Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ποια είναι η σέξι «μούσα» της Εθνικής

Η Ελληνίδα καλλονή που σκοράρει στα γήπεδα της Πολωνίας

Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ. (δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.

H 26χρονη αισθητικός με πατέρα Έλληνα- ο κ. Γιώργος από τα Τρίκαλα- και μητέρα από την Πολωνία- η κ. Μπάρμπαρα από το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαλ- διαμένει πλέον μόνιμα στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία και αν και καλλονή, η ίδια δηλώνει μετριοπαθής.

«Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες από εμένα στο γήπεδο» εξομολογείται στο Έθνοσπορ αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πώς «δεν είναι λίγοι αυτοί που μου την… πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασσικά που κάνουν οι άντρες».
Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι. Ωστόσο θεωρεί τους Έλληνες «από τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην εθνική ομάδα «ψηφίζει» τον Τζαβέλλα ενώ θεωρεί «αγαπημένο της» το Φορτούνη λόγω της εντοπιότητας, καθώς και αυτός κατάγεται από την Καλαμπάκα.

Εντός των συνόρων δηλώνει ερυθρόλευκων αποχρώσεων…

http://www.newsbeast.gr/sports/EURO2012/arthro/370685/poia-einai-i-sexi-mousa-tis-ethnikis/ 

Κάδοι ανακύκλωσης ρούχων στην Καλαμάτα

Στόχος η ενίσχυση των αναξιοπαθούντων με νέα είδη ένδυσης και υπόδησης

Είκοσι ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, για συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών τοποθετούνται σήμερα σε ισάριθμα κεντρικά σημεία στην πόλη της Καλαμάτας, από ιδιωτική εταιρεία, προκειμένου οι πολίτες να πηγαίνουν και να αποθέτουν εκεί τα ρούχα που δεν χρειάζονται. Στη συνέχεια τα ρούχα που συγκεντρώνονται, θα οδηγούνται σε ανακύκλωση.

Το πρόγραμμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και σύμφωνα με το Δήμο Καλαμάτας έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, αφού η εταιρεία, που θα τοποθετεί τους κάδους και θα συλλέγει τα ανακυκλώσιμα, θα προσφέρει καινούργια ρούχα και παπούτσια τα οποία μέσω του δημοτικού παντοπωλείου, θα πηγαίνουν σε οικονομικά αδύνατες κι αναξιοπαθούσες οικογένειες της πόλης. 


http://www.newsbeast.gr/efprattein/arthro/370750/kadoi-anakuklosis-rouhon-stin-kalamata/ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ


«ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ
ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ



Στο ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και
Κοινωνικής Αλληλεγγύης» Μοσχάτου Ταύρου
θα γίνουν καλοκαιρινές γιορτές για τα νήπια
των  Βρεφονηπιακών Σταθμών και τους γονείς τους.

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, από τις 20:00 έως τις 24:00 Το Ατενέουμ γιορτάζει και πάλι την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό μία τετράωρη μουσική πανδαισία στον πεζόδρομο της Αδριανού 3, στο Θησείο


ATHENAEUM

International Cultural Center

MARIA CALLAS GRAND PRIX

Opera, Oratorio-Lied and Piano

3 Adrianou St. GR 105 55 Athens.
 Tel. +30210 3211987 fax +30210 3211196
e-mail contact@athenaeum.com.gr www. Athenaeum. com. gr



Αθήνα, 18 Ιουνίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Στις 21 Ιουνίου, την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, γιορτάζει η ΜΟΥΣΙΚΗ.

Έτσι, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, από τις 20:00 έως τις 24:00, το ATHENAEUM μεταμορφώνει τον  πεζόδρομο της οδού Αδριανού, εμπρός από το κτήριο του, σε υπαίθρια σκηνή, όπου νεώτεροι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες - συνεργάτες του, με μία τετράωρη γιορτή αφιερωμένη στη ΜΟΥΣΙΚΗ θα συντροφεύσουν τους περιπατητές της νύχτας σε τέλεια αρμονία με τη μαγεία του περιβάλλοντος χώρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από προκλασικά έργα και τραγούδια έως  σύγχρονη ελαφρά μουσική και  τζαζ μελωδίες, όπως και αφιερώματα στον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη και σε Τραγούδια από τον Κινηματογράφο.

Συμμετέχουν: η Χορωδία νέων του Ωδείου ATHENAEUM, το Κουαρτέτο Σαξοφώνων ATHENAEUM από τις Σ. Αραμπατζόγλου, Α. Μ. Καρδάμη, Ι. Βλάσση και Μ. Τσακμακλή σε συνεργασία με τον Γ. Τσανακαλιώτη στο πιάνο,  και τα Ατελιέ  Jazz ATHENAEUM σε διδασκαλία-ενορχηστρώσεις  Σύλβιου Σύρρου.  Ο διακεκριμένος σολίστ κλασικής κιθάρας Μιχάλης Σουρβίνος και η εκρηκτική Αργεντίνα τραγουδίστρια από το Buenos Aires  Natalia Soledad Petsalis. Στο αφιέρωμα στη μουσική κινηματογράφου συμμετέχουν οι  Σουζάνα Γιαννακοπούλου και Έλσα Σκλαβενίτη- τραγούδι, Σοφία Ροσμαράκη πιάνο, Ευαγγελία Λοφίτου ακορντεόν, Galina Bratuska βιολί, Στέφανος Γιαννόπουλος βιολοντσέλο, Εugeni Bratuska κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Μουζακίτης, Χριστίνα Κατσιαρή - κιθάρα, Νίκος Πιτλόγλου, κρουστά, ενώ το αφιέρωμα σε Χατζιδάκι - Θεοδωράκη παρουσιάζει  και η δεκαπενταμελής Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ υπό τη διεύθυνση του Άρη Δημητριάδη, και τις Μόρφω Τσαϊρέλη και  Ναταλία Κάντζια στο τραγούδι.


Ατενέουμ, Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012
Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

20: 15
·   Χορωδία νέων του Ωδείου ATHENAEUM
   H Χορωδία Νέων του ATHENAEUM σε ρεπερτόριο προκλασικής έως και σύγχρονης   
   ελαφράς μουσικής.
   Διδασκαλία – Διεύθυνση Βασίλης Κιοσόγλου.

20: 45
·   Κουαρτέτο Σαξοφώνων ATHENAEUM
Το Athenaeum Saxophone Quartet  σε ένα ταξίδι με μόνη αποσκευή την μουσική κι ενδιάμεσους σταθμούς την Καζαμπλάνκα, το Αλγέρι, τη Λισσαβόνα κ.α. γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στον πεζόδρομο της Αδριανού στο Θησείο.
Το κουαρτέτο αποτελείται από τις Σ. Αραμπατζόγλου, Α.Μ. Καρδάμη, Ι. Βλάσση και Μ. Τσακμακλή.
Μαζί τους στο πιάνο ο Γ. Τσανακαλιώτης

21: 15
·   Από την Μεσόγειο στην Αργεντινή
Ο διακεκριμένος σολίστ κλασικής κιθάρας Μιχάλης Σουρβίνος, σε ένα ρεσιτάλ με έργα για solo κιθάρα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία των : F. TARREGA, I .A LBENIZ, L. BROUWER, R. DYENS, A. PIAZZOLLA, M. ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ και η εκρηκτική Αργεντίνα τραγουδίστρια,  από το Buenos Aires,  Natalia Soledad Petsalis με τη συνοδεία στην κιθάρα του Μ. Σουρβίνου παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υψηλής αισθητικής με αυθεντική Αργεντίνικη μουσική. Το φλογερό Ισπανικό ταπεραμέντο του ρεπερτορίου της κιθάρας συναντά τη γεμάτη λυρισμό μουσική του Α. Piazzolla, η αισθησιακή και αυθεντική φωνή της τραγουδίστριας αποδίδει με πάθος τα παραδοσιακά Αργεντίνικα Τangos & Milongas των J. Dames, S. Piana, C. Gardel κ.α.

Κιθάρα-διασκευές για κιθάρα: Mιχάλης Σουρβίνος
Τραγούδι : Natalia Soledad Petsalis

22:00
·   Swinging Jazz ATHENAEUM

Τα ατελιέ του Ωδείου ATHENAEUM παρουσιάζουν αντιπροσωπευτικά ρεύματα 
Jazz του 20ου αιώνα.
Διδασκαλία – ενορχηστρώσεις: Σύλβιος Σύρρος.

22:45
·   Μουσική από τον κινηματογράφο

Μια μουσική περιπλάνηση στη μεγάλη οθόνη με έργα των  Maurice Jaubert,  Astor Piazzolla και Μάνο Χατζιδάκι έως τους Madredeus, Goran Bregovic και Έλληνες σύγχρονους συνθέτες.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Σουζάνα Γιαννακοπούλου, Έλσα Σκλαβενίτη , τραγούδι, Σοφία Ροσμαράκη, πιάνο, Ευαγγελία Λοφίτου, ακορντεόν, Galina Bratuska, βιολί, Στέφανος Γιαννόπουλος, βιολοντσέλο, Εugeni Bratuska, κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Μουζακίτης, Χριστίνα Κατσιαρή, κιθάρα, Νίκος Πιτλόγλου, κρουστά.

23:30
·   Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ

Για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2012 η δεκαπενταμελής Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ υπό τη διεύθυνση του Άρη Δημητριάδη, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό ένα Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη. Θα ακουστούν γνωστές μελωδίες από το Αρχιπέλαγος, την Οδό Ονείρων, τη Ρωμαϊκή Αγορά, τη Μαγική Πόλη, διανθισμένες και από κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες των δύο μεγάλων συνθετών.
Τραγουδούν η Μόρφω Τσαϊρέλη και η Ναταλία Κάντζια.


Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, από τις 20:00 έως τις 24:00
Το Ατενέουμ γιορτάζει και πάλι την
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
και προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό μία μουσική πανδαισία
στον πεζόδρομο της Αδριανού 3, στο Θησείο


ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ


ATHENAEUM
Αδριανού 3, 10555 Θησείο
Τηλέφωνα: 2103211987-49-55

Με την παράκληση της δημοσίευσης



Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ- Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, στις 20.00


Πλατεία Γεννηματά (Κωνστ/λεως και Ομήρου, Μοσχάτο)

 http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια του Σ.ΦΙ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ στο trophy IRINA DELEANU που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι(δείτε τα αποτελέσματα)

Clasament individual compus
1. Anastasia Mulmina 102,500p (calificată în finală la minge, cerc, măciuci, panglică)
2. Nicoleta Dulgheru 98,950 (minge, cerc, măciuci, panglică)
3. Arianna Malavasi 97,675 (minge, cerc, măciuci, panglică)
4. Luiza Filiorianu 96,250 (minge, cerc, măciuci, panglică)
5. Katrin Taseva 92,425 (minge, cerc, măciuci, panglică)
6. Gulce Cagdas 92,350 (minge, cerc, măciuci, panglică)
7. Fatma Buber 90,850 (minge, cerc, măciuci, panglică)
8. Jael Gore 84,850 (minge, cerc)
9. Carmen Whelan 84,050 (măciuci)
10. Lydia Vasilopoulou 82,475 (panglică)
11.Anastasia Chatzipavli 82,125
12.Despoina Salpadimou 81,375
13.Anastasia Alexandridi 78,575
14.Emma Sipos 77,825
15.Rachel Raskopoulos 76,375
16.Alma Ljungkvist 73,125



http://sportb.ro/ 
http://www.facebook.com/S.FI.G.MOS 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 5ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

18/6/2012



       
        Ξεκινά σήμερα, 18 Ιουνίου 2012, στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου το 5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής. Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων-Ενόπλων Δυνάμεων, Κων/πόλεως 2, στον Ταύρο. Η πρώτη παράσταση-ώρα έναρξης 21.00- είναι από το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου “Εν Δράσει”. Πρόκειται για την παιδική παράσταση, “ ο Πολυροβιθάς”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση στο www.en-drasei.gr. Στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου www.dimosmoschatou-tavrou.gr, υπάρχει όλο το πρόγραμμα των φετινών παραστάσεων.
        Στο φετινό πρόγραμμα του Διαδημοτικού παρουσιάζονται επιλεγμένες παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες, ενώ η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στη συνέχεια  στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού, από τις 26/9/2012 έως τις 7 /10/2012.
        O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το Διαδημοτικό Φεστιβάλ: “Πρόκειται για ένα αξιόλογο Φεστιβάλ που δίνει την ευκαιρία στις ερασιτεχνικές Δημοτικές Θεατρικές ομάδες να παρουσιάσουν τα έργα τους σε ευρύ κοινό. Παρά την πολύπλευρη κρίση, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον Πολιτισμό ως κοινωνικό αγαθό. Το θέατρο δεν αποτελεί μόνο ευκαιρία για ψυχαγωγία, αλλά και μία πολύτιμη πλατφόρμα συμμετοχής της νεολαίας, η οποία καλείται να ανακαλύψει μέσα από την θεατρική παιδεία τις ευαισθησίες εκείνες και τις δυνατότητες που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά”.


                                         Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), στο Μοσχάτο
 7.30-9.00μμ: Κατασκευή φιγούρας και διαδραστικό παιχνίδι
9.00μμ: Παράσταση Θεάτρου Σκιών

-ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: Αίθουσα 7 Δημοτικών Σφαγείων (Επταλόφου & Πειραιώς), στον Ταύρο
20.00: εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων του εργαστηρίου ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου (Διάρκεια έκθεσης: 20 Ιουνίου 2012-30 Ιουνίου 2012)

-ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012:  Πλατεία Γεννηματά (Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου), στο Μοσχάτο
20.00: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών του τμήματος καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Τα επίσημα αποτελέσματα στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου-Ενσωμάτωση: 100%

Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου
[Εγγεγραμένοι: 36660] [Εκλ. Τμήματα: 65 απο 65] [Εγκυρα: 22403] [Ακυρα: 109] [Λευκά: 78]
 
Πηγή: Υπ. Εσωτερικών - SingularLogic  
Κόμμα Στήριξη Ψήφοι Ποσοστό
ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο 7622 34.02%
Νέα Δημοκρατία 4787 21.37%
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή 1925 8.59%
ΠΑ.ΣΟ.Κ 1884 8.41%
Ανεξάρτητοι Ελληνες - Πάνος Καμμένος 1799 8.03%
Δημοκρατική Αριστερά 1549 6.91%
K.K.E. 1297 5.79%
ΛΑ.Ο.Σ 445 1.99%
δημιουργία, ξανά! (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία) 300 1.34%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 264 1.18%
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) 115 0.51%
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 100 0.45%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 78 0.35%
Ενωση Κεντρώων 72 0.32%
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας 61 0.27%
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 44 0.2%
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 35 0.16%
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ 18 0.08%
Κόμμα Φιλελευθέρων 8 0.04%
Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 0 0.0%
ΑΝΕΞ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε. 0 0.0%
Ανεξ. Υποψήφιοι 0 0.0%

 http://www.newsit.gr/

Εκλογές 2012: Τα επίσημα αποτελέσματα-Ενσωμάτωση: 99,62%

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας, άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και συντριπτικά χαμηλά ποσοστά για το ΚΚΕ καταγράφονται στην τελική εκτίμηση του ΥΠΕΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα με καταμετρημένο το 99,37%. Σύμφωνα με την Singular Logic στη Βουλή εισέρχονται επτά κόμματα. Η αποχή άγγιξε το 39%.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Ενσωμάτωση: 99,62%% / Εκλογικά Τμήματα: 20.526 από 20.604 / Τελευτ. ενημέρωση 02:20
Εγγεγραμμένοι: 9.921.658

Ψήφισαν: 6.197.400
Έγκυρα: 4.857.829 / 99,01 %
Άκυρα: 28.775 / 0,59 %
Λευκά: 20.030 / 0,41 %


 ΚΟΜΜΑ  ΠΟΣΟΣΤΟ
 ΨΗΦΟΙ
 ΕΔΡΕΣ
 ΝΔ
 29,65%   1.819.706    129
 ΣΥΡΙΖΑ  26,89%  1.650.095      71
 ΠΑΣΟΚ  12,29%     753.575      33
 ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ
 7,51%     460.917      20
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 6,93%     424.861      18
 ΔΗΜΑΡ  6,25%     383.584      17
 ΚΚΕ  4,51%     276.450      12





περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/politiki/article/ekloges-2012-ta-episima-apotelesmata 

Με τη Γερμανία η Εθνική μας στα προημιτελικά του Euro 2012



Η Γερμανία είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στα προημιτελικά του Euro 2012.
Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ επιβλήθηκε με 2-1 της Δανίας στην «Arena Lviv» και προκρίθηκε, ως πρώτη του Β΄ ομίλου της με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, στους «8».
Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ποντόλσκι στο 19΄, ενώ πήραν το παιχνίδι με τέρμα του Μπέντερ στο 80ο λεπτό. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό, ο Κρον-Ντέλι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους «βίκινγκς».

Το νοκ-άουτ παιχνίδι της Εθνικής μας με τους Γερμανούς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Γκντανσκ (21:45)

περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/euro-2012/article/dania-germania-0-0-live

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Στίβος: Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του Πανελλήνιου

Διαβάστε  μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 2ης ημέρας των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Α/Γ και Νέων (Α/Γ), που διεξάγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

ΑΝΔΡΕΣ

Μήκος


1. Δημήτρης Διαμαντάρας (ΓΣ Κηφισιάς) 8.09 (2,5)

2. Γιώργος Τσάκωνας (ΟΣΦΠ) 8.04 (3,1)

3. Μιχάλης Μερτζανίδης-Δεσποτέρης (Ολυμπιακή Δομή) 7.75 (2,5)

4. Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ) 7.73 (-0,4)

5. Σάββας Διακονικόλας (Κάμειρος 2009) 7.61 (0,8)

6. Τάσος Γαλαζούλας (Πανελλήνιος) 7.51 (2,3)

7. Νίκος Καψής (Απόλλων Πύργου) 7.31 (0,5)

8. Χρήστος Χατζηβασιλείου (Πανελλήνιος) 7.15 (1,2)

Ε.Σ. Ζαχαρίας Αρνός (Κύπρος) 7.40 (1,1)

800μ.

1. Ανδρέας Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου) 1.48.99

2. Κώστας Νακόπουλος (Πανιώνιος) 1.49.75

3. Θανάσης Νάκος (ΓΣ Τρικάλων) 1.51.13

4. Γιάννης Αμοιρίδης (Αίολος Μακεδονίας) 1.51.94

5. Εράλντο Κεραμάς (ΓΣ Γλυφάδας) 1.53.01

6. Σπύρος Δαβράδος (ΑΟ Λασιθίου) 1.54.27

7. Παναγιώτης Κόλλιας-Πιτυρίγκας (ΓΣ Αμαρουσίου) 1.54.89

8. Κώστας Δοϊκας (ΑΣ Πελασγός) 2.00.59

περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/sports/article/stivos-ta-apotelesmata-tis-defteris-imeras-tou-paneliniou 

Στους οκτώ καλύτερους η Εθνική

Νίκησε 1-0 τη Ρωσία και πέρασε στην επομένη φάση

Παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012 πέτυχε απόψε η Εθνική, η οποία νίκησε με 1-0 τη Ρωσία στην αναμέτρηση της Βαρσοβίας και έγραψε ιστορία.

Χρυσός σκόρερ για την Εθνική μας ο Γιώργος Καραγκούνης στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τσεχία κέρδισε 1-0 την Πολωνία στο άλλο ματς του ομίλου και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ελλάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης κόντρα στη Γερμανία. 
 

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:TETAΡTH 20 ΙΟΥΝΙΟΥ H ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤHΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ!!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 18.00  Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!



Συνέντευξη Τύπου και πρόγραμμα για τα Τελικά Κορασίδων

Οι αγώνες της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων θα διεξαχθούν 22 με 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μετς.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρ. 22/6/2012

18.00 Ένωση Βύρωνα - ΑΠΣ Αίας
20.00 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΣ Ελπίς
Σαβ. 23/6/2012

18.00 ΑΟ Παναθηναϊκός - Ένωση Βύρωνα
20.00 ΑΣ Ελπίς - ΑΠΣ Αίας
Κυρ. 24/6/2012

17.00 ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Παναθηναϊκός
19.00 Ένωση Βύρωνα - ΑΣ Ελπίς

Η διοργάνωση των αγώνων γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Βύρωνα, τον ΑΟ Παναθηναϊκό τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Βύρωνα, ο οποίος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου την
Παρασκευή 22/6 και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο του Βύρωνα.

http://www.volleyball.gr/index.php?option=mod_headline&articleid=5450&view=article&submnuid=320 

Τούς "όρνιθες του Αριστοφάνη" ανεβάσαν την τετάρτη το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου μας οι μικροί μαθητές της Στ τάξης του 6ου Δημοτικού Μοσχάτου.(δείτε φώτο)

Τιμήθηκε και ο πρόδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Ιωάννης Σάββας για την 13χρονη προσφορά στο σύλλογο

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία την γιορτή αθλητικών ακαδημιών του ο αθλητικός όμιλος Μοσχάτου (δείτε φώτο)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος ιδιαίτερα οι γονείς των αθλητών αλλά και πολλοί αθλητικοί και δημοτικοί παράγοντες από τον δήμο μας.

Επίσης μας τίμησαν και με την παρουσία τους αρκετοί παράγοντες της ένωσης ποδοσφαίρου Πειραιά.
  
Το πρόγραμμα περιλάμβανε  μικρής διάρκειας αγώνες μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου αλλά προπαντός και την   βράβευση των αθλητών του.
Επίσης έγινε  και απονομή στον αθλητικό όμιλο του Φωστήρα για την διάκρισή του ως πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου της Δ' εθνικής.

Εμείς από αυτό το blog θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε  όλους  τους  ανθρώπους  του συλλόγου(αθλητές,προπονητές,παράγοντες) για την προσφορά τους κατά την διάρκεια  όλης της χρονιάς  και τους ευχόμαστε για το μέλλον τα καλύτερα και ότι θα είμαστε στο πλάι τους σε κάθε προσπάθεια τους.