Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Ά ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ..ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (3-2)

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ---ΜΟΣΧΑΤΟ 3-2

Με νεανική ομάδα, ο Απολλώνιος ( η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια του γεννήθηκε το 1992)νίκησε με 3-2 σετ το Μοσχάτο. Ο Απολλώνιος επέστρεψε στην τοπική κατηγορία μετά απο πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ενώ το Μοσχάτο ανέβηκε εφέτος απο την Β΄κατηγορία.
Το πρώτο σετ το πήρε ο Απολλώνιος και μετά η διακύμανση του σκορ ήταν με εναλλάξ μορφή για τις δύο ομάδες ενώ το τάι μπρέικ πήγε στους γηπεδούχους με 15-9.

 Γυναικών Α ΕΣΠΕΔΑ :: Βαθμολογία
1) ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ............ 3 (3-0)
2) ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ............ 3 (3-0)
3) ΑΕ ΡΕΝΤΗ......................3 (3-0)
4) ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ...3 (3-1)
5) ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ..........2 (3-2)
6) ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...................2 (3-2)
7) ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ......................1 (2-3)
8) ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.............1 (2-3)
9) ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ...............0 (1-3)
10) ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ...............0 (0-3)
11) ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ.....0 (0-3)
12) ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ......0 (0-3)




Ο Μπολτ ονειρεύεται 4 χρυσά στο Λονδίνο

Γιουσέιν Μπολτ σε 4Χ4... Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής εξέφρασε το όνειρο και την επιθυμία του να διεκδικήσει στο Λονδίνο τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και να γίνει έτσι ο τρίτος άνθρωπος - θρύλος στην ιστορία του θεσμού στον κλασικό αθλητισμό.

Μετά τις τρεις του πρωτιές στο Πεκίνο, στα 100μ, 200μ και 4Χ100μ σκέφτεται σοβαρά να μετάσχει και στα 4Χ400μ με στόχο, υπό προϋποθέσεις βέβαια, ένα τέταρτο χρυσό.


περισσότερα στο 

Καναδάς: Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη για επισιτιστική βοήθεια

Ολοένα και αυξάνονται τα ποσοστά των ανθρώπων που χρειάζονται επισιτιστική βοήθεια στο Μόντρεαλ, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον Καναδά. Περίπου 8.000 περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποίησαν κάποια τράπεζα τροφίμων στο Μόντρεαλ για πρώτη φορά το 2011, σύμφωνα με μια έρευνα για την πείνα που δόθηκε στην δημοσιότητα από την τράπεζα τροφίμων Moisson του Μόντρεαλ.Το ποσοστό όσων χρειάζονται την επισιτιστική βοήθεια έχει αυξηθεί κατά 32% από το 2008, όταν δηλαδή ξέσπασε η οικονομική κρίση. 

Η τράπεζα τροφίμων Moisson του Μόντρεαλ διανέμει περισσότερα από 8,9 εκατομμύρια κιλά τροφίμων σε 212 φορείς κάθε χρόνο, και αυτοί με τη σειρά τους τα μοιράζουν σε 148.460 πολίτες κάθε μήνα.

Μόνο στη μητρόπολη του Κεμπέκ συνολικά, 148.460 πολίτες δέχονται βοήθεια σε τρόφιμα κάθε μήνα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των τραπεζών τροφίμων, οι πολίτες που χρειάζονται βοήθεια σε τρόφιμα είναι συνήθως άνεργοι, πολύτεκνοι  ή ηλικιωμένοι. 

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=326761 

«Δεν ανήκει σε καμία παράταξη» Καρχιμάκης καλεί ΠΑΣΠ να παραδώσει τη Σημαία του Πολυτεχνείου

«Η Σημαία του Πολυτεχνείου, το πιο ιερό σύμβολο της φοιτητικής εξέγερσης, δεν χρειάζεται ούτε φανερούς ούτε μυστικούς 'νομείς'» επισημαίνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, καλώντας την ΠΑΣΠ να παραδώσει τη Σημαία «σε χώρο που να συμβολίζει τους δημοκρατικούς αγώνες του λαού μας».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρχιμάκης τονίζει: «Η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου δεν είναι λάφυρο, δεν ανήκει σε καμία φοιτητική παράταξη. Ανήκει στο σύνολο του φοιτητικού και εργατικού κινήματος, ανήκει στον ελληνικό λαό. Η ιδιοποίηση της, συνιστά σφετερισμό μνήμης και προσβολή στον αντιδικτατορικό αγώνα.


» Αυτή την περίοδο κρινόμαστε όλοι αυστηρά. Πολιτικά κόμματα, στελέχη και κομματικές παρατάξεις.


» Με αφορμή τη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου πρέπει να υπάρξει δέσμευση από τη σπουδάζουσα νεολαία της παράταξής μας για άμεση παράδοση της σημαίας, σε χώρο που να συμβολίζει τους δημοκρατικούς αγώνες του λαού μας

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4673747

Φουστέρ: Στο χέρι μας να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός μέσος που επιστρέφει στην ενεργό δράση στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου είναι αισιιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

περισσότερα στο  

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106962&catid=1 

Το κόκκινο της φωτιάς!

Πραγματικός πειρασμός η TV περσόνα της Αγγλίας, Lauren Pope

Η TV περσόνα της Αγγλίας, Lauren Pope, πέτυχε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτή την εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Twilight: Breaking Dawn».

Τα πολλά λόγια είναι περιττά καθώς μιλάει η εικόνα...



 http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/261486/to-kokkino-tis-fotias/

Ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ για το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ


 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ
 
ΒΗΜΑ 1ο : Πηγαίνουμε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (μεγάλη = που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12 ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξουμε διατηρούμε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα μας.

ΒΗΜΑ 2ο :Ακολουθούμε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή: συνδεόμαστε με το ΑΤΜ, επιλέγουμε «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ», πληκτρολογούμε τον «κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής» κι' εκεί, που θα μας ζητηθεί, να ορίσουμε το ποσόν πληρωμής, πληκτρολογούμε μόνον το άθροισμα «Α Β» του λογαριασμού. Παίρνετε την απόδειξή σας κι' έτσι, έχετε τακτοποιήσει την οικονομική μας υποχρέωση προς τη ΔΕΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξοφλούμε το λογαριασμό μόνο μέσω ΑΤΜ και όχι «εισπρακτικής μηχανής». Γιατί στα ΕΛΤΑ η.εισπρακτική μηχανή, στην οποία εξοφλούνται οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ «σκανάρει-διαβάζει» το λογαριασμό και, δεν επιτρέπει «μερική» εξόφληση του, δηλαδή, ή θα πληρωθεί το σύνολο του λογαριασμού (άρα και το χαράτσι) ή τίποτα. Επιπλέον, όσοι εξοφλούν τη ΔΕΗ με πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού , θα πρέπει να την ανακαλέσουν, προσωρινά τουλάχιστον, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με το χαράτσι.

Σε περίπτωση που εκμισθώνετε κατοικία σε τρίτο, ανεξάρτητα από το εάν η παροχή του ρεύματος είναι στο δικό σας όνομα ή σε αυτό του μισθωτή (ενοικιαστή), κάνετε το εξής:
α) επισημαίνετε εγκαίρως στον ενοικιαστή σας, να μην πληρώσει κανένα λογαριασμό της ΔΕΗ, που θα περιέχει το χαράτσι,
β) του ζητάτε να σας δώσει τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής καθώς και το ποσόν που αφορά τις χρεώσεις «Α» και «Β» του λογαριασμού. Εξοφλείτε κανονικά το λογαριασμό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω (βλ. 2 & 3) και ζητάτε από τον ενοικιαστή σας, να σας καταβάλει με το επόμενο μίσθωμα και το ποσόν που καταβάλατε εσείς, για δικό του λογαριασμό, στη ΔΕΗ.

ΒΗΜΑ 3ο: Φωτοτυπούμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ , την απόδειξη  πληρωμής και την ταυτότητα μας και τα πηγαίνουμε (μαζί με τα πρωτότυπα στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου (Τηλ.. 2132019600).
ΒΗΜΑ 4ο: Το τελευταίο και σημαντικότερα βήμα: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .  Γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι εύκολο  να κόψουν το ρεύμα σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, σε μια συνοικία ή  σε μια ολόκληρη πόλη που αντιστέκεται!!!
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ:  Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αποφάσισε ομόφωνα να σταθεί στο πλευρά των δημοτών του που δεν θα πληρώσουν το χαράτσι και να μην επιτρέψει να στερηθούν οι κάτοικοι το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης της
Κίνησης Πολιτών «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ»
Θα μας βρείτε κάθε Τρίτη 9 έως 11 μμ, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο, τηλ. 6939301718
Email:mesopotamiatx@gmail.com                                  www.mesopotamia.gr,

«Εδώ Πολυτεχνείο»

Ημέρα μαχητικών κινητοποιήσεων ανατέλλει. Πολιτικές οργανώσεις των νεολαιών, φοιτητικές παρατάξεις, κόμματα, πολιτικές οργανώσεις, συνδικάτα και βεβαίως οι πολίτες δίνουν το παρών στον εορτασμό της επετείου της θυσίας του Πολυτεχνείου.

Η 17η  Νοεμβρίου, σημείο αναφοράς και ανάτασης. Σε συνθήκες κρίσης και κοινωνικών αγώνων, με την ελληνική κοινωνία να βιώνει πρωτόγνωρα για την Μεταπολίτευση προβλήματα και με τον αγώνα επιβίωσης να αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης.
Οι κινητοποιήσεις αρχίζουν σήμερα το πρωί  με προσυγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας από το Πεδίον του Άρεως έως το Σύνταγμα. 
Βασικό σημείο αναφοράς βέβαια το ίδιο το Πολυτεχνείο. 


περισσότερα στο

Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Νανσί

Τις ελπίδες του για πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας διατήρησε «ζωντανές» ο Ολυμπιακός, επικρατώντας της Νανσί με σκορ 91-78 για την 5η αγωνιστική.

Το black out στο ημίχρονο, με το οποίο έσβησαν τα φώτα στο ΣΕΦ, δεν επηρέασε τους Πειραιώτες, αυτό όμως στο… παρκέ, τους απέτρεψε από το να «καθαρίσουν» από νωρίς.


Η εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μπατούμ, ενώ από την άλλη η ηγετική εμφάνιση από τον Σπανούλη, ήταν τα «κλειδιά» για τη δεύτερη νίκη των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση. 

 
περισσότερα στο
http://www.sport-fm.gr/

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ασύλληπτοι οι δράστες της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

Ασύλληπτοι παραμένουν οι τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και διέφυγαν παίρνοντας ομήρους δύο υπαλλήλους της τράπεζας.

Οι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους της τράπεζας με καλάσνικοφ, επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, ωστόσο η ενεργοποίηση του συστήματος χρονοκαθυστέρησης τους πανικόβαλε και τους απέτρεψε. Κατάφεραν, πάντως, πριν διαφύγουν, να αποσπάσουν κάποιο ποσό από το ένα ταμείο της τράπεζας και να πάρουν ως ομήρους τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυνάμεις της αστυνομίας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με μηχανές έφτασαν στο σημείο ενώ οι ληστές ήταν ακόμα μέσα. Λίγα λεπτά μετά οι ληστές βγήκαν από την τράπεζα κρατώντας τους ομήρους. Οι αστυνομικοί στη θέα των ληστών με τους δύο ομήρους δεν αντέδρασαν και οι ληστές έφυγαν πεζοί από την οδό Ερατούς, διανύοντας μαζί με τους ομήρους την απόσταση για αρκετά μέτρα για να τους αφήσουν τελικά ελεύθερους κοντά στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


http://www.newsbeast.gr/society/arthro/261171/asulliptoi-oi-drastes-tis-listeias-sto-palaio-faliro/ 

Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός

Σαν «σίφουνας» πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας άνετα με 15-9 της τοπικής ΝΕΠ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν αρκετά γρήγορα θεμέλια νίκης, καθώς προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ πήραν προβάδισμα 12-6 στο τέλος της γ' περιόδου.
Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 2-4, 3-3.

ΝΕ Πατρών (Αναστασόπουλος):
Σολανάκη 4, Σ. Μανέτα 2, Μ. Μανέτα 2, Δημητροκάλη 1.

Ολυμπιακός (Παυλίδης):
Αβραμίδου 4, Μ. Πλευρίτου 3, Χιλ 2, Αντωνάκου 2, Ψούνη 1, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Κουγιουμτζή 1.
Η βαθμολογία
(Σε 3 αγώνες)
1.Βουλιαγμένη (53-24) 12
2.Ολυμπιακός (53-26) 9
3.ΝΕ Πατρών (36-41) 6
4.Ηρακλής (26-34) 6
5.Τρίτων Αμ. (30-26) 3
6.Εθνικός (18-19) 3
7.Πανιώνιος (23-37) 3
8.Ρέθυμνο (17-19) 0
*ΝΟΒ, Ολυμπιακός, ΝΕΠ και Ηρακλής έχουν από τέσσερις αγώνες

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=419511&cid=10 

Ληστεία τράπεζας με ομηρία στο Παλαιό Φάληρο


Οι δράστες πήραν μαζί τους τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή

Ληστεία με ομηρία σημειώθηκε λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Eurobank, που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Παλαιό Φάληρο. 

Οι τρεις ένοπλοι δράστες εισέβαλαν στην τράπεζα κρατώντας καλάσνικοφ και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, κατά τη διαφυγή τους, επιβίβασαν σε αυτοκίνητο τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή της τράπεζας. 

Λίγο ώρα αργότερα, οι δράστες άφησαν τους δύο άνδρες ελεύθερους σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έγινε η ληστεία. 

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου: «Έναρξη λειτουργίας του FORUM του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου





ΜΕ Μεγάλη Χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ΤΟ διαδικτυακό μας εγχείρημα είναι πλέον ΣΤΗ τελική ευθεία. Από την ερχόμενη εβδομάδα το FORUM του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου θα είναι έτοιμο: να αποτελέσει «πύλη ενημέρωσης» για θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος όλων των επιστημονικών πεδίων, να προσφέρει ένα βήμα διαλόγου ενθαρρύνοντας τη μαζική συμμετοχή και την ανταλλαγή απόψεων μέσα από το σχολιασμό και την αρθρογραφία, να αποτελέσει ένα ελεύθερο μέσο έκφρασης των μελών της κοινωνίας των πολιτών. 
Ο Άγγλος φιλόσοφος Francis Bacon είπε ότι «Η γνώση είναι δύναμη», ενώ και ο Αμερικανός συγγραφέας και μελλοντολόγος Alvin Toffler, είπε ότι «Η γνώση είναι η πιο δημοκρατική πηγή δύναμης». Εμείς πιστεύουμε ότι η μετάδοση και η ανταλλαγή γνώσεων θα μας κάνει πιο δυνατούς σε αυτή την εποχή που οι δυνάμεις όλων μας δοκιμάζονται ή και εξαντλούνται. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ο Πλάτωνας είπε ότι "Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους " Στην εποχή που όλοι μιλούν για τους άλλους και περιγράφουν με μαύρα χρώματα τα γεγονότα εμείς σας προ (σ) καλούμε να μιλήσουμε για ιδέες. 


Όποιος επιθυμεί να μας στείλει τις προτάσεις του, τα σχολιά του τις παρατηρήσεις του μπορεί να τα αποστείλει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση epistimonesmoschatou@gmail.com




http://www.facebook.com/profile.php?id=100003086202035

Καταγγελτική ανακοίνωση της ένωσης γονέων &κηδεμόνων του δήμου Μοσχατου


ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου, κατόπιν ανάρτησης κακόβουλης – προσβλητικής – παραπλανητικής – ψευδούς και δόλιας αναφοράς κάποιου «Δάσκαλου» (όπως υπογράφει) που αναρτήθηκε σε τοπικό ιστολόγιο με τίτλο «Καταγγελτικά ήθη και έθιμα» στις 10/11/11, είναι υποχρεωμένη να απαντήσει για την αποκατάσταση της αλήθειας:
Ο εν λόγω «Δάσκαλος» έχει μπλέξει την παιδαγωγική του ιδιότητα με αυτή του μέλους αντιπολιτευτικής δημοτικής παράταξης και του τιμωρού σε θέματα παντός επιστητού. Σε όλα έχει γνώμη και άποψη, με γνώμονα πάντα το μικροκομματικό του συμφέρον και την αυτοπροβολή του. Έτσι λοιπόν, μπήκε στον κόπο να κατηγορήσει την  Ένωση ότι τάχα θα καταγγείλει τρεις Διευθυντές σχολείων του Μοσχάτου για την καθυστέρηση του προγράμματος «Ανοιχτές Αυλές» του Δήμου μας, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ.
Ούτε τέθηκε καμία ψηφοφορία στην Συνέλευσή μας στις 9/11/11. Η μόνη αναφορά για το θέμα ήταν η διαπίστωση ότι το πρόγραμμα καθυστέρησε για έναν και πλέον μήνα γιατί η Σχολική Σύμβουλος στην οποία ανήκουν τα σχολεία του Μοσχάτου, για δικούς της λόγους, καθυστέρησε αδικαιολόγητα να εκδώσει σχετική άδεια, ενώ ο αντίστοιχοι Σχολικοί Σύμβουλοι του Ταύρου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την εξέδωσε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, το πρόγραμμα αντί να ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσει μέσα Νοεμβρίου.
Πάγια θέση της Ένωσης, εδώ και 8 χρόνια, είναι το άνοιγμα των αυλών των σχολείων, έχοντας καταθέσει προτάσεις και ιδέες. Σήμερα, σε πείσμα των καιρών, οι αυλές επιτέλους ανοίγουν, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το εγχείρημα. Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, μπαίνοντας μπροστά, σε συνεργασία με τον Δήμο, τους οικείους Συλλόγους μας και όλους τους εμπλεκόμενους στην σχολική κοινότητα.
Με τους εκλεκτούς Διευθυντές κ. Γερασιμόπουλο, κα. Νίκα και κ. Μπερή που εμπρηστικά αναφέρει ο «Δάσκαλος» έχουμε άριστες σχέσεις και επικοινωνία. Αποκλειστικός σκοπός του εν λόγω «Δασκάλου» δεν είναι όσα προαναφέραμε στην αρχή της ανακοίνωσης και που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, είναι και η διάρρηξη των στενών σχέσεων γονέων και εκπαιδευτικών που πάντα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με κοινούς σκοπούς και εκδηλώσεις για το καλό των παιδιών μας και την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.
Τίποτα δεν μας χωρίζει. Πολλά μας ενώνουν.
Υ.Γ.: Ο λόγος που βάζουμε τα εισαγωγικά στην λέξη Δάσκαλος είναι για να μην υπάρξει καμία σύνδεση του συγκεκριμένου με τους υπόλοιπους αγαπητούς Δασκάλους που εκτιμάμε αφάνταστα και νιώθουμε ασφάλεια αφήνοντας τα παιδιά μας στα χέρια τους.
Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΪΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας



1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας

7 Οκτωβρίου 2011- 25 Νοεμβρίου 2011




Θέμα: "Υδάτινοι Τόποι"



ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩ Ν 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡXH 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέ α “Υδάτινοι Τόποι” 
Το νερό είναι  πηγή ζωής αλλά και έμπνευσης. Το νερό σε όλες του τις ορφές:  πάγος, υδρατμός, σταγόνα, ποτάμι, ρεύμ ατα, θάλασσα. Η διάφανη γλώσσα του νερού μπορεί, μέσα από τη φωτογραφία, να αποδώσει τη διπολικότητα και τις αντιθέσεις που εμπεριέχει: το στοιχείο που μας ενώνει και μας χωρίζει, που προκαλεί πλημμύρες  ή μας ανακουφίζει. 

Ο φωτογραφικός φακός μπορεί να αναδείξει την προβληματική της βιώσιμης ανάπτυξης, της κοινωνικής και οικολογικής διάστασης που κρύβει μέσα του το στοιχείο του νερού. 
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέ ατα προστασίας του περιβάλλοντος και με γνμώ ονα την ανάδειξη  της φυσικής ο ορφιάς των περιοχών μας αλλά και των υπαρκτών προβλη μάτων, διοργανώνει θε ματικό διαγωνισ ό Φωτογραφίας, ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερό μενους, με θέ α “Υδάτινοι Τόποι”. Οι φωτογραφίες, που θα πρέπει να είναι τραβηγ ένες εντός των ορίων των δήμ ων της ΠΕ, θα εστιάσουν μεταξύ άλλων στο υδάτινο μέτωπο, τα ποτάμια, άλλες συγκεντρώσεις νερού αλλά και τις υπόλοιπες ομορφιές του. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις  25 Νοε βρίου 2011 

Οι πενήντα καλύτερες φωτογραφίες θα αποτελέσουν το υλικό Φωτογραφικής Έκθεσης, που θα παρουσιαστεί σε αίθουσες των δή ων ευθύνης της ΠΕ τους πρώτους τρεις μήνες του 2012. Επίσης θα εκδοθούν ως φωτογραφικό λεύκωμα. 



Οργάνωση διαγωνισμού 
Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Νότιου Τομέα Αθήνας 
Επιμέλεια διαγωνισμού 
Αμαλία Καλούση 
Γιώργος Φραγκίσκος



pdf ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

jpg πόστερ Διαγωνισμού



http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/deltiotypoudiagonismosfotografias25n.pdf

Τα γκρουπ δυναμικότητας του Euro

Η κλήρωση των ομίλων του EURO 2012 θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 2 Δεκεμβρίου. Οι 16 ομάδες που πέρασαν στην τελική φάση έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, από τα οποία θα προκύψουν οι όμιλοι.

Η Ελλάδα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και θα αποφύγει τις Κροατία, Σουηδία, Πορτογαλία. Ως αντιπάλους θα έχει μία ομάδα από τα υπόλοιπα τρία γκρουπ. 

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Τα γκρουπ:

Α: Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Ολλανδία
Β: Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία
Γ: Ελλάδα, Κροατία, Σουηδία, Πορτογαλία
Δ: Δανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Τσεχία

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=419060&cid=10

Όλοι χορεύουν βαλς!

Στην πρώτη παράσταση μπαλέτου της καλλιτεχνικής περιόδου 2011-12, με τίτλο «Όλοι χορεύουν βαλς!», η μαγεία του χορού και η τελειότητα των κινήσεων μπλέκονται με τις κλασικές και σύγχρονες μουσικές. 
Οι χορευτές του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ερμηνεύσουν τρεις διάσημες χορογραφίες του Ρενάτο Τζανέλλα, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί στην Όπερα της Βιέννης, το τελευταίο θέατρο στο οποίο θήτευσε ο Τζανέλλα πριν αναλάβει διευθυντής του μπαλέτου της ΕΛΣ και στις οποίες η παράδοση του κλασικού μπαλέτου συναντά τον σύγχρονο χορό.  


http://www.gossip-tv.gr/story/150353/oloi-khoreuoun-bals

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα στο Υπ. Υγείας λόγω οφειλών

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές που έχει το Υπουργείο Υγείας προς τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, συνδικαλιστές της επιχείρησης προχώρησαν σήμερα το πρωί σε διακοπή ρεύματος στο υπουργείο, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι το εν λόγω υπουργείο είναι ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, δήλωσε ότι το ελληνικό Δημόσιο έχει οφειλές προς τη ΔΕΗ οι οποίες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ, προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους της ΔΕΗ να κόβουν το ρεύμα σε ανέργους και φτωχούς και όχι στο υπουργείο.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=419156&cid=4

Τετράποδες προσλήψεις στην Αεροπορία


Η Πολεμική Αεροπορία θα πάρει 21 σκυλιά, ειδικά για τη φρούρηση εγκαταστάσεων.
 
Οι τετράποδες «προσλήψεις» δεν γίνονται μέσω... ΑΣΕΠ, αλλά με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό. Οι φυλές των υπό «κατάταξη» νέων είναι γερμανικά και βελγικά Shepherd. 
 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο OnAlert.gr





http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106678&catid=3

«Θα αποχωρήσουμε από το ΟΑΚΑ, αν…»

Έτοιμη να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, αν δεν τηρηθούν στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό τα μέτρα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν. Αυτή ήταν η προειδοποίηση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την αστυνομία.

«Πέρυσι είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα, αλλά δεν τηρήθηκαν. Φέτος, αν γίνει πάλι το ίδιο, ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Απλά…», δήλωσε ο κ. Σταυρόπουλος στην κάμερα του «Τήλε Άστυ» μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης. 


περισσότερα στο http://www.sport-fm.gr/article/514953

Χιλιάδες Έλληνες πάσχουν από τη «νόσο των καπνιστών»


Δεν ερμηνεύουν σωστά τα πρώτα συμπτώματα

Ανησυχητικά στοιχεία για την εξάπλωση και τις επιπτώσεις της «νόσου των καπνιστών» έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας. 

Σύμφωνα με αυτά, περισσότεροι από 600.000 Έλληνες (ποσοστό 8,4% των ενηλίκων καπνιστών) πάσχουν ήδη από τη νόσο, αλλά ο ένας στους δύο δεν το γνωρίζει, ενώ απ’ όσους το ξέρουν οι μισοί δεν κόβουν το κάπνισμα. 

Επιπλέον, από τους ασθενείς που θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο λόγω παρόξυνσης των συμπτωμάτων τους, το 7% θα πεθάνουν εντός 3 μηνών και το 50% θα χρειαστούν οξυγόνο στο σπίτι.

Ο ένας στους τρεις εξάλλου θα παρουσιάσει πάλι πρόβλημα εντός 3 μηνών από την εισαγωγή, με συνέπεια να ξαναμπεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 16.000 ασθενείς από 16 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι χρειάστηκαν νοσηλεία λόγω της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.

Αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ


Παράτησαν το ΑΤΜ και έγιναν καπνός

Στις 4.20 τέσσερις άγνωστοι με κλεμμένο φορτηγό έσπασαν τις βιτρίνες σούπερ μάρκετ, μπήκαν στο κατάστημα και καρφώθηκαν με το αυτοκίνητο στο ΑΤΜ. 

Το περιστατικό έγινε στο σούπερ μάρκετ MAKRO στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Για άγνωστο λόγο οι δράστες εγκατέλειψαν στο σημείο το κλεμμένο φορτηγό, ενώ δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα από το ΑΤΜ.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/260589/apotuhimeni-apopeira-listeias-se-souper-market/

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Eλλάδα - Ρουμανία 1-3 (τελικό)


Κάποια στιγμή θα... έσπαγε το αήττητο! Στο 18ο ματς του Σάντος η κακή εθνική ομάδα έχασε από την Ρουμανία με 3-1, χωρίς περαιτέρω ζημιά!
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και σήμερα στην Αυστρία έγινε ένα και έσπασε ένα ακόμα. Αυτό που έσπασε ήταν το αήττητο των 17 παιχνιδιών που είχε η Εθνική με τον Σάντος στον πάγκο, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-1 από την Ρουμανία. Το άλλο που δημιουργήθηκε ήταν αυτό με την συμμετοχή του Καπίνο που έγινε ο νεαρότερος διεθνής στην ιστορία της Εθνικής.
Στην σκιά του ρεκόρ
Η αλήθεια είναι πως το σημερινό φιλικό της Εθνικής με την Ρουμανία στην Αυστρία διεξήχθη στην σκιά της πρώτης συμμετοχής στην Εθνική του Στέφανου Καπίνο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ρεκόρ που έσπασε ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το οποίο κρατούσε 39 ολόκληρα χρόνια και το είχε ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος. Ο μικρός μπήκε τρακαρισμένος στο γήπεδο, κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε πως έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.
Λίγες φάσεις και δύο γκολ
Για τον Καπίνο έχουμε αναφερθεί και σε ξεχωριστό θέμα, οπότε ας ασχοληθούμε με το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί και οι δύο ομάδες να δημιούργησαν λίγες φάσεις, αλλά το ποσοστό ευστοχίας τους ήταν πολύ καλό. Μπήκαν δύο γκολ, ένα από κάθε ομάδα, με τους Ρουμάνους να προηγούνται και την Εθνική να ισοφαρίζει.
περισσότερα στο

Ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία της στο twitter


H Kelly Brook ήθελε να αποδείξει ότι είναι… η ίδια

Έχει συμβεί σε αρκετούς celebrities. Άγνωστοι ανοίγουν λογαριασμό στο twitter ή facebook χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι και γράφουν ή ανεβάζουν ό,τι θέλουν!

Προκειμένου λοιπόν η Kelly Brook να αποδείξει ότι ο λογαριασμός της στο twitter είναι αληθινός και πως δεν «κρύβεται» κάποιος απατεώνας πίσω από αυτόν, αποφάσισε να ανεβάσει μια… ημίγυμνη φωτογραφία της μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου, έτσι ώστε οι θαυμαστές της να την αναγνωρίσουν!

Δηλαδή αν φορούσε ρούχα θα τους μπέρδευε; 

.Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία στο χαμόγελο του παιδιού της ενήλικης σήμερα Λ. Σε Mail

Σεξουαλική κακοποίηση. Πραγματική μαρτυρία
Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία της ενήλικης σήμερα Λ. Σε Mail που μας έστειλε περιγράφει την απάνθρωπη και εφιαλτική πραγματικότητα, που βίωσε από τα 7 μέχρι τα 18 της χρόνια ούσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της.

«με αυτο το e-mail 8α ει8ελα να σας πω για μια δικη μου ιστορια...παρομοια και ακομα χειροτερη απο αυτην που ειδα σημερα στην εκπομπη της ….
δεν θα ειθελα να αναφερω πρωσοπικα μου στοιχεια.....μονο να σας πω το τι εχο περασει εγω. πριν απο 4 χρονια ειχα ερθει σε εσας και μιλισα με την ψυχολογο σας....εινια μια γυναικα γλυκιτατη και βε βοη8εισε πολυ.θυμαμε οτι ηταν η μονη που μπορεσα να ανοιξω την καρδια μου και να της πω ολα οσα ειχα περασει....τοτε ειμουν 18 χρονων.θυμαμαι επεισης οτι καθος της ελεγα τι ειχε γινει και εκλεγα...εκλεγε και εκεινη! κατι που τοτε με εκανε να την αγαπησω ακομα περρισοτερο, να την εμπιστευτω και να της μιλισω.....και την ευχαριστω πολυ!!!

Ας μπω στο 8εμα ομως....στην ηλικια τον 7-8 χρονων επεσα 8υμα βιασμου απο τον "πατερα" μου....ο θεος να τον κανει.ξεκινισε να με ενοχλει σεξουαλικα,για 2 περιπου χρονια.περιμενε να μεγαλοσω μαλλον λιγο για να ολοκληρωσει τις διαστροφικες του ορεξεις.ομως σε αυτα τα 2 χρονια περιπου με αγγιζε απλα εξωτερικα...εγο φοβομουν να μιλισω...η μητερα μου δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα...να πω επεισης οτι εχο αλλα 3 αδερφια (2 αγορια και ενα κοριτσακι).στα 9 μου και μετα εκανε προσπα8ειεσ να ολοκληροση αυτο που ειθελε και τα καταφερε.με βιαζε σχεδον καθε μερα...ξυλο πολυ...δεν με αφηνε να βγω απο το σπιτι και η μητερα μου ξανα λεω δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα.... σιγα -σιγα τα χρονια περναγαν και εγο ζουσα μια κολαση...φοβομουν δεν μπορουσα να μιλισω για πολλους λογους,με εδερνε....πολυ ασχημα,με απειλουσε.
 
ειχα γινει για εκεινον και για την υπολοιπη ιοκογενεια κατι σαν ιδιοκτησια...σαν δουλα,σαν ρομποτ. επλενα,μαγειρευα,φροντιζα τα παιδια,και γενικοσ ειχα παρει τηνθεση της μητερασ μου....και με ολα αυτα να δεχομε καθημερινα σχεδον τις σιχαμερες πραξεισ αυτου του ζωου.εκανα υπομονη...υπομονη....υπομονη.!!! η μητερα μου δεν αντιδρουσε λεσ και ηταν συνφωνει σε αυτο...ειχε τον δικο της κοσμο.οταν πλεον εννιλικιοθικα πιρα τα πανω μου και μονη μου το σταματισα,δεν με αφηνε σε υσηχια...οσπου σικο8ικα και εφυγα απο το σπιτι...πριν ομως το ειπα σε ολουσ μεσα στην οικογενεια....πηγα στην γιαγια μου και στους 8ειουσ μου(συγγενεισ τησ μητερασ μου) οπου τουσ υπεραγαπαω και εκεινοι το ιδιο...με στηριξαν παρα πολυ,αν δεν ηταν αυτοι δεν ξερω τι 8α εκανα.τουσ ειπα τι ειχε γινει...εκεινοι μου ειπαν οτι κατι ειχαν καταλαβει...το ειχαν πει στην μανα μου αλλα εκεινη δεν το δεχτηκε....στακο8ικε μαζι τους.μετα απο ενα διαστιμα και μενοντας πλεον με την γιαγια μου αποφασισα να τον καταγγειλω...και αυτο εκανα,εχοντας στο πλευρο μου ολο το σοη της μητερασ μου.ξεκινισε μια ιστορια 3,5-4 χρονια περιπου,ολο αυτο το διαστημα ετρεχα σε αστυνομιεσ,δικιγορουσ ,ψυχολογουσ και ταυτοχρονα εκεινοσ με κυνηγαγε να με σκοτοσει...συνεχεια μυνησεισ...φασαριεσ,τσακομουσ,απειλες και μαζι με εκεινον και η μητερα μου και τα αδερφια μου τα οποια ειναι ηλικιας 21-16 και 14 τωρα......απελπιστικα πολλεσ φορες....ομως δεν εχασα το κουραγιο μου....αρραβωνιαστηκα στα χρονια αυτα μεσα,ομωσ στην πορεια χορισα με τα απο 2 χρονια...δεν επρεπε καν να την κανω εκεινη την σχεση....ειναι ενα ατομο που το λατρευω,του ειχα πει τι ειχε γινει...με στηριξε πολυ,με βοη8ησε επεισης πολυ και παντα ηταν κοντα μου....εγω ομωσ με ολη αυτην την κατασταση δεν ειμουν σε 8εση για κατι τετοιο οσπου και ειρ8ε ο χωρισμος.αν και ακομα τον λατρευω ειναι καλυτερα ετσισυην πορεια συνεχισα μονη...εχοντασ στο πλευρο μου τουσ συγγενεισ μου........με στηριξαν παρα μα παρα πολυ.χαρη σε αυτουσ σημερα ζω.στης …-…-2006 ειρθε η προτη κληση για το προτο δικαστηριο,πηγα αλλα οι αλλοι πειραν αναβολη......στις 20-6-2006 ειρθε το δευτερο οπου και ξανα πηγα μαζι με ολους του συγγενεισ που ηταν στο πλευρο μου.....πηγα να παρω ανα βολη εγο αυτη την φορα γιατι η δικηγορος μου για καποιους λογουσ δεν μπορουσε να παρεβρεθει.....εγινε στην χαλκιδα το δικαστηριο και απεναντι μου ειχα εκεινον,την μητερα μου στο πλευρο του και τα αδερφια μου.πριν αρχισει η δικη πιγα στην γραμματεια και ροτισα για αναβολη εκεινη την ωρα ετυχε να ειναι μεσα και ο εισσαγελεας.....και μου λεει δεν χρειαζεσαι δικηγορο εισαι η μυνητρια και εγω πολυ απλα τον ρωτησα ....τι με συμβουλευετε να κανω?? .....και μου απαντα....κανε την δικη χωρις δικηγορο......και αυτο εκανα!! μετα απο σχεδον 10 ωρες δικαστηριο το κερδισα...βεβαια ειμουν κουρελη.....γιατι η μητερα μου και τα αδερφια μου ισχιριζονταν οτι ειμαι τρελοι......ααα! παραλιψει οτι εκεινοι ειχαν δικηγορο...ομως δεν εχασα το κουραγιο μου οτι και να ακουγα και συνεχισα.....εφαγε 23 χρονια για εμμομιξια ...και βιασμο! ζιτισε ο δικιγορος του να του το κατεβασουν και να εινια ποιο επιοικεισ και το κατεβασαν στα 19 χρονια.εφυγα απο εκει κομματια.....απο την μια χαρουμενη γιατι δικεο8ηκα απο αυτην την κολαση που εζησα τοσα χρονια....απο την αλλη χαλια γιατι ακουσα την ιδια την μητερα μου να με κατηγορει και να λεει οτι ειμαι τρελη και τα αδερφια μου και επεισης μπορει να εφαγε 19 χρονια φυλακη.......αλλα εμενα τα τοσα χαμενα χρονια απο την ζοη μου ποιοσ 8α μου τα δοση πισω???...τα καλυτερα μου χρονια.....τα παιδικα μου???..........ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! μετα απο λιγεσ μερες εφυγα για Κ. οπου και ζω εδω τωρα 4 μηνες..........δεν ξερω αν 8α μεινω μονιμα...ειμαι καλα αλλα 8ελω τουσ συγγενεισ μου κοντα.ειναι οι μονοι που εχω στον κοσμο,ειρ8α στην Κ. για να ηρεμισω και να κανω κενουργια αρχη στην ζωη μου,νιωθω σαν να ξανα γεννηθηκα και αυτο που θελω ποια απο δω και περα ειναι να ζω μια φυσιολογικη ζωη....ηρεμη....να κανω καποια στιγμη οικογενεια....παιδια και να τουσ δοσω ολη την αγαπη που δεν πειρα εγω.

θα ειθελα επισης αν μπορειτε με ενα e-mail να με ενημεροσετε για απο δω και περα τι γινετε,αν 8α ξανα γινει αλο δικαστηριο και αν θα κανει ολοκληρη την ποινη.
και κατι ακομα......ολα τα παιδια που περνανε κατι τετοιο να βγενουν και να το λενε ...να βρισκουν δυναμη και θαρρος και να το κανουν,μην μενουν σιωπηλα!!

σας ευχαριστω πολυ
  Λ.