Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Με νίκη εκτός έδρας με 0-3. προχώρησε στην εμβόλιμη αγωνιστική η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου επί του Ατρόμητου Κερατσινίου .

Η ομάδα μας ήταν σαφές ανώτερη σε όλα τα χρονικά διαστήματα του αγώνα.
Με το ξεκίνημα έδειξε τις διαθέσεις της μόλις στο 4' ο Θωμάς Ντάφλας μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε με σουτ του την μπάλα  άουτ, μόλις λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Όμως ο Ανδρουλιδάκης  στο 11' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα σε ασθενή του απόκρουση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας.Απο εκεί και μετά ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να πετύχει κάτι το  αξιόλογο.Μεγάλες ευκαιρίες για γκολ έχασε  ο Ντόνε στο 29' και στο 31' που μόνος με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου ατύχησε να κάνει το 0-2.
Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Ντόνε προηγουμένως το κατάφερε ο Κοντοπάνος στο 39' με ωραία κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-2  έπειτα από σέντρα του Στούπη. 


Στο 45' Ο Κοντοπάνος σε σουτ μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με το Μοσχάτο να προηγείται με 0-2 και να έχει την υπεροχή του αγώνα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα του Ατρόμητου με αποτέλεσμα και πάλι το Μοσχάτο να χάνει τις καλές ευκαιρίες και να πιέζει για ένα τρίτο γκολ.Αλλαγή για το Μοσχάτο έγινε μεταξύ του Ντόνε και του Παπαγεωργίου.
 
Στο 49' ο Μπάλας σε σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 50' ο Ντάφλας με ωραίο και δυνατό σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-3.
Στο 58' έγινε η ποιο ωραία φάση του αγώνα όπου σε κεφαλιά από κοντά του Παπαγεωργίου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ατρόμητου και στην επαναφορά της σε κεφαλιά του Στούπη ξανά  ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι και αποσοβήστηκε να γίνει το 0-4 για το Μοσχάτο.
Στο 66' τις άλλες δύο αλλαγές του έκανε η ομάδα μας όπου ο Καρδάρας και ο Ηλία Χούντα πήραν την θέση των Στούπη και Κοντοπάνου.
Από το διάστημα αυτό και μετά το Μοσχάτο κάπως χαλάρωσε και ο Ατρόμητος άρπαξε την ευκαιρία και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μειώσουν και το εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Στο 75' έχασε ο κεντρικός επιθετικός σε τε-τα-τε με τον Αθανασόπουλο την ευκαιρία για γκολ και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 81'  ο Ατρόμητος είχε δοκάρι και στο 90' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του Μοσχάτου αλλά όμως ο καλός σήμερα Αθανασόπουλος όπως και την τελευταία φορά με τον Ατρόμητο Πειραιώς στο κύπελλο έπιασε και αυτό το πέναλτι.

      
Για μας σήμερα από την πλευρά του Μοσχάτου διακρίθηκαν περισσότερο για την αγωνιστική τους προσπάθεια ο Μπάλας με το Στούπη και ο Τζανή.  

Ευχόμαστε για την επόμενη Κυριακή που ή ομάδα μας δίνει ίσως το κρισιμότερο εκτός έδρας αγώνα με τον δεύτερο της βαθμολογίας Αετό Κορυδαλλού να καταφέρει να βγει πολύ δυνατή και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.


http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2013/03/0-3.html 

Δύο μοναδικές μουσικές βραδιές στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κωνστ/λεως και Σολωμού, στο Μοσχάτο)-


Παρασκευή 8 Μαρτίου: Ροκ βραδιά -

Σάββατο 9 Μαρτίου: συναυλία με τους Zand the band & Εβελίνα Παπούλια, Απόστολο Ψυχράμη, Ιωάννα Μόρφη


http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/zand_14-46-04.pdf

Ά ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΝΑ:Νίκη για τον Ολυμπιακό επι του ΑΟΝΑ με 74-48

Σήμερα το βράδυ στο βοηθητικό του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε για την τελευταία αγωνιστική (22η)του πρωταθλήματος πριν τα "play off" την ομάδα του ΑΟΝΑ,την οποία κέρδισε παίζοντας  καλό μπάσκετ με 74-48.

Από την αρχή του πρώτου δεκάλεπτου η ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε αρκετά καλα΄όπου και προηγήθηκε με 4-6,5-9 αλλά κάπου στο μέσο  του δεκαλέπτου ο ΑΟΝΑ κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ αλλά και να προηγηθεί με 12-9.Όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα και έκανε το 13-12 αλλα΄και το τελικό 15-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ακολουθεί η μία την άλλη 15-14,17-15,17-17 όμως από το σημείο αυτό (περνώντας περίπου τρία λεπτά από την αρχή του δεκαλέπτου) ο Ολυμπιακός  τα επόμενα λεπτά  έπιασε καταπληκτική απόδοση έβαλε πολλούς γρήγορους και εύκολους πόντους κάνοντας το 17-22,17-27,20-33,22-38,24-48,και το τελικό 25-48 όπου τελείωσε και το ημίχρονο.

Στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου(τρίτο δεκάλεπτο) ο Αργύρης Καμπούρης έβαλε και τους υπόλοιπους παίκτες να αγωνιστούν για να μπορέσει να έχει την κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα για την συνέχεια των ''playoff"  όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει δύσκολους αγώνες.Το σκορ διακιμάνθηκε σε 52-30,57-32,59-33 και έκλεισε με 59-41 

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όλα είχαν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο και ωραίο μπάσκετ και το σκορ 'εγινε 63-41,65-44,72-44, και το τελικό 74-48.

Οι διαιτητές του αγώνα  Σαρδελής και Μαυρέλης ήταν πολύ καλοί.

Ο Ολυμπιακός με αυτή την νίκη του(12η σε 22 αγώνες )  συγκέντρωσε 34 βαθμούς.Και θα περιμένουμε να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου για να βγει και η τελική βαθμολογία.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Ολυμπιακού καλή συνέχεια.  

 

 Tήν ήττα γνώρισε  η ομάδα των Παίδων του Ολυμπιακού απο την αντίστοιχη της ΑΟΝΑ με 71-44

 

http://moshatotaurossporty.blogspot.com/2013/03/74-48.html 

 

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ.


3η ημέρα του Εντατικού σεμιναρίου "Βασικές δεξιότητες"


 Τρεις μέρες γεμάτες εκπαίδευση, νέους φίλους μια ποιο δεμένη ομάδα, νέες γνώσεις και εμπειρίες, νέο ενθουσιασμό, ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ και ένα φως στο βάθος του τούνελ ... ο εθελοντισμός είναι εδώ και είναι ζωντανός.  

Περισσότερα στο
http://www.sz1rsf.org/2013/03/3.html 

Δ' ΕΣΚΑΝΑ:Eύκολη επικράτηση του Λέοντα Μοσχάτου επι των Απρόβλεπτων με 74-39

Από την αρχή του αγώνα μπήκε δυναμικά ο Λέοντας Μοσχάτου στην αναμέτρηση του με την ομάδα των Απρόβλεπτων και κατάφερε γρήγορα να πάρει σημαντικό  προβάδισμα 5-4,12-7,14-9 και τελικά έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 17-11 να προηγείται του αντιπάλου του.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε με σταθερότητα την καλή του απόδοση και έκανε το 21-13,26-13και το τελικό 28-18.
Πήγε λοιπόν στα αποδυτήρια με την σιγουριά της καλής διαφορά των δέκα πόντων.
Στην συνέχεια στο τρίτο δεκάλεπτο επέβαλε τον δικό του ρυθμό και κατάφερε να αυξήσει την διαφορά με ένα 25-7 υπέρ του και να κλείσει σε 53-25 και να ντουμπλάρει το σκορ του.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο διατήρησε τον καλό του ρυθμό και την ευκαιρία στο σκοράρισμα και πέτυχε το 56-25,63-30και το τελικό 74-39.

Αυτό που θα επισημάνουμε είναι σήμερα ο Λέοντας ήταν προσεκτικός δεν απογοήτευσε τους περίπου συνήθους 50 φιλάθλους και κατάφερε από την αρχή να παίξει καλό μπάσκετ γιατί την τελευταία φορά στον παιχνίδι με τους Κυρίαρχους μας τα χάλασε στα τελευταία λεπτά όπου είχε ηττηθεί εντελώς απροσδόκητα.

Η διαιτησία του αγώνα  Αρφαρά και Πέππας ήταν πολύ καλοί στο έργο τους 
 
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Λέων Μοσχάτου(Πούγγουρας): 
Πανταζίδης,Γκααφάρ,Βουλας,Μάλτας,Φελλάς,Δημάκης,
Παναγιωτόπουλος,Βασιλάκος,Αλβέρτης,Αλεξίου,Ραπανάκης,Πόθος.

Απρόβλεπτοι(Μαιχοσογλου): ΠόποςΧ,Πλατής,ΠόποςΓ,Αρβανίτης,Σαρίκας,Νάτσης,Νίνος,Χαλικόπουλος,Τριμπόνιας,
ΤσαλαφούτηςΜασούρας,Κουβαράκης.

http://moshatotaurossporty.blogspot.com/2013/03/e-74-39_5.html 

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα αποκριάτικα πάρτι μεταμφιεσμένων για παιδιά των δημοτικών σχολείων Μοσχάτου το πρωί και το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Μιαούλη που διοργάνωσε ο δήμος Μοσχάτου&Ταύρου.


1η ημέρα του Εντατικού σεμιναρίου "Βασικές δεξιότητες στην προνοσοκομειακή Φροντίδα"

 4 μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας της RSF Hellas και 3 μέλη (1 τακτικό και 2 δόκιμα), συμμετείχαν στο Εντατικό σεμινάριο "Βασικές δεξιότητες στην προνοσοκομειακή Φροντίδα".


Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο

http://www.sz1rsf.org/2013/03/1.html

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης-Δευτέρα 7 Ιανουαρίου έως Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 20:30- Θεοδόση Πελεγρίνη- ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ- ερμηνεύουν Κώστας Καζάκος vs Θεοδόση Πελεγρίνη σκηνοθετούν Γιώργος Μανιώτης vs Πέμης Ζούνη





Η παράσταση του έργου "Ιουλιανός" στηρίζεται σε ένα μονόλογο που έγραψε ο Θεοδόσης Πελεγρίνης και θα παρουσιάζεται από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του ΙΜΚ.
 
Η ιστορία: ένας παλαίμαχος ηθοποιός κάνει πρόβα στο διαμέρισμά του. Υποδύεται το δάσκαλο του νεαρού αυτοκράτορα Ιουλιανού, έναν  ευνούχο, παλαίμαχο μέλος της βασιλικής αυλής. Ο Ιουλιανός, θανάσιμα λαβωμένος από δόρυ στη μάχη εναντίον των Περσών, βρίσκεται ξαπλωμένος στην σκηνή του, κι ο δάσκαλός του, την ύστατη αυτή ώρα της ζωής του αυτοκράτορα, θέλει να του εκφράσει ένα παράπονό του. Απευθυνόμενος, λοιπόν, στον Ιουλιανό, ο γηραιός ευνούχος  αφηγείται σημαντικές στιγμές από τη ζωή του αυτοκράτορα που τον έδεσαν μαζί του. Στην διάρκεια της αφήγησής του αυτής ο γηραιός ευνούχος, βγαίνοντας από τον ρόλο του, ανασύρει από το παρελθόν του, σε πραγματικό πλέον χρόνο, πώς έγινε ηθοποιός και άλλα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή του. Ο μονόλογος τελειώνει με μια πλήρη ανατροπή όσων εκτυλίχθηκαν στην πρόβα.  Δηλαδή: θέατρο μέσα στο θέατρο ενός άλλου θεάτρου!

Ο μονόλογος «Ιουλιανός», πέρα από το ενδιαφέρον που μπορεί να παρουσιάζει η ίδια η πλοκή του,  βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Δυο πρόσωπα, ο Κώστας Καζάκος, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μανιώτη, και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη, θα ερμηνεύσουν τον ίδιο ρόλο, το ρόλο του ευνούχου, την ίδια μέρα, πρώτα ο ένας και στην συνέχεια ο άλλος, χωρίς ο ένας να έχει υπόψη την ερμηνεία του άλλου.

Η μουσική στην ερμηνεία του Ιουλιανού των Πελεγρίνη και Ζούνη, είναι του Νότη Μαυρουδή.    

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου έως Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στις 20:30
Θεοδόση Πελεγρίνη
ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
συμμετέχουν
ΚΑΖΑΚΟΣ Vs ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ
σε σκηνοθεσία Γ. Μανιώτη,  σε σκηνοθεσία Π. Ζούνη
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Αίθουσα: Ειδικά διαμορφωμένος υπόγειος χώρος
Διάρκεια: 120΄
Τιμή εισιτηρίων: 10 ενιαίο

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Το Ποντίκι
E-go.gr
Click@life
Culturenow.gr
Videatro.gr


*********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC  εκτός από εκείνα στις περιοχές: Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία, Αγία Παρασκευή.

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84         BHMA FM 99.5           Ως 3
Ε-go.gr,               Ελculture.gr                Clickatlife.gr       
Culturenow.gr    Mediasoup.gr            Monopoli.gr       In2life.gr
Camera Stylo online

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00. 
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10.00  έως 01.00. Από τις 01.01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.


Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr