Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του Νομού Άρτας,

          Το ενδιαφέρον μου και η αγάπη μου για το Νομό της Άρτας, για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι ο καθοριστικός παράγοντας που με οδήγησε να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές.
          Στόχος μου στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, τα θέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και το δίκτυο προστασίας σ΄ όλους τους οικονομικά ασθενέστερους, στους απόμαχους, στους ανέργους, στις εργαζόμενες γυναίκες και στη νεολαία.
          Με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, μέσα από τους κοινούς μας αγώνες.
          Σας διαβεβαιώνω ότι με την ίδια συνέπεια θα αγωνιστώ και στο μέλλον τόσο για την καθημερινότητα των Αρτινών, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.
          Η πείρα και η γνώση που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι  με τα κοινά και οι δυνατότητες πρόσβασης που έχω σε κρίσιμα κέντρα αποφάσεων, θα αξιοποιηθούν για το συμφέρον των Αρτινών και της ανάπτυξης του Νομού μας.
          Είναι για μένα μεγάλη τιμή να είμαι η συνέχεια των μεγάλων και πετυχημένων Αρτινών πολιτικών που ανέδειξε η περιοχή μας.


          Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

          Στη μεγάλη κρίση που περνάει σήμερα η χώρα μας, αντιλαμβάνομαι το μερίδιο της κοινωνικής πολιτικής και προσωπικής ευθύνης που μου αναλογεί σαν συμβολή σε θετικές και προοδευτικές εξελίξεις στην περιοχή μας, την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
          Φίλοι και φίλες, το ΠΑΣΟΚ έκανε και λάθη. Οι αστοχίες των τελευταίων χρόνων ας μη διαγράψουν απ΄ την μνήμη μας το τεράστιο έργο του παρελθόντος.
          Μέσα σ΄ αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας προς τις εκλογές, φιλοδοξώ να ξανασυναντηθώ με όλους τους παλιούς μου φίλους και συντρόφους της δεκαετίας 70-80-90 κι όχι μόνο, για την επανίδρυση του νέου πλειοψηφικού κοινωνικού ανανεωτικού και μεταρρυθμιστικού ρεύματος που είναι εγγυητής για την προοδευτική εξέλιξη στο Νομό μας.
          Να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στο μεγάλο αίτημα της κοινωνίας για ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ. Άλλωστε γι΄ αυτό παλεύαμε τόσα χρόνια. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα από άλλο μετερίζι.

                                                                           Φιλικά,
                                                             ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ
                                               Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας

http://www.facebook.com/groups/432688730089980/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000559171048 

Νέα απώλεια για τον παγκόσμιο αθλητισμό..Νεκρή η 26χρονη βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμες

Μετά το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο Πιερμάριο Μοροζίνι εν ώρα αγώνα, η 26χρονης βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμες από τη Βενεζουέλα άφησε την τελευταία της αναπνοή, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή.

Η άτυχη αθλήτρια αγωνιζόταν στην η Λοκομοτίβ Μπακού του Αζαρμπαϊτζάν και βρισκόταν στην πατρίδα της

όπου ανάρρωνε μετά από χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

http://www.skai.gr/news/sports/article/200521/nea-apoleia-gia-ton-pagosmio-athlitismo-/?utm_source=rss_news_top&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss 

Με βροχές και 8 μποφόρ η επιστροφή

Με κακοκαιρία θα επιστρέψουν σήμερα οι εκδρομείς του Πάσχα. Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ και η θάλασσα θα είναι "φουσκωμένη".

 

περισσότερα στο

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134118&catid=3

Πώς θα αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τις κραιπάλες του Πάσχα

Ότι φάγατε, φάγατε. Μπορεί το Πάσχα να ξεχάσατε και δίαιτα και διατροφή και να το ρίξατε στο κατσικάκι, τα κοκορέτσια και τα σπληνάντερα, αλλά τώρα οι γιορτές τελείωσαν και ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση. Εμείς σας έχουμε μια διατροφή, ότι πρέπει για να αποτοξινωθεί εντελώς ο οργανισμός σας και να γυρίσετε στα… παλιά.

Πρωινό: Κινόα με ξερά δαμάσκηνα

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ από κινόα και ξερά δαμάσκηνα. Η κινόα περιέχει και τα εννέα βασικά αμινοξέα και είναι μια ολοκληρωμένη πρωτεΐνη. Επίσης περιέχει φωσφόρο  για τη σωστή λειτουργία των εντέρων, ενώ τα δαμάσκηνα προσφέρουν  ακόμη περισσότερες φυτικές ίνες, καθώς και σορβιτόλη, μια αλκοόλη ζάχαρης με καθαρτική επίδραση.

Μεσημεριανό: Αναζωογονητικό smoothie από βατόμουρα, μπανάνα και λιναρόσπορο

Αυτή είναι η απόδειξη ότι η αποτοξίνωση δε σημαίνει πάντα και άνοστα φαγητά. Τα βατόμουρα περιέχουν αντιοξειδωτικά, κερκετίνη, μια χρωστική ουσία που μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των ενζύμων στο συκώτι. Επίσης η βιταμίνη B6 που έχουν οι μπανάνες  βοηθά να επαναφορτίσετε αποτοξινωτικά ένζυμα σε όλο το σώμα, και ο λιναρόσπορος παρέχει επιπλέον ίνες, καθώς και θρεπτικά ωμέγα3 λιπαρά οξέα.

Δείπνο: Σούπα με ξινολάχανο,  κομμένα μήλα και ζωμό από λαχανικά

Αυτή η σούπα είναι πάρα πολύ θρεπτική. Μπορείτε να βάλετε μέσα μάραθο που διεγείρει την έκκριση της χολής, μαϊντανό που δρα ως διουρητικό και επίσης λίγο σκόρδο και μανιτάρια που μαζί με το λάχανο υποστηρίζουν τη λειτουργία του ήπατος.  Για γεύση μπορεί να βάλετε λίγο πιπέρι καγιέν που βοηθά τα ένζυμα του πνεύμονα. Τέλος το ξινολάχανο περιέχει όλα τα απαραίτητα προβιοτικά για να σπάσουν οι τοξίνες στο γαστρεντερικό σωλήνα. 

Σνακ: Χυμός ανανά και σέσκουλο
Αυτόν τον χυμό μπορείτε να τον πίνετε όσο συχνά θέλετε. Ο ανανάς περιέχει πεπτικά ένζυμα και το σέσκουλο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν το ήπαρ.

Τι πρέπει να προσέχετε

1. Να πίνετε άφθονο νερό
2. Να κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες το βράδυ
3. Να μην τρώτε μετά τις επτά το απόγευμα
4. Το απόγευμα να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα
5. Πριν κοιμηθείτε πιείτε μια κούπα  τσάι πικραλίδας για να αποβάλλεται τις τοξίνες από τον οργανισμός σας

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
 

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

TO ΒLOG MAΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ


Σε κλίμα κατάνυξης η τελετή της Αποκαθήλωσης

 



Στις 6:30 το απόγευμα του Μ. Σαββάτου αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το κυβερνητικό σκάφος που θα μεταφέρει το Αγιο Φως



Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν σήμερα στους Ορθόδοξους Ναούς όλου του κόσμου την τελετή της Αποκαθήλωσης του Χριστού.Στην Αθήνα και στη Μονή Πεντέλης, η τελετή έγινε σ΄ένα λοφίσκο μέσα στον προαύλιο χώρο της Μονής. Εκεί βρίσκεται ο Σταυρός του Μαρτυρίου. Δεκάδες πιστοί από νωρίς το πρωί στήθηκαν υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσουν. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο ηγούμενος της Μονής, μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης, επικεφαλής πομπής έφυγε από το ναό και αναπαριστώντας την πορεία προς το Γολγοθά ανέβηκε το λόφο όπου βρίσκεται ο Σταυρός με τον Εσταυρωμένο Ιησού. Μαζί του ιερείς και μοναχοί, ενώ η φιλαρμονική απέδιδε πένθιμους ύμνους.
Ο ηγούμενος, ως άλλος Ιωσήφ ο από Αριμαθαίας, κατέβασε το Σώμα του Ιησού από το Σταυρό και βοηθούμενος από τους μοναχούς το τύλιξε σε λευκό σεντόνι. Λίγο αργότερα το τοποθέτησε στον τάφο που βρίσκεται στον περίβολο της Μονής και το σφράγισε με λίθο, «όπως ακριβώς» έγινε στα Ιεροσόλυμα πριν από 2000 χρόνια.


www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΜΠΕ

 περισσότερα στο
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/04/2012_437755 

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Περιφορά του Επιτάφιου του ιερού ναού Κωσταντίνου &Ελένης(δείτε φώτο)

Διαμέσου των οδών Αγίου Κωσταντίνου-Πίνδου-Λάμπρου Κατσώνη-Χρισοστόμου Σμύρνης-Κανάρη-Μακριγιάννη- Αγίου Κωσταντίνου.

Τί ώρα θα γίνει η περιφορά των Επιτάφιων στο Μοσχάτο & Ταύρο


ΜΟΣΧΑΤΟ 

Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος -21:30

Ιερός Ναός Κωσταντίνου &Ελένης-21:15

Ιερός Ναός Ταξιαρχών-20:30

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας-20:30

Ιερός Ναός Eσταυρωμένου-20:00

Ιερός Ναός Aγίου Ιωάννη-20:30

Ιερός ΝαόςAγίου Γεωργίου-20:15

 

Oι ώρες που σας προτείνουμε είναι χρονικά κατά προσέγγιση και καλό είναι να πάτε λίγο νωρίτερα.  

Από τη νηστεία στον...οβελία - χρήσιμες διατροφικές πασχαλινές συμβουλές

Η αποχή από το κρέας και τα γαλακτοκομικά κατά τη διάρκεια της νηστείας του Πάσχα όχι μόνο δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μας, αλλά αντίθετα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα σε μια σειρά παραμέτρων , όπως το φυσιολογικό βάρος και τα λιπίδια.

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η μη απότομη μετάβαση από τη φάση της νηστείας σε εκείνην της ελεύθερης διατροφής.  
Διαβάστε αναλυτικά στο Iatropedia






http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133808&catid=5

Οι δαπάνες που μειώνουν τη φορολογία: Ο… «Γολγοθάς» των δικαιολογητικών

Εναν... «χαρτοπόλεμο», αποτελούμενο από βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, υπεύθυνες δηλώσεις, αποδείξεις και άλλα δικαιολογητικά έγγραφα, υποχρεούνται να καταθέσουν φέτος στην Εφορία μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος όσοι φορολογούμενοι τις υποβάλουν συμπληρωμένες χειρόγραφα.

Τέλος στους φουσκωμένους από αποδείξεις φακέλους

Το καινούργιο στοιχείο των φετινών δηλώσεων είναι ότι οι φορολογούμενοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να στείλουν στην Εφορία σε κλειστό φάκελο τις εκατοντάδες αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που μάζεψαν το 2011. Ομως θα πρέπει να τις φυλάξουν στο σπίτι τους και σε περίπτωση που τους ζητηθεί να τις προσκομίσουν για έλεγχο στην Εφορία.

Από την υποχρέωση να υποβάλουν μαζί με τις φορολογικές δηλώσεις όλη τη «χαρτούρα» με τα δικαιολογητικά απαλλάσσονται όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Taxisnet.

Οι φορολογούμενοι αυτοί πρέπει μεν να συγκεντρώσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αλλά από εκεί και πέρα αρκεί να τα διαφυλάξουν στα σπίτια τους, ώστε να είναι σε θέση να τα προσκομίσουν στην Εφορία, εφόσον τους ζητηθούν για έλεγχο.

Επιστροφή φόρου

Σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία από την εκκαθάριση μιας ηλεκτρονικά υποβληθείσας δήλωσης θα προκύψει επιστροφή φόρου μεγαλύτερη των 1.500 ευρώ, ο φορολογούμενος, για να εισπράξει το ποσό της επιστροφής, θα πρέπει, υποχρεωτικά, να προσκομίσει στην Εφορία για έλεγχο όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και όλες τις αποδείξεις που διαμορφώνουν το αφορολόγητο.

Για ποιούς είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης 

Σημειώστε ότι φέτος η υποβολή της δήλωσης ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου είναι υποχρεωτική:

Για όλα τα φυσικά πρόσωπα, επιτηδευματίες που ασκούν επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και για κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο μη επιτηδευματία, που η δήλωσή του υποβάλλεται από εξουσιοδοτημένο λογιστή.

Για φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα από ακίνητα, γεωργικό εισόδημα, εισόδημα από εκμίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση γεωργικής γης, εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, εισόδημα από αλλοδαπή κ.λπ., όταν το ετήσιο συνολικό ατομικό εισόδημά τους, που φορολογείται με τις γενικές διατάξεις, υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται οι υπόχρεοι που αποκτούν εισοδήματα από συντάξεις, εκτός κι αν αποκτούν και εισοδήματα από ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και όσοι μετέχουν σε ΟΕ και ΕΕ.

Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι για τις εκλογές

Τις σχετικές εγκυκλίους για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, καθορίζοντας τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική με εξαίρεση τους πολίτες άνω των 70.


Οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, εφόσον η σχετική αίτηση έγινε μέχρι 29 Φεβρουαρίου.


Σε ειδικούς καταλόγους θα ψηφίσουν τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες), τα οποία υπηρετούν σε περιοχή εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.


Στο Δημόσιο ανακαλούνται όλες οι άδειες μέχρι την 6η Μαΐου και δίνεται εντολή να διευκολυνθούν όσοι εργαζόμενοι ζητήσουν εκλογική άδεια.

Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ 5-4 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Φωτογραφίες από τον αγώνα που δώσαμε με τον Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ στα γήπεδα του Ρέντη, την Κυριακή 7 Απριλίου 2012. Σε αυτόν τον αγώνα είχα την τιμή να βάλω - λίγα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι - το 5ο γκολ, το γκολ της νίκης!

 Δείτε το πρώτο μέρος από τις φωτογραφίες του αγώνα.

 Περισσότερα στο http://vaggelis-kalatzis.blogspot.com/

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ 22/4/12



Από το καλό στο καλύτερο βαίνουν τα πράγματα για την ομάδα μας, ύστερα από τη νίκη που πέτυχε ο «Φονέας» την Κυριακή στο Ταύρο, επί του συντοπίτη Αίαντα (2-1). Πέρα από το... τρίποντο που ήταν άλλωστε και το ζητούμενο, ήρθε και η ''λευκή'' ισοπαλία του Ελπιδοφόρου με το Αιγάλεω για να δέσει το.... γλυκό! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως το συναίσθημα της ικανοποίησης είναι λογικό να έχει σκεπάσει το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του πρόκειται να συνεχίσουν τις προπονήσεις έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν σε αυτές τη Τρίτη του Πάσχα, όπου και θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ελπιδοφόρο! Τέλος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα εύχονται σε όλο το κόσμο καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!



 http://fostiras2.blogspot.com/2012/04/blog-post_8162.html

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

O XAINΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ


Εισηγήσεις για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης στις 18/4/2012


Θέμα 1: Συζήτηση - ενημέρωση και διατύπωση παρατηρήσεων επί της υπ΄αριθμ.2/23 /1/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σε συνδυασμό με την υπ΄αριθμ. 81/ 9-11-2011 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που αφορά «στην αλλαγή αφετηρίας των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων στην Κοινότητα Μοσχάτου» και έκδοσης αποφάσεως από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία και θέτει το ανωτέρω θέμα σε δημόσια διαβούλευση ενώπιον της , την 23η Απριλίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00.

 περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/diavoul/1_diav.pdf

Λήψη απόφασης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την προπληρωμή εξόδων του μαθητικού φεστιβάλ



http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/oikep/1_oikep.pdf

Επί ποδός η Τροχαία ενόψει Πάσχα

Αυξημένα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων ενόψει του εορτασμού του Πάσχα λαμβάνει η Τροχαία.

Ειδικότερα, τα μέτρα περιλαμβάνουν:

• Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς ανά 20-30 χιλιόμετρα, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.

• Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

• Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις , για την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων.

• Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

• Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.)

• Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

• Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

• Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.

• Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εορταστική περίοδο, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως ακολούθως:

1. Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012, για το ρεύμα εξόδου από τα αστικά κέντρα και από 15.00΄ έως 22.00΄ ώρας και τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 για το ρεύμα εξόδου από 06.00 έως 16.00 ώρας θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου).

β) Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

γ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

δ) Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

2. Την Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από 15.00 έως 22.00΄ ώρας θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου)

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (Χ.Θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

3. Την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου 2012 δε θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

http://www.zougla.gr/greece/article/epi-podos-i-troxea-enopsi-pasxa 

Κώστας Ψυρόπουλος(προπονητής Φωστήρα):"Μυστικό" η διάρκεια!

Το κλίμα που επικρατεί στις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας είναι ιδανικό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικό, καθώς ο ''Φονέας'' βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον έτερο συνδιεκδικιτή Ελπιδοφόρο.

 Ο προπονητής του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος μίλησε στο fostirasfc.gr για την πορεία που διανύει στο ιστορικό σωματείο από το Ταύρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα βαδίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε θέσει, και αυτό μας χαροποιεί όλους! Το "μυστικό" μας είναι η διάρκεια, η οποία μας έχει φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Βέβαια σκοπός είναι η ανάλογη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να κερδίσομε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο''. 

Σε σχετική ερώτηση για το αν πίστευε πριν ξεκινήσει ο ''μαραθώνιος'' ότι η ομάδα μας με το πέρας 21 αγωνιστικών θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: Όταν στις αρχές του καλοκαιριού ξεκινούσαμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, διοίκηση και προπονητές είχαμε θέσει ως βασικό στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό κινηθήκαμε και στη μεταγραφική περίοδο. Δεν δαπανήσαμε πολλά χρήματα αλλά αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές ικανούς οι οποίοι θα βοηθούσαν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ωστόσο όλοι μαζί πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και φτάσαμε σε αυτό το δημιούργημα, το οποίο φτιάχτηκε με πολύ κόπο''! 
Τέλος ο Κώστας Ψυρόπουλος παρέθεσε τη δική του ευχή για το Πάσχα, υπογραμμίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Φωστήρα, καλό Πάσχα και υγεία σε όλο το κόσμο»!

Επιστολή Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου στους Εμπορικούς Συλλόγους και τους επαγγελματίες Μοσχάτου-Ταύρου σχετικά με την τόνωση της τοπικής αγοράς κατά την Πασχαλινή περίοδο.


http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΩΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ :
ΧΘΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ.ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΔΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ.

 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003728822881 

Έχασε το ματς, κέρδισε τους μελλοντικούς του ηγέτες…

Ποιος είπε ότι μια ήττα μπορεί να φέρει μόνο αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις;;; Για ρωτήστε και τους παράγοντες του Μοσχάτου για να δούμε τι θα σας πουν…. Παρά την ήττα του ιστορικού σωματείου με 0-3 από την Χαραυγή οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι, καθώς άνοιξαν τους ασκούς, όχι του Αιόλου, αλλά των ακαδημιών τους! 

Ο πρόεδρος του Μοσχάτου, Στέφανος Φαναρίτης το έλεγε δεξιά και αριστερά, αλλά κανείς δεν τον πίστευε… «Η ομάδα κόντρα στην Χαραυγή θα παραταχθεί με παίκτες από τα τμήματα των υποδομών, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα είναι οι ηγέτες του συλλόγου». Όπερ και εγένετο… 

Ο μέσος όρος της ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 20 χρόνια και το νερό μπήκε στο αυλάκι, καθώς και στις δυο εναπομείναντες αγωνιστικές το Μοσχάτο θα αγωνίζεται με ιδιαίτερα νεανική σύνθεση. Ο χρόνος θα δείξει αν το εγχείρημα που ξεκίνησαν φέτος οι διοικούντες της ομάδας, θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα που επιθυμούν…

Η 11αδα του Μοσχάτου στον αγώνα με την Χαραυγή έχει ως εξής: Βαβάκας, Θεοδωρίδης (46’ Αθανασόπουλος), Πάχης, Γραμματικός, Λαλιάνι, Βουράκης, Καρδαράς (46’ Φόνσος), Παπαγεωργίου, Ντάφλας, Γκουφάς


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

VOLLEY Α' ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Ηττα απο την πρωτοπόρο ομάδα του Πορφύρα σήμερα στο κλειστό της Παραλίας για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με 3-0 σετ(11-25,15-25,18-25)

Σήμερα το βράδυ τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου έπαιξαν στο κλειστό της Παραλίας μας με την καλύτερη ομάδα του ομίλου τον Πορφύρα μία ομάδα που   πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Όπως και στον πρώτο γύρο μέσα στο γήπεδο του Σαλπέα τα κορίτσια μας κατάφεραν να παίξουν σήμερα αρκετά καλά σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και να φύγουν αρκετά ικανοποιημένες για την σημερινή  απόδοσή τους  και παράλληλα να ευχαριστήσουν και τον Μοσχατιώτικο κόσμο που ήρθε να τις παρακολουθήσει.
Παρότι φέτος είχε η ομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος πιστεύουμε ότι τελικά θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί μελλοντικά και να κάνει κάτι καλύτερο .
Εμείς από αυτό το μπλόκ   που τυχαίνει παράλληλα να βρισκόμαστε μέσα στα γήπεδα σαράντα χρόνια θα λέγαμε ότι η μελλοντική επιτυχία της ομάδας θα εξαρτηθεί  κατά πόσο θα μπορέσει να αξιοποιήσει το νέο αίμα που διαθέτει και τι ευκαιρίες θα μπορέσει να δώσει στις μικρές ταλαντούχες παίκτριες   φυσικά στον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη στιγμή.

καλή σας συνέχεια 

 Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Τσαπούρη, Μανωλάκου, Καράκου, Δήμα, Μπαλή, Γκούρα, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Μουστάκη, Δελαγραμμάτικα, Λιάρου.
 
ΜΟΣΧΑΤΟ ( Κατσιγιάννης ) Ζαφείρη, Διονάτου, Χαλβατζή, Τσουμίτα, Σαββίδη, Μακρή, Γιαβασοπούλου, Καλαμάρα--Φραγκιαδάκη, Σουβατζιδάκη, Χατζηγρηγορίου.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ



Ένα απ’ τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αθλητική κοινω­νία είναι ο τραυματισμός. 
Οι επιπτώσεις ενός τραυματισμού σχετίζονται όχι μόνο με την ιατρική και προπονητική-αγωνι­στική πλευρά, αλλά και την ψυχολογική ή και την ευρύτερη κοινωνική και ηθική. Ο τραυματισμός αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλές επιστή­μες και οφείλεται να εξετάζεται από πολλές οπτικές γωνίες και να μελετάται ως προς την ιατρική, αγωνιστική, ψυχολογική, φιλοσοφική, κοινωνιολογική βάση. Ο αθλητής, προπονητής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αθλητίατρος, αθλητικός ψυχολόγος ακόμα και o θεατής οφείλουν να αντιμετωπίζουν τον τραυματισμό ως πολυδιάστατο φαινόμενο γιατί μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα κατανοηθεί πλήρως η ουσιαστική του δομή.
Οι αθλητές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στην αθλητική τους καριέρα δεν έχουν να ξεπεράσουν μόνο την ανατομική δυσλειτουργία σαν αυτή καθε­αυτή, αλλά και όλες τις δυσκολίες που αναμφίβολα θα παρουσιαστούν. Ο αθλητής ή η αθλήτρια, εκτός από το επώδυνο εμπόδιο του τραυματισμού που πρέπει να ξεπεράσει για να επανέλθει εξίσου ανταγωνιστικός στους αγώνες που θα ακολουθήσουν, πρέπει να υπερνικήσει και τους ψυχολογικούς παρά­γοντες, εκείνους που λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες για τη σωμα­τική και ψυχική του ανάρρωση και ανάταση. Ο αθλητής φυσιολογικό είναι – κατά την εμφάνιση του τραυματισμού αλλά και αργότερα – να πληγεί συναι­σθηματικά και ψυχολογικά και αυτό συχνά μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αυ­τοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αυτοαποτελεσματικότητα ή και αρνητική σκέψη. Όλη αυτή η αρνητική ψυχολογία είναι αναπόφευκτο να λειτουργήσει ανασταλ­τικά στην επαναφορά στην αθλητική δράση και να παρατείνει το χρόνο απο­κατάστασης. Όλα αυτά τα γεγονότα μόνο αρνητικά συνεισφέρουν στην απο­κατάσταση του αθλητή, δυσχεραίνοντας το έργο του προπονητή ή του καθη­γητή Φυσικής Αγωγής και στόχος είναι να μπορέσουν να ξεπεραστούν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω των τεχνικών ψυχολογικής παρέμβασης που είναι χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις στον αθλητικό χώρο και γενικότερα. Οι τεχνικές αυτές μπορούν να συνεισφέρουν τα βέλτιστα στην αθλητική απόδοση, στην αποκα­τάσταση τραυματισμών, στην εκμάθηση δεξιοτήτων ή ακόμα και στην πρό­ληψη, καθώς είναι αμφίδρομη η διαδικασία πρόληψης και αποκατάστασης. Μέσω αυτών των διαδικασιών μπορεί να εξασφαλιστεί αναστολή αρνητικών σκέψεων σε θετικές, αύξηση του επιπέδου της αυτοεκτίμησης, της αυτοπε­ποίθησης και της αυτοαποτελεσματικότητας και άλλες λειτουργίες ψυχολογι­κής αναδιοργάνωσης.

Συναισθηματικές αντιδράσεις του αθλητή κατά τον τραυματισμό

Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο αθλητής που θα υποστεί έναν τραυματισμό, δε θα πληγεί μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Αυτό καθιστά τις τεχνικές ψυχο­λογικής παρέμβασης ως πρώτη προτεραιότητα για την ομαλή αντιμετώπιση του προβλήματος. Ως επακόλουθο ενός σοβαρού τραυματισμού οι αθλητές θα βιώσουν τυπικά 3 φάσεις αντίδρασης:
1η φάση: Ο αθλητής είναι πιθανόν να εκφράσει μια άρνηση και δυσπιστία. Η άρνηση μπορεί να είναι τόσο έντονη, που ο αθλητής να είναι έτοιμος να συνε­χίσει να αθλείται παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις για χειροτέρευση του τραύμα­τος. Η δυσπιστία, θα κάνει τον αθλητή να αναζητήσει πολλές επαγγελματικές γνώμες.
2η φάση: Ο αθλητής παρουσιάζει μια ποικιλία αρνητικών συναισθημάτων. Τα συναισθήματα αυτά έχουν να κάνουν με θυμό, αγωνία, ματαίωση, καταθλι­πτική διάθεση, μειωμένη συγκέντρωση, αϋπνία και διακοπή συνηθισμένων δραστηριοτήτων. Όλα αυτά δυσχεραίνουν και καθυστερούν την ανάρρωση. Το άγχος και η ματαίωση του αθλητή είναι συχνά δυσκολότερο να αντιμετω­πιστούν απ’ ότι ο πραγματικός τραυματισμός.
3η φάση: Σ’ αυτή τη φάση ο αθλητής αποδέχεται τον τραυματισμό και προ­σαρμόζεται. Ο ιατρός μπορεί να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στα καινούρ­ια ιατρικά δεδομένα και να βρει λόγους για ελπίδα και αισιοδοξία. Βοηθώντας τον αθλητή να φτάσει σε αυτή τη φάση, μειώνουμε σημαντικά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης και αποκατάστασης.


Αυτοαντίληψη του αθλητή για τον τραυματισμό του

Ο γενικός ιατρός που δουλεύει με τραυματισμένους αθλητές θα παρατηρήσει διάφορες αντιδράσεις στους τραυματισμούς. Ορισμένες φορές, ένας αθλητής μπορεί να παρουσιάσει έλλειψη ενδιαφέροντος, αδιαφορία ή και αποσύνδεση προς το τραύμα του. Κάποιος άλλος αθλητής μπορεί να θεωρήσει τον τραυ­ματισμό του ως την απόλυτη καταστροφή. Αν ο αθλητής είναι ανίκανος να θεωρήσει τον τραυματισμό του από μια πιο εύκαμπτη προοπτική, η ψυχολο­γική του κατάσταση θα είναι εμπόδιο στην πορεία προς την ανάρρωση και αποκατάσταση.
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τρόπων με τους οποίους οι αθλητές μπορούν να αντιμετωπίζουν την ασθένεια και τον τραυματισμό. Για να αντιμετωπίσει κα­νείς αποτελεσματικά το στρες, πρέπει να κάνει μια συνειδητή προσπάθεια και πρέπει να αναζητήσει και να εξασφαλίσει βοήθεια από τους άλλους. Σημα­ντικό μέρος των μηχανισμών αντιμετώπισης είναι οι ασυνείδητοι μηχανισμοί προσαρμογής του εγώ. Αυτοί περιλαμβάνουν τον αλτρουïσμό, το χιούμορ, καταστολή, προβολή, εξιδανίκευση. Ονομάζονται ώριμες άμυνες. Μια λιγό­τερο ώριμη άμυνα όπως η άρνηση συναντάται επίσης συχνά σε αρκετές πε­ριπτώσεις»
Ο προπονητής εκτός από τα καθήκοντα που έχει και τη βοήθεια που πιθανόν να παρέχει στον τραυματισμένο αθλητή, πρέπει να καθιερώσει την εμπιστο­σύνη και τη συμπάθεια , να είναι δίπλα στον αθλητή και τον τραυματισμό του και να προσπαθήσει να τον οδηγήσει, όσο είναι αυτό εφικτό, στην αποκατά­σταση. Συχνά οι αθλητές ασχολούνται κυρίως με την υλική πλευρά του τραυ­ματισμού και τον σωματικό τους πόνο, δίνοντας δευτερεύουσα σημασία στον ψυχολογικό τομέα και τις ανάγκες τους αυτές. Οι τεχνικές ψυχολογικής πα­ρέμβασης πρέπει να χρησιμοποιούνται για ομαλή φυσική και ψυχολογική αποκατάσταση.

Ξένια Παπανικολάου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Δασκάλα,
Μcs στην Αθλητική Ψυχολογία

Δείτε τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ...Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε 46 περιφέρειες της χώρας, αλλά χωρίς τα ψηφοδέλτια να έχουν «κλείσει» σε όλες.


Τα ονόματα ανακοινώθηκαν στην 15η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, από τον επικεφαλής της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων, Βασίλη Γερανίδη.


Ο κ. Γερανίδης είπε ότι η ανανέωση των ψηφοδελτίων ξεπερνά το 60% και τόνισε ότι είναι μεγάλη η συμμετοχή των γυναικών και των νέων σε ηλικία -κάτω των 40- ανθρώπων.


Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους εκδήλωσαν την προθυμία τους να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος, οι οποίοι, όμως για διάφορους λόγους δεν συμπεριελήφθησαν σε αυτά.


Σημειώνεται ότι δύο από τους νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Ρέππας, υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, και η Ροδούλα Ζήση, αντιπρόεδρος της Βουλής, μετακινούνται στη Β' Αθήνας, από την Αρκαδία και την Μαγνησία, αντιστοίχως.


Παρά την φημολογία περί του αντιθέτου, στα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν, συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην περιφέρεια Αττικής και ο υπουργός αναπληρωτής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης στην Β΄ Αθήνας.


Όπως σημείωναν πηγές της Ιπποκράτους, σχετικά με τις υποψηφιότητες των κκ. Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση, ο κ. Βενιζέλος θέλει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της παράταξης στη μάχη των εκλογών και θέλει να δώσει σε όλα τα στελέχη, τα οποία έχουν παίξει ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια τη δυνατότητα να κριθούν από τον ελληνικό λαό, ο καθένας με βάση το επίπεδο του ρόλου και της ευθύνης του.


Μεταξύ των νέων υποψηφιοτήτων που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνονται εκείνες του συγγραφέα Θανάση Χειμωνά (Α΄ Αθήνας) της πρώην πρωταθλήτριας τον ακοντισμό Άννας Βερούλη (Β΄ Αθήνας), της ηθοποιού Μαίρης Βιδάλη (Β Αθήνας), του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Γιάννη Γούναρη, του παλαίμαχου παίκτη του μπάσκετ, Κώστα Παταβούκα στα Τρίκαλα.
Επίσης, ανακοινώθηκε η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας Αττικής και της Ζακύνθου δύο γνωστών δημοσιογράφων της τηλεόρασης, του Αντώνη Λιάρου (Mega) στην πρώτη και του Διονύση Μποτώνη (ΕΡΤ) στην δεύτερη.


Τέλος, σημειώνεται ότι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, θα είναι, εκ νέου, υποψήφιος στο Λασίθι.


Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν σήμερα, κατά περιφέρεια, είναι τα εξής:

Α' ΑΘΗΝΑΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΖΑΚΟΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΥΛΕΑ ΡΟΗ
ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Β' ΑΘΗΝΑΣ

ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΙΛΕΝΑ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΕΡΟΥΛΗ ΑΝΝΑ
ΒΙΔΑΛΗ ΜΑΙΡΗ
ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΟΝΤΑ ΕΛΕΝΗ
ΔΡΕΤΑ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΖΕΡΒΑ ΓΚΙΟΥΡΤΣΙΑΝ ΕΛΕΝΗ
ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
ΖΙΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΛΑΪΑ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΙΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ-ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΣΤΟΥ ΜΑΡΙΖΑ
ΜΠΕΚΟΥ ΕΦΗ
ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΝΤΑΛΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΕΡΝΕΣΤΟΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΔΑΡΣΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΥΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΥΡΓΙΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΤΤΙΚΗ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΑΨΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΛΛΗ
ΛΙΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΚΑΙΛΗ ΕΥΑ
ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΙΓΓΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΙΝΑΝΑ ΜΑΡΘΑ

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΑΛΑΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΥΡΩΝΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΤΣΙΟΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΡΤΑ

ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΧΑΙΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑ
ΚΑΝΙΣΤΡΑ ΜΑΡΙΛΙΑ
ΛΑΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΠΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΟΥΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΟΙΩΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝΤΙΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΡΑΜΑ

ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΤΑΚΛΑΚΗ ΛΙΤΣΑ
ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΒΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΕΝΤΑΡΗ - ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ
ΤΑΡΤΑΣ ΕΡΡΙΚΟΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΕΥΒΟΙΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΠΕΡΛΕΠΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΗΛΕΙΑ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΨΑΡΡΟΥ ΜΕΓΔΑΛΙΝΗ
ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΗΜΑΘΙΑ

ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΙΝΙΩΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΟΓΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΦΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)
ΚΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΝΤΟΥΛΙΑ ΠΕΡΣΗ

ΚΑΒΑΛΑ

ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΕΒΡΕΚΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΝΤΟΡΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΠΕΤΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΤΣΟΥΛΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΝΤΙΝΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΞΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΒΑΣΩ
ΒΑΓΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΛΑΚΩΝΙΑ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΑΣΙΘΙ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΕΣΒΟΣ

ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΠΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ

ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΛΙΛΗ)
ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ)
ΚΑΛΟΓΕΡΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΦΩΚΙΔΑ

ΜΑΝΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΕΛΛΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ
ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΟΥΜΤΣΙΔΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΙΕΡΙΑ

ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΦΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΣΜΠΟΝΙΑ ΑΓΝΗ
ΚΑΤΣΙΠΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΟΘΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΑΜΟΣ

ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ

ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΑΡΟΤΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
ΠΕΤΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΤΙΝΤΗ ΧΡΥΣΑ
ΓΑΤΣΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΧΑΝΙΑ

ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΧΙΟΣ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

http://www.zougla.gr/politiki/article/dite-ti-lista-ton-ipopsifion-voulefton-tou-pasok 

TO ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗς Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ(δείτε 9 φωτο απο τον αγώνα)

αυτήν την φωτο πήραμε  απο http://www.facebook.com/media/set/?set=a.133316813456156.25233.100003335147110&type=3

wado club αθλητικός σύλλογος Μοσχάτου-Εξετάσεις για ζώνη 7 Απριλίου 2012 στο κλειστό του δήμου μας .

 
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10150701881509681&type=1