Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Πειραιά η ΑΕ Μοσχάτου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
26/3/2013

   Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η ΑΕ Μοσχάτου κατέκτησε το Κύπελλο ποδοσφαίρου Ερασιτεχνών Πειραιά, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό Πειραιώς, σε έναν αγώνα που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου μας.
     Στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς από το Μοσχάτο που είχαν δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα εορτής από την αρχή σχεδόν του αγώνα, παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι,  φορείς από το Μοσχάτο και τον Ταύρο και μεγάλο πλήθος φιλάθλων, ιδιαίτερα νέων, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα στο σημαντικό της αγώνα.
     Με ωραίο αθλητικό θέαμα και από τις δύο ομάδες και τους οπαδούς να  υποστηρίζουν τις ομάδες τους, η επιβράβευση της προετοιμασίας της ΑΕ Μοσχάτου ήρθε με το νικηφόρο τέρμα, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην κερκίδα των φιλάθλων, οι οποίοι από νωρίς το μεσημέρι, πηγαίνοντας προς το Καραϊσκάκη, είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Μοσχάτου με συνθήματα υποστήριξης της ομάδας και μουσικές. Όμορφη έκπληξη για τους θεατές του αγώνα αποτέλεσε και η χορευτική εμφάνιση του τμήματος  μαζορετών του Δήμου μας, υπό την καθοδήγηση της Ξένιας Παπανικολάου.
       Μετά το τέλος του αγώνα και της νίκης της ΑΕ Μοσχάτου, ο Δήμαρχος της πόλης μας απένειμε στην ομάδα το νικητήριο κύπελλο, ενώ η φιέστα  συνεχίστηκε στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο με ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους και την υποδοχή της ομάδας από τον Δήμαρχο  Μοσχάτου-Ταύρου.            
     Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου συγχαίροντας τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου σε τηλεγράφημα του, ευχήθηκε στους παίκτες να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. “Με τη νίκη σας”, δήλωσε “επί της ιστορικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, επιβραβεύσατε όλους όσους λέγαμε ότι η ΑΕ Μοσχάτου θα φέρει το κύπελλο στην πόλη μας. Εύχομαι η κατάκτηση του να είναι η αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών της ομάδας μας, δίνοντας παράλληλα το κίνητρο για τη συμμετοχή των νέων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”. Σε άλλες δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την άρτια οργάνωση, καθώς και στον Ολυμπιακό για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης. Οι δύο ιστορικές ομάδες του Μοσχάτου και του Πειραιά πρόσφεραν όμορφο θέαμα, σεβόμενοι τους αθλητικούς κανόνες και δημιουργώντας έτσι τα κατάλληλα πρότυπα υγιούς αθλητικής συμπεριφοράς που έχει ανάγκη η νεολαία μας. Η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών, συνεισφέροντας από την πλευρά της όπου είναι δυνατόν. Προσωπικά -και πιστεύω σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο- σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε υπερήφανους για την ομάδα μας”.
  
                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Κυριακή 2 έως Δευτέρα 10 Απριλίου 2013- Antonio Manta "Spettri di VISIONE" Φάσματα της Όρασης- Έκθεση και Εργαστήριο Φωτογραφίας- Εγκαίνια Έκθεσης: Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 19:30



Είσοδος Ελεύθερη

Εργαστήριο,  Η Τεχνική της Φωτογραφίας : Από τη λήψη στην εκτύπωση
Πέμπτη 4 Απριλίου, 19:30 - 22:00

Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη κράτηση θέσεων

Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Hasselblad και την εταιρεία Photometron φιλοξενεί Έκθεση και Εργαστήριο Φωτογραφίας με τον διακεκριμένο Ιταλό φωτογράφο Antonio Manta. Στην Έκθεση με τίτλο "Spettri di VISIONE"/ Φάσματα της Όρασης θα εκτεθούν 21 φωτογραφικά έργα του Καθηγητή της Φωτογραφίας στο Πανεπιστήμιο Urbino ISIA και ειδικού στις ψηφιακές εκτυπώσεις Antonio Manta, διαστάσεων 100Χ100, ενώ ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει και Ανοικτό Εργαστήριο Φωτογραφίας, με Ελεύθερη Είσοδο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη και τις σύγχρονες τεχνικές της εκτύπωσης.

Παρουσιάζοντας την έκθεση "Spettri di VISIONE" ο Κριτικός Φωτογραφίας Roberto  Mutti σημειώνει: .... "Με την Έκθεση  "Spettri di VISIONE" ο Antonio Manta δεν διεξάγει μία επιστημονική έρευνα, αλλά υπογραμμίζει όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς των φωτογραφικών του αντικειμένων.   Δεν έχει στόχο να μεταδώσει μία μόνο ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά να καταγράψει  πολλές συγχρόνως αισθήσεις. Δεν εκθέτει τα έργα του σε μια βασανιστική μακριά ακολουθία, αλλά τα  τοποθετεί με μία αποκαλυπτικά ιδανική και καλά καθορισμένη αναλογία του χώρου. Αυτό που ο Α. Μ. προτείνει είναι μία ολοκληρωμένη γραμμική και πολυσύνθετη συγχρόνως δουλειά, έτσι όπως μπορεί να τη συλλάβει ένα βλέμμα, που πέφτει συνένοχο και περίεργο, στους άλλους για να τους αναγορεύσει σε πρωταγωνιστές. Αν το σκεφτούμε καλά, εκεί ακριβώς βρίσκεται η δύναμη της φωτογραφίας, στο να βοηθά στην αποκάλυψη εκείνης της θεατρικότητας και εκείνου του μυστηρίου από τα οποία αποτελείται η ζωή..."


O Antonio Manta/ Αντόνιο Μάντα είναι Επαγγελματίας Φωτογράφος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Urbino ISIA, και ειδικός στις εκτυπώσεις έργων τέχνης.  Έχει εκτυπώσει έργα πολλών σημαντικών φωτογράφων όπως οι: Nino Migliori, Fulvio Roiter, Giovanni Marozzini, Tim Hetherington Α., Nancy Fina, Anke Merzbach, Joe Oppedisano, Giuliana Traverso κ.α.  Είναι σύμβουλος και εκδίδει πιστοποιητικά γνησιότητας για τις εταιρίες Epson, Canson και Hasselblad.
Στα εξειδικευμένα Σεμινάρια/εργαστήριά του προσφέρει στους συμμετέχοντες,  ανάλογα με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους,  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  το σύνολο της δημιουργικής διαδικασίας μίας φωτογραφίας, από το κλικ της φωτογραφικής μηχανής έως την εκτύπωσή της και την έκθεσή της σε ένα χώρο.   Συνεργάζεται, από το 2008, με την Canson και από το 2010 με την EPSON για την οποία εκδίδει πιστοποιητικά Digigraphie ®. (όρος της EPSON  για την ψηφιακή εκτύπωση φωτογραφιών σε περιορισμένο, αριθμημένο και υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη αριθμό αντιτύπων, που συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας).
O Antonio Manta ως φωτορεπόρτερ, έχει εργαστεί σε Μαρόκο, Τυνησία, Τόγκο, Ουγκάντα,  Λάος,  Ισραήλ,  Καμπότζη,  Βιετνάμ και  Αρμενία. Έχει κάνει Εκθέσεις σε χώρους όπως  στο κτίριο της Γερουσίας της Ιταλικής Δημοκρατίας, την Έκθεση Φωτογραφίας του Μιλάνου, στο Μουσείο Mart του Rovereto.
Τα έργα του βρίσκονται  ακόμα στο Μουσείο της Νέας Υόρκης Len-Levine και σε ιδιωτικές συλλογές στη Λυών και το Παρίσι. Είναι Πρέσβης της Hasselblad και εκδίδει πιστοποιητικά γνησιότητας για διάφορες εταιρείες του χώρου. Χάρη στις πολύ εξειδικευμένες γνώσεις του, διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια για τη φωτογραφία,  σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με θέματα όπως το πορτρέτο, προηγμένες τεχνικές φωτισμού, διαχείριση χρώματος, χρήση Photoshop, κ.α., σε συνδυασμό με τις καλλιτεχνικές εκτυπώσεις. Από το 2010 έχει ιδρύσει μια ομάδα νέων επαγγελματιών με τους οποίους ξεκίνησε το
project "BAM - Bottega Αντόνιο Manta".

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας, θα πραγματοποιηθεί στο ΙΜΚ, την
Πέμπτη 4 Απριλίου από τις 19:30  έως τις 22:00, στα ιταλικά με διερμηνεία στα ελληνικά και
θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν τη δημιουργική διαδικασία από τη στιγμή της φωτογράφισης έως και την εκτύπωση και έκθεση της φωτογραφίας σε κάποιον εκθεσιακό χώρο. Η όλη διδασκαλία έχει πρακτικό χαρακτήρα και εξειδικεύεται ανάλογα με τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά όσων συμμετέχουν στο εργαστήριο. 

Πολλές φορές τα φωτογραφικά αποτελέσματα των εργαστηρίων του Α. Μ. συμπεριλαμβάνονται σε εκθέσεις, βιβλία κλπ που αφορούν στο έργο και τις δραστηριότητες του Antonio Manta.   Οι συμμετέχοντας αμέσως μετά την παρουσίαση μίας κεντρικής θεματικής ιδέας με την καθοδήγηση του δασκάλου τους προχωρούν σε φωτογραφίσεις διαφόρων θεμάτων και υλικών,  με τη χρήση μηχανών και φακών Hasselblad, και  Profoto φλας. Ακολουθεί μία εμπεριστατωμένη ανάλυση και συζήτηση πάνω στις φωτογραφίες και την επεξεργασία τους και το  Workshop ολοκληρώνεται με την εκτύπωση των φωτογραφιών σε υπολογιστές Epson,   σε φωτογραφικά χαρτιά της Canson, αλλά και κάποιες από αυτές, σε διάφορα εξαιρετικά χειροποίητα χαρτιά ώστε να αποδίδονται απολύτως η ιδέα και οι χρωματικές επιλογές των φωτογράφων, όπως και να εξασφαλίζεται η αντοχή των εκτυπώσεων στο χρόνο.

Κυριακή 2 έως Δευτέρα 10 Απριλίου 2013
Antonio Manta
"Spettri di VISIONE"/ Φάσματα της Όρασης
Έκθεση και Εργαστήριο Φωτογραφίας

Εγκαίνια Έκθεσης: 3 Απριλίου, στις 19:30
Εκθεσιακός χώρος Ισογείου και Video Room
Ώρες Λειτουργίας: 18:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Εργαστήριο, Η Τεχνική της Φωτογραφίας : Από τη λήψη στην εκτύπωση
Πέμπτη 4 Απριλίου, 19:30 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη κράτηση θέσεων: τηλ. 210 34 18 579, Δευ-Παρ 11:00-14:00



PHOTOMETRON     

             
*****


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84         BHMA FM 99.5           Ως 3
Ε-go.gr,               Ελculture.gr                Clickatlife.gr       
Culturenow.gr    Mediasoup.gr            Monopoli.gr       In2life.gr
Camera Stylo online

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00. 
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.


Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Δευτέρα 1 έως Δευτέρα 29 Απριλίου 2013- Έκθεση - Αφιέρωμα- ΟΠΥ ΖΟΥΝΗ "τελευταίες πινελιές"- Εγκαίνια: Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, στις 20:00


Ελεύθερη Είσοδος

"Η τέχνη είναι τόλμη, ένας διαρκής αγώνας
για να ξεπερνάς τα όρια του εαυτού σου."
Όπυ Ζούνη


Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, τιμώντας το έργο της Οπυς Ζούνη φιλοξενεί μία Έκθεση - Αφιέρωμα στην ελληνική φωνή της γεωμετρικής τέχνης, παρουσιάζοντας τις "τελευταίες πινελιές" της. Η Έκθεση εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 20:00,  περιλαμβάνει 24 έργα, από τις τελευταίες δημιουργίες της, το 2008,  πλαισιωμένα από τέσσερα προγενέστερων ετών, και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013.

 Η Όπυ Ζούνη, καταξιωμένη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιούργησε το δικό της ιδίωμα γεωμετρικής αφαίρεσης στη ζωγραφική, τη γλυπτική και τις κατασκευές, φέροντας πάντα στις δημιουργίες της ένα άλλοτε αδιόρατο και άλλοτε έντονο άρωμα και φως Ελλάδας σε διαρκή διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι.

 Έφυγε από κοντά μας το Δεκέμβριο του 2008, μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, σχεδόν όρθια, σχεδόν ζωγραφίζοντας, για να αφήσει πίσω της, στα τελευταία της έργα ένα φως και μία αρμονία αλλιώτικη από ότι μας είχε συνηθίσει στη ξεχωριστή της πορεία στη ζωγραφική.

 Είναι αξιοσημείωτο ότι τα έργα του τελευταίου έτους της ζωής της τα φιλοτέχνησε μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2008, όσο δηλαδή κατόρθωνε η ισχυρή θέλησή της να επιβάλλεται στις μειωμένες  αντοχές της.
Σε αντιδιαστολή με τα συναισθήματα που της δημιουργούσε η βαρύτατη επιδείνωση της υγείας της, στα δημιουργήματά της επικρατεί ο μαχητικός της χαρακτήρας και τα τελευταία έργα της Ζούνη χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία. Επικρατεί δημιουργικό φως, εκρηκτικά χρώματα και η χάραξη μίας νέας εκκίνησης.


Από τα 28 έργα που θα παρουσιαστούν στην Αθήνα, στο ΙΜΚ, των οποίων τα  μεγέθη ποικίλουν (από το μεγαλύτερο 181Χ157εκ. ή ένα κίονα ύψους 210εκ., ενώ τα περισσότερα, που είναι και οι δημιουργίες του 2008, αρχίζουν από 130Χ130)) τα 21 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών τον Ιούλιο του 2012.


Η ίδια η Όπυ Ζούνη σημείωνε σε κείμενα και συνεντεύξεις της: "Η τεχνολογία σήμερα μας προτείνει αδιάκοπα καινούργιες οπτικές και είναι αδύνατον να τις αγνοήσουμε. Έχουμε μοναδικές οπτικές εμπειρίες που δεν έζησαν οι προηγούμενες γενιές. Ο καλλιτέχνης είναι δημιουργός εικόνας και η εποχή μας είναι κατ΄ εξοχήν εποχή της εικόνας. Ο καλλιτέχνης μπορεί να έχει απαλλαγεί από την απεικόνιση αλλά όχι από την εικόνα. Εκείνο που δημιουργεί είναι η δική του εικόνα, γιατί αποτυπώνει τη φαντασία, τη σκέψη και τη ζωή του σε σχέση με το παρόν, ίσως και το μέλλον. Κάθε δημιουργός, κάθε σκεπτόμενος, πρέπει να συνειδητοποιεί πως ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει είναι η σκέψη του που τον ακολουθεί και στις χαρές και στις λύπες και πως μπορεί να αναπτύξει με άπειρους τρόπους το δώρο της έκφρασης, αν ενεργοποιήσει την εσωτερική του φλόγα...."

Η Κατερίνα Κοσκινά, Ιστορικός Τέχνης και Μουσειολόγος γράφει προλογίζοντας την έκθεση: "Η Όπυ Ζούνη είναι μια γυναίκα καλλιτέχνις. Τα έργα της αντανακλούν όχι μόνο τη σκέψη της, αλλά και το συναίσθημά της. Η ίδια αγαπούσε τον κόσμο, τη φύση. Η αυστηρή λογική της φόρμας προέκυπτε γι’ αυτήν φυσικά από τον πραγματικό, τον εξωτερικό κόσμο. Τη «συμπλήρωσε» με τη ζεστασιά και τη φωτεινότητα του χρώματος, που πηγάζουν από τον εσωτερικό, ψυχικό κόσμο της δημιουργού και που παραπέμπουν, ακαθόριστα, σε κάτι  που θυμίζει την ελεύθερη ιμπρεσιονιστική χρωματική πανδαισία ή την εξπρεσιονιστική χειρονομιακή αποτύπωση ενός  έντονου συναισθήματος. Στην έκθεση αυτή, που παρουσιάζεται μια πλειάδα από τα τελευταία έργα της δημιουργού, προβάλλεται και πραγματώνεται εικαστικά η ισορροπία που διέπει φαινομενικά αντιθετικές φόρμες και τάσεις, μετατρέποντάς τις σε νοητικές ασκήσεις και αισθητικές απολαύσεις." 


Η Όπυ Ζούνη γεννήθηκε στο Κάιρο στις 4 Φεβρουαρίου του 1941 και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, το 1963.  Ξεκίνησε τις σπουδές της στη ζωγραφική, την κεραμική και τη φωτογραφία στο Αμερικανικό Κολέγιο του Καΐρου και τις συνέχισε στην Ελλάδα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών εμπλουτίζοντας τις με τη σκηνογραφία και τη διακόσμηση. Μεταξύ των καθηγητών της συγκαταλέγονται ο Γιάννης Μόραλης ο Γιώργος Μαυροΐδης και ο Βασίλης Βασιλειάδης. Πραγματοποίησε τις πρώτες της εκθέσεις στο Κάιρο το 1962 και στη Γαλλία το 1970 για να ακολουθήσουν πάνω από 70 ατομικές εκθέσεις και 450 συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις, όπως και σε διεθνείς Μπιενάλε και Τριενάλε.
Στο τέλος του 2006 και αρχές του 2007 πραγματοποίησε μία μεγάλη αναδρομική έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Η έκθεση αυτή είχε τίτλο: «Το παρόν και η πρόσφατη εικοσαετία».
Ήταν εκπρόσωπος της γεωμετρικής τέχνης στην Ελλάδα. Οι δημιουργίες της ήταν επηρεασμένες από τον αραβικό πολιτισμό αλλά ενσωμάτωναν και ελληνικά στοιχεία. Ήταν παντρεμένη από το 1965 με τον Αλέκο Ζούνη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, και κατοικούσαν στην Πεντέλη Αττικής. Πέθανε από τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετώπιζε για δώδεκα χρόνια, στις 5 Δεκεμβρίου του 2008.
Έργα της βρίσκονται σε Μουσεία, Πινακοθήκες και ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα,  Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία, ΗΠΑ κ.α.

Δευτέρα 1 έως Δευτέρα 29 Απριλίου 2013
Έκθεση - Αφιέρωμα
ΟΠΥ ΖΟΥΝΗ "τελευταίες πινελιές"
Εγκαίνια: Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, στις 20:00

Εκθεσιακοί χώροι 1ου και 2ου ορόφου
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 18:00-22:00
Ελεύθερη Είσοδος

Χορηγοί
                    
 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84         BHMA FM 99.5           Ως 3
Ε-go.gr,               Ελculture.gr                Clickatlife.gr       
Culturenow.gr    Mediasoup.gr            Monopoli.gr       In2life.gr
Camera Stylo online

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00. 
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.


Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr