Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ λόγω των δύο θρησκευτικών γιορτών με ανακοινωσή της ζητάει να παρθούν μέτρα απο την Δημοτική αρχή ώστε να εξασφαλισθεί η ηρεμία, και η ασφάλεια κάθε ανθρώπου στην πόλη μας και να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο φασιστικού και ρατσιστικού γεγονότος.



                                                                                                     Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε Δήμαρχε,   
          σε λίγες ημέρες στην πόλη μας θα γιορτάσουμε δύο σημαντικές θρησκευτικές γιορτές, την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και τη μνήμη της Αγίας Σοφίας. Εκφράζουμε την ανησυχία μας με αφορμή  τα βίαια επεισόδια που έχουν δημιουργήσει τα φασιστικά Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής σε μια σειρά πόλεις- Πάτρα, Κόρινθος, Μεσολόγγι, Ραφήνα, Νίκαια, Καλλιθέα κ.α-  υποκαθιστώντας το ρόλο του κράτους και των κρατικών λειτουργών , αμαυρίζοντας την ιερότητα των θρησκευτικών γιορτών, τρομοκρατώντας  ανθρώπους, δημιουργώντας  σκηνές βίας και τρόμου μπροστά στα μάτια πολιτών και παιδιών.
            Θα θέλαμε σαν Δημοτική Αρχή ,να πάρετε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες  προς κάθε κατεύθυνση (Υπ.Προστασίας του Πολίτη, Αστυνομικό Τμήμα ), ζητώντας  οι κατά νόμο υπεύθυνοι να αναλάβουν    κάθε είδους  μέριμνα ώστε να εξασφαλισθεί η ηρεμία, και η ασφάλεια  κάθε ανθρώπου στην πόλη μας και να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο φασιστικού και ρατσιστικού γεγονότος. 
            Η «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση (παρέμβαση στις αρμόδιες αρχές, παρουσία στις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις κλπ ) .Θεωρούμε ότι πρέπει όλοι μαζί να συσπειρωθούμε, να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε  στις προκαταρτικές επιδείξεις   του νεοφασισμού στον τόπο μας, να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας.

Για τη Γραμματεία της «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ»
Σωπάκης Γρηγόρης
Δημοτικός Σύμβουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου