Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μία πολύ όμορφη ιστοσελίδα δημιούργησε το 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου("Ιωάννης Μακρυγιάννης".)



Καλώς Ορίσατε στο νέο μας ιστότοπο!

Η σελίδα αυτή είναι η μόνη επίσημη για τις γενικές και μη ανακοινώσεις που βγαίνουν από το γραφείο του διευθυντή και από τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου "Ιωάννης Μακρυγιάννης". Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορούν μαθητές και γονείς να ενημερώνονται για την πορεία του σχολείου, τις δραστηριότητες των παιδιών, τις ανακοινώσεις των καθηγητών για εργασίες ή διαγωνίσματα, τις εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές εκδρομές που θα εμπλουτίσουν την σχολική χρονιά των παιδιών μαθαίνοντας, διασκεδάζοντας και εξερευνώντας. Το σχολείο εγγυάται την σωστή γνώση των μαθημάτων και στηρίζει την ομαδική προσπάθεια των μαθητών του. 
Τα περισσότερα μαθήματα πλέον γίνονται βάσει του νέου προγράμματος διδασκαλίας της Ε.Ε., με την χρήση διαδραστικών πινάκων (interactive learning proccess) και με αυτό τον τρόπο ο μαθητής έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην εποχή που διανύουμε, την εποχή της πληροφορίας.



Περισσότερα για αυτό  μπορείτε να διαβάσετε στο

http://1gym-mosch.att.sch.gr/index.php


Εκδήλωση - συζήτηση Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου- στο σπίτι της Μεσοποταμίας με θέμα: «Υπάρχει Ισραηλινό απαρτχάιντ;»

Ομιλίες:
  •  Ανδρέα Γιολάση, Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας
  • εκπροσώπων Ιντιφάντα & Πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα»
  •  Σοφίας Σακοράφα
Θα προηγηθεί
Θεατρικό δρώμενο με τις:
Μάνια Παπαδημητρίου,
Δήμητρα Σύρου,
Μάρω Αγρίτη,
Δανάη Παπουτσή.
Συζήτηση με τους ακροατές

--
Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία www.mesopotamia.gr
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, 6939301718
Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης mesopotamiatx@gmail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ : Ανακοίνωση-Συνδρομές - Εγγραφές Τμημάτων 2012 - 2013

Στην τελική ευθεία ο φαληρικός όρμος


                                                                                                     Του Γιωργου Λιαλιου

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος παραδίδονται οι προμελέτες
Εως τα τέλη Οκτωβρίου τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού


Eνα βήμα πριν από το πολυπόθητο πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη βρίσκεται πλέον η υπόθεση της ανάπλασης του φαληρικού όρμου. Τις ημέρες αυτές, παραδίδονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος όλες οι προμελέτες και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τα τεύχη δημοπράτησης, προκειμένου να προκηρυχθεί ένας ή περισσότεροι διαγωνισμοί για την υλοποίηση του μεγάλου έργου. 
Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου και τώρα μένει να φανεί αν το έργο θα προλάβει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. 
Το ενθαρρυντικό, πάντως, είναι ότι μέχρι στιγμής όλα βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος –πιθανότατα χάριν της εμπλοκής του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου– με στόχο τη μεταμόρφωση έως το 2015 ενός σημαντικού τμήματος του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Για χρόνια απαξιωμένη, η ζώνη του φαληρικού όρμου έχει πλέον μια σαφή προοπτική. Μια πραγματική μεταμόρφωση με ορίζοντα το 2015, που θα την κατοχυρώσει στη συνείδηση της πρωτεύουσας ως ένα νέο πόλο υπερτοπικής εμβέλειας. Η παρέμβαση κινείται στη βάση πέντε προτεραιοτήτων:
- Στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και στη δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου συνολικής έκτασης περίπου 600 στρεμμάτων.
- Στην αρμονική και λειτουργική ένταξη συγκοινωνιακών έργων της παράκτιας ζώνης που θα βελτιώσουν καθοριστικά τις κυκλοφοριακές συνδέσεις και θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχεια της πόλης μέχρι τη θάλασσα.
- Στην αποτελεσματική αντιπλημμυρική προστασία της άμεσης και ευρύτερης περιοχής.
- Στη λειτουργική και αισθητική σύνδεση της παραλιακής ζώνης του Παλαιού Φαλήρου με το πάρκο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Καστέλλα και τον Πειραιά.
- Στη διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του πάρκου.
Οι προμελέτες, που θα εξειδικεύσουν το όραμα του διάσημου αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο για την περιοχή, ανατέθηκαν, τέλη 2011, με χορηγία του Ιδρύματος Στ. Νιάρχου, σε πλήθος μελετητικών γραφείων και μεμονωμένων ειδικών (με συντονίστρια την αρχιτέκτονα Ηβη Νανοπούλου, από το Γραφείο Παπαγιάννη). Τις επόμενες ημέρες, οι προμελέτες αυτές πρόκειται να παραδοθούν στο υπ. Περιβάλλοντος, ενώ θα ακολουθήσουν τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού. Αν επιτευχθεί η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ (στα ΠΕΠ Αττικής), τότε όλα θα είναι έτοιμα για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου. Πρόθεση της πολιτείας είναι ο διαγωνισμός να γίνει μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να υπάρξει ανάδοχος μέχρι τα μέσα του 2013 και τα έργα να ξεκινήσουν σε ένα έτος από σήμερα.
Τεχνικές δυσκολίεςΤο δυσκολότερο τεχνικά κομμάτι του έργου, αυτό που θα χρειαστεί τον περισσότερο χρόνο υλοποίησης είναι η «μετακίνηση» της Λ. Ποσειδώνος προς τη θάλασσα και η μερική υπογειοποίησή της, με στόχο την κατεδάφιση της σημερινής γέφυρας που «κόβει» την οπτική επαφή με τη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελετητική ωριμότητα του έργου και η άμεση σύνδεση της ανάπλασης με τα έργα του Ιδρύματος Νιάρχου στον παλαιό ιππόδρομο έχουν έως σήμερα περισώσει το master plan του Ρέντσο Πιάνο από τις προθέσεις επίδοξων στελεχών του Δημοσίου (για την κατασκευή μαρίνας κρουαζιερόπλοιων κ.ά.). Αλλωστε, το project θα κατασκευαστεί μεν ως δημόσιο έργο, αλλά θα λειτουργήσει με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια, αφού θα παραχωρηθεί σε ιδιώτη. Την εικόνα θα συμπληρώσει το τρίτο κομμάτι της περιοχής, η έκταση του Tae Kwon Do, με τη μετατροπή του σε Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, έργο παραχώρησης που προωθεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και βρίσκεται στη β΄ φάση διαγωνιστικής διαδικασίας. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα προχωρήσουν όπως έχουν σχεδιαστεί και το 2015 δεν θα εγκαινιαστούν «ορφανές» η νέα Εθνική Βιβλιοθήκη και η Εθνική Λυρική Σκηνή.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_15/09/2012_495559

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις του έργου ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 2 λόγω ατυχήματος της πρωταγωνίστριας Βάνας Πεφάνη



Αναβάλλονται οι παραστάσεις του  έργου "Ένας Κάποιος Παράδεισος 2",  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, λόγω ατυχήματος και συνακόλουθου ορθοπεδικού προβλήματος της συγγραφέως και πρωταγωνίστριας της παράστασης Βάνας Πεφάνη, που την αναγκάζει να παραμείνει κλινήρης για ένα μήνα.  Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία   επανέναρξή τους.
Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στο 210 34 18 579 Δευτ. – Παρ. 11:00 – 14:00.
*****
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30 live-clinic με τον καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα Paul Gilbert




To GuitarFor Education + και τα καταστήματα Καγμάκης διοργανώνουν ένα live-clinic με τον παγκοσμίως καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα Paul Gilbert, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχουν και μικρά διαλείμματα όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλεί με τον καλλιτέχνη και να θέτει τις τεχνικές απορίες του.
Ο Paul Gilbert θα πλαισιώνεται από την Emi Gilbert στα πλήκτρα, τον Γιώργο Παλαμιώτη στο μπάσο και τον Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα.
Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00, θα βρίσκεται στο κατάστημα Καγμάκης Μουσικά (Εμμ. Μπενάκη 36) για να γνωριστεί με τους fans του και να υπογράψει αυτόγραφα. Θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας.
Ο Paul Gilbert έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Mike Portnoy, Nunno Batencourt, Richie Kotzen, George Lynch και πολλούς ακόμα. Παράλληλα, το 1988 δημιούργησε τους Mr. Big, μαζί με τους Billy Sheehan και Eric Martin και Pat Torpey, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.
Το συγκεκριμένο Event γίνεται σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν προηγηθεί με τη φιλοξενία μουσικών όπως οι Guthrie Govan, Kurt Rosenwingel, Douh Aldrich κ.α.

live-clinic
με τον καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα Paul Gilbert
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια:  150’
Εισιτήρια: 25€ ενιαίο
********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Σύλλογος Μοσχάτου "Τα Φάρασα της Καππαδοκίας Μικράς Ασίας":Ξεκινούν τα μαθήματα Μικρασιατικών Χορών στα Γραφεία του Συλλόγου μας

Ξεκινούν τα μαθήματα Μικρασιατικών Χορών στα Γραφεία του Συλλόγου μας 
(Νάξου 3, 18345 Μοσχάτο) 
κάθε Δευτέρα απόγευμα πληροφορίες στο τηλέφωνο : 210-4825987.

 https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%B1-%CE%A6%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%91%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/412552808793257

Πρόσκληση στον Αγιασμό των τμημάτων ΜΠΑΛΕΤΟΥ και ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ του Πνευματικού Κέντρου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙKO KENΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας καλούμε την ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στις 7μ.μ. στην Αίθουσα 2 των Δημοτικών Σφαγείων (οδός Επταλόφου-Ταύρος) στον Αγιασμό των τμημάτων ΜΠΑΛΕΤΟΥ και ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ του Πνευματικού Κέντρου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ


http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201 

Νέες κινητοποιήσεις θέλει η ΟΛΜΕ

Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για τις περικοπές

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η ΟΛΜΕ, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί η συμμετοχή των καθηγητών στην 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΟΛΜΕ προτείνει:


•    Νέα 24ωρη ή 48ωρη απεργία το διάστημα της κατάθεσης, συζήτησης και ψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων στη Βουλή, σε συντονισμό με άλλες ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και με ενσωμάτωση σε αυτές ενδεχόμενες γενικές απεργίες.

•    Συλλαλητήρια στην Αθήνα με κατάληξη στο Σύνταγμα, αλλά και στις άλλες πόλεις, και όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
•    Επιπλέον διοργάνωση απογευματινών συλλαλητηρίων ή συλλαλητηρίων τα Σαββατοκύριακα, ανάλογα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά τη συζήτηση και ψήφιση των μέτρων

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των τοπικών Ενώσεων των Καθηγητών (ΕΛΜΕ), που θα πάρει και τις οριστικές αποφάσεις, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Από σήμερα - Δευτέρα αρχίζουν εξάλλου σε ολόκληρη τη χώρα γενικές συνελεύσεις των καθηγητών που θα συζητήσουν για τις εξελίξεις.


Από τα κυριότερα αιτήματα των εκπαιδευτικών είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενο στο δημόσιο, να μην εφαρμοσθεί η εφεδρεία και εργασιακή διαθεσιμότητα, να μη μειωθούν οι δαπάνες για την Παιδείας αλλά αντίθετα να αυξηθούν στο 5% του ΑΕΠ, κ.ά.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/413908/nees-kinitopoiiseis-thelei-i-olme/ 

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΗΜ .ΚΟΙΝ. ΤΑΥΡΟΥ

Ταύρος 12-9-2012

Προς: 1) Δήμαρχο Ταύρου κ.Ευθυμίου
2)Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ.Δημητρίου
3) Πρόεδρο Δημ. Κοινότητας Ταύρου κ.Καραφωτιά

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΗΜ .

ΚΟΙΝ. ΤΑΥΡΟΥ
Κύριε Δήμαρχε, σας κοινοποιούμε διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής Αγ.Σοφίας της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου με την οποία οι κάτοικοι διαμαρτύρονται :
• Για την ελλειπή καθαριότητα των κάδων της περιοχής με αποτέλεσμα έντονη δυσοσμία
• Τον μη ψεκασμό των φρεατίων με αποτέλεσμα τρωκτικά και έντομα να κυκλοφορούν στις αυλές και τα πεζοδρόμια της περιοχής
• Λιμνάζοντα νερά λόγω κακοτεχνίας στη ρύση των οδοστρωμάτων στις οδούς Αγ.Σοφίας και Πατ.Ιωακείμ (μόνιμα στάσιμα νερά ,εστία μόλυνσης μπροστά στην Παιδική χαρά) και στις κάθετες οδούς της Γρηγ.Λαμπράκη από την οδό Κλειούς έως την Αγ.Σοφίας
• Την ιδιαίτερα έντονη δυσοσμία των φρεατίων στη συμβολή των οδών
• Την τοποθέτηση δένδρων και κολωνών παρεμπόδισης της στάθμευσης στην παιδική χαρά της οδού Αγ.Σοφίας γιατί καταστρέφονται συστηματικά προκειμένου να σταθμεύουν στοπεζοδρόμιο μηχανές και αυτοκίνητα. Παρακαλούμε για το συγκεκριμένο θέμα να ασχοληθεί και η δημοτική αστυνομία γιατί αφορά ασφάλεια ζωής των παιδιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τα θέματα καθαριότητας των κάδων και απολυμάνσεων έχει γίνει δύο φορές αναφορά από την πλευρά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να έχει ληφθεί καμιά μέριμνα από την πλευρά σας για το θέμα αυτό στον Ταύρο.

Ακολουθούν σαράντα (56) υπογραφές κατοίκων της περιοχής και η διαδικασία συνεχίζεται.

Για τη «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ»
ΣΩΠΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Τη δημιουργία δικτύου ενοικίασης ποδηλάτων στην Αθήνα προωθεί η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποθαρρυνθεί...
η χρήση του αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενοικίασης ποδηλάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης από πλευράς του δήμου και φορέων της πόλης των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης, από τις 17 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.


http://fimotro.blogspot.com/2012/09/blog-post_8177.html