Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ιβκοβιτς: “Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια”

Τέσσερις ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Final 4 εναντίον της Μπαρτσελόνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς απέφυγε τις υπερβολές στις δηλώσεις του για την προετοιμασία της ομάδας του και τις προβλέψεις για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, με εξαίρεση τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (ενοχλήσεις στο γόνατο).

“Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά” υποστήριξε ο Ιβκοβιτς, ο οποίος εν συνεχεία επιχείρησε να αναλύσει επιγραμματικά το ζευγάρι...

“Τώρα, επικεντρώνουμε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, το Χουέρτας, στη θέση «2» μετά το Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, κι μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων το Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω. Με τέτοια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού.

Οσο για τους φίλους των Ερυθρόλευκων: “Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα μας υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούντα.



http://www.skai.gr/news/sports/article/202385/ivkovits-i-bartselona-ehei-ebeiria-emeis-ehoume-energeia-/

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Πρόγραμμα 9 - 17 Μαΐου 2012 - Μουσική και τραγούδι




"Ψίθυροι της Άνοιξης στο πιάνο!"
Ρεσιτάλ
Ντόρα Μπακοπούλου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, στις 21:00

"Άνοιξη 2012,  ένα όχι στον εκκωφαντικό κόσμο, ένα Ναι στους ψιθύρους των δένδρων, του νερού και της χαμηλής φωτιάς". Έτσι περιγράφει το ρεσιτάλ της "Ψίθυροι της Άνοιξης στο πιάνο!"   η Ντόρα Μπακοπούλου για να θυμίσει την ομορφιά της άνοιξης και των εσωτερικών διαδρομών, τους ήχους, τις μυρωδιές και τις μελωδίες που δίνουν ανάσα και προοπτική, σε σκοτεινούς καιρούς...  
Το Πρόγραμμα

Frederic Chopin (1810-1849)            24 πρελούδια, Έργον 28 
Διάλειμμα 
Maurice Ravel (1875-1927)   Ondine (Νηρηίδα) από το ''Gaspar de la Nuit'' 
Αlexander Scriabin (1872-1915) Vers la flamme opus 72 (Προς τη φλόγα)
Μάνος Χατζιδάκις (1925-1994)  Το καταραμένο φίδι (μπαλέτο 1950)
Αποσπάσματα, διασκευή για ένα πιάνο από την Ντόρα Μπακοπούλου
                                                       (Εισαγωγή,  Σερενάτα του Νιόνιου,  Είσοδος του                                                       Πασά,  Χορός της Βεζυροπούλας, Χορός της                                                                    Μοιρασιάς, Το Φιδάκι,  Νοσταλγικός και    
                                                             πολεμικός χορός του Καραγκιόζη, Είσοδος  του   
                                                             Μεγαλέξανδρου, Σκότωμα του φιδιού, Έξοδος   
                                                             του Μεγαλέξανδρου, Τελικός χορός)
                                                     
"Ψίθυροι της Άνοιξης στο πιάνο!"
Ρεσιτάλ
Ντόρα Μπακοπούλου
Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, στις 21:00 
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια:  90'

Τιμή εισιτηρίων: 15€, Κανονικό
                               9€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                               Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι                               Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/ Άνω των 65

*******
"Portraits of Lena"
Σπύρος Μάνεσης
διασκευές για piano solo
της μουσικής της Λένας Πλάτωνος

συμμετέχει η Σαβίνα Γιαννάτου

Κυριακή 13 Μαΐου 2012, στις 21:00
Πρώτη εκτέλεση στην Αθήνα, στο ΙΜΚ

“... Η αποθέωση για μένα ήταν όταν άκουσα το cd με το συνολικό υλικό του - πραγματικά, φαινόταν σα να ερμήνευε τους στίχους, που δεν υπήρχαν,  με τη λεπτή του φαντασία και με την εκπληκτική πιανιστική ανάπτυξη των θεμάτων. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία και δηλώνω τυχερή για την πρωτοβουλία του να ερμηνεύσει και να διασκευάσει το έργο μου.”
Λένα Πλάτωνος, Αθήνα 9.12.2011

Ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης, γνωστός στην Ελλάδα από την συμμετοχή του στην jazz σκηνή, παρουσιάζει το νέο του project, αυτή τη φορά για piano solo, εμπνευσμένο από μουσική της Λένας Πλάτωνος. Σε αυτό, ο Σπύρος Μάνεσης, επιχειρεί μία ιδιαίτερη ερμηνεία του έργου της τόσο σημαντικής συνθέτη και τραγουδοποιού. Δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στις πρωτότυπες ηχογραφήσεις της και του μουσικού κόσμου αυτού του ιδίου, στον οποίο οι επιρροές της κλασικής/ρομαντικής παράδοσης συνυπάρχουν με το ιδίωμα της τζαζ.
Πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται το “Σαμποτάζ” στη μουσική του Thelonious Monk; Η “Καντέντσα της Άνοιξης” στην  παράδοση του stride; Υπάρχει άραγε διαφορά ανάμεσα στο λυρισμό της pop και σε αυτόν της ρομαντικής μουσικής; Πόσο δυνατή παραμένει η μουσική όταν από το τραγούδι αφαιρείται ο στίχος; Πόσο μακριά μπορεί να οδηγηθεί η πρωτότυπη μουσική μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος υλικού;
Παράλληλα, ο Σπύρος Μάνεσης εξερευνά τα ηχητικά όρια του πιάνου (δυναμικές, υφές, ρετζίστρα), πειραματίζεται πάνω σε ζητήματα φόρμας, επανεναρμονίζει τα πρωτότυπα τραγούδια και χρησιμοποιεί τεχνικές αυτοσχεδιασμού για να χτίσει την ανάπτυξη των κομματιών που επιλέγει, διατηρώντας πάντοτε μια διαλεκτική σχέση με τα πρωτότυπα έργα και τα χαρακτηριστικά τους στοιχεία όπως είναι ο λυρισμός, ο μινιμαλισμός, τα δυναμικά άκρα και οι μελαγχολικές εικόνες.
Ο Σπύρος Μάνεσης ανήκει στη νέα γενιά ελλήνων μουσικών της τζαζ, με πολύχρονες σπουδές σε Ελλάδα και Ολλανδία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη. Η σχέση του με τη μουσική της Λένας Πλάτωνος ξεκινά στην εφηβεία του, όταν ακούει τους δίσκους “Σαμποτάζ” και “Καρυωτάκης – 13 τραγούδια”. Αργότερα, με τους TRIOISM, θα διασκευάσει τη “Γαλάζια Κιθάρα”, που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ τους, το 2008. Το 2009 αποφάσισε να διασκευάσει έναν ολόκληρο κύκλο τραγουδιών της Λένας Πλάτωνος για piano solo, γεγονός που αποτέλεσε και το Μaster Research του στο Conservatorium van Amsterdam υπό τον τίτλο “DEVELOPING OUR OWN SONGBOOK: Arranging Lena Platonos's music for solo piano” που έλαβε ενθουσιώδη ανταπόκριση. Σήμερα, έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση οκτώ τραγουδιών που σύντομα θα κυκλοφορήσουν σε δίσκο.
Στη συναυλία στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” συνοδοιπόρος του σε μερικά τραγούδια  είναι η Σαβίνα Γιαννάτου, της οποίας η φωνή έχει τόσο ταυτιστεί με τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις. Η μεγάλη ερμηνεύτρια, που χαρακτηρίζεται από μοναδική στιλιστική ευελιξία, επαναπροσεγγίζει το υλικό της Λένας Πλάτωνος, αυτή τη φορά, κάτω από το πρίσμα της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού.
Χορηγοί Επικοινωνίας: KOSMOS 93,6,   jazzonline.gr
"Portraits of Lena"
Σπύρος Μάνεσης
διασκευές για piano solo της μουσικής της Λένας Πλάτωνος
13 Μαΐου 2012, στις 21:00,  
Πρώτη εκτέλεση στην Αθήνα
συμμετέχει η Σαβίνα Γιαννάτου
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 80΄
Τιμή εισιτηρίων:  15€, Κανονικό
                                10€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                            Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι                               Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/  Άνω των 65

******
"SOUL"
μια διαδρομή στη μουσική, την εικόνα και τους ανθρώπους
Βιβιάννα Γιαννάκη, υψίφωνος
TejoBolten (Mecano), συνθέτης

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, στις 21:00
Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και ο συνθέτης TejoBolten (Mecano) δημιούργησαν ένα show, ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και στο χώρο, στο παρόν και στο παρελθόν.

Η παράσταση "SOUL", βασισμένη σε μια ιδέα της Βιβιάννας Γιαννάκη και σε καλλιτεχνική διεύθυνση του TejoBolten,  είναι μια διαδρομή μέσα στη μουσική, την εικόνα και τους ανθρώπους.
Πρόκειται για ένα κοσμικό ταξίδι με πολλές στάσεις: Σε παραδοσιακούς ήχους από την Ελληνική, Κυπριακή, Κέλτικη παράδοση. Διαχρονικές μουσικές συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Κώστα Γιαννίδη και Dimitri Tiomkin. Σύγχρονες συνθέσεις των TejoBolten, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Νίκου Ζούδιαρη και Διονύση Σαββόπουλου.
Τραγούδια για την Αγάπη, τον Έρωτα και τη Ζωή με τη μαγευτική φωνή της Βιβιάννας Γιαννάκη που ερμηνεύει a capella, συνοδεία πιάνου και άλλων οργάνων καθώς και ηλεκτρονικών ήχων. Ολ` αυτά, ενώνονται και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο στερέωμα εικόνων και ήχων.
Μέσα από τη μελώδια, τη φωνή και την εικόνα, ο θεατής θα περιπλανηθεί στο σύμπαν της ομορφιάς, να πετάξει σε μια διαφορετική πραγματικότητα όπου οι μνήμες, οι αισθήσεις και οι υπέροχες εμπειρίες που έχει συλλέξει η Ανθρώπινη Ψυχή, επανέρχονται για να τις γευτεί.
Συντελεστές
Βιβιάννα Γιαννάκη  / Τραγούδι

TejoBolten / Μουσική, Οπτικοποίηση
Αντώνης Καρτέζος / Live cinema
Δημήτρης Βασιλάκης / Σαξόφωνο
Μιχάλης Δήμας / Μπουζούκι
Μάρκος Παπασηφάκης / Κιθάρα
Αλέκος Ρούπας / Κρουστά
Πέτρος Χατζηγεωργίου / Πιάνο
Νικόλας Γεωργίου / Styling
Γιώργος Ελευθεριάδης / Ένδυμα  ( Β. Γιαννάκη )
Stellar / Make-up, Hair styling

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου 

Ευχαριστούμε τη Cyta Ελλάδος, θυγατρική του
Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου,
τον Βασίλη Νυκτερή – Aikido Academy και τον Γιώργο Ελευθεριάδη για τη σημαντική τους υποστήριξη.

Χορηγοί Επικοινωνίας: City Press, Free Sunday
                                          ελculture.gr

"SOUL"
μια διαδρομή στη μουσική, την εικόνα και τους ανθρώπους
Βιβιάννα Γιαννάκη, υψίφωνος
TejoBolten (Mecano), συνθέτης

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, στις 21:00
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια:  100΄
Τιμή εισιτηρίων: 10 €, Ενιαίο 

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr        
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr


Aποτελέσματα βουλευτικών εκλογών στο δήμο Μοσχάτου&Ταύρου (ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 65 / 65 (100,00 %)





ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 65 / 65 (100,00 %)
ΨΗΦΙΣΑΝ: 23756 / 36715 (64,70 %)   ΕΓΚΥΡΑ: 23292   ΑΚΥΡΑ: 369   ΛΕΥΚΑ: 95























Υποψήφιος / Συνδυασμός Ποσοστό Ψήφοι
ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο 22,95 % 5346
Ανεξάρτητοι Ελληνες 11,64 % 2712
Κ.Κ.Ε. 10,95 % 2550
Νέα Δημοκρατία 10,35 % 2411
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή 8,84 % 2058
ΠΑ.ΣΟ.Κ 8,51 % 1981
Δημοκρατική Αριστερά 7,02 % 1634
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,78 % 881
ΛΑ.Ο.Σ 2,97 % 691
δημιουργία, ξανά! 2,64 % 614
Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία (Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία) 1,75 % 408
ΟΧΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) 1,36 % 316
Δημοκρατική Συμμαχία ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 1,33 % 309
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) 1,31 % 305
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 0,89 % 207
Κοινωνική Συμφωνία 0,88 % 206
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας 0,81 % 189
Ενωση Κεντρώων 0,72 % 167
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 0,51 % 119
Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας 0,27 % 62
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 0,15 % 35
ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 0,12 % 27
Αξιοπρέπεια 0,08 % 19
Κόμμα Φιλελευθέρων 0,05 % 12
Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 0,05 % 11
Ο.Α.Κ.Κ.Ε. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ 0,03 % 7
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 0,03 % 8
Ανεξ. Υποψήφιος 0,02 % 5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 0,01 % 2
Δημ. Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Π.Α.Α)
ΑΝΕΞ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε.






http://www.zougla.gr/





































Σεμινάριο αυτοπροστασίας σε περίπτωση σεισμού



Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ) Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στη συνεχή προσπάθεια για ενημέρωση και επιμόρφωση των εργαζομένων του στο Ν.Π.Δ.Δ., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων (νήπια και άτομα τρίτης ηλικίας) καθώς και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, πραγματοποιεί σεμινάριο στις 8 Μαΐου 2012 (Δημοτική Κοινότητα Ταύρου)και 9 Μαΐου 2012 (Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου) με τη συνεργασία τουΟργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας με θέμα «Μέτρα αυτοπροστασίας σε περίπτωση σεισμού»
.




http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201 

«Σφαγή» κορυφαίων ονομάτων στο ΠΑΣΟΚ, ποιοι προηγούνται στην καταμέτρηση


Αθήνα
Το εκλογικό αποτέλεσμα και η ανατροπή των συσχετισμών προκαλεί όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο «σφαγή» κορυφαίων στελεχών. Το ΠΑΣΟΚ υπο-εκπροσωπείται πλέον στα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ η ΝΔ διασώζεται λόγω του εκλογικού νόμου και το μπόνους των 50 έδρων.

Νέα Δημοκρατία

Στην Α' Αθηνών η ΝΔ βγάζει οκτώ βουλευτές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τους: Δ.Αβραμόπουλο, Νικ.Κακλαμάνη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλη Κικίλια, Νότη Μηταράκη, Προκόπη Παυλόπουλο, Φωτεινή Πιπιλή και Ανδρέα Ψυχάρη. 

Στη Β'Αθηνών εκλέγονται οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σοφία Βούλτεψη, Αδ.Γεωργιάδης, Γερ.Γιακουμάτος, Άννα Καραμανλή, Ευ.Μεϊμαράκης, Κυρ.Μητσοτάκης, Αργ.Ντινόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Αικ.Παπακώστα, Βύρων Πολύδωρας, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Κωστής Χατζηδάκης.

ΣΥΡΙΖΑ
Στην Α' Αθηνών εκλέγονται οι Νίκος Βούτσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αλ.Τσίπρας, ενώ στη Β' Αθηνών οι: Όλγα Βαλαβάνη, Ρένα Δούρου, Γιάννης Δραγασάκης, Παν.Κουρουμπλής, Δημ.Παπαδημούλης, Σοφία Σακοράφα, Δημ.Στρατούλης, Πέτρος Τατσόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλωτός

ΠΑΣΟΚ


Στην Α' Αθηνών εκλέγεται μόνο ο Κώστας Σκανδαλίδης. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στη Β' Αθηνώνεκλέγονται οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Απ.Κακλαμάνης και Μιχ.Χρυσοχοΐδης. Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν κορυφαία στελέχη όπως οι Α.Δρέττα, Μ.Αποστολάκη, Μ.Ξενογιαννακοπούλου, Χρ.Πρωτόπαπας και Γ.Ραγκούσης. Προς το παρόν, μένουν, επίσης εκτός οι Δημ.Ρέππας και Π.Ευθυμίου.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στην Α' Αθηνών εκλέγεται η Έλενα Κουντουρά και στη Β' Αθηνών οι: Ιωάννης Δημαράς, Πάνος Καμμένος, Βασ.Καπερνάρος, Π.Κοντογιαννίδης, Γιάννης Μανώλης.

ΚΚΕ
Στην Α' Αθηνών εκλέγεται η Λιάνα Κανέλλη και στη Β΄Αθηνών εκλέγονται οι: Χρ.Κατσώτης, Λίνα Κροκίδη, Αλ.Παπαρήγα και Σπ.Χαλβατζής.

Δημοκρατική Αριστερά 

Από τη Δημοκρατική Αριστερά εκλέγονται οι: Ιωάννης Πανούσης (Α' Αθηνών), Οδυσσέας Βουδούρης (Β' Αθηνών), Φ.Κουβέλης (Β'Αθηνών), Γρ.Ψαριανός (Β' Αθηνών).

Από τη Χρυσή Αυγή εκλέγονται οι: Ν.Μιχαλολιάκος (Α' Αθηνών), Ιωάννης Βουλδης (Α' Αθηνών), Γιώργος Γερμενης (Β' Αθηνών), Ελένη Ζαρουλια (Β' Αθηνών). 

Στον Πειραιά

Από τη ΝΔ στην Α' Πειραιώς εκλέγεται ο Κωνστ.Αρβανιτόπουλος και στη Β' Πειραιώς ο Ιωάννης Τραγάκης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Θ.Δρίτσας (Α' Πειραιώς), Ευγενία Βαμβακά (Β' Πειραιώς), Παν.Λαφαζάνης (Β' Πειραιώς). 

Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται μόνο ο Δημ.Λιντζέρης (Β'Πειραιώς).

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγονται οι Ιωάννης Κουράκος (Β' Πειραιώς) και ο Παν.Μελάς (Α' Πειραιώς).

Από το ΚΚΕ η Ελπίδα Παντελάκη (Α' Πειραιώς) και η Διαμάντω Μανωλάκου (Β' Πειραιώς). 

Από τη Δημοκρατική Αριστερά εκλέγονται οι Μαρία Ρεπούση (Α' Πειραιώς) και η Μαρία Γιαννακάκη (Β' Πειραιώς) 

Από τη Χρυσή Αυγή οι Ν.Κουζηλος, Ιωάννης Λαγός.
 
 περισσότερα στο
 
 

Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών στον δήμο Μοσχάτου&Ταύρου.




ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 62 / 65 (95,38 %)

ΨΗΦΙΣΑΝ: 22653 / 35055 (64,62 %)   ΕΓΚΥΡΑ: 22209   ΑΚΥΡΑ: 355   ΛΕΥΚΑ: 89




Υποψήφιος / Συνδυασμός                           Ποσοστό             Ψήφοι    


ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο          22,86 %              5078


Ανεξάρτητοι Ελληνες                                     11,71 %              2601


Κ.Κ.Ε.                                                                 11,04 %             2452      
                  
Νέα Δημοκρατία                                             10,38 %             2305


Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή               8,92 %              1982

ΠΑ.ΣΟ.Κ                                                            8,46 %               1879 


Δημοκρατική Αριστερά                                 6,94 %               1541
 
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ                                   3,72 %              826


ΛΑ.Ο.Σ                                                                2,99 %               665




περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=50&area=1