώτα η Τερψιθέα και στη συνέχεια η ελευθερία χρησιμοποίησαν ζώνη, που είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει την Ελευθερία με 1 πόντο μπροστά. Παρά την αλλαγή σε μαν του μαν και από τις δύο ομάδες, η Ελευθερία θα προηγηθεί με 4 πόντους(35-39) 7 λεπτά πριν τη λήξη αλλά με 2 τρίποντα της Γιαννοπούλου η Τερψιθέα θα τεθεί με 44-40 επικεφαλής αλλά με την  Τριβυζάκη να σκοράρει συνεχόμενα η Ελευθερία θα ισοφαρίσει 47-47 στο τελευταίο δίλεπτο. Έτσι και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία για τη νίκη αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς.

Περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/01/51-48.html

VOLLEY ΄Β ΕΘΝΙΚΗ: NIKH ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ (28-26,25-13,25-20)

Με πολλές δυνάμεις και καλό ρυθμό παρουσιάστηκε σήμερα η ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου  στον αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα της Β εθνικής βόλλευ απέναντι στην φιλότιμη ομάδα της Καλαμάτας 80.


Με δύναμη ξεκίνησε το πρώτο σετ η ομάδα μας όπου και κατάφερε να προηγηθεί αλλά κατα την διαρκειά του ενα δύο λάθη έφεραν  μπροστά την αντίπαλη ομάδα ώπου και χρειάτηκε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να επιβληθεί με 28-26.


Επειτα απο αυτό έδειξε την δυναμική ψυχολογία της που  κατείχε μέσα στο  παιχνίδι της,  όπου στην συνέχεια βρίκοντας πάντα τις σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα κατάφερε πλέον εύκολα  να πάρει και τα άλλα δύο σετ.


Απο ότι φάνηκε το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής επέδρασε θετικά στην ομάδα και την  βοήθησε να ανεβάσει την αποδοσή της και πλέον περιμένουμε   καλύτερα αποτελέσματα για την συνέχεια.

Καλημέρα με ληστεία σε σούπερ μάρκετ


Διέφυγαν οι δράστες

Τέσσερις ένοπλοι λήστεψαν λίγο πριν τις 7 τα ξημερώματα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου 222 στην Καλλιθέα. 

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους που βρίσκονταν στο κατάστημα και αφαίρεσαν άγνωστο ποσό από το ταμείο. 

Οι ένοπλοι διέφυγαν και αναζητούνται.

«Ξυρίζει» το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα


Χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες που σημειώνονται σήμερα στην βόρεια Ελλάδα, καθώς με χιόνια ξημέρωσαν πολλές περιοχές, ιδίως σε μεγάλα υψόμετρα, στη Φλώρινα και στις Σέρρες. 

Οι οδηγοί συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις τους, παρόλα αυτά η τροχαία δεν έχει μέχρι στιγμής εκδώσει κάποια ανακοίνωση για προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας. 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν -1 στη Φλώρινα, ενώ στις υπόλοιπες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ο υδράργυρος δεν ξεπέρασε τους 4 βαθμούς Κελσίου.

Στην νότια Ελλάδα παρ όλα αυτά, οι θερμοκρασίες που παρατηρούνται είναι πιο ήπιες. 

Και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κρύο με ισχυρούς ανέμους, ενώ από την Τρίτη ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

                                          ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
                                                                                                               
                                                                                   Μοσχάτο 19 Ιανουαρίου 2012                                                                      

                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Α.Ο Μοσχάτου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:30,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου, Κωνσταντινουπόλεως&Σολομού στο Μοσχάτο.


                                                            Με τιμή
                                      το Δ.Σ του Α.Ο ΜΟΣΧΑΤΟΥ  



ΑΣΧΗΜΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ 43-56

Ένα παιχνίδι που ήθελε να πάρει όσο τίποτα άλλο η ομάδα του Λέοντα Μοσχάτου για να μπορέσει να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Γ' ΕΣΚΑΝΑ.
Τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσαν δεν τους άφησε να κάνουν το παιχνίδι που έπρεπε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία πολύ καλή και εύστοχη  ομάδα ή οποία για να μην ξεχνάμε πέρσι έπαιζε στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.
Σημασία έχει ότι   η ομάδα του Μοσχάτου προσπάθησε  για το καλύτερο παρότι έχει και κάποια παράπονα από την διαιτησία .
Τώρα έπειτα από αυτήν την ήττα μέσα στο γήπεδό της  τα πράγματα φυσικά είναι πιο δύσκολα αλλά επειδή το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο σημασία έχει να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την σωτηρία αλλά να δούνε ποιά είναι τα λάθη που έχουν γίνει, να ανασυγκροτηθούν  γρήγορα  και να επιμείνουν με πολύ πείσμα ότι μπορούν να τα καταφέρουν. 


Τα δεκάλεπτα του αγώνα 13-09,24-21,33-38,43-56

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final-4

Τα εισιτήρια για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης θα βγουν στην κυκλοφορία από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν κάποιο από τα «μαγικά χαρτάκια» μπορούν να το κάνω μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Οι τιμές για το πακέτο και των τεσσάρων αγώνων ξεκινούν από 160 ευρώ και φτάνουν μέχρι 630 ευρώ. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 11 Μαΐου και ο τελικός την Κυριακή 13 Μαΐου.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=456632&cid=10

Ο άστεγος, ο σκυλάκος και η αγκαλιά που συγκινούν όλο το Facebook


Μια πραγματικά συγκινητική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες 
το γύρο του Facebookσυγκεντρώνοντας εκατοντάδες...

likes και shares αποδεικνύοντας πόσομεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης.

Η φωτογραφία δείχνει έναν άστεγο, καθισμένο στο πεζοδρόμιο και στην αγκαλιά του ένας σκυλάκος που κοιμάται.
Ο άστεγος μάλιστα τον έχει κάτω που την κουβέρτα για να μην κρυώνει.
Πρόκειται για μια από τις φωτογραφίες στις οποίες η εικόνα έχει τόση
δύναμη ώστε τα λόγια να φαίνονται περιττά.


περισσότερα στο
http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/01/facebook_1775.html

Η ΑΣΚΤ και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Θύμα + Θύτης» Εγκαίνια: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012, ώρα 19.30 Αίθουσα 7 Δημοτικών Σφαγείων (Επταλόφου & Πειραιώς)

Διάρκεια έκθεσης: 20/1/2012 έως 3/2/2012
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-13.00 & 18.30-21.00 




http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/thimathitis.pdf

Στα «χακί» ναύτες και σμηνίτες


Θα κάνουν εκπαίδευση δύο εβδομάδων στο στρατό ξηράς

Στα «χακί» θα ντύνονται πλέον τόσο οι σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και οι ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς ως νεοσύλλεκτοι θα περνάνε από εκπαίδευση στον στρατό ξηράς. 

Οι αλλαγές ξεκινούν άμεσα και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη ΕΣΣΟ του 2012, που αναμένεται να λάβει προσκλητήριο για να παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στα κέντρα εκπαίδευσης. 

Με τον τρόπο αυτό το ΓΕΕΘΑ θέλει σταδιακά να δημιουργήσει μία νέα «κουλτούρα» στρατιωτικής εκπαίδευσης, με στόχο να μπορεί να εκμεταλλευτεί περισσότερους εφέδρους και σε περισσότερες ειδικότητας, εφόσον παραστεί ανάγκη.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ:Η μεγάλη προσέλευση και η αγάπη του κοινού οδηγεί σε μία ακόμα παρουσίαση της ιδιαίτερης μουσικής βραδιάς- ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ με την ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ στο τραγούδι και τον Μαέστρο ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟ στο πιάνο- Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, στις 21:00



 Ένα μουσικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, συμπαρασύροντας τον θεατή σε μια όμορφη διαδρομή μέσα από αθάνατες μελωδίες και μουσικές που έχουμε αγαπήσει: ΟΠΕΡΕΤΑ-ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ- ΚΑΝΤΣΟΝΕΤΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΘΕΑΤΡΟ.

Σκηνική επιμέλεια, κινησιολογία: ΝΑΝΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ
GUEST:Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ  ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, στις 21:00
ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟ..
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 90΄
Εισιτήρια: 15 ενιαίο

Βιογραφικά Στοιχεία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στην Αθήνα
και στη Βιέννη (Ακαδημία Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών) σύνθεση και
διεύθυνση ορχήστρας. Έχει ενορχηστρώσει και διευθύνει 3 φορές στο διαγωνισμό της Eurovision και διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής και μαέστρος-ενορχηστρωτής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης επί σειρά ετών,
καθώς και ενορχηστρωτής και μαέστρος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Έχει ενορχηστρώσει και διευθύνει πολλά Μουσικά Θέατρα της
Αθήνας ("Hello Dolly","Εύθυμη Χήρα", "Μάλα"), παραστάσεις στο Ηρώδειο ("Γυναικών Πάθη" με χορικά του Ευριπίδη), μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο (της Βουλής των Ελλήνων με Ελληνική οπερέτα -σολίστ Μάρα Θρασυβουλίδου-,για τον Μιχ. Σουγιούλ, καθώς και συναυλίες με τη Μαρινέλλα και τον Γιώργο Νταλάρα στο Μέγαρο Μουσικής και σ' όλη την Ελλάδα. 

 Συμμετείχε σε πολλά Φεστιβάλ (π.χ. Διεθνές Φεστιβάλ Ναυπλίου), και εγκαινίασε σημαντικά θέατρα με ελληνική οπερέτα (Β' ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
 με τους "Απάχηδες των Αθηνών" με δική του μουσική διασκευή
και ενορχήστρωση, το ιστορικό Θέατρο" Απόλλων" στη Σύρο που ήταν
 το Α' Λυρικό Θέατρο της Ελλάδος με το "Βαφτιστικό"
και το "Βουλευτικό"  στο Ναύπλιο, που ήταν η Α' Βουλή των Ελλήνων. Έχει
δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Μόντρεαλ του
Καναδά με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, στην Όπερα της Αλεξάνδρειας παρόντος του Πατριάρχου Θεόδωρου Β', στη Βιέννη όπου και ερμήνευσε στο πιάνο σε πρώτη εκτέλεση το " Valse D" που συνέθεσε εις μνήμην του Νικολάου Δούμπα,
μεγάλου έλληνα χορηγού που έζησε στη Βιέννη (1830-1900).
Έχει τιμηθεί με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους για τις
συνεργασίες του με τα πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Μιλά 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά)


ΜΑΡΑ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ

Η ΜΑΡΑ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Σε ηλικία15 ετών πήρε δίπλωμα πιάνου(Μουσική Ακαδημία Κύπρου). Σπούδασε και αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ωδείο Αθηνών(  Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και δεξιοτεχνία στο πιάνο).
Σπούδασε επίσης κλασσικό και μοντέρνο χορό, κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών και στο Ελληνικό Ωδείο (δίπλωμα με άριστα παμψηφεί και διάκριση Α Βραβείου εις μνήμην Μ. Βάρβογλη και χρηματικό έπαθλο).Παρακολούθησε master class με τον διεθνούς φήμης βαρύτονο Κώστα Πασχάλη. Μιλά 3 ξένες γλώσσες(Δίπλωμα proficiency στα Αγγλικά και Ιταλικά) Έχει κάνει αξιόλογη πρωταγωνιστική καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και από το 1991 συνεργάζεται με την Ε.Λ.Σ. Έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές παραστάσεις όπως: στον «ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, στη «ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ» τουJ.Strauss, στη «Χώρα του Μειδιάματος» του Fr.Lehar»,»Τα Παραμύθια του Χόφμαν»   του J.Offenbach. Πρωταγωνίστησε στους «Απάχηδες των Αθηνών», έργο με το οποίο έγιναν τα εγκαίνια της Νέας Σκηνής της Ε.Λ.Σ. (σε μουσική διεύθυνση και διασκευή του Γ. Νιάρχου) και έλαβε επίσης μέρος στην μεγάλη περιοδεία που έκανε η Ε.Λ.Σ. σε όλη την Ελλάδα με το ίδιο έργο. Είχε επίσης την τιμή να εγκαινιάσει το ανακαινισθέν θέατρο της Σύρου με την «Όπερα Δωματίου» και την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός», καθώς και το «Βουλευτικό» (Α’ Βουλή των Ελλήνων) στο Ναύπλιο με μεγάλη συναυλία. Έχει δώσει συναυλίες και παραστάσεις σε πολλά Φεστιβάλ [(Ηρώδειο, διεθνές φεστιβάλ Ναυπλίου, όπου ο τοπικός τύπος ανέδειξε τη συμμετοχή αυτή ως τη δημοφιλέστερη(2003)].
Εκτός από τις πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα καθώς και για τις παραστάσεις
οπερέτας με πρωτοβουλία δική της και του μαέστρου Γ. Νιάρχου για τις οποίες έχει
τιμηθεί με διακρίσεις και μετάλλια από Δήμους αλλά και με επιχορηγήσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού, έχει δώσει συναυλίες και ρεσιτάλ και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία (Βιέννη, Όπερα της Αλεξάνδρειας με την παρουσία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρου του Β’).
******

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων.


Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5          Ως 3
e-go                       ελculture.gr                 clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚΧαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr