Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η Μάχη των πορτοκαλιών

Εντυπωσιακές εικόνες από το ιταλικό έθιμο

Όπως κάθε Φεβρουάριο έτσι και φέτος, η Ivrea, πολή που βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία, διοργάνωσε το τριήμερο φεστιβάλ «μάχη των πορτοκαλιών».
Πάνω από 57.000 πορτοκάλια που ισοδυναμούν με 400 τόνους καταναλώθηκαν πάνω στα... κεφάλια των παρευρισκομένων!

 

Αναγεννησιακό καρναβαλοπάρτυ!!!!!!!!!!!;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΑΝΑΡΙΤΗ ΜΕΣΩ '' FACEBOOK" ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Χαίρομαι πάρα πολύ που ανέβασα ένα θέμα στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook και μου απάντησε η Δημαρχιακή Αρχή με επίσημη ανακοίνωση. Βέβαια θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Η έκφραση της λύπης δεν χρειαζόταν να γίνει προς εμένα με επιστολή καθότι είμαι πρόεδρος του ΑΟ Μοσχάτου και όχι ο παθοντας ποδοσφαιριστης της Δόξας Πειραιά. 
Προσωπικά είχα προειδοποιήσει για τέτοιο περιστατικό ότι μπορεί να συμβεί τόσο με επιστολές όσο και στην τοποθέτηση μου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν τις έχω δει ποτε στο γήπεδο αλλα μπορεί και να μην ταιριάζουν οι ώρες προσελευσής μας.................
περισσότερα στο  
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003335147110 
 
Τήν ανακοίνωση της δημοτικής αρχής μπορείτε να την διαβάσετε στοhttp://www.moschatodaily.gr/index.php/22-21/deltaom/
 

Παραμονή στην εργασία με πλήρεις αποδοχές Προσωρινή διαταγή Πρωτοδικείου υπέρ εργαζομένων που εντάχθηκαν στην εφεδρεία

Την παραμονή στην εργασία τους, με καταβολή των κανονικών τους αποδοχών, διατάσσει, με προσωρινή εντολή του, το Πρωτοδικείο για εργαζόμενους που τέθηκαν πρόσφατα σε εργασιακή εφεδρεία.

Με προσωρινές διαταγές που εξέδωσε, το Πρωτοδικείο δικαίωσε σε πρώτη φάση δέκα εργαζόμενους του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), οι οποίοι τέθηκαν πρόσφατα σε εργασιακή εφεδρεία λόγω συγχώνευσης του οργανισμού με τη Θέμις Κατασκευαστική και τη ΔΕΠΑΝΟΠ, ενώ ανάλογες αποφάσεις έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για άλλες 10 περιπτώσεις εργασιακής εφεδρείας.


Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου προσέφυγαν οι εργαζόμενοι του ΟΣΚ, διατάσσει την παραμονή τους στην εργασία τους και την καταβολή των κανονικών αποδοχών τους μέχρι την εκδίκαση της αίτησης (Τμήμα Ασφαλιστικών) που έχουν υποβάλει.


Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι το μέτρο της εφεδρείας αντίκειται στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρόεδρος επικαλείται την Οδηγία 77/187, που απαγορεύει τις απολύσεις εργαζομένων στις περιπτώσεις μεταβίβασης-συγχώνευσης της επιχείρησης, την Οδηγία 98/59, που ρυθμίζει τις ομαδικές απολύσεις εργαζομένων και θέτει όριο το 5% του προσωπικού και έως 30 άτομα.


Οι εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί στον ΟΣΚ από το 1997 έως και το 2005 με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, επικαλούνται στις προσφυγές τους, μεταξύ άλλων, και την παραβίαση του Συντάγματος, και συγκεκριμένα την αρχή της αξιοκρατίας.


Στα δικόγραφα τους οι προσφεύγοντες αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Η ένταξη στο καθεστώς της εφεδρείας λογίζεται ως προμήνυση καταγγελίας της σύμβασης εργασίας, το δε μέρος των αποδοχών που συνεχίζει να καταβάλλεται στον εργαζόμενο στη συνέχεια θα αφαιρεθεί από την αποζημίωση απολύσεως».


Επισημαίνουν επίσης: «Ενώ στην τακτική καταγγελία με προμήνυση ο εργαζόμενος εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά στο διάστημα που μεσολαβεί από την προμήνυση μέχρι τη λύση της σύμβασης εργασίας, λαμβάνοντας πλήρεις τις αποδοχές του, στην εργασιακή εφεδρεία η εργασιακή σχέση αναστέλλεται αμέσως, το δε (ελάχιστο) μέρος των «αποδοχών» που λαμβάνει ο εργαζόμενος κατά την διάρκειά της αποτελεί προκαταβολή της αποζημίωσης απολύσεως.


»Και ενώ στην τακτική καταγγελία με προμήνυση μόλις λήξει η σύμβαση εργασίας, ο εργαζόμενος δικαιούται, επί ποινή ακυρότητας, πλήρη αποζημίωση απολύσεως, η οποία είναι απλώς μειωμένη στο ήμισυ σε σχέση με εκείνη που θα οφειλόταν αν η καταγγελία γινόταν απροειδοποίητα (άρθρο 4 ν. 3198/1955), στην εργασιακή εφεδρεία κατά τον χρόνο λήξης της σύμβασης εργασίας η αποζημίωση απολύσεως θα έχει ήδη αναλωθεί (τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος της). Έτσι, στην πραγματικότητα η διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας, η οποία δεν έχει σκοπό την απασχόληση του εργαζομένου μετά την λήξη της αλλά την απόλυσή του, αποτελεί μια ενιαία διαδικασία απολύσεως, η οποία μάλιστα διαμορφώνεται με πολύ δυσμενέστερους όρους από την καταγγελία της σύμβασης εργασίας στο κοινό εργατικό δίκαιο».

Οι Ελληνες αστέρες δίνουν ραντεβού στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανοίγει τις πύλες του, προκειμένου να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και συνθέτων αγωνισμάτων της ίδιας κατηγορίας. Πρόκειται  για την 26η στάση του θεσμού στην οποία θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές.

Η διοργάνωση αποτελεί το τελευταίο κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (9-11/3).

Μια ακόμη ευκαιρία να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ θα έχει ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο 26χρονος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ξεπέρασε τα 5,75 μ. και έγινε έτσι ο 5ος αθλητής του πλανήτη. Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός θα είναι η τελευταία στάση του αθλητή πριν από τη διοργάνωση της Τουρκίας.

Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζει η παρουσία του Παναγιώτη Λάσκαρη με ατομικό ρεκόρ 5,10 μ. και 5,40 μ. στον κλειστό. Σε ανοδική πορεία φαίνεται ότι βρίσκεται ο Δημήτρης Πατσουκάκης (ΟΣΦΠ),  με 5,32 μ. φετινό ρεκόρ, ενώ την βελτίωση θα επιδιώξει ο Στέφανος Κουφίδης (ΓΣ Κηφισιάς).

Οσες φορές έχει κατέβει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει φύγει νικητής. Κάπως έτσι ο Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός) έχει φτάσει να μετράει αισίως επτά νίκες στο μήκος (οι περισσότερες από άνδρα αθλητή σε όλα τα αγωνίσματα), εκ των οποίων οι έξι είναι διαδοχικές (2004,2005, 2006, 2007, 2008, 2009 και 2011), μάλιστα ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα μπορούσε να μετράει μία παραπάνω, αν δεν είχε χάσει τη διοργάνωση του 2010 λόγω τραυματισμού. 



περισσότερα στο
http://www.segas.gr/segas/fMain.aspx?pagenb=20901

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Στέφανος Φαναρίτης:Σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου παραλίγο να είχαμε ένα δραματικο περιστατικό

Σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου παραλίγο να είχαμε ένα δραματικο περιστατικό. Στο παιχνιδι Αργοναύτης - Δόξα Πειραιά ο Γιάννης Παπαιωάννου παίκτης και πρόεδρος της Δόξας από θαύμα στην κυριολεξία είναι αυτη την στιγμή ζωντανός...
Σε διεκδίκηση μια φάσης καρφωθηκε στα προστατευτικά σύρματα του γηπέδου, και για την ακρίβεια πίσω από το ένα τέρμα. Ενα σίδερο που εξείχε του καρφώθηκε στον λαιμο χιλιοστα δίπλα από την καρωτίδα του....ευτυχώς!!! Ο ανθρωπος έιχε Αγιο και τον προστάτευσε. Διεκομίσθηκε στο Μετροπολιταν οπου του περιποιηθηκαν το τραυμα. Οσοι ηταν παροντες ακόμα σταυροκοπιούνται.
Αυτά τα γραφω επειδη όλα δεν είναι πολιτική, ειδικά οταν μιλάμε για ανθρωπινες ζωές....ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΓΑ...
 http://www.facebook.com/profile.php?id=100003335147110

Α ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Ασχημη εμφάνιση για την Ελευθερία Μοσχάτου και ήττα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης απο τον Ικαρο με 76-46(13-12,35-19,59-34,76-46)

Πολύ άσχημη εμφάνιση έκανε σήμερα η ομάδα μας  στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Ίκαρο για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ.
Μόνο τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα "στάθηκε"   η Ελευθερία απέναντι στον δυνατό Ίκαρο  όπου και προηγήθηκε με 12-9 αλλά έπειτα υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
Σημειωτέο ότι η ομάδα μας από το όγδο  μέχρι το δεκατοόγδο λεπτό δεν μπόρεσε να βάλει ούτε ένα πόντο με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει η αντίπαλη ομάδα.

Η συνήθης ομάδα φιλάθλων της Ελευθερίας που συμπαραστέκεται σε όλους  αγώνες της ομάδας μας και ειδικά στους εκτός έδρας
Για τον Ίκαρο αυτό που αξίζει να πούμε κατά την γνώμη μας πρόκειται για μία πλήρη ομάδα της κατηγορίας που μάλλον αδικείται βαθμολογικά μέχρι στιγμής και πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κατηγορία γιατί έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο παικτών που συνδυάζουν την εμπειρία και τον νεανικό ενθουσιασμό μαζί   και τους αξίζει κάτι καλύτερο.

 Για την ομάδα μας πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να αντεπεξέλθει στους δύσκολους αγώνες που δίνει ειδικά με το Φάρο Κερατσινίου την επόμενη αγωνιστική στο κλειστό του Μοσχάτου αλλά και τον πρωτοπόρο Εθνικό που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο γήπεδο του Σαλπέα.


Τεράστιοι όγκοι πάγου παρασέρνουν τα πάντα στο Δούναβη

 Μεγάλα κομμάτια πάγου που κινούνται στον Δούναβη έπειτα από μία ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας στη Σερβία βύθισαν σήμερα στο Βελιγράδι βάρκες, πλωτές γέφυρες και εστιατόρια, ενώ πολλά άλλα παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού.

Η θερμοκρασία στη Σερβία ανέβηκε από τους -20 βαθμούς Κελσίου που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στους 10 βαθμούς χθες Κυριακή με αποτέλεσμα να λιώσει ο πάγος στο Δούναβη ο οποίος ξεπερνούσε τους 30 πόντους πάχος.

Συντρίμμια ήταν διασπαρμένα ανάμεσα στον πάγο σε μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου, ενώ πολλά πλωτά εστιατόρια και γέφυρες είχαν παρασυρθεί.


Οι σερβικές αρχές είχαν χρησιμοποιήσει παγοθραυστικά για να διατηρήσουν ανοιχτή την κυκλοφορία στους ποταμούς Δούναβη, Τίσα και Σάβα, όμως ο πάγος συσσωρευόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα κι έτσι οι αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορία σε όλους τους ποταμούς της χώρας στις 8 Φεβρουαρίου.


Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο τις τελευταίες εβδομάδες στη Σερβία. Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές οι ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη χώρα ενδέχεται να φτάσουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ. 

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Με αθρόα συμμετοχή καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως και σπουδαστών από δραματικές σχολές και με συντονιστή τον Γιάννη Ζουμπουλάκη, δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου, που ανέδειξε όλες τις πλευρές του αναμενόμενου Master Class, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19.2.2012, στο ΙΜΚ, η προπαρασκευαστική συνάντηση γνωριμίας για το Master Class με τον Randal Kleiser που διοργανώνει το ΙΜΚ τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, 13:00-17:00




Σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό κινηματογραφικών επιτυχιών όπως:
το Grease, Η Γαλάζια Λίμνη, Red Riding Hood

Σημειώνεται ιδιαίτερα ότι το Master Class του Randal Kleiser θα βασιστεί στη διδασκαλία της υποκριτικής της Nina Foch, που αποτελεί πλέον βασικό μάθημα υποκριτικής σε Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους όσοι πήραν μία πρώτη γεύση στη συνάντηση γνωριμίας.
 
http://www.youtube.com/user/MCacoyannisF?feature=mhee

http://www.mcf.gr/el/whats_on/?ev=masterclass_me_ton_randal_kleiser_skinotheti_kai_paracoco_kinimatocrafikon_epitihion_opos_to_grease_i_calazia_limni


Το Master class 

Στο Master class  που θα δώσει στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, 13:00 - 17:00, θα χρησιμοποιήσει ως βάση τις κινηματογραφήσεις του, σε συνεργασία με τον George Lucas,  από τη  διδασκαλία υποκριτικής της μεγάλης Αμερικανίδας δασκάλας και πρωταγωνίστριας πλήθους ταινιών: Nina Foch (Ένας Αμερικανός στο Παρίσι, Σπάρτακος, Οι 10 Εντολές κ.α.).
Η Nina Foch δίδασκε από το 1960 έως το θάνατό της το 2005 στο University of Southern California's School of Cinematic Arts" και το American Film Institute το θρυλικό, πλέον,  μάθημα "Κατευθύνοντας τον Ηθοποιό".
Το μάθημα της  Nina Foch απευθυνόταν σε  σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σεναριογράφους όπως και επαγγελματίες του χώρου (παραγωγή, μοντάζ κλπ) και  στηριζόταν  στη μελέτη και τη συνεργασία της με σκηνοθέτες όπως οι: Lee Strasberg, Stella Adler, Uta Hagen, Vincente Minnelli, Stanley Kubrick, Robert Wise, Otto Preminger, Blake Edwards, Cecil B. DeMille κ.α.

Το  πολυεπίπεδο Master Class  του Randal Kleiser απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιούς, συγγραφείς και σεναριογράφους αλλά επιπλέον και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις βασικές αρχές προσέγγισης ενός κοινού. Αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για οποιονδήποτε εμπλέκεται τόσο στις παραστατικές τέχνες, όσο στο δημόσιο λόγο, αυτόν που εκφωνείται σε χώρους εργασίας,  σχολικές αίθουσες, αίθουσες δικαστηρίων ή  ανοικτές εκδηλώσεις. Θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά.

Ο Randal Kleiser, διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, επέλεξε να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας και στο πλαίσιο  της γενικότερης αντίληψης, που γεννιέται στους καλλιτεχνικούς κύκλους των ΗΠΑ "Save  Greece", ώστε να μοιραστεί με Έλληνες κινηματογραφιστές και ηθοποιούς τα μυστικά μιας επιτυχημένης, διεθνούς καριέρας σε ένα 4ωρης διάρκειας Master Class, τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012,  από τις 13:00 έως τις 17:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία του ΙΜΚ στο πλαίσιο των Act and Re- Act: Masterclasses που πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Λιβανού, στη μνήμη του Μιχάλη Κακογιάννη, προσφέροντας στο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας μια ακόμη δυνατότητα κατάρτισης με συμμετοχή χαμηλού κόστους.
Ο Randal Kleiser, εκτός από το Grease (1978), έχει σκηνοθετήσει σειρά ταινιών μεγάλου μήκους όπως η Γαλάζια Λίμνη (The Blue Lagoon) (1980), με πρωταγωνίστρια τη Brooke Shields, το Summer Lovers (1982) με τη Daryl Hannah, το Grandview, U.S.A. (1984) με την Jamie Lee Curtis, το Flight of the Navigator (1986), στο οποίο έγινε για πρώτη φορά η χρήση digital morphing in σε φιλμ, το Big Top Pee-wee (1988), το White Fang (1991) το Honey, I Blew Up the Kid (1992), κ.α.
Στο Λονδίνο, ο Kleiser σκηνοθέτησε την κωμωδία  Getting It Right (1989), με τις Lynn Redgrave, Helena Bonham Carter, Jane Horrocks και τον Sir John Gielgud στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 1996, έγραψε και σκηνοθέτησε το It's My Party, με τους Eric Roberts, Gregory Harrison, Lee Grant, Bruce Davison και την  Marlee Matlin. Ως συγγραφέας – παραγωγός είναι υπεύθυνος για το surfing film North Shore (1987) της εταιρίας Universal Pictures. Σκηνοθέτησε επίσης, το θρίλερ Shadow of Doubt (1998) με τους Melanie Griffith και Tom Berenger. Δουλεύοντας σε 70mm 3-D, σκηνοθέτησε το Honey, I Shrunk the Audience (1995) στα θεματικά πάρκα Disney στο Anaheim, το Ορλάντο, το Τόκυο και το Παρίσι. Οι τηλεταινίες που σκηνοθέτησε περιλαμβάνουν το The Boy in the Plastic Bubble (1976) με πρωταγωνιστή τον John Travolta, το βραβευμένο με Emmy, The Gathering (1977) και το Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (1976).
Έχει διδάξει σε εργαστήρια αποφοίτων στο USC και σε Μεταπτυχιακά Τμήματα Σκηνοθεσίας για ευρωπαίους φοιτητές σε κινηματογραφικά Φεστιβάλ στη Deuville το Sarlat, και τη Μάλαγα. Είναι μέλος της κριτικής επιτροπής για τα βραβεία των Σπουδαστών της Ακαδημία Motion Picture Arts and Sciences. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής  του Directors Guild of America ενώ έχει εγκαινιάσει ένα πρόγραμμα videoconference με στόχο να συνδεθούν οι κινηματογραφικές σπουδές με επαγγελματίες σκηνοθέτες. Σε συνεργασία με το  Graphics Lab του Ινστιτούτου USC για τις Δημιουργικές Τεχνολογίες, έχει εφεύρει μια ψηφιακή διαδικασία με την ονομασία Vistarama HD.
Ο Kleiser υπήρξε ο ιθύνων νους στο σχεδιασμό και την κινηματογράφηση της ταινίας Red Riding Hood (2004/2006).  Η ταινία αυτή άνοιξε νέους δρόμους στην ψηφιακή κινηματογραφία μέσα από την ευρεία χρήση των διαδραστικών εικονικών σκηνικών. Η πρεμιέρα της ταινίας  έγινε το 2006  στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου στη Λισσαβόνα.
Κόστος Συμμετοχής: 30€
Μειωμένο Κόστος Συμμετοχής: 20€ για Σπουδαστές Δραματικών                                                       Κινηματογραφικών Σχολών/ Φοιτητές Θεατρολογίας

Αίθουσα: Θέατρο
Προπώληση: Στα ταμεία του Ιδρύματος Δευ - Παρ 11:00 - 14:00
                        μέσω πιστωτικής κάρτας: 210 34 18 579 Δευ - Παρ 11:00 - 14:00
                         και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC


Ευχαριστούμε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη για την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα και την οργάνωση της επικοινωνίας με τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές του Χόλυγουντ.

Act and Re- Act: Masterclasses in memory of Michael Cacoyannis,
donated by the Livanou Family

Με την ευγενική υποστήριξη: DIVANI PALACE ACROPOLIS

Χορηγοί επικοινωνίας:         ΤΑ ΝΕΑ
                                                E-go.gr
                                                Ελculture.gr
                                                Click@life.gr
                                                Culturenow.gr
                                                Camerastylo on line.gr

******

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5           Ως 3
Ε-go.gr                ελculture.gr                 clickatlife.gr       
culturenow.gr   mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου - Ώρα: 18.00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/ds/ds_21_2.pdf