Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ελευθερία Μοσχάτου σήμερα το πρωί στο Κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου.(δείτε video)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου μικροί και μεγάλοι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου  ,αθλητικοί παράγοντες, προπονητές,ο δήμαρχος της πόλης μας κύριος Ευθυμίου και δημοτικοί μας σύμβουλοι.


φωτο αποhttp://eleftheriamoschatou.blogspot.com/

 

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α Ο Π Ε Μοσχάτου σήμερα το πρωί στο Νέο Κλειστό γήπεδο Μοσχάτου.(δείτε video)

φωτο απο http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2936364921974.142041.1046610761&type=1

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου μικροί  αθλητές-αθλήτριες με τους γονείς τους ,αθλητικοί παράγοντες ,ο δήμαρχος της πόλης μας και δημοτικοί σύμβουλοι.

Βραβεύθηκε η ομάδα βόλευ γυναικών για την περσινή της άνοδο στην ανώτερη κατηγορία(Α ΕΣΠΕΔΑ)  

Ο αρχηγός της αντρικής ομάδος του ΑΟΠΕ Μοσχάτου 

Ο Νεαρότερος αθλητής της εθνικής ομάδας  παίδων 

Ο Μοσχατιώτης πρωταθλητής και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας βόλευ Μάριος Γκιούρδας

Ο μεγάλος μας αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

Ο διεθνής Μοσχατιώτης διαιτητής  Γιώργος Καραμπέτσος

Νίκη για τον Α.Ο.Μοσχάτου εκτός έδρας με 3-2 τους Νέους Ευγενείας


Με  δύο γκόλ του Κοντοπάνου και ένα του Παπαγεωργίου κέρδισε με 3-2 τους Νέους Ευγενείας η ομάδα του  Μοσχάτου μας.


Αξίζει να αναφερθούμε στην ήττα της πρωτοπόρου Χαραυγής απο τον δεύτερο γηπεδούχο Αετό Κορυδαλού  (2-0)  με αποτέλεσμα τώρα ήρθαν τα πάνω κάτω και το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της 
Α Πειραιώς ξαναρχίζει απο την αρχή.
  
Διότι η  διαφορά βαθμών που χωρίζουν πλέον την πρώτη στην βαθμολογία ομάδα της  Χαραυγή με τις υπόλοιπες μειώθηκε αντίστοιχα στους τρείς απο τον δεύτερο και πέντε  απο τον τρίτο  με αποτέλεσμα όλα τώρα μπορούν να γίνουν.









































Στο παιχνίδι της ανόδου ξαναμπαίνει φυσικά και η ομάδα του Μοσχάτου μας διότι ακόμη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και το πρωτάθλημα θα έχει ακόμη πολύ χρόνο και πολλές εκπλήξεις!









































































































































































































































































































Να η ευκαιρία


Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη για να πλησιάσει την κορυφή

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς από την κορυφή θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30).

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και έδωσε τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να πάρουν ξανά το παιχνίδι στα… πόδια τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση και να κάνουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Όσον αφορά την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Καζίμ, αν και αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και εκείνος τον ρίχνει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ ως αμυντικά χαφ, ενώ ο Ιμπαγάσα θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ (ή Πάντελιτς) και ο Καζίμ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Μαρκάνο, Φουστέρ, Μακούν και Αμπντούν.

Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

«Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έκανε ο Παναθηναϊκός και να χαιρόμαστε για την ήττα του. Και αν κέρδιζε τη νίκη θα θέλαμε και τώρα που έχασε πάλι τη νίκη θέλουμε. Να είμαστε σοβαροί και να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το παιχνίδι μας. Όχι πανηγυρισμοί από τώρα…», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά.

Παράδοση με ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μόλις δώδεκα νίκες έναντι είκοσι επτά του ΠΑΟΚ μετράει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, ενώ δεκατρία έχουν λήξει χωρίς νικητή. Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους Θεσσαλονικείς.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

13/03/2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 (45' Kουτσιανικούλης, 71' πεν. Βιτόλο - 12' Τζιμπούρ)
20/09/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 (10΄ Βιερίνια - 41΄ Ντιόγο, 90΄ Α.Παπαδόπουλος)
08/03/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0
24/02/2008 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2' Γκονζάλες - 22' Κοβάσεβιτς)
21/01/2007 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-3 (29' Μίετσελ, 90'+ Τόργκελε - 54' Τοροσίδης, 66' Ριβάλντο, 70' Καστίγιο)

Πηγή: sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/298684/na-i-eukairia-/

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

O ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ ,Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ& ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ



Τήν Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012,ωρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωαταντινουπόλεως & Σολωμού)

Ομιλητές

Α.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:Διευθυντής Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος(Deree Colegge)

Π.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ:Eπίτιμος Αντιπρόεδρος Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων


A ΖΑΙΡΗΣ:Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος


Συντονιστής:Νεκτάριος Νώτης:Αρχισυντάκτης www 24h.gr,οικονομικός αναλυτής ρ/σ Αθήνα 9,84  


VOLLEY:Β ΕΘΝΙΚΗ..ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ (25-12,25-22,25-20)

Πολύ καλά ξεκίνησαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Παραλίας  τα παιδιά του  ΑΟΠΕ Μοσχάτου απέναντι από την  ομάδας της Αναγέννησης  όπου και εύκολα κέρδισαν με 25-12 το πρώτο σετ.
Έπειτα ο προπονητής της ομάδας κύριος Μαλτίδης θέλοντας να δοκιμάσει και τα νεότερα παιδιά ό ρυθμός της ομάδες έπεσε φυσιολογικά αλλά όμως εμείς οι θεατές αποζημιοθήκαμε διότι είδαμε καλό βόλεϋ και από τις δύο ομάδες στα υπόλοιπα δύο σετ.
Τα κέρδισε το Μοσχάτο μας με 25-22 και 25-20.
Αξιοσημείωτο είναι να πούμε ότι η Αναγέννηση είχε πολύ νέους αθλητές και τους ευχόμαστε  να καταφέρουν να φτιάξουν μια πολύ καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερο αγωνιστικό μέλλον.


Για την ομάδα μας είδαμε ότι κραταέι πολύ καλά την αγωνιστική της κατάσταση και ελπίζουμε ότι αυτό είναι πολύ θετικό για τους επόμενους και δύσκολους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

VOLLEY ΄Β ΕΘΝΙΚΗ: NIKH ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Με την Αναγέννηση παίζει η ομάδα του Μοσχάτου μας σήμερα το βράδυ στις 19:00 στο κλειστό της Παραλίας.
Το λέμε χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό ελπίζοντας και σε κάποιο στραβοπάτημα του αήττητου Πανερυθραικού ώστε να τον πλησιάσει βαθμολογικά η ομάδα μας η οποία έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά με αυτόν αλλά και το πλεονέκτημα σε λίγες αγωνιστικές από τώρα να τον υποδεχτεί ώς γηπεδούχος στο κλειστό της Παραλίας μας. 
Ωστε εάν τον νικήσει και με συνδυασμό των επόμενων  αποτελεσμάτων να  καταφέρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να τον ξεπεράσει και να στεφτεί πρωταθλήτρια του β ομίλου της Β' Εθνικής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 9 αγώνες)

1.Πανερυθραϊκός                 23 (24-4)
2.ΑΟΠΕ Μοσχάτου              19 (21-9)
3.Κολλέγιο Αθηνών.            17 (18-10)
4.Ολυμπιάδα Πατρών         13 (17-14)
5.Καλαμάτα  80                     11 (14-15)
6Αίας Μαλεσίνας                  11 (14-15)
7.ΑΟ Πρεβέζης                        7 (10-19)
8.ΦΕΙ Iωαννίνων                     6 (10-20)
9.Αναγέννηση  Αρτης            1 (3-24)


«Σκόραραν» στις καρδίες μας...ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε


Του Γιάννη Γιαννάκη

Το γεγονός πως οι διαιτητές τoυ συνδέσμου Θεσσαλονίκης έχουν αυξημένο το φιλανθρωπικό τους ένστικτο, είναι κάτι που το ξέρουν όλοι στην Θεσσαλονίκη...
Την φετινή χρονιά μας επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την ανθρώπινη πλευρά τους, καθώς ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε, θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων από τον ετήσιο Χορό του πάλι φιλανθρωπικό σκοπό.
Συγκεκριμένα, τα χρήματα θα δοθούν στο Σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες, «Παιδικά Όνειρα». Στόχος του ιδρύματος είναι η ανέργεση ενός κέντρου φιλοξενίας, εκπαίδευσης και φροντίδας παιδιών στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. 
Έτσι λοιπόν, αν δεν έχετε κανονίσει κάτι καλύτερο για το Σαββατόβραδό σας, αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το Apollon Palace. ( Α.Παπανδρέου 13, στο Κορδελιό) και να περάστε όμορφα βλέποντας φίλους και γνωστούς και το πιο σημαντικό από όλα, να βάλετε και εσείς ένα ¨λιθαράκι¨ στην αξιέπαινη προσπάθεια τoυ συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

http://www.volleynews.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=11478&Itemid=199

Θυμήθηκαν τα θύματα της Θύρας 7


Συμπληρώνονται 31 χρόνια από την τραγωδία

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν τα 21 θύματα της «Θύρας 7» στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, 31 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, οι φίλοι των ερυθρολεύκων, οι συγγενείς των θυμάτων αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και των άλλων τμημάτων του συλλόγου και φυσικά αθλητές βρέθηκαν στο μνημείο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Από την ομάδα ποδοσφαίρου βρέθηκαν όλοι οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και τη διοίκηση. Φυσικά το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως επίσης εκπρόσωποι και από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Στην ομιλία της η Λόλα Νταϊφά αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν αποδοθεί οι ευθύνες στους υπαίτιους ζητώντας αυτό να συμβεί έστω και τώρα με αρκετά χρόνια καθυστέρηση.

Συγκλονιστικές οι ομιλίες των μητέρων των θυμάτων, οι οποίες ακολούθησαν της ομιλίας της κα. Νταϊφά και η στιγμή που ακούστηκαν τα ονόματα των θυμάτων.

Δημήτρης Αδαμόπουλος (40 ετών)
Γεράσιμος Αμίτσης (18)
Σπύρος Ανδριώτης (24)
Γιάννης Διαλυνάς (20)
Γιάννης Κανελλόπουλος (18)
Κώστας Καρανικόλας (26)
Αντώνης Κουρουπάκης (34)
Μιχάλης Κωστόπουλος (21)
Σπύρος Λεωνιδάκης (18)
Ευστράτιος Λούπος (20)
Μιχάλης Μάρκου (27)
Βασίλης Μάχας (20)
Κώστας Μπίλας (28)
Ηλίας Παναγούλης (17)
Αναστάσιος Πιτσόλης (30)
Κώστας Σκλαβούνης (16)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19)
Παναγιώτης Τουμανίδης (14)
Νίκος Φίλος (19)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (34)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23)

Πηγή: sport-fm.gr

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/298589/thumithikan-ta-thumata-tis-thuras-7/

Περικοπές και στους... αντιδημάρχους


Με τη νέα ρύθμιση στον νομό Τρικάλων θα είναι 8 λιγότεροι

Nα μειωθούν αναμένεται οι θέσεις των αντιδημάρχων στους δήμους εφόσον ψηφιστεί στη Βουλή και αποτελέσει νόμο του κράτους το πολυνομοσχέδιο που δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Το νομοσχέδιο: 
Ο αριθμός των αντιδημάρχων σύμφωνα με τις προωθούμενες αλλαγές, ορίζεται ως εξής: Σε δήμους με πληθυσμό έως πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους ορίζεται ένας αντιδήμαρχος. Στους δήμους με πληθυσμό από πέντε χιλιάδες έναν (5.001) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) κατοίκους ορίζονται έως δύο αντιδήμαρχοι. 

Στους δήμους με πληθυσμό από είκοσι χιλιάδες έναν (20.001) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) κατοίκους ορίζονται έως τρεις (3) αντιδήμαρχοι. Από πενήντα χιλιάδες έναν (50.001) έως εκατό χιλιάδες (100.000) κατοίκους ορίζονται έως τέσσερις (4) αντιδήμαρχοι. 

Στους δήμους με πληθυσμό εκατό χιλιάδες έναν (100.001) κατοίκους έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) κατοίκους ορίζονται έως πέντε (5) αντιδήμαρχοι. Στους δήμους με πληθυσμό άνω των 200.000 κατοίκων ορίζονται έως έξι (6).
Περισσότερα στο

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑΝΑ: AΤΥΧΟΣ Ο ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ 68-65 ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ

Tα δεκάλεπτα του αγώνα:
8-10,20-24,37-41,59-59,(65-68) 


Όλα για όλα έπαιζε για την νίκη  ο Λέων Μοσχάτου σήμερα το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του δήμου μας με την ομάδα της Α.Σ.Σούρμενα για να καταφέρει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Γ' κατηγορία, αλλά στάθηκε πολύ άτυχος γιατί έχασε για πέμπτη φορά φέτος στην παράταση.
Σημασία έχει ότι τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά το ψυχολογικό βάρος ήταν αυτό που τους βάρυνε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν.
Σίγουρα τώρα τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για την παραμονή στην Γ' ΕΣΚΑΝΑ έπειτα από αυτήν την ήττα μέσα στο γήπεδό της.


Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάθε καλή προσπάθεια δεν πρέπει να σταματάει σε μία ατυχία αλλά πρέπει να βλέπουμε στο βάθος του χρόνου και να ξαναπροσπαθούμε.   

Τα εισιτήρια του ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ


Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΟΣΦΠ τίθενται από σήμερα (Παρασκευή 3/2) μέσω ίντερνετ και από αύριο (Σάββατο 4/2) από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ, τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι «ερυθρόλευκοι» οι τιμές τους είναι 10, 15, 20 & 30 ευρώ, ενώ όσοι θέλουν να τα προμηθευτούν από το Σ.Ε.Φ. θα χρειαστεί να περιμένουν έως την προσεχή Πέμπτη (9/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12/02/2012 με ώρα έναρξης 17:00 θα ξεκινήσει από:

1. μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK από την Παρασκευή 03/02/2012 και ώρα 17:00 μέχρι και την Τετάρτη 08/02/2012 στις 17:30
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρακαλεί τους αγοραστές μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK για τη δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως παραλάβουν τα εισιτήριά τους το συντομότερο δυνατό από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από την Πέμπτη 09/02/2012

2. από το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ από το Σάββατο 4/02/2012 και ώρες 10:00 – 21:00 .

3. τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την:

Πέμπτη 09/02/2012 και ώρες 10:00 - 18:00

Παρασκευή 10/02/2012 και ώρες 10:00 – 18:00

Σάββατο 11/02/2012 και ώρες 10:00 – 18:00 ή μέχρι εξαντλήσεώς τους

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 09/02/2012 και ώρες 10:00 – 18:00.

Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές: 10€ - 15€ - 20€ -30€».

Πηγή: sportfm.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/298335/ta-eisitiria-tou-derbi-osfp-pao/

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ :Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 7 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα και ώρα 19:30 με τα εξής θέματα:


                
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                       Mοσχάτο       3/2/2012

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             

Τ.Κ. 183.45

Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                                            Προς : 
 Fax: 210-9416154                                                            τον κ. Δήμαρχο &
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη                                         τους Δημοτικούς Συμβούλους
                                                                                         Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

                                                                                    ΚΟΙΝ.:
                                                                                    Φορείς & Δημότες

                                                                                        Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

 
5η    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ                                                 
Αριθμ.Πρωτ.:  3259                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 Καλείσθε στην τακτική  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου  (Κοραή 51) στις 7 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα  και ώρα 19:30 με τα εξής θέματα:


1.       Συζήτηση επί του με αριθμ. πρωτ. 32468/24-11-2011 εγγράφου, γονέων και κατοίκων Μοσχάτου, που αφορά στην κατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου.
2.       Λήψη απόφασης για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» Δ.ΤΑΥΡΟΥ.
3.       Λήψη απόφασης για την έγκριση απότμησης πεζοδρομίων.
4.       Λήψη απόφασης για την έγκριση τοποθέτησης επί πεζοδρομίων ενημερωτικής πινακίδος.
5.       Λήψη απόφασης για την γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου : «Ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων:α) Για την στέγαση υπηρεσιών του ΥΠΟΜΕΔΙ Β)΄Αλλων χρήσεων γ) Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κ.λ.π. επί των ακινήτων στην οδό Πειραιώς 166.
6.       Αποδοχή της παραχώρησης κατά χρήση οικοπέδου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.
7.       Λήψη απόφασης υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το έτος 2012.
8.       Λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν.
9.       Λήψη απόφασης για τη σύσταση και λειτουργία Εκτελεστικής Επιτροπής κατά τις διατάξεις του άρθρου 45, παρ. 4 του Ν.3979/2011.
10.   Αποδοχή  παραίτησης του προέδρου του ΤΟ.ΣΥ.Ν.


Εισηγήσεις θεμάτων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο αριστερό μενού (Εισηγήσεις Θεμάτων -> Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου).





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


             ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ



ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
·         Γενικό Γραμματέα
·         Προϊσταμένους Διευθύνσεων
·         Νομικούς Συμβούλους

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ-Διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Οικονομία των Αναγκών, (Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα).Πρόγραμμα


Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία»

Δελτίο Τύπου

Ημερίδα: Οικονομία των Αναγκών

               ( Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα)

Η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία» διοργανώνει το Σάββατο 
11 Φεβρουαρίου 2012, 11πμ έως 21.30μμ, ημερίδα με θέμα:
Οικονομία των Αναγκών,
(Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα).
Η ημερίδα χωρίζεται σε δυο ενότητες. Στην πρώτη, την συνέλευση των συλλογικότήτων , που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κοινωνικής- αλληλέγγυας οικονομίας και στη δεύτερη με ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα την οικονομία των αναγκών με εισηγητές επιστήμονες ερευνητές .
Και στις δυο ενότητες προβλέπεται χρόνος παρεμβάσεων και συζήτησης.
30-1-2012                                                              Η γραμματεία  


Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία»

ΗΜΕΡΙΔΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ των ΑΝΑΓΚΩΝ
«Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα»

Σάββατο  11 Φεβρουαρίου 2012
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού, Μοσχάτο.

Πρόγραμμα

11.00 – 11.30: Προσέλευση
11.30 – 12.00: Χαιρετισμοί - Εναρκτήρια ομιλία

Ενότητα 1η
12.00 - 15.00: «Ζω και χωρίς τα λεφτά τους»
                        Συνέλευση συλλογικοτήτων εναλλακτικής οικονομίας
                        Εισηγητές: Άκης Αντωνιάδης, Πανελλαδικό Δίκτυο Ανταλλαγής
                                            Αγαθών και Υπηρεσιών Χωρίς Χρήματα του ΠΕΛΙΤΙ. 
                                            Γιώργος Δούρoς, ΣΚΟΡΟΣ
                                            Εκπρόσωπος Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου
                                            Ελληνικού 
                        Συντονιστής: Κορολής Χρήστος, Τράπεζα  Χρόνου και Αλληλεγγύης
                                               Μοσχάτου της Κίνησης Πολιτών «Μεσοποταμία».
                        Παρεμβάσεις εκπροσώπων συλλογικοτήτων

15.00 – 17.30: Διάλειμμα – Συλλογική  κουζίνα

Ενότητα 2η
18.00 – 21.00: Οικονομία των Αναγκών
                        Κοινωνική, αλληλέγγυα, ανταλλακτική οικονομία:
                        Απάντηση στην κρίση;
                        Ανοιχτή συζήτηση
                        Εισηγητές: Τάκης Νικολόπουλος, Καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου
                                           Δημήτρης Καπογιάννης, Καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου
                                           Πέτρος Λινάρδος – Ριλμόν, Οικονομολόγος, ΙΝΕ ΓΣΕΕ
                                           Παναγιώτης Πάντος, Πολιτικός Επιστήμων
                         Συντονιστής: Νίκος Χατζηελευθερίου, Μουσικός, «Συμβολή -                              
                                               Συλλογική δράση για την τέχνη και την εκπαίδευση
                                               στο Μοσχάτο»

Ενότητα 3η
21.00     :    Το μουσικό σύνολο GUITARTE (Νίκος Χατζηελευθερίου, Χρήστος
                    Φάκλαρης, Φραγκούλης Καραγιαννόπουλος, Γιάννης Γαλίτης και Άννα
                    Σαρτζίδου) παρουσιάζει το «Καταραμένο Φίδι» του Μάνου Χατζιδάκη
                    (Σκηνική μουσική για το «Ελληνικό Χορόδραμα»).