Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υποψήφια βουλευτής στην β' Αθήνας :Μήνυμα για τις εκλογές

Φίλες και Φίλοι,

Αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, καταφέραμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα σενάρια που υπήρχαν και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα μας. Το κοινωνικό κόστος, όμως, υπήρξε δυσβάσταχτο για τον κάθε πολίτη, για την κάθε οικογένεια.
Προκειμένου να είναι βιώσιμη αυτή η προσπάθεια και να πιάσουν τόπο αυτές οι θυσίες, χρειάζεται επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών στην παραγωγή και στη λειτουργία της οικονομίας μας. Άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ύφεσης. Αναθέρμανση της πραγματικής οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας.
Ένα προοδευτικό σχέδιο ανόρθωσης της χώρας μας, που να διασφαλίζει την ισότιμη θέση της στην Ευρώπη, τις αλλαγές που απαιτούνται σε όλα τα επίπεδα, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ενίσχυση της δημοκρατίας. Πολιτικές που διασφαλίζουν τα κοινωνικά δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά. Αποφάσεις που εγγυώνται τη δίκαιη κατανομή των βαρών και την αναγκαία κοινωνική αναδιανομή.
Ένας ευρωπαϊκός δρόμος με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικές προτεραιότητες.
Για αυτό το σχέδιο έχει σημασία η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Για αυτές τις αρχές αγωνίστηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με άποψη και συνέπεια.
Με τη δέσμευση
ότι θα τιμήσω ξανά την εμπιστοσύνη σας
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Πόλο: Στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ η Βουλιαγμένη

Τελικός του Τσάμπιονς Καπ χωρίς τη Βουλιαγμένη γίνεται; «Όχι» ήταν η απάντηση που έδωσαν τα κορίτσια του ΝΟΒ, τα οποία φτάνουν για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία ένα βήμα πριν την κούπα.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε 10-8 της Κίνεφ Κίρισι, στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ-φορ που φιλοξενούν οι Ρωσίδες, και αύριο στις 15:30 θα αντιμετωπίσει μία από τις ιταλικές Προ Ρέκο και Οριζόντε Κατάνια, με στόχο να ανέβει για τρίτη φορά στον ευρωπαϊκό «θρόνο».


Τα οκτάλεπτα: 4-6, 3-1, 2-1, 1-0

Βουλιαγμένη:
Τσουκαλά 3, Γερόλυμου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2.

Κίνεφ Κίρισι:
Λισόνοβα 2, Προκόφιεβα 2, Κουρτσκινα 1, Φεντότοβα 2, Μπελάγεβα 1. 

ZUMBA Dance Festival στο athensheart!

Το athensheart, υποδέχεται τον Μάιο με ζωντάνια και ανεβασμένη διάθεση και σας προσκαλεί όλους στο μοναδικό «ZUMBA Dance Festival, powered by FITNESS Nestlé», που διοργανώνει για τέσσερα συνεχή Σάββατα, σε συνεργασία με τα δημητριακά FITNESS της Nestlé, και το γυμναστήριο Ladies Place (Καραολή Δημητρίου 105 - πρώην Ελευθερίας, Μοσχάτο) και με την υποστήριξη του Village FM 88.3.

Από αυτό το Σάββατο 5 Μαΐου και για κάθε Σάββατο του μήνα, 12/5, 19/5 και 26/5, από τις 17.30 έως τις 19.30, το athensheart σας περιμένει στο 1ο επίπεδο, για να σας μυήσει στο ρυθμό της Zumba και να σας γεμίσει δώρα!

athensheart Mall
Πειραιώς 180, Αθήνα
Τηλ: 210 3414105
www.athensheart.gr 

http://www.queen.gr/ 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5 ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ.. 

ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ...

Βρες το εκλογικό σου τμήμα.. Μάθε πού ψηφίζεις - Το Internet και δέκα τηλεφωνικές γραμμές του ΥΠΕΣ ενημερώνουν

(Φωτογραφία:  Eurokinissi ) 
Αθήνα
Μέσω Internet, αλλά και με ένα τηλεφώνημα στις δέκα ειδικές γραμμές του υπουργείου Εσωτερικών μπορεί να πληροφορηθεί ο ψηφοφόρος σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζει.
Για να μάθετε πού ψηφίζετε, κάντε κλικ εδώ
Τα τηλέφωνα είναι:
  • 213 1511125
  • 213 1511143
  • 213 1511153
  • 213 1511119
  • 213 1511146
  • 213 1361154
  • 213 1361160
  • 213 1361161
  • 213 1361165
  • 213 1361182
Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν την Παρασκευή 4 Μαΐου και το Σάββατο 5 Μαΐου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή των εκλογών από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της ψηφοφορίας, στις 7 το βράδυ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231194171

Τι θα βρει μπροστά της η νέα κυβέρνηση.. Η λίστα με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έως το τέλος Ιουνίου

(Φωτογραφία:  Eurokinissi ) 
Λίστα με τις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει η χώρα με τη δανειακή σύμβαση και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα έχει καταρτίσει το οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Η λίστα Παπαδήμου, που μετέδωσε το «
Πρώτο Θέμα», κωδικοποιεί τις «Μνημονιακές Δράσεις» που θα βρει μπροστά της η νέα κυβέρνηση και κάνει σαφείς αναφορές σε περικοπές.

Για παράδειγμα γίνεται λόγος για «μείωση 12% κατά μέσο όρο στα 'ειδικά μισθολόγια' του δημοσίου τομέα, η οποία θα εφαρμοσθεί από την 1η Ιουλίου 2012».


Γίνεται επίσης αναφορά στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών και στο σχέδιο για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών από δημοσίους οργανισμούς μέχρι τον Ιούνιο του 2012.


Η λίστα με τις «μνημονιακές δράσεις» ως το τέλος Ιουνίου περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τα παρακάτω μέτρα, με τη φρασεολογία που υιοθετεί το κείμενο:

Περισσότερα στο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πρόγραμμα των αγώνων τμημάτων της Αναγέννησης Μοσχάτουτου Σαββάτου 5/5/2012:


Αγαπητοί γονείς και φίλοι σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου 5/5/2012:
Το τμήμα 2001-2002 θα παίξει τo Σάββατο 5/5/2012 στο γήπεδο Mακρυγιάννη(Φιλικό).Ώρα προσέλευσης αγωνιζομένων 11:45 π.μ.
Το τμήμα 2003-2004 θα παίξει το Σάββατο 5/5/2012 στο γήπεδο Μακρυγιάννη(Φιλικό).Ώρα προσέλευσης αγωνιζομένων 10:45 π.μ
Το τμήμα 2005-2006 θα παίξει το Σάββατο 5/5/2012 στο γήπεδο Μακρυγιάννη με τον Ατρόμητο Πειραιά(PLAY OFF).Ώρα προσέλευσης αγωνιζομένων10:45 π.μ
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές μας!!
http://www.facebook.com/anagennisi.akadimies 

Αλλαγές στα δρομολόγια των Μ.Μ.Μ. λόγω εκλογών

Μεταβολές στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών θα υπάρξουν αύριο και τη Δευτέρα, λόγω των εκλογών. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, την Παρασκευή 4 Μαΐου και τη Δευτέρα 7 Μαΐου, θα ισχύσει, εκτάκτως, δρομολόγηση, βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.


Σε ό,τι αφορά στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, θα παραταθεί κατά μία ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01.20, ξημερώματα Δευτέρας, 7 Μαΐου.


Για τη γραμμή του Τραμ, προβλέπεται το Σάββατο 5 Μαΐου και την Κυριακή 6 Μαΐου να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.


Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που προτίθεται να ταξιδέψει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν, σήμερα και αύριο, καθώς και τη Δευτέρα, για να διευκολύνει την επιστροφή των ψηφοφόρων. 

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ .ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχω συναίσθηση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε και κατανοώ απολύτως τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Έλληνας πολίτης.
Τα ζω καθημερινά τα τελευταία 2,5 χρόνια, μέσα σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης που ακυρώνει το παρόν και κινδυνεύει να υπονομεύσει το μέλλον της χώρας.
Σέβομαι την αγωνία για το αύριο.
Ο δρόμος της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ανάτασης είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος. Σε αυτή τη διαδρομή, όμως, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, έχοντας μπροστά μας τις μεγάλες προκλήσεις που δείχνουν τη διέξοδο:
Πρέπει να κρατήσουμε «ζωντανή» την Ελλάδα στην Ευρώπη και να παραμείνουμε στο Ευρώ. Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας, αλλά και να επιβάλουμε την αδιαπραγμάτευτη απαίτησή μας για εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία ουσιαστικής επανάκαμψης.
Οφείλουμε να παρέμβουμε θετικά. Με απτά και συγκεκριμένα μέτρα που προστατεύουν τους οικονομικά ασθενέστερους. Με πολιτικές που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Με ειλικρινή λόγο, αλλά και αποφασιστικότητα για τις αλλαγές που θα εγγυηθούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Απαιτείται σοβαρότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια.
Για να επανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που είχε και δικαιούται να έχει. Για να δικαιωθούν οι δοκιμασίες που πέρασε και περνάει ο λαός μας.
Χρειαζόμαστε ικανούς ανθρώπους με σύνεση και συνείδηση. Ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε για να διεκδικήσουμε ξανά μια αξιόπιστη Ευρωπαϊκή Ελλάδα. 
Αυτή είναι η πολιτική μας ευθύνη και το εθνικό μας χρέος.
Να συμβάλλουμε όλοι στη συλλογική προσπάθεια να αναγεννηθεί η ελπίδα και να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας. Μέσα από ένωση δυνάμεων, αλλά και συνεργασίες, ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση.
Σε αυτές τις Εκλογές, δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και, κυρίως, δεν πρέπει να υπάρχουν επιλογές που στηρίζονται απλά και μόνο στο θυμό.
Απευθύνομαι από καρδιάς σε όλους εσάς που μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Σε εσάς που μας ενώνουν πολιτικοί δεσμοί και μας υπαγορεύουν να μη λυγίσουμε στα δύσκολα, να δηλώσουμε ενεργά παρόντες, να υπηρετήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.
Η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ είναι πράξη ευθύνης. Γιατί ήταν, είναι και παραμένει ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Μια δύναμη της κεντροαριστεράς, που συνεχίζει να εκφράζει τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου.
Πάνω από όλα το ζωτικό κύτταρο και η ιστορία του ΠΑΣΟΚ, είστε όλοι εσείς.
Από εσάς ζητούμε τη Δύναμη και την Εντολή για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Χρήστος Πρωτόπαπας

Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ- Ί.Χ.Ν.Ή... Από τους "Motus Terrae" Σύλληψη - Σκηνοθεσία Γιάννης Κωνσταντακόπουλος -Από Δευτέρα 7 έως Τρίτη 29 Μαΐου, στις 21:30 κάθε Δευτέρα και Τρίτη


 Μετά το "Σε... Real Time", η ομάδα "Motus Terrae" επανέρχεται στον προβληματισμό της πάνω στη συνύπαρξη πραγματικότητας και μυθοπλασίας, επί σκηνής. Πέντε ηθοποιοί συνθέτουν σπαράγματα μνήμης και δημιουργούν μια νέα "πραγματικότητα", στη νέα τους παράσταση, Ίχνη, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Γιάννη Κωνσταντακόπουλου, που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 7 έως τις 29 Μαΐου 2012, στις 21:30.
 Αναζητούν τα ίχνη που άφησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας, αλλά και τα ίχνη που άφησε η γενιά που πρόδωσε τα παιδιά της. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Πώς φτάνουμε, κάθε φορά, στο "εδώ και τώρα" ; Επιλέγεις κάθε φορά τι να θυμηθείς ή συνθέτεις το παρόν σου, από αυτό που θυμούνται οι άλλοι για 'σένα;
Αν είχες αφεθεί  στον μετεωρισμό της κάθε στιγμής "Ίσως Χθες Να Ήσουν...."
-Κάθε ένας έχει τους δαίμονες του. Εμένα λέγεται «παρόν». Το κάθε παρόν. Το παρόν …που εγκαταλείπεις και σε εκδικείται. Να το πεις «κρίση»; Αυτές είναι λέξεις αυτών των δαιμόνων.
-Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν ευλαβικά τις αναμνήσεις τους σε διάφορα σημεία! Τις βάζουν χρονολογικά τη μία πάνω στην άλλη, λες και έτσι θα ζήσουν.... Υπάρχουν όμως φορές που ο εγκέφαλός μας ξαφνικά κατεβάζει διακόπτες. Έτσι και εγώ, ώρες - ώρες νιώθω πως η μνήμη με εγκαταλείπει....
Συντελεστές
Σύλληψη - Σκηνοθεσία :         Γιάννης Κωνσταντακόπουλος
Σκηνικά :                                  Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια :                             Ελεάννα Παπανικολοπούλου
Μουσική :                               Κορνήλιος Σελαμσής
Επιμέλεια Κίνησης :                Σάσα Κωνσταντακοπούλου
Φωτισμοί :                              Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Δημοσιογραφική Έρευνα :      Γιάννης Σεφεριάδης
Βοηθός Σκηνοθέτη :               Μυρσίνη Γιαννακοπούλου
Ερμηνεύουν:                         Ελένη Κάκκαλου
                                                Ελένη Ντρογκούλη
                                                Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου
                                                Στράτος Τρογκάνης
                                                Αποστόλης Ψαρρός
                                   
Υπεύθυνη παραγωγής - Επικοινωνίας : Ναταλία Μαυρίδου
Φωτογραφίες παράστασης : Δήμητρα Βήχου, Αλέξης Κωνσταντίνου
Παραγωγή : "Motus Terrae"
 Χορηγός:                   VAMVOUKAS collections
Χορηγοί Επικοινωνίας:
                                    Αθήνα 9,84
                                    clickatlife.gr
                                    Go Out.gr
                                    for free.gr

Ί.Χ.Ν.Ή...
Από τους "Motus Terrae"
 Σύλληψη - Σκηνοθεσία Γιάννης Κωνσταντακόπουλος
Από Δευτέρα 7 έως Τρίτη 29 Μαΐου, στις 21:30
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Αίθουσα: Black Box,
Διάρκεια Παράστασης 70'
Τιμή εισιτηρίων: 15€, Κανονικό
                              10€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                             Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι                              Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/  Άνω των 65
******

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Σε αγώνα παλαιμάχων....Μοσχάτο- Περαμαϊκός4- 6

Πολλά και θεαματικά γκολ,εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Περαμαικού με 6-4
Κάπως έτσι άρχισε και τελείωσε ο τέταρτος αγώνας της προημιτελικής φάσης του φετινού κυπέλλου της Ενωσης Συνδέσμων του Πειραιά.
Απο την άλλη πλευρά το γηπεδούχο Μοσχάτο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο επιθετικό κονσέρτο της ομάδος απο την ναυπηγική ζώνη.Για τον νικητή ο Νίκος Πετρόπουλος......

περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.stoplekto.gr/%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ac%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-6-4/ 

Ηλεκτρονικά και φέτος τα μηχανογραφικά

Oι υποψήφιοι θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας

Ηλεκτρονικά θα υποβάλουν και φέτος οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων τα μηχανογραφικά δελτία τους σλυμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Oι υποψήφιοι θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας.


Απόκτηση κωδικού ασφαλείας

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α' και Β') πρέπει από την Τρίτη 8-5-2012 ως και την Παρασκευή 18-5-2012 να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. Με αυτό τον κωδικό, θα μπορούν σε επόμενη φάση, αφού μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr , να επεξεργαστούν και αργότερα τον Ιούνιο να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Οι ημερομηνίες για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα ανακοινωθούν αργότερα.


Όπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας, η διαδικασία είναι απλή και φιλική προς το χρήστη, ενώ τα δικαιολογητικά για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) είναι ελάχιστα.


Αναλυτικά:


Οι υποψήφιοι Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β') για το 90% και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ-Α' για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.


Οι υποψήφιοι ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β' για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. 
 

Kλειστά τα σχολεία αύριο και την Δευτέρα

Τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο 4 και τη Δευτέρα 7 Μαϊου, λόγω της διεξαγωγής των εκλογών. Τα σχολικά κτίρια πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα.

Η σχετική εγκύκλιος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Β. Κουλαϊδή, εστάλη στις περιφερειακές διευθύνσεις και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
 

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ- Ευρέ Εργά- Της Μανί Ζουμπού


                                                                                                         
 
Τι είναι το Ευρέ Εργά; Είναι μια παιδική παρεξήγηση όπως η Ταμηγύνηση (... κοί-τα μη γίνεις σύ-ννεφο ... )
Μια παραφθορά όπως το Νοσμπέτε της εφηβείας κάποιων από εμάς; Ένα λάθος άκουσμα; Ένας Ευρέως (και ανορθόγραφος) Εργάτης;
Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στη γλώσσα των Αβορίγινων, μια υγειονομική βόμβα που κοστίζει μόλις 5 ευρώ ;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε. Πρόκειται για κάτι εντελώς (μα εντελώς) καινούργιο. Τόσο καινούργιο που πέντε λεπτά πριν υπάρξει δεν υπήρχε. Και τώρα υπάρχει. Δια χειρός Μανίνας Ζουμπουλάκη. Με την Εμμανουέλα Αλεξίου και τη Γαλήνη Τσεβά.
Και έναν ηθοποιό  έκπληξη σε ένα ρόλο έκπληξη. Τόσο έκπληξη που μπορεί και να μην υπάρχει στην πρεμιέρα.
Σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου και παραγωγή Θανάση Τσιρταβή.
Ευρέ Εργά. Ελθέ γρήγορα...

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Κείμενο: Μανίνα Ζουμπουλάκη
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιάννης Δρακουλαράκος
Σκηνογραφική επιμέλεια:
Κωνσταντίνος Μαρκής
Ενδυματολογική επιμέλεια:
Μανώλης Γαλετάκης
Μουσική:
DNA
Make up design:
Γιώργος Βάλβης
Hair design:
Fillippo Denaro
Φωτογραφίες:
Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός σκηνοθέτη:
Έρση Νιαώτη
Παραγωγή: Θανάσης Τσιρταβής

Παίζουν: Εμμανουέλα Αλεξίου, Γαλήνη Τσεβά

Χορηγός: Εκδόσεις Απόπειρα

Ευρέ Εργά
Της Μανί Ζουμπού      
Από την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, στις 21:00
(κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο)                                                                                               
Διάρκεια :  70΄
Αίθουσα: MCF Bar/Resto, 3os όρ.
Εισιτήριο: 10€ ενιαίο
******
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Δ' Εθνική:Hττα απο τα Μελίσσια με 4-2 ο Αγιαξ Ταύρου στο εκτός έδρας αγώνα του

Νίκη ελπίδας πήραν τα Μελίσσια απέναντι στον αδιάφορο Αγιαξ Ταύρου, του οποίου επικράτησαν με 4-2, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νικόλα που σημείωσε χατ τρικ. 

Οι 'ερυθρόλευκοι' προηγήθηκαν μόλις στο 11' χάρις σε γκολ του νεαρού Μαντούκα, όμως στα συνέχεια ήρθαν τα... πάνω κάτω. Λίγο πριν εκνεύσει το α' ημίχρονο, οι 'πράσινοι' έκαναν την απόλυτη ανατροπή, με τον Κοκότη να ισοφαρίζει στο 39' και τον Νικόλα να κάνει το 2-1. Στην επανάληψη η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε το 3-1 με τέρμα του Νικόλα στο 73', για να μειώσει ο Πέττας στο 80'. Ωστόσο, ο χαρισματικός άσος των Μελισσίων είπε την τελευταία λέξη, καθώς σκόραρε στο 86' και έγραψε το τελικό 4-2. Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Κοκότης, Μανδύλης, Τζανετέας (46' Πολυδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (85' Ατσάλης), Νίκας, Νικόλα, Πλεξίδας (69' Μπεκατώρος), Μποτωνάκης
ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Καραβίδας (46' Μακρυπίδης), Πέττας, Θεοφάνους, Σωτηρόπουλος, Κατίδης, Σπανάκος (46' Λαγκόζι), Μαντούκας, Ηλιάκης (75' Πανόπουλος), Χαλίλι.

Στο πόδι για τον καταυλισμό των λαθρομεταναστών

Με δυναμικές κινητοποιήσεις, απαντούν οι διαμεταφορείς μαζί με επιχειρηματίες, βιοτέχνες και κατοίκους του Βοτανικού, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή, με την παρουσία παράνομου καταυλισμού Αλβανών Ρομά.

Όπως επισημαίνουν στο protothema.gr, εκπρόσωποι των διαμεταφορέων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, η εγκληματικότητα πλέον «χτυπάει» κόκκινο, με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να μην ασφαλίζουν τις παρακείμενες του παράνομου καταυλισμού επιχειρήσεις για κλοπή και πυρκαγιά, ενώ όσες συναινούν χρεώνουν με υπερβολικά ασφάλιστρα τους πελάτες τους.


Εκτός από τις ληστρικές επιθέσεις που δέχονται καθημερινά, επιχειρήσεις που ανήκουν σε Έλληνες και νόμιμους αλλοδαπούς, η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όσον αφορά τις περιβαλλοντικές και υγειονομικές συνθήκες.


Ο παράνομος καταυλισμός, θέμα το οποίο ανέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν το protothema.gr, βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση που έχουν καταπατήσει λαθρομετανάστες από την Αλβανία, και σε λιγότερες περιπτώσεις κάτοχοι … τουριστικής βίζας, που παρά τις πολυετείς προσπάθειες των νόμιμων ιδιοκτητών να απομακρυνθούν και να εκκενώσουν το οικόπεδο, εξακολουθούν να … αυξάνονται και να πληθύνονται.




Επιστολή διαμαρτυρίας


Την Πέμπτη η Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς, απέστειλε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με κοινοποίηση προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και ΤΟΝ Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ηλία Λιακόπουλο

Η επιστολή περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή του Βοτανικού, με την παρουσία του παράνομου καταυλισμού Αλβανών Ρομά, ενώ ενημερώνει για τις κινητοποιήσεις που αναμένονται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα από την κοινή επιτροπή που έχουν συστήσει διαμεταφορείς μαζί με επιχειρηματίες, βιοτέχνες και κατοίκους της περιοχής. 

περισσότερα στο

Γραμματικός: Αφιερώνω το γκολ στην γιαγιά μου που νοσηλεύεται….

Χάρη στο γκολ που σημείωσε εις βάρος του Σαρωνικού (1-0), το Μοσχάτο έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το θεμέλιο για ένα σταθερό οικοδόμημα που χτίζουν για τα επόμενα χρόνια οι διοικούντες του. 
Ο λόγος για των Κώστα Γραμματικό που αποτελεί ένα από τα… διαμάντια του συλλόγου και ο οποίος αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στην άρρωστη γιαγιά του. 
Ο 22χρονος άσος δήλωσε στο sport5.gr: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να κλείσουμε με νίκη τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος. Παίξαμε χωρίς άγχος και πίεση, εφόσον είχαν κριθεί τα πάντα στον όμιλο μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως φέτος είχαμε τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι. 

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε δυνατοί για τη νέα σεζόν, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο και αν και είναι πολύ νωρίς είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως θα το πετύχουμε. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ επί του Σαρωνικού στην γιαγιά μου, η οποία νοσηλεύεται και εύχομαι να πάνε όλα καλά…

Δ' Εθνική; Απρόσμενη ήττα εντός έδρας για τον Πρωτοπόρο Φωστήρα με 0-1 απο την Νέα Ιωνία..Ηττα και για τον Αγιαξ Ταύρου με 4-2 απο τα Μελίσσια..βαθμολογία..αποτελέσματα.


Μία από τις πιο άνετες νίκες της σεζόν πήρε  η Νέα Ιωνία στο μέχρι πρότινος απόρθητο κάστρο του Φωστήρα. Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου ήθελε τους τρεις βαθμούς και τους πήρε απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε για άγνωστη αιτία χωρίς μία σειρά από βασικά και πρωτοκλασάτα στελέχη. 
Μόλις στο 10' ο Νταϊφώτης σκόραρε με κοντινή προβολή και... αυτό ήταν! Τα υπόλοιπα 80' κύλησαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και, έτσι, η Νέα Ιωνία πήρε ένα τρίποντο, που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί σωτήριο. Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας (Φωκίδας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Λογοθέτης, Κατσιγιάννης, Τσουμάνης (58' Τασουλής), Τσώνης, Ζίζηλας, Πλέτσας (81' Τερζής), Κόπελας, Τσοπανάκος, Πετρίτσης, Χίσος, Βλάχος
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Χρόνης, Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Ρωμαϊδης (56' Γεωργόπουλος), Πετούσης (83' Παυλίδης), Χαλιμούρδας, Μπιζάς (65' Ελμαλόγλου), Βάσος, Ογκμποε

                                       Βαθμολογία

ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΣύνολοΕντόςΕκτός
N-I-HΓκολN-I-HΓκολN-I-HΓκολ
1Φωστήρας255718-3-448-1710-2-126-58-1-322-12
2Ελπιδοφόρος245014-8-242-99-4-028-35-4-214-6
3Αγιαξ Ταύρου244111-8-539-228-2-223-63-6-316-16
4Αιγάλεω233810-8-527-166-3-216-64-5-311-10
5Τράχωνες243810-8-630-238-4-121-122-4-59-11
6Νέα Ιωνία25369-9-729-206-3-316-73-6-413-13
7Πανναξιακός24348-10-631-225-5-217-73-5-414-15
8Περιστέρι24338-9-730-285-6-120-113-3-610-17
9Μύκονος24328-8-830-265-4-317-93-4-513-17
10Μελίσσια24309-5-1036-326-3-328-183-2-78-14
11Ρόδος24308-6-1031-376-3-319-112-3-712-26
12Αγία Παρασκευή24259-4-1127-275-1-618-124-3-59-15
13ΑΕ Κως24216-3-1518-534-3-512-142-0-106-39
14Ηλιούπολη24123-3-1814-553-2-612-210-1-122-34
15Καρλόβασι2382-2-1914-592-2-79-220-0-125-37
http://www.periferiako.com/index.htm

Αποτελέσματα

Περιστέρι-Καρλόβασι


3-0

Ελπιδοφόρος-ΑΕ Κως


3-0

Φωστήρας-Νέα Ιωνία


0-1

Μύκονος-Πανναξιακός


0-1

Μελίσσια-Αγιαξ Ταύρου


4-2

Ρόδος-Αγία Παρασκευή


1-2