Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εορτασμός της Μεταμόρφωσης Σωτήρος



3.000 μ. στιπλ: Με άνεση στον τελικό οι Μπεναμπάντ και Κιπρούτο

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα τα φαβορί των 3.000 μ. στιπλ των ανδρών πήραν την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης και αργυρό Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο, Μαχιντίν Μεκίσι Μπεναμπάντ από τη Γαλλία αλλά και τον  «χρυσό» το 2008 και «αργυρό» το 2004, Μπρίμιν Κιπρούτο, από την Κένυα, που πήραν άνετα το εισιτήριο με χρόνο 8:16.23 και 8:28.62 αντίστοιχα.
Θέση στον τελικό της Κυριακής (23.25) «κατοχύρωσαν» επίσης οι Μουτάι (Κένυα), Τάλεμπ (Μαρόκο), Κιπλαγκάτ (Ουγκάντα), Ακντάγκ (Τουρκία), Εζίν (Μαρόκο), Φλοριάνι (Ιταλία), Καμπράλ (Η.Π.Α.), Γκάρι (Αιθιοπία), Λουτσιάνοφ (Μολδαβία), Κεμπόι (Κένυα), Τζάγκερ (Η.Π.Α.), Μεσφίν (Αιθιοπία), Κεσκισάλο (Φινλανδία).

Κολύμβηση: «Έγραψε» ιστορία ο Φελπς

Ο Μάικλ Φέλπς έγραψε για ακόμη μία φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων.
Ο Αμερικανός κολυμβητής στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική, στη διοργάνωση του Λονδίνου, με χρόνο 1:54.27 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας δεύτερο τον Ράιαν Λόχτι και τρίτο τον Ούγγρο Λάσλο Τσεχ.
Ο 27χρονος αστέρας έτσι, προσέθεσε στο παλμαρέ του το 20ο μετάλλιο (16ο χρυσό), ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος άνδρας κολυμβητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, που ανεβαίνει σε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ίδιο αγώνισμα.

Τα αποτελέσματα:


1. Μάικλ Φελπς (ΗΠΑ) 1:54.27


2. Ράιαν Λόχτι (ΗΠΑ) 1:54.90


3. Λάσλο Τσεχ (Ουγγαρία) 1:56.22


4. Τιάγκο Περέιρα (Βραζιλία) 1:56.74


5. Κοσούκε Χαγκίνο (Ιαπωνία) 1:57.35


6. Κεν Τακακούουα (Ιαπωνία) 1:58.53


7. Τζέιμς Γκόνταρντ (Μ. Βρετανία) 1:59.05


8. Μάρκους Ντέιμπλερ (Γερμανία) 1:59.10


http://www.zougla.gr/sports/article/kolimvisi-egrapse-istoria-o-felps 

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βόλεϊ: Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό οι Καβαθά και Κοσμά

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Άννα Καβαθά και Σοφία Κοσμά, καθώς η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η συμφωνία για την ανανέωση με τις δύο βολεϊμπολίστριες είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα, μετά την επίτευξη συμφωνίας και ως προς το οικονομικό.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη στοΦιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου απο τους Αγανακτισμένους Μοτοσικλετιστές Ελλάδας(ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ)

Σήμερα το απόγευμα οι  Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές  Ελλάδας επισκέφθηκαν και παρέδωσαν πράγματα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου αλλά και σε άλλους οργανισμούς.

(Μια προσπάθεια που εξυπηρετεί άστεγους, άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους).

 


















"Χάλκινος" ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο για τα ελληνικά χρώματα, στα -90 κιλά του τζούντο, νικώντας τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο με Yuko. 

Δείτε σε video τις δηλώσεις του!




Περισσότερα στο

Φωτιά προκάλεσε μπλακ άουτ στο Φάληρο

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Δέλτα Φαλήρου, όμως παραμένουν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κλειστή είναι η κάθοδος από Πειραιά προς Γλυφάδα στη νέα παραλιακή και η άνοδος Γλυφαδα προς Πειραιά της παλαιάς παραλιακής. 


 

Κολύμβηση: Έγραψε ιστορία ο Τούρκος Μπουγιουκουντσού


Σε ηλικία 36 ετών ο Τούρκος Ντεριά Μπουγιουκουντσού μετείχε σήμερα στα προκριματικά των 200μ. ύπτιο της κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τερμάτισε πρώτος στην πρώτη προκριματική σειρά με επίδοση 2:01.68 (κατετάγη 33ος).

Ο Μπουγιουκουντσού έκανε ντεμπούτο στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού το 1992 στη Βαρκελόνη, ενώ από τότε δίνει διαρκώς το «παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποια σπουδαία διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην ίδια προκριματική σειρά με τον Μπουγιουκουντσού, κολύμπησε σήμερα ο Ζενγκ Γουέν Κουά από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος τερμάτισε τρίτος με 2:03.45 (κατετάγη 35ος και τελευταίος) και ο οποίος ήταν... αγέννητος το 1992, όταν ο Τούρκος έκανε ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης, καθώς είναι μόλις 15 ετών!


http://www.zougla.gr/sports/article/kolimvisi-egrapse-istoria-o-tourkos-mpougioukountsou 

Κοινωνική Δράση Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας – Αττική [15η] – Παράδοση ειδών

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012 και ώρα 18:30πμ καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση πραγμάτων σε 3 οργανισμούς που εξυπηρετούν άστεγους, άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους.
Θα συναντηθούμε λοιπόν Πειραιώς 76 (Factory Outlet) και θα αναχωρήσουμε στις 19:00 για να επισκεφτούμε:
το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου,
τους Γιατρούς του Κόσμου και την Κλίμακα
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας...
συνεχίζουμε την κοινωνική μας δράση στην χώρα μας που δοκιμάζεται από την κρίση, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών αγαθών.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν αυτοπροσώπως τα πράγματα την ημέρα της συλλογής στο Κερατσίνι καθώς και μέσω των μελών μας.
Καλή δύναμη και Καλό καλοκαίρι!
Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας

http://egersis2.blogspot.gr/2012/08/15.html