Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Συνέτευξη του Απόστολου Σιώκα στην εκπομπή του ΜEGA "EΡΕΥΝΑ" του Παύλου Τσίμα!!


Στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ εντελώς απρόσμενα είδαμε μπροστά μας σήμερα τον πρόεδρο του Δημοτικού Τοπικού Συμβουλίου Μοσχάτου Απόστολο Σιώκα αλλά και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ να του παίρνουν συνέτευξη απο την εκπομπή του ΜEGA "EΡΕΥΝΑ" του Παύλου Τσίμα  με θέμα απο ότι καταλάβαμε περίπου γύρω  απο  το πώς βλέπουν οι νέοι πολίτες τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ .
Περισσότερα  απο ότι μας πληροφόρησαν θα δούμε την επόμενη κυριακή απο την εκπομπή του  ΜEGA 
Εμείς το είδαμε τραβήξαμε  φωτογραφία και σας το λέμε


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απόστολος Σιώκας:Τα μεγάλα και πολυσυλλεκτικά κόμματα δημιουργούνται από αυτούς που μένουν όταν χάνουν την εσωκομματική μάχη και όχι από αυτούς που την κερδίζουν.Αυτό έγινε στο ΠΑΣΟΚ το 1996,το 2004,το 2007 και το ίδιο ελπίζω να γίνει και τώρα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:ΜΟΥΣΙΚΗ Μουσικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωρίζοντας τη Μουσική και τους Μουσικούς» Σχεδιασμός, επιμέλεια: Γιώργος Κουμεντάκης Δεύτερος Κύκλος Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 Με ελεύθερη είσοδο



Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η Πρωτοβουλία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης «Πρώτα το Παιδί» διοργανώνουν το Μάρτιο του 2012 το μουσικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωρίζοντας τη Μουσική και τους Μουσικούς». Ο σχεδιασμός, η πρόταση και επιμέλεια του προγράμματος είναι του Γιώργου Κουμεντάκη. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Βασικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου μπορεί να ανθίσει η μουσική προσφορά. Οι καλλιτέχνες και οι ομάδες, που έχουν επιλεγεί, κινούνται στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης σε ένα επίπεδο ελευθέρων σπουδών και το κοινό χαρακτηριστικό στην προσφορά τους είναι ότι πρόκειται για νέες δυνάμεις οι οποίες μέσα από μία εκπαιδευτική διαδικασία υψηλού επιπέδου καταλήγουν σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη με αξιόλογο μουσικό αποτέλεσμα μέσω της έρευνας και της ανταλλαγής παραδόσεων, μουσικών εμπειριών και υλικού.

Μία πολύ σημαντική παράμετρος του προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι στις συλλογικές συμμετοχές του 2ου κύκλου συναυλιών περιλαμβάνονται σχήματα και προσπάθειες από την περιφέρεια (Κυκλάδες και Μακεδονία) όπου έχουν δημιουργηθεί δυναμικές μουσικές κοινότητες με διαρκή παρουσία και έντονη εκπαιδευτική και καλλιτεχνική δραστηριότητα.

 Ο δεύτερος κύκλος «Μουσικές Κοινότητες» περιλαμβάνει ακόμη τρεις συναυλίες το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από καταξιωμένους συνθέτες -μουσικούς σε σύμπραξη με αναγνωρισμένα μουσικά σύνολα της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. 

-Νίκος Κυπουργός και η Ορχήστρα Κυκλάδων
Η νεοσύστατη ορχήστρα αποτελείται από 18 μέλη που συνδυάζουν μία μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών, λαϊκών οργάνων και τραγούδι.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει ελληνική μουσική και τραγούδια σε όλες τις εκφάνσεις, παραδοσιακή, λαϊκή και έντεχνη.

- Αλέξανδρος Μούζας με το Ergon Ensemble
Το ERGON ENSEMBLE πρωτοεμφανίστηκε το 2004 σαν άτυπο μουσικό σύνολο του Φεστιβάλ Παξών. Έχει πάρει την σημερινή μορφή του από το 2008. Απαρτίζεται από ταλαντούχους μουσικούς που έχουν συμμετάσχει, όλα αυτά τα χρόνια, στο International Ensemble Modern Academy στους  Παξούς. 

- ΝΕΟΙ ΠΑΝΕΣ
Μία μουσική πρόβα / εργαστήριο για τις ελληνικές & «καθ’ ημάς» μουσικές παραδόσεις  
Το μουσικό σύνολο / εργαστήριο «Νέοι Πάνες» του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, προσφέρει μία παρουσίαση των μουσικών οργάνων που δεσπόζουν εδώ και αιώνες στο λαϊκό και λόγιο πολιτισμό της νότιας Βαλκανικής.  

Οι νέοι μουσικοί που απαρτίζουν την ομάδα αυτή - φοιτητές και αυριανοί επαγγελματίες - μαζί με τους καθηγητές τους, «μουσικοτροπούν» και αυτοσχεδιάζουν με την πλούσια φρασεολογία και την περίτεχνη αρχιτεκτονική των οικείων μουσικών μας παραδόσεων, προτείνοντας μία ερμηνεία που φιλοδοξεί να συγκεράσει την παλαιά με τη σύγχρονη μουσική πράξη της πόλης.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μία μουσική παράσταση 30 λεπτών όπου και θα παρουσιαστούν σκοποί και συνθέσεις μέσα από τους οποίους αναδεικνύονται τα μουσικά όργανα, που θα παρουσιαστούν.

Καλλιτεχνική επιμέλεια, συντονισμός μουσικού συνόλου: Ατζακάς Θύμιος, Αχαλινωτόπουλος Μάνος, Σινόπουλος Σωκράτης, Τσικουρίδης Λευτέρης 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης, με έμφαση στους μαθητές των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, των Ειδικών Σχολείων και των Ωδείων, και αποτελεί εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς των συναφών κλάδων.

Μουσικό-εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:
«Γνωρίζοντας τη Μουσική και τους Μουσικούς»

Συναυλίες Β’ Κύκλου
Σάββατο 17 Μαρτίου στις 12:00 -14:00 Αλέξανδρος Μούζας με το Ergon Ensemble  Σάββατο 17 Μαρτίου στις 20:00 - 22:00 Νίκος Κυπουργός & η Ορχήστρα Κυκλάδων
Κυριακή 18 Μαρτίου στις 12:00 -14:00 Νέοι Πάνες – Θύμιος Ατζακάς και Σωκράτης Σινόπουλος
Αίθουσα: Θέατρο
Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις Θέσεων: 210 34 18 579

Χορηγός Προγράμματος: Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Με την Υποστήριξη της Πρωτοβουλίας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης
«Πρώτα το Παιδί».

****
COLD BLOODED BLUE
από τον συνθέτη Κώστα Δημουλέα
Μουσική παράσταση σε ποίηση
Ηλία Λάγιου, Γιάννη Βαρβέρη και Γιώργου Κοροπούλη

12, 13, 19, 20, 26 και 27 Μαρτίου 2012, στις 21:30
(Δευτέρα- Τρίτη)

Ο συνθέτης Κώστας Δημουλέας παρουσιάζει στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης τη μουσική παράσταση ¨Cold Blooded Blue", σε ποίηση Ηλία Λάγιου, Γιάννη Βαρβέρη και Γιώργου Κοροπούλη.

"Αιρετική" ποίηση, "αιρετικά" μελοποιημένη με τη συμμετοχή μιας σύγχρονης jazz μπάντας, θεατρική δράση και κινηματογραφική εικόνα συνθέτουν ιστορία ενός "αντι-ήρωα" που προσπαθεί να ισορροπήσει στον παραλογισμό του σύγχρονου ελληνικού αστικού τοπίου. Μία μουσική παράσταση που χαρακτηρίζεται άλλοτε με σουρεαλιστική διάθεση και άλλοτε από ωμό και σαρκαστικό τρόπο έκφρασης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη - μουσική πιάνο:-             Κώστας Δημουλέας
Σκηνοθεσία - video:  Μάρκος Λειβαδάρος
Βοηθός Σκηνοθέτης: Μαρία Κόντου
Σκηνογραφία - Φωτισμοί:    Παναγιώτης Δημουλέας
Οργάνωση Παραγωγής:       Kochlias Art

Τραγούδι - πιάνο:     Σάσα Παπαλάμπρου, Περικλής Μπισκίνης

Κοντραμπάσο:           Γιάννης Πλαγιανάκος
Σοπράνο σαξόφωνο: Παναγιώτης Ράπτης
Ντραμς:          Γιώργος Σπανός
Ηθοποιός:      Δημήτρης Βέργαδος

           
COLD BLOODED BLUE
από τον συνθέτη Κώστα Δημουλέα
Μουσική παράσταση σε ποίηση
Ηλία Λάγιου, Γιάννη Βαρβέρη και Γιώργου Κοροπούλη

Δευτέρα 12, Τρίτη 13, Δευτέρα 19, Τρίτη 20,
Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:30
Αίθουσα: Black Box
Διάρκεια: 80'

Τιμή εισιτηρίων: 12€, Κανονικό
                               9€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                               Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι                               Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ, άνω των 65
*******
Mουσικοθεατρική παράσταση
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ
του
Νίκου Παπακώστα
με τους:
Δημήτρης Μπάσης, Νάντια Καραγιάννη, Λυδία Σέρβου, Κώστα Ξυλά
Φιλική συμμετοχή: Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Συνοδεύει η Ορχήστρα: Canto Mediterraneo

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 21:00


Ο  συνθέτης Νίκος Παπακώστας με την ορχήστρα διαχρονικής  Μεσογειακής μουσικής CANTO MEDITERRANEO, που αποτελείται από κορυφαίους έλληνες σολίστ,  μας προσκαλεί σ’ ένα  μουσικό ταξίδι  στο Ανατολικό Ελληνικό τόξο, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 21:00,  στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης.
Μαζί του συμπράττουν οι: Δημήτρης Μπάσης, Νάντια Καραγιάννη, Λυδία Σέρβου Κώστας Ξυλάς στο τραγούδι, ενώ συμμετέχουν φιλικά και οι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.  

Η μουσική περιήγηση ξεκινά από  την Πόλη  και καταλήγει στην Ήπειρο με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σμύρνη, το Αιγαίο και την Κρήτη.                                                                                                        Η παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια των πιο πάνω περιοχών από τον 15ο μέχρι τον 19ο αιώνα.
Επιπλέον,  θα ερμηνευθούν  και αποσπάσματα από τα έργα του συνθέτη, που γνώρισαν  διεθνή αποδοχή, όπως: ΒΑΛΚΑΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ κ.α., όπως και το λαϊκό ορατόριο ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, που παρουσιάστηκε σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14/3/09 σε διεύθυνση του Μαέστρου Μιχάλη Πατσέα και έχει συμπεριληφθεί στο ρεπερτόριο της COMPAGNIA DOPERA ITALIANA, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.  

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 21:00
Mουσικοθεατρική παράσταση
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ
του
Νίκου Παπακώστα
με τους
Δημήτρη Μπάση, Νάντια Καραγιάννη, Λυδία Σέρβου, Κώστα Ξυλά
Φιλική συμμετοχή: Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Συνοδεύει η Ορχήστρα: Canto Mediterraneo

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 2 ώρες και 15 '

Εισιτήριο: 15€, Ενιαίο

*****

ΘΕΑΤΡΟ
ΕΛΕΝΗ
του Ευριπίδη
σκηνοθεσία Άρης Μιχόπουλος

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
Δευτέρα 12 & Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, στις 20:30
Δύο παραστάσεις και για μεγάλους
Η Εταιρεία Θεάτρου Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ παρουσιάζει την τραγωδία Ελένη του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Άρη Μιχόπουλου, στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για δύο μόνο παραστάσεις ανοικτές στο ευρύ κοινό, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, στις 20:30.
Η Ελένη του Ευριπίδη, ανήκει στη διδακτέα ύλη του Γυμνασίου και παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε ειδικές πρωινές παραστάσεις για μαθητές.
Σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης: "Εκείνο που, ίσως, γοητεύει περισσότερο σε αυτό το έργο είναι ο μετασχηματισμός. Μοιάζει ο ίδιος ο μύθος να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να βλέπει τον εαυτό του, χαμογελώντας, ίσως ειρωνικά, ίσως με πίκρα. Ο Ευριπίδης παίρνει την ιστορία που διδαχτήκαμε πρώτη από όλες τις άλλες στα γυμνασιακά βιβλία, εκείνη της αρπαγής της Ωραίας Ελένης, και, χωρίς να αλλάξει κάτι από το πραγματικό αντικείμενο, διαστρεβλώνει με τρόπο ποιητικό και υπαινικτικό το καθρεφτιζόμενο είδωλό του.
Καθρέφτες, σκιές και είδωλα. Υλικά της παράστασης όλα αυτά που δεν μπορεί κανείς να αγγίξει, που είναι αντανακλάσεις και όχι τα ίδια τα αντικείμενα. Στόχος να φανούν τελικά εκείνα που μας αγγίζουν περισσότερο, που μας κάνουν να τρομάζουμε ή να νιώθουμε ντροπή. Ο καθρέφτης που μας δείχνει όχι το είδωλο, μα τον πραγματικό μας εαυτό."
Η "Ελένη" του Ευριπίδη, ανέβηκε για εκπαιδευτικούς λόγους και έχει διανύσει με επιτυχία την πορεία της, αφού την έχουν ήδη παρακολουθήσει χιλιάδες μαθητές. Μετά δε την παρότρυνση κοινού, εκπαιδευτικών και κριτικών παρουσιάζεται και για δύο μόνο βραδινές παραστάσεις, ανοικτές σε όλους. 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Τάσος Ρούσσος
Σκηνοθεσία: Άρης Μιχόπουλος
Χορογραφία: Κώστας Αντωνάτος
Μουσική: Χρίστος Θεοδώρου
Σκηνικά: Άρης Μιχόπουλος
Κοστούμια: Σταματία Αντωνάτου
Φωτισμοί: Κατερίνα Παπαδάκου
Δραματολογία: Κόννη Σοφιάδου
Φωτογραφίες: Μαριλένα Σταφυλίδου

Ερμηνεύουν: Θάλεια Γρίβα, Γιάννης Δουράτσος, Αλίκη Ζαχαροπούλου,
                        Μενέλαος Ζαφειρόπουλος, Δήμητρα Κόκκορη, Δέσποινα Μαλλιαρού,
                         Σωτήρης Μπακόλας, Πάνος Τρουμπουνέλης, Αντιγόνη Φρυδά.
ΕΛΕΝΗ
του Ευριπίδη
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
Δύο παραστάσεις για μεγάλους
Δευτέρα 12 & Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, στις 20:30
Διάρκεια: 90’
Αίθουσα: Θέατρο
Εισιτήρια: 10€,
                      5€ για μέλη ΣΕΗ και μέλη Συλλόγου Θεατρολόγων
                      Ισχύουν ατέλειες  Σπουδαστών Δραματικών Σχολών

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
30 Σκιτσογράφοι - Γελοιογράφοι από όλο τον κόσμο
παρουσιάζουν έργα τους υπό το γενικό τίτλο

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ : Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού»
Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εγκαίνια: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 19:00
Η EduCartoon-η γελοιογραφία στην εκπαίδευση- και ο σκιτσογράφος  Μιχάλης Κουντούρης, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου 2012 έργα σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με τίτλο  «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ : Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού» στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 19:00.
Το κίνημα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου (blogs και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης), καθώς και η γελοιογραφία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκιτσογράφου Μ. Κουντούρη, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και είχε εντυπωσιακό αριθμό σχολίων και αναδημοσιεύσεων διεθνώς, αυτή την περίοδο, αποτέλεσαν την αφορμή για την πρόσκληση 30 σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο που με το πενάκι τους περνούν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης υπέρ του ελληνικού λαού, της δημοκρατίας και του πολιτισμού.
Συμμετέχουν σκιτσογράφοι από την Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Φινλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κούβα, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Η.Π.Α. κ.α.
Μετά την παρουσίασή της, για 4 μόνο ημέρες στο ΙΜΚ  η έκθεση θα ταξιδεύσει σε όλη την Ελλάδα και σε Δήμους που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να τη φιλοξενήσουν.

30 Σκιτσογράφοι από όλο τον κόσμο
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού»
15 - 18 Μαρτίου 2012
Εγκαίνια: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στις 19:00
Εκθεσιακός  χώρος  1ου ορόφου
Διάρκεια Έκθεσης: 15 έως 18 Μαρτίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Δευτ - Κυρ 18:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
****

Έκθεση Ζωγραφικής

Ροζίνα Καρώνη
Ζωγραφική της εν συναίσθησης
Από Κυριακή 18 Μαρτίου έως Κυριακή 1 Απριλίου 2012


50 πίνακες και ανάλογα ταυτοποιημένα ποιήματα με συνοδεία μουσικών συνθέσεων, αποδίδουν με τρόπο μοναδικό την πορεία του ανθρώπινου όντος, καθώς εξελίσσεται συνειδησιακά και οδεύει στο δικό του «Ατέρμονα».

Ροζίνα Καρώνη
Ζωγραφική της εν συναίσθησης
Από Κυριακή 18 Μαρτίου έως Κυριακή 1 Απριλίου 2012
Αίθουσα: Εκθεσιακός χώρος 2ου ορόφου
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Κυρ. 18:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη


********
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5          Ως 3
e-go.gr                  ελculture.gr                 clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr


«Έχει ψυχή ο Δημήτρης»

Από το… τίποτα που μπορούσε να του προσφέρει η Ελλάδα, στις δυσκολίες της Νοτίου Αφρικής. Ο Δημήτρης Χονδροκούκης δεν περίμενε πολλά στην Πόλη, στέφθηκε όμως Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Άπαντες πλέον γνωρίζουν τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες αθλητές, προκειμένου να βγάλουν ένα πρόγραμμα προετοιμασίας. Η Ελλάδα τους κόβει τα φτερά, εκείνοι όμως επιμένουν να τη δοξάζουν…

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Δημήτρης Χονδροκούκης στην Κωνσταντινούπολη, όταν «πέταξε» στα 2.33μ στον τελικό του ύψους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. «Όταν πήγαμε για προετοιμασία στην Ν. Αφρική τα πράγματα δεν ήταν καλά. Λόγω του υψόμετρου δεν καταφέραμε να κάνουμε την δουλειά που θέλαμε. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην προσδοκούμε σε πολλά πράγματα στην διάρκεια της σεζόν», ήταν τα λόγια του προπονητή και πατέρα του πρωταθλητή το Ολυμπιακού  Κυριάκου Χονδροκούκη.

περισσότερα στο
http://www.gazzetta.gr/stivos/article/item/272661-ehei-psuhe-o-demetres 

Δήλωση του Προέδρου του Α.Ο.Μοσχάτου κύριου Φαναρίτη μέσω facebook έπειτα απο την σημερινή ισοπαλία της ομάδας , 2-2 με τον Αμπελακιακό

Σήμερα η ομάδα μας έχασε μιά ευκαιρία,δεν έχασε την άνοδο ούτε ήρθε το τέλος του κόσμου.Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις ίδιες προυποθέσεις σε έναν δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες.Δεν θα σταυρώσουμε κανέναν ούτε παίκτη ούτε προπονητή.Ολα τα παιχνίδια κερδίζονται και όλα τα παιχνίδια χάνονται. Οι ίδιοι παίκτες που κερδίσανε την Χαραυγή και τον Περαμαικό και μας κάνανε περήφανους είναι αυτοι που έφεραν ισοπαλία σήμερα.Δεν έγινε τίποτα.
Ο προγραμματισμός παραμένει ο ίδιος,έχουμε καλή ομάδα με νέα παιδιά και πολύ ταλέντο.Παίκτες σαν τον Σαλάμη, τον Καραμπελα, τον Τσιτσή, τον Ντάφλα,τον Γραμματικό,τον Σκορδίλη, τον Παπαγεωργίου,τον Λέβαν,τον Αναστασιάδη,τον Κοντοπάνο τον Κοκκόλη και όλα τα άλλα παιδιά που δεν αναφέρω για οικονομία του κειμένου,δεν υπάρχουν σε καμία ομάδα στον Πειραιά και παραπάνω θα έλεγα.Δεν πειράζει ψηλά το κεφάλι γιατί έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και υποχρέωση να παλέψουμε ως το τέλος. Μαζί θα προχωρήσουμε ως το τέλος της διαδρομής.
Το ταξίδι έχει δρόμο ακόμα αλλά φέτος ακόμα κι αν δεν βρούμε την Ιθάκη θα το έχουμε φχαριστηθεί.Κι αν είναι ένα πράγμα που με κάνει περήφανο σε αυτην την ομάδα είναι οτι εκτος από καλοί ποδοσφαιριστές όλοι είναι και εξαιρετικά παιδια.Καποιοι φίλοι θέλουν να πέσουμε και να τσακιστούμε,αυτό θα είναι η δικαίωσή τους... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ....
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003335147110 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ' ΕΘΝΙΚΗ 8ος ΟΜΙΛΟΣ:ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ .........ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ...........ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ...........ΑΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...........ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


 

 

 

Βαθμολογία

ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΣύνολοΕντόςΕκτός
N-I-HΓκολN-I-HΓκολN-I-HΓκολ
1Ελπιδοφόρος173911-6-032-46-2-020-25-4-012-2
2Φωστήρας173912-3-235-116-2-018-36-1-217-8
3Αγιαξ Ταύρου17339-6-227-97-2-119-32-4-18-6
4Τράχωνες17339-6-223-97-2-016-52-4-27-4
5Αιγάλεω17298-5-421-124-1-210-34-4-211-9
6Μύκονος17246-6-523-204-3-215-82-3-38-12
7Νέα Ιωνία17225-7-518-153-2-39-72-5-29-8
8Ρόδος16215-6-520-213-3-211-82-3-39-13
9Μελίσσια16206-4-622-184-2-217-92-2-45-9
10Πανναξιακός16173-8-511-162-5-16-51-3-45-11
11Περιστέρι17163-7-717-261-6-110-102-1-67-16
12ΑΕ Κως16144-2-1010-342-2-45-82-0-65-26
13Αγία Παρασκευή17125-3-918-233-1-514-112-2-44-12
14Ηλιούπολη1792-3-1210-372-2-48-130-1-82-24
15Καρλόβασι1620-2-149-410-2-74-190-0-75-22

http://www.periferiako.com/index.htm 

Αποτελέσματα


Πανναξιακός-Τράχωνες

0-0

Ηλιούπολη-Μύκονος

0-1

Αγιαξ Ταύρου-Νέα Ιωνία

1-0

Περιστέρι-Φωστήρας

0-2

Αγία Παρασκευή-Ελπιδοφόρος

0-3

ΑΕ Κως-Μελίσσια

0-2

Καρλόβασι-Αιγάλεω

0-1

Απρόσμενο στραβοπάτημα σήμερα για το Μοσχάτο μας... Στο εντός έδρας παιχνίδι του έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Αμπελακιακό.

Ενα απρόσμενο στραβοπάτημα σήμερα το απόγευμα για την ομάδα του Μοσχάτου μας με την ισοπαλία 2-2 που έφερε στο εντός έδρας αγώνα με τον Αμπελακιακό για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ΕΠΣΠειραιά.

Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος γιατί σε αυτό τον αγώνα η ομάδα μας ήταν πολύ άτυχη και ενώ προηγήθηκε με1-0 απο τα πρώτα λεπτά και έχασε  πολλές ευκαιρίες,  σίγουρα γκολ, ώστε να καθαρίσει το αγώνα απο το πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφερε και τελικά ισοφαρίστηκε 1-1.  Στην επανάληψη πάλι προηγήθηκε με 2-1 ανέτρεψε το σκόρ υπέρ της αλλά ο δυναμικός Αμπελακιακός ξανά ισοφάρησε 2-2 και στέρησε δύο πολίτιμους βαθμούς  απο την ομάδα μας που θα είναι πολύ κρίσιμοι για την μετέπειτα  αγωνιστική πορεία  της για την ανοδό  στην Δ Εθνική.

 Τελικά βλέπουμε πόσο δίκαιο έχουμε σίγουρα μέσα απο αυτό το blog που συνέχεια εδώ και δύο κυριακές μιλάμε  ότι η ομάδα μας πρέπει να διακατέχεται απο συγκρατημένη αισιοδοξία για να μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται ώστε να πετύχει τον σκοπό της.
Σήμερα λοιπόν ατυχήσαμε γιατί η σιγουρία της νίκης ήταν υπέρμετρη πριν τον αγώνα ενώ έπρεπε να έχει το μέτρο της για την ομάδα μας τελικά συνέβει το αναπάντεχο και δεν  πήραμε αυτό που όλοι επιθυμούσαμε.Σίγουρα στο  τέλος  μετράει το κάθε αποτέλεσμα γιατί αυτή είναι και η ομορφιά του  αθλητισμός μας  με τα καλά του και τα αναπάντεχα του.
Η προσπάθεια της ομάδας μας  δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται και πρέπει με ότι δυνάμεις ψυχικές και σωματικές της έχουν απομείνει να δούν πολύ μπροστά και να τα δώσουν όλα για όλα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης βλέποντας ότι το σημερινό ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι για "καλό" και στους επόμενους ποιό δύσκολους αγώνες   να πάρει ποιό θετικά αποτελέσματα.
  

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Από συγκρατημένη αισιοδοξία δια κατέχεται η ομάδα του Μοσχάτου μας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελακιακό.


Κάθε παιχνίδι απο εδώ και πέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή(ακριβώς το ίδιο λέμε απο την προηγούμενη κυριακή απο  τον έκτός έδας αγώνα με τον Καραβά) γιατί πιστεύουμε ότι η άνοδος της ομάδος εξαρτάται πλέον απο την απόδοση της ίδιας και αν δεν κάνει κάποια άσχημα στραβοπατήματα σίγουρα θα τα καταφέρει να πετύχει τον σκοπό της.
   
Για αυτό λοιπόν πρέπει η ομάδα να μείνει συγκρατημένη χωρίς υπέρμετρη αισιοδοξία και προσηλωμένη στο στόχο της.

Να σημειώσουμε ότι μένουν ακόμη οκτώ  αγωνιστικές όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός Μοσχάτου τους (Νέους Δραπετσώνας,Ικαρο Καλλιθέας,Αετό Κορυδαλλού) και στο γηπεδό της (Αμπελακιακό,Α.Ο.Καστέλλα,Πανεαπολικό,Χαραυγή,Σαρωνικό)
 
(πέντε αγώνες εντός και τρείς εκτός) και βρίσκεται πρώτη μαζί με την ομάδα της Χαραυγής.

Σε πιθανή νίκη επι της Χαραυγής μέσα στο Μοσχάτο θα έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας διότι την έχει κερδίσει και μέσα στο γηπεδό της με 2-0
Επίσης θα έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας και με τον Περαμαικό διότι στο Πέραμα έφερε 0-0 και στο Μοσχάτο τον κέρδισε με 2-1. 









































Αισιοδοξούμε παρα πολύ για την συνέχεια έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδία της ομάδας μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα δικαιώσετε ολον τον Μοσχατιώτικο Κόσμο σας που σας συμπαραστέκετε ..............  καλή επιτυχία


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Α ΟΜΙΛΟΣ) 
 
   1.Μοσχάτο                                 45
   1.Χαραυγή                                 45
  3.Περαμαικός                            44
  3.Αετός Κορυδαλλού                44
  5. Σαρωνικός Αίγινας               42
  6. Ικαρος  Καλλιθέας               40
  7.Νέοι Δραπετσώνας                39
  8.Μαύρος Αετός                        30
  8.Α.Ε Σαλαμίνας                        30
 10.Αχιλλέας Κορυδαλλού           24
 11. Αμπελακιακός                      22
 12. Παννεαπολικός                    18
 13. Νέο Ικόνιο                            17
 14. Νέοι Ευγενείας                     17
 15 Α.Ο Καστέλλας                     15
 16.ΑΟ Καραβάς                         13

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ( Οταν οι προβλέψεις μας βγαίνουν αληθινές)
 http://wwwjekinamekaliteromoschato.blogspot.com/2012/02/blog-post_27.html

Τα μέτρα ασφαλείας για το ματς της Κυριακής με τον Φωστήρα γνωστοποίησε η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου με σχετικό δελτίο Τύπου...Στο γήπεδο θα προσέλθουν μόνο φίλαθλοι του ΑΟ Περιστερίου

Τα μέτρα ασφαλείας που λήφθησαν ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Φωστήρα, γνωστοποίησε η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου. Στο σχετικό δελτίο Τύπου που απεστάλη, τονίζονται τα εξής:
''Μετά από σύσκεψη που έγινε με την αστυνομία για τον αγώνα του ΑΟ Περιστερίου με τον Φωστήρα την Κυριακή (11/3) στις 15.00 στο γήπεδο Ηφαίστου, ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα:
1.Στο γήπεδο θα προσέλθουν μόνο φίλαθλοι του ΑΟ Περιστερίου, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα
2.Απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων του Φωστήρα
3.Θα φιλοξενηθούν μόνο 20 άτομα με κατάσταση που θα δοθεί στον επικεφαλής της αστυνομίας εκ μέρους του Φωστήρα και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, θα εισέλθουν στο γήπεδο''.

http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=81966

Χρ. Παπουτσής: Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να είμαι υποψήφιος

Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Χρήστος Παπουτσής, από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.

 Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ" ανέφερε ο κ. Παπουτσής, ο οποίος έθεσε την υποψηφιότητά του στην κρίση και την απόφαση των μελών του εθνικού συμβουλίου.

"Θέτω ένα ερώτημα στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Τι εξασφαλίζει περισσότερο τη διαδικασία; Μια προσχηματική διαδικασία με μία υποψηφιότητα ή μια ουσιαστική διαδικασία περισσότερων του ενός υποψηφίων; Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση και την απόφαση των μελών του Εθνικού Συμβουλίου", ανέφερε.

Επίσης, ο κ. Παπουτσής ζήτησε να επανενταχθούν άμεσα στο ΠΑΣΟΚ όλοι οι βουλευτές που βρέθηκαν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδος, οι οποίοι, όμως εκφράζουν την αγωνία των στελεχών του κόμματος.

Κατά την ομιλία του, ο πρώην υπουργός άσκησε δριμεία κριτική σε όσους επιχειρούν την πολιτική ισοπέδωση του Γιώργου Παπανδρέου, και ιδιαίτερα σε αυτούς που "διετέλεσαν υπουργοί και στενοί του «συνεργάτες», χαρακτηρίζοντας "απαράδεκτη", "έξω απο τη λογική" και «προκλητική» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

 http://www.newsbomb.gr/politikh/story/119999/hr-papoytsis-zito-tin-empistosyni-sas-gia-na-eimai-ypopsifios