Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Με δώδεκα αθλητές στο Νταεγού η Εθνική Στίβου


Από δώδεκα αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίος θα διεξαχθεί στη Νταεγού της Νότιας Κορέας από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον ΣΕΓΑΣ και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται τελικά το όνομα του Λυκούργου Τσάκωνα, καθώς ο πρωταθλητής Ευρώπης Νέων στα 200μ. αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη Νότια Κορέα. Επίσης, δεν θα πάει στη Νότιο Κορέα ούτε ο Περικλής Ιακωβάκης.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν: Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπ.), Ειρήνη Κοκκιναρίου (3.000μ. στιπλ), Νικόλ Κυριακοπούλου (Επί κοντώ), Σπύρος Λεμπέσης (Ακοντισμός), Κώστας Μπανιώτης (Ύψος), Νίκη Πανέττα (Τριπλούν), Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (Σφυροβολία), Βούλα Παπαχρήστου (Τριπλούν), Λούης Τσάτουμας (Μήκος), Γερβάσιος Φιλιππίδης (Ακοντισμός), Κώστας Φιλιππίδης (Επί κοντώ), Δημήτρης Χονδροκούκης (Ύψος).

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 22 Αυγούστου από Αθήνα για το Νταεγού μέσω Κωνσταντινούπολης και Σεούλ, ενώ θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 12.00 το μεσημέρι της 6ης Σεπτεμβρίου (μετά από το αντίστροφο δρομολόγιο Νταεγού, Σεούλ, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα).

http://www.star.gr/sports/101677

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου