Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΕΡΕΚΑΣ: Συντρόφια χάσαμε. Αυτοκριτική και αξιοπρέπεια

Να φύγει απ’
την κυβέρνηση
το ΠΑΣΟΚ και να
πάμε σε εκλογές...



Ρηξικέλευθη είναι η πρόταση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άρτας και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Θανάση Ντερέκα, ο οποίος ζητάει απ’ τα (εναπομείναντα εννοείτε) μέλη του κόμματος του κ. Βενιζέλου «αυτοκριτική και αξιοπρέπεια», σημειώνοντας χαρακτηριστικά «συντρόφια χάσαμε», για να επισημάνει πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει απ’ την τρικομματική κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές.

Ενδιαφέρουσα η δήλωση/πρόταση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θανάση Ντερέκα, ακολουθεί: «Δυστυχώς η παράταξή μου που έχασε στις δίπλες εκλογές (Μαΐου-Ιουνίου), βρίσκεται ακόμη στην κυβέρνηση. Αυτό είναι πολιτικά αφύσικο και έρχεται σε αντίθεση με την Λαϊκή Βούληση όπως εκφράστηκε στην κάλπη. Γι’ αυτό προτείνω την αποχώρηση απ’ την κυβέρνηση, ότι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ στην τρικομματική κυβέρνηση. Όχι ψήφο στα νέα μέτρα και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να ηγηθούν της κυβέρνησης οι πραγματικοί νικητές των εκλογών. Είναι δε αυτονόητο ότι η στελέχωση του κρατικού μηχανισμού (γενικοί γραμματείς, πρόεδροι οργανισμών, νοσοκομείων κλπ) δεν μπορεί ακόμη να είναι στελέχη της παράταξής μας. Συντρόφια χάσαμε. Αυτοκριτική και αξιοπρέπεια».




http://www.gnomiartas.gr/asides 

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου ΚΕΔΜΤ-Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου





ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.kedmt.gr/

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ» Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, 12:00μ. έως 19:00 Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, 16:00 έως 20:00 - Έκθεση Μουσικών Οργάνων -ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-



«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012,  12:00μ. έως  19:00
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, 16:00 έως  20:00

Έκθεση Μουσικών Οργάνων

Συναυλία
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 20:30
Μουσικό σύνολο μπουζουκιών ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»

Το Πρόγραμμα
14 Οκτωβρίου 2012.  Πρόγραμμα 1ης ημέρας.
Συντονιστής: Γιώργος Τσάμπρας
12:00 – 14:00
Ανοιχτή πρόβα

14:00 – 15:00
«Οι Επόμενοι» και καθηγητές μουσικής θα παραδίδουν μαθήματα γνωριμίας για το μπουζούκι - τρίχορδο, τετράχορδο, τζουρά, μπαγλαμά - στους μαθητές της  ΣΤ’ τάξης του 2oυ Δημοτικού σχολείου  Αγ. Στεφάνου.
15:00 – 15:15
Βράβευση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου από τον Ροταριανό Όμιλο Νέας Ερυθραίας για την πρόοδό του στους «Επόμενους».  «Οι Επόμενοι» θα  παίξουν το μουσικό κομμάτι Διαβολικές πενιές.
15:15 – 15:30
Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο γιος του Δημήτρης θα παίξουν δύο συνθέσεις του Βαγγέλη Λιόλιου, Χώρα για δυο τρίχορδα και το Ζεϊμπέκικο Θεσσαλονίκης.

15:30 – 15:45
Ο Γιάννης Μωραΐτης και ο Γιώργος Κουτουλάκης θα παίξουν το Σέρβικο Σμυρνέικο 1938 και το Σόλο Χουζάμ 1960 του Γ. Παπαϊωάννου (Μπαρμπαγιάννη) 

Έναρξη Ομιλιών: 
16:00 – 16:15
Ομιλία του Θωμά Αποστολόπουλου, Eπίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η ομάδα των «Επόμενων» θα παίξει το σολιστικό κομμάτι Πενιές Μπέμπη.

16:15 – 16:45
Οι κατασκευαστές Χρήστος Σπουρδαλάκης, Νίκος Φρονιμόπουλος, Γιώργος Μάτσικας και Πόλης Καρανδρέας  μιλούν για τα όργανα μας.

16:45 – 17:00
Ο Γιώργος Λεκάκης, συγγραφέας – λαογράφος μιλάει για το στίχο που προτιμούσαν οι συνθέτες μπουζουκίστες στο λαϊκό τραγούδι. Ο Θοδωρής Γεωργόπουλος  από την  Πάτρα www.enxordo.gr με τους μαθητές του θα παίξουν Τη βροχή του Μάνου Χατζιδάκι και το Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη.


Οι έξι εποχές – περίοδοι του μπουζουκιού

17:00 – 17:15
Εισαγωγική περίοδος. Από την πανδουρίδα στον Φάνδουρο και στους μπουζουκοταμπουράδες.  Ομιλία του Δημήτρη Σταθακόπουλου, Δρ. Παντείου Πανεπιστήμιου – Μουσικολόγου.
Η Αργυρώ Κεραμιδά, μέλος των «Επόμενων» με το μπουζούκι της θα παίξει τις «Μεταμορφώσεις» μια δική της σύνθεση.
17:15 – 17:30
1η περίοδος, 1922  - 1935. Τούντας – Μπαγιαντέρας – Δελιάς - Μπάτης – Χατζηχρήστος. 
Ομιλία του Παναγιώτη Κουνάδη, ερευνητή, συγγραφέα. 
«Οι Επόμενοι», με τρίχορδο, τετράχορδο, τζουρά και μπαγλαμά θα παίξουν και θα τραγουδήσουν το «Αιντίνικο Ζεϊμπέκικο» του Μανώλη Καραπιπέρη που το έγραψε το 1929.

17:30 – 17:45
2η περίοδος,1935 – 1945. Μάρκος Βαμβακάρης – Βασίλης Τσιτσάνης – Γιάννης Παπαϊωάννου. Ομιλία του Αλέξανδρου Ασωνίτη, συγγραφέα.  Θα παίξει ο Στέλιος Βαμβακάρης.
17:45 – 18:00
3η περίοδος, 1945 – 1955. Δημήτρης Στεργίου (Μπέμπης) – Μανώλης Χιώτης – Γιώργος Ζαμπέτας (τρίχορδοι).  Ομιλία του Κώστα Μπαλαχούτη δημοσιογράφου διευθυντή του www.ogdoo.gr.  Θα αναπτύξει τους  Άγνωστους Θεούς του μπουζουκιού. Ο Βαγγέλης Τρίγκας και ο Παναγιώτης Στεργίου  θα παίξει Τα ωραία του Τσιτσάνη και το Ταξίμι Αλέγκρο μια δική του σύνθεση.
15 Οκτωβρίου 2012. Πρόγραμμα 2ης ημέρας.
Συντονιστής: Μηνάς Βιντιάδης
16:00 – 18:00
Ανοιχτή πρόβα

18:00 – 18:15
4η περίοδος, 1945 – 1965. Το μπουζούκι στην Αμερική, Γιάννης Τατασόπουλος, Γιάννης Σταματίου (Σπόρος),  Γιώργος Τσιμπίδης, Σταύρος Τζουανάκος.  Ομιλία του Δημήτρη Μανιάτη δημοσιογράφου.

18:15 – 18:30
5η περίοδος. Το λαϊκό τραγούδι από το 1965 μέχρι σήμερα και ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης.  Oμιλία του Γιώργου Τσάμπρα δημοσιογράφου. Ο Μανώλης Καραντίνης  θα παίξει μια δική του σύνθεση Το ζεϊμπέκικο του Πειραιά. 

18:30 – 18:45
6η  περίοδος. Από το τρίχορδο στο τετράχορδο.  Ομιλία του Γιώργου Κοντογιάννη, δημοσιογράφου.  O Βαγγέλης Κορακάκης με τον γιο του Βασίλη θα παίξουν τη σύνθεση του Βαγγέλη Κορακάκη Πρώτο φθινόπωρο.

18.45 – 19:00
Ο Γιώργος Γεωργόπουλος  με το Γιάννη Καρακαλπακίδη στην κιθάρα και το Φοίβο Αποστολίδη στα κρούστα θα παίξουν το Libertango (Astor Piazzolla) και το παραδοσιακό Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα.

19:00 – 19:15
Βράβευση του Στέλιου Ζαφειρίου και του Κώστα Παπαδοπούλου. Η ομάδα των «Επόμενων»  θα παίξει το σόλο Στέλιου Ζαφειρίου και το Κοκκινιά 55 του Κώστα Παπαδόπουλου.
19:15 – 19:30
Oμιλία του συνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη με προτάσεις για το μπουζούκι.

«Οι Επόμενοι» θα παίξουν το Μινόρε της Αθήνας, μια σύνθεση του Θανάση Πολυκανδριώτη.

19:30 – 19:40
Παρουσίαση του βιβλίου Κονσέρτο για μπουζούκι Νο 1. Ομιλία του αρχιμουσικού Ανδρέα Πυλαρινού
«Οι Επόμενοι» θα παίξουν το Μινόρε της Αθήνας, μια σύνθεση του Θανάση Πολυκανδριώτη.


20:30 – 22:00

Συναυλία με αποσπάσματα από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι, Σκληρός Απρίλης `45 και δέκα λαϊκά του Μίκη Θεοδωράκη από το Μουσικό σύνολο των  «Επόμενων»
Συντελεστές:
Σολίστ: Θανάσης Πολυκανδριώτης 
Τραγουδούν: Μάγδα Πένσου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Ρένα Κυπριώτη
Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Ανδρεάτος
Ορχήστρα: κιθάρα Νίκος Καινούργιος, μπάσο Βασίλης Καραχούτης, κρουστά Σπύρος Γλένης, μπουζούκι Γιώργος Παχής
«Οι Επόμενοι»: Δημήτρης Γαλίτης, Κώστας Γεδίκης, Αλέξανδρος Ψωμόπουλος, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Αργυρώ Κεραμιδά, Αντώνης Μακρίδης, Κώστας Γοράντης,  Κώστας Παλάγκας, Γιώργος Καλυβάς, Χρήστος Καραβίτης, Χρήστος Παππάς, Αλέξανδρος Κουβέλης, Νίκος Μοντζέλης, Παντελής Γκόγκος, Θοδωρής Σιγαλός, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Διονύσης  Κουτσόπουλος, Γεωργία Κόμπου, Σταύρος Παρασκευόπουλος, Λυκούργος Βρουλάκης, Δημήτρης Πισκοπάνης, Γιάννης Μαρίνης, Γιάννης Πιλάτης, Κώστας Λυμπερόπουλος, Κυριαζής Παπαλούδης, Κατερίνα Παππά, Γιάννης Γαβράς, Χρήστος Καρβουνιάρης, Κώστας  Κονδύλης, Λευτέρης Σγουρός, Γιάννης Φουρκιώτης.
Τα δρώμενα στην αίθουσα κινηματογράφου θα συνοδευόσουν στην κιθάρα ο Σπύρος Κονσολάκης, στο μπάσο ο Νίκος Ρούλος και στα κρουστά ο Γιώργος Γκίκας.
Ηχοληψία: Σωτήρης Σοφιανός




Ιδρυμα Μιχάλης Κακογίαννης:«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ» Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, 12:00μ. έως 19:00 Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, 16:00 έως 20:00 & έκθεση οργάνων



«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012,  12:00μ. έως  19:00
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, 16:00 έως  20:00
&
έκθεση οργάνων

Συναυλία
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 20:30
Μουσικό σύνολο μπουζουκιών ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται διημερίδα με θέμα το κατεξοχήν σολιστικό όργανο του ελληνικού μουσικού τοπίου, το μπουζούκι, και τη συμβολή του στο Λαϊκό Τραγούδι, με κύριο αίτημα την κατοχύρωση  κρατικού πτυχίου εξειδίκευσης του οργάνου.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, ενώ θα κλείσει με συναυλία από το μουσικό σύνολο μπουζουκιών "Οι Επόμενοι".

Ακαδημαϊκοί, ερευνητές, δημοσιογράφοι, κατασκευαστές λαϊκών οργάνων αλλά και οι καλύτεροι παλιοί και νέοι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το ξεχωριστό καλλιτεχνικό και θεωρητικό γεγονός, ανοιχτό για το ευρύ κοινό, το οποίο θα πλαισιωθεί  με  έκθεση οργάνων που ανήκαν σε μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές της λαϊκής μας μουσικής –Μάρκου Βαμβακάρη, Γιώργου Μητσάκη, Μανώλη Χιώτη, Γιώργου Ζαμπέτα, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Θόδωρου Πολυκανδριώτη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιάννη Τατασόπουλου, Γιάννη Σταματίου – Σπόρος, Δημήτρη Στεργίου – Μπέμπη, το τζουρά του Γιώργου Μουφλουζέλη και το πιστό αντίγραφο του ταμπουρά του Μακρυγιάννη.  Η διημερίδα θα πλαισιωθεί με έκθεση ντοκουμέντων και προβολές.

Αφορμή για τη διημερίδα υπήρξε η πρωτοβουλία του σολίστα και δασκάλου Θανάση Πολυκανδριώτη  για την κατοχύρωση  κρατικού πτυχίου εξειδίκευσης οργάνου, όπου μετά από εκατοντάδες άκαρπες επιστολές και συναντήσεις με Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς Πολιτισμού και Παιδείας για το μπουζούκι, δεκάδες  καλλιτέχνες του μπουζουκιού, των παραδοσιακών οργάνων, του ελληνικού τραγουδιού και της δημόσια ζωής  συνυπογράφουν ένα συλλογικό κείμενο με το οποίο υποστηρίζεται το αίτημα.    Μετά τη διημερίδα θα ακολουθήσουν και άλλες, πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες οι οποίες θα φωτίσουν διάφορες πτυχές της γέννησης, πορείας και εξέλιξης του μπουζουκιού, ενός οργάνου που οι ρίζες του βρίσκονται στην αρχαιότητα. 

Οι βασικοί ομιλητές της διημερίδας είναι:

Θωμάς ΑποστολόπουλοςEπίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Παναγιώτης Κουνάδης – ερευνητής – συγγραφέας,
Γιώργος Τσάμπρας –δημοσιογράφος,
Γιώργος Κοντογιάννης - δημοσιογράφος  - εκδότης του περιοδικού Λαϊκό Τραγούδι,
Δημήτρης Μανιάτης -  δημοσιογράφος εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ,
Γιώργος Λεκάκης – συγγραφέας, λαογράφος
Αλέξανδρος Ασωνίτης  – συγγραφέας,
Δημήτρης Σταθακόπουλος – Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου -  Μουσικολόγος,
Κώστας Μπαλαχούτης – δημοσιογράφος – διευθυντής ogdoo.gr -

«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012. Ώρες εργασιών: 12:00μ. έως  19:00
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012. Ώρες εργασιών: 16:00 έως  20:00

Συναυλία
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 20:30
Μουσικό σύνολο μπουζουκιών ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ
με αποσπάσματα
από το Σκληρό Απρίλη του ΄45 του Μάνου Χατζιδάκι
και τα δέκα λαϊκά του Μίκη Θεοδωράκη
Συμμετέχουν οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάγδα Πένσου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Ρένα Κυπριώτη. 


Οργάνωση: ΜΕΚΕΠΟ (Μεσογειακό Κέντρο Έρευνας Πολιτισμού) ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ
newLOGOEPOMENOI
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00

Απαραίτητη η κράτηση θέσης - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Χορηγός επικοινωνίας:
103
********

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 7 Ιστορίες από το Ισραήλ Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου στο ΙΜΚ



Κινηματογραφικό Αφιέρωμα - Το Πρόγραμμα συνοπτικά

Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012
7 Ιστορίες από το Ισραήλ
Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου στο ΙΜΚ

          Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 - ΘΕΑΤΡΟ ΙΜΚ, στις 21:00
Footnote (2011, 103, הערת שוליים)
Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο: «Γράψε Λάθος»

          Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 – Κινηματογράφος
The Bands Visit (2007, 87’, ביקור התזמורת), στις 21:00. Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο: «Η επίσκεψη της μπάντας»
Rabies (2010, 90’, כלבת) στις 23:00


·         Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 –  Κινηματογράφος
The Matchmaker (2010, 112’, פעם הייתי) στις 20:00
Turn Left at the End of the World (2004, 110’, סוף העולם שמאלה), στις 22:00

          Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 – Κινηματογράφος, στις 20:00
Desperado Square (2001, 98’, כיכר החלומות), στις 20:00
Footnote (2011, 103, הערת שוליים), στις 22:00. Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο: «Γράψε Λάθος»

          Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012  - Κινηματογράφος
Or (My Treasure) (2004, 100’, אור), στις 21:00

          Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012  - Κινηματογράφος
The Band’s Visit (2007, 87’, ביקור התזמורת), στις 21:00

          Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012  - Κινηματογράφος
Desperado Square (2001, 98’, כיכר החלומות), στις 20:00
Rabies (2010, 90’, כלבת), στις 22:00



Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012
7 Ιστορίες από το Ισραήλ
Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου στο ΙΜΚ
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Τιμές Εισιτηρίων: 3

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart, εκτός από τις 19 & 20 Οκτωβρίου 2012.
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr



Έριξαν μολότοφ σε βαγόνι του τραμ

Ολοκληρωτική η καταστροφή του

Δύο αυτοσχέδιος βόμβες μολότοφ έριξαν στις 5:50 άγνωστοι σε βαγόνι του τραμ στον τερματικό σταθμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική που κατέσβεσε τη φωτιά, ενώ από τις μολότοφ καταστράφηκε ολοσχερώς το βαγόνι του τραμ. Τη στιγμή της πυρκαγιάς δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο τραμ.



http://www.newsbeast.gr/society/arthro/424622/erixan-molotof-se-vagoni-tou-tram-/