Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στίβος: Οι κορυφαίοι του Μαΐου


Ο Δημήτρης Χονδροκούκης στους άνδρες και η Αναστασία Καρακατσάνη στις γυναίκες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για τον Μάιο στη μηνιαία δημοσκόπηση που διεξάγει ο ΣΕΓΑΣ.
Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές συγκέντρωσαν τη προτίμηση των περισσότερων φίλων του στίβου που ψήφισαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Ο αθλητής του Ολυμπιακού ΣΦΠ πήρε 46,1% και η αθλήτρια της ΓΕΑ Τρικάλων 28,6%.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης είχε εντυπωσιάσει στο διεθνές μίτινγκ στη Γενεύη στις 28 Μαϊου κερδίζοντας την 1η θέση στο ύψος με άλμα στα 2.31μ.
Η επίδοσή του ήταν ατομικό ρεκόρ, ενώ έγινε ο 3ος καλύτερος όλων των εποχών στη χώρα μας, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας και έγινε ο πρώτος Έλληνας που επιτυγχάνει το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ακολούθησε στη δεύτερη θέση στη ψηφοφορία με 18,0% ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα Πατρών), ενώ τρίτος ήταν ο Γερβάσιος Φιλιππίδης (Πανελλήνιος ΓΣ) με 14,1%.
Στις γυναίκες, η Αναστασία Καρακατσάνη στη διάρκεια των «31ων Αλεξάνδρειων» που έγιναν στις 25 Μαϊου στην Έδεσσα έτρεξε τα 3.000μ σε 9.33.95 κι "έπιασε" το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ταλίν της Εσθονίας.

 Δεύτερη ήταν η Φλωρεντία Καλογεράκη (ΟΦΗ) με 22,6%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Κωνσταντίνα Κεφάλα (ΑΕΚ).
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=335989&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου