Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αδιαχώρητο στη Βουλή απο ξένους ανταποκριτές



To ότι η Ελλάδα εδώ και λίγα 24ωρα είναιπρώτο θέμα στην πλειονότητα των ξένων δικτύων δεν είναι είδηση!
Ωστόσο είναι απίστευτος ο αριθμός των ανταποκριτών από όλο τον κόσμο που έχουν έρθει στην χώρα μας για να καλύψουν την κρίσιμη αποψινή ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 50 τηλεοπτικοί σταθμοί απ' όλο τον πλανήτηέχουν ζητήσει άδεια από την Γενική Γραμματεία Τύπου για να στήσουν κάμερες στο κοινοβούλιο!

περισσότερα στο http://www.mediagate.gr/TV-News/item/8251-Adiahorito-sti-Boyli-gia-tis-kameres-ton-xenon-diktyon

Νέος Α/ΓΕΑ:"Δεν θ΄ αφήσουμε τα οικονομικά προβλήματα να επηρεάσουν τη ΠΑ"

“Τα κονδύλια που διατίθενται στην ΠΑ από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να συμβάλλουν στην ικανότητά της να υποστηρίζει τους στόχους της Πολιτικής Εθνικής Άμυνας. 


Όραμά μας θα πρέπει να είναι μια ισχυρή και ευέλικτη Πολεμική Αεροπορία που θα λειτουργεί ως πανίσχυρη δύναμη ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ, ικανή να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις μεταβολές του πολιτικο-στρατιωτικού περιβάλλοντος της περιοχής μας”,τόνισε ο νέος Α/ΓΕΑ Α.Τσαντιράκης,στην ομιλία-ημερήσια διαταγή του ,στη τελετή παραλαβής των καθηκόντων του.

ΟΛΗ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΑ

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, στρατευμένοι και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, σύνεση και αποφασιστικότητα προσέρχομαι σήμερα εδώ, στον ιερό χώρο της Σχολής Ικάρων, στο λίκνο της αεροπορικής Ιδέας, για να αναλάβω κατόπιν σχετικής απόφασης του ΚΥΣΕΑ, τα καθήκοντα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Η εξαιρετική τιμή που γίνεται στο πρόσωπό μου ανήκει εξολοκλήρου και αφιερώνεται σε όλο το προσωπικό της ΠΑ, όλων των ειδικοτήτων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, γνωστούς και αγνώστους με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια. Σε μένα ανήκει αποκλειστικά η ευθύνη να διασφαλίσω τη συνέχιση της λαμπρής παράδοσης και της ένδοξης ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Συμπληρώθηκαν 37 χρόνια από τότε που η θεά της σύμπτωσης και του πεπρωμένου οδήγησε τα βήματά μου στη Σχολή Ικάρων.
Έγινα μέλος της μεγάλης μας οικογένειας, της Πολεμικής μας Αεροπορίας, το 1974 μετά από μια μεγάλη εθνική κρίση. Από τότε το προσωπικό με την αυταπάρνησή του, την υπομονή και επιμονή, τον επαγγελματισμό, το φιλότιμό του και τον υγιή πατριωτισμό του, έχοντας αμέριστη συμπαράσταση από τις αγόγγυστες οικονομικές θυσίες του Ελληνικού Λαού, δημιούργησε μία από τις καλύτερες αεροπορίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια Πολεμική Αεροπορία με σύγχρονα οπλικά συστήματα και μέσα, άρτια εκπαιδευμένο με υψηλό φρόνημα προσωπικό, ικανή να διεξάγει επιχειρήσεις, οπουδήποτε και οποτεδήποτε απαιτηθεί. Μια αεροπορία που έχει κερδίσει διεθνώς το σεβασμό φίλων και αντιπάλων και κυρίως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, την αναγνώριση και το σεβασμό του Ελληνικού λαού.
Σήμερα, που η χώρα μας αντιμετωπίζει μία δύσκολη οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι δυσβάσταχτες για όλο τον Ελληνικό Λαό, το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που και αυτό αντιμετωπίζει, είμαι πεπεισμένος ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα επιτρέψει για κανένα λόγο να υπάρξει δυσμενής αντίκτυπος στην επιχειρησιακή ικανότητα της ΠΑ, αλλά αντιθέτως θα επιμείνει στη διατήρηση ή και στην αύξηση της μαχητικής μας ισχύος με ορθολογιστική διαχείριση των διατιθέμενων πόρων. Τα κονδύλια που διατίθενται στην ΠΑ από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να συμβάλλουν στην ικανότητά της να υποστηρίζει τους στόχους της Πολιτικής Εθνικής Άμυνας. Όραμά μας θα πρέπει να είναι μια ισχυρή και ευέλικτη Πολεμική Αεροπορία που θα λειτουργεί ως πανίσχυρη δύναμη ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ, ικανή να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις μεταβολές του πολιτικο-στρατιωτικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
Με γνώμονα τα ανωτέρω οφείλουμε να καταστήσουμε σαφείς τους βασικούς μας στόχους που είναι:
Ο Εξορθολογισμός των δαπανών ώστε να κατευθύνονται κυρίως στις απαιτούμενες επιχειρησιακές ανάγκες, με σκοπό να συμβάλλουν στη διατήρηση και στην αύξηση της επιχειρησιακής δυνατότητας και ετοιμότητας της ΠΑ.
Η Μείωση στο ελάχιστο ανθρωπίνως δυνατό των δεικτών παντός τύπου ατυχημάτων.
Η Αναδιοργάνωση της δομής της ΠΑ ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος και στις επιταγές του μέλλοντος.
Η Ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και διακλαδικότητας στα στελέχη της ΠΑ, καθόσον η αύξηση της μαχητικής ικανότητας της χώρας συνολικά υλοποιείται μεσα από τη συνεργασία και την κοινή δράση και των τριών κλάδων των ΕΔ.
Η Ανάπτυξη ενός σύγχρονου τεχνικο-εφοδιαστικού συστήματος υποστήριξης προσαρμοσμένου στα διεθνή πρότυπα με σκοπό να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση και αύξηση της διαθεσιμότητας όλων των οπλικών μας συστημάτων.
Η Αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις παραγωγικές σχολές και τα εκπαιδευτικά κέντρα της Πολεμικής Αεροπορίας ώστε να χτίσουμε την αεροπορία του αύριο.
Ο εκσυγχρονισμός των θεσμικών κειμένων και των κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία της ΠΑ ώστε να θωρακίσουμε τους θεσμούς της.
Και τέλος να οδηγήσουμε την ΠΑ ακόμα υψηλότερα, να γίνουμε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.
Για να επιτύχουμε τους στόχους και τα οράματά μας αυτά απαιτείται συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια, σχεδιασμός με ανοιχτούς ορίζοντες και επινοητικότητα. Πρέπει επομένως να επικεντρωθούμε στο ανθρώπινο δυναμικό της ΠΑ. Έντονη πεποίθηση μου είναι ότι παρ΄ όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις ο άνθρωπος συνεχίζει να αποτελεί τον πλέον καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία της αποστολής. Ένα ανθρώπινο δυναμικό σωστά και ρεαλιστικά εκπαιδευμένο, δρώντας σε ένα περιβάλλον υγιούς και ευγενούς πατριωτισμού αποτελεί την ειδοποιό διαφορά και τον πολλαπλασιαστή ισχύος της μαχητικής μας ικανότητας. Ο ρόλος των Διοικητών σε όλες τις βαθμίδες οργάνωσης της ΠΑ είναι ουσιαστικός και καταλυτικός στη δημιουργία ενός τέτοιου περιβάλλοντος. Ενός πειθαρχειμένου περιβάλλοντος, όπου το προσωπικό θα αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά, θα επικρατεί η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά και η αξιοκρατία.
Όλοι μας οφείλουμε να μεριμνούμε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και να επιδεικνύουμε αμείωτο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού μας. Είμαι βέβαιος ότι με τη συμπαράσταση της πολιτικής Ηγεσίας και εντός των πλαισίων της δημοσιονομικής πολιτικής, θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε το εν λόγω τομέα και να δημιουργήσουμε συνθήκες αφοσίωσης του προσωπικού ολοκληρωτικά στο έργο και στην αποστολή του.
Έχοντας επίγνωση της εξαιρετικής τιμής και της εμπιστοσύνης που επιδεικνύει η Πολιτεία στο πρόσωπο μου, κυρίως όμως έχοντας πλήρη επίγνωση των υψηλών ευθυνών που απορρέουν από τη θέση αυτή, σας διαβεβαιώνω ότι θα πράξω το ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου για τη συνέχιση της ένδοξης παράδοσης και της λαμπρής ιστορίας της ΠΑ, αλλά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες, τόσο της πολιτικής και στρατιωτικής Ηγεσίας, όσο και στις προσδοκίες του προσωπικού της ΠΑ.
Κύριε Αρχηγέ,
αγαπητέ συνάδελφε, κύριε Βασίλη Κλόκοζα, επιτρέψτε μου εκ μέρους όλου του προσωπικού να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας στην Πολεμική Αεροπορία ως καταξιωμένος αξιωματικός Ιπτάμενος και ως Αρχηγός τα τελευταία 2 χρόνια. Η προσφορά σας στην πατρίδα και στην Πολεμική Αεροπορία, κατά τα 38 έτη ενεργού υπηρεσίας, υπήρξε πολύτιμη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά σας για τη στήριξη που σας παρείχε και την υπομονή που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχόμαστε σε σας και την οικογένεια σας, υγεία, καλή τύχη και κάθε επιτυχία στη νέα σας ζωή.
Γυναίκες και Άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας
Έχοντας επίγνωση του ένδοξου ιστορικού μας παρελθόντος, απαιτείται να ισχυροποιήσουμε το παρόν, ώστε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Πολεμικής Αεροπορίας.
Έχουμε ιερό χρέος να κρατάμε βαθιά στη μνήμη μας τους εξαιρετικούς συναδέλφους, που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος αποτελώντας έτσι φωτεινά παραδείγματα αυταπάρνησης και ηρωισμού. Συνεχίζοντας τη Θεάρεστη αποστολή τους, αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες που έπεσαν στις κάθε λογής επάλξεις του καθημερινού μας αγώνα.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης 
Αρχηγός



http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9587

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Μοσχάτο, 4 Νοεμβρίου 2011Δ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154

ΠΡΟΣ: κύριο Σταμάτη Καζαντζή
ΘΕΜΑ: Για τον ιστορικό σύλλογο του Φωστήρα

Αγαπητέ συνάδελφε και Πρόεδρε του Φωστήρα, Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τις πρόσφατες δηλώσεις σου σχετικά με τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για τον ιστορικό σύλλογο του Φωστήρα. Θα ήθελα ειλικρινά να σου πω ότι από τη στιγμή που εκλέχτηκα Δήμαρχος αισθάνθηκα ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί στο νέο Δήμο πέραν των άλλων όπως είναι οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι που κατοικούν στον Ταύρο, υπάρχει η ιστορική ομάδα του Φωστήρα. 

Πρόλαβα το Φωστήρα στις μεγάλες δόξες του όταν ενσάρκωνε το «Φονέα των Γιγάντων» όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά ιδεατά και στην κοινωνία, δηλαδή την επικράτηση του λαϊκού απέναντι στο ισχυρό, όπως ακριβώς πετύχαινε μέσα στο γήπεδο.

Να είσαι σίγουρος, λοιπόν, ότι έχω αγαπήσει τον Ταύρο το ίδιο με το Μοσχάτο, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά και σύντομα θα αναδειχθεί πολύ περισσότερο. Όμως,επειδή κάποιες φορές τα λόγια είναι μεγάλα και, ίσως, ψεύτικα θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής πραγματικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα και πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες για το σύλλογο:1) Συντήρηση και βάψιμο στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθαρισμοί των γραφείων της ομάδας, μετά από πόσα χρόνια άραγε;

2) Συντήρηση του χλοοτάπητα που και εσύ ο ίδιος έχεις παραδεχθεί το άριστο του αγωνιστικού χώρου. Οι προβλεπόμενες καλοκαιρινές εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν όλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές όπως η αποκατάσταση φθοράς τερμάτων και περιοχών, επανασπορά, αερισμός, αμμοδιανομή κλπ. Αν και οι εργασίες συντήρησης είναι καθημερινές και συμβατές με τις οδηγίες της ΓΓΑ. το γηπεδικό πρόβλημα είναι πρόβλημα υπερλειτουργίας. Γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ότι σε αυτό το χλοοτάπητα δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνεχής χρήση. Για παράδειγμα, υπάρχουν ομάδες (όπως το Γαλλικό Κολέγιο) που χρησιμοποιούν το γήπεδο με τη δική σου ανοχή. Το δάπεδο γηπέδου χρησιμοποιείται υπερεντατικά και κατά παράβαση των κανονισμών λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας, καθώς ο χρόνος πραγματικής χρήσης υπερβαίνει το 100% όπως ορίζεται από τις προδιαγραφές και επισημάνουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

3) Μετά από πολλά χρόνια γνωρίζεις πολύ καλά ότι η αυτή η Δημοτική αρχή, μέσα στους πρώτους μήνες της θητείας της, κατάφερε να εκδοθεί -επιτέλους- η πολυπόθητη άδεια ηλεκτροφωτισμού. Το διάστημα αυτό βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιδιορθωθούν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οι οποίες
δυστυχώς είχαν αφεθεί στη τύχη τους. Το κόστος είναι μεγάλο αλλά επιτέλους ο Ταύρος θα αποκτήσει γήπεδο με φωτισμό ώστε και η ομάδα να αναδειχθεί
υψηλότερα και να υπάρξουν περισσότερα έσοδα.

4) Για τα γήπεδα 5Χ5 στο γήπεδο του Φωστήρα είχες επισημάνει προς εμένα ορισμένα σωστά γεγονότα και για τα οποία πήραμε τα απαραίτητα μέτρα. Όταν λήξει η σύμβαση παραχώρησης να δοθούν για χρήση στην ομάδα του Φωστήρα ή να υπάρξει άλλη μορφής συνεργασία; Ποια είναι τελικά η θέση σου;

5) Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη, μικρή έστω, ενίσχυση στο σύλλογο που ήταν όμως η μεγαλύτερη (και δικαιωματικά) από τις υπόλοιπες ομάδες τη στιγμή μάλιστα που ελάχιστοι Δήμοι στην Ελλάδα επιχορηγούν τα σωματεία τους. Ενώ, λοιπόν, αρκετά σωματεία έχουν, ήδη εισπράξει την επιχορήγηση, το ένταλμα του Φωστήρα επέστρεψε στο Δήμο μας με πράξη από το Ελεγκτικό συνέδριο από υπαιτιότητα του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα και ενώ, όπως όλα τα σωματεία, είχαν ενημερωθεί γραπτά από το Δήμο, η αίτηση του Φωστήρα υπεβλήθη μεταγενέστερα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και το σημαντικότερο ήταν ότι στην αίτηση οι περισσότερες εκδηλώσεις που αναφέρονται δεν είναι αθλητικού περιεχομένου. Συνεπώς, βιάστηκες να φορτώσεις τις δικές σου παραλείψεις στο Δήμο.

6) Θα ήθελα, επίσης, να γνωρίζεις τις προσπάθειές μου για εξεύρεση χορηγών για την ομάδα του Φωστήρα οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει καρπούς αλλά θα συνεχίσω γιατί η ομάδα και οι ακαδημίες του θα πρέπει θα πρέπει να ενισχυθούν.

Θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για επιτυχία στην ομάδα και σε εσένα προσωπικά ως Πρόεδρο και να είσαι σίγουρος ότι θα είμαστε δίπλα στο Φωστήρα χωρίς ποτέ να χρησιμοποιήσουμε την ιστορική αυτή ομάδα, όπως και όλες τις άλλες, για μικροκομματικά οφέλη. Ο Δήμαρχος και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είμαστε κομματάρχες για να εξυπηρετούν πελατειακές ανάγκες. Όσον αφορά το «Δημαρχάκο που παίζει με το Φωστήρα» όπως ισχυρίζεσαι, ο καθένας κρίνεται από το
έργο του και εγώ αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του Δήμου. 

Οι όποιες αδυναμίες μπορούν να προκύψουν στις λειτουργίες του Δήμου δεν μπορούν ναμηδενίζουν την προσπάθεια και το έργο που επιτελείται. Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω σε κάθε περίπτωση ότι αναγνωρίζω την προσπάθεια όλων εκείνων που ασχολούνται ανιδιοτελώς με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο και οι οποίοι
διεκδικούν χωρίς, όμως, να αναφέρονται σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ή να κατευθύνονται από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/epistoligiafostira.pdf

Πάντα σικάτη!

Μπορεί τα χρόνια να περνούν ωστόσο κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές και μια από αυτές είναι και η Claudia Schiffer. Το πρώην supermodel έχει φθάσει αισίως τα 41 της χρόνια ωστόσο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παραμένει μια γυναίκα με στυλ.

Όσον αφορά στη γραμμή της… έχει καταφέρει να βάλει τα γυαλιά ακόμα και σε γυναίκες που έχουν τα μισά της χρόνια. H Claudia Schiffer απόλαυσε τη βόλτα της παρέα με τον σύζυγό της, Μatthew Vaughn.


Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=411785&cid=11

Ο Βόλος διεκδικεί την 7η Ολυμπιάδα Αστρονομίας/Αστροφυσικής

Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τη σημαντική πρωτοβουλία της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος για τη φιλοξενία της 7ης Ολυμπιάδας Αστρονομίας και Αστροφυσικής στον Βόλο, το 2013, σε συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα με τον δήμαρχο Βόλου, Πάνο Σκοτινιώτη, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, οι οποίοι ανέλυσαν την πρότασή τους και τα οφέλη που θα προκύψουν για την ευρύτερη περιοχή από την ανάληψη μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης.


Η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής πραγματοποιείται κάθε χρόνο την καλοκαιρινή περίοδο και διαρκεί 10 μέρες. Συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες από ολόκληρο τον πλανήτη, με αριστούχους μαθητές, ηλικίας 16-18 ετών. Τα προηγούμενα χρόνια η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Ταϊλάνδη, στην Ινδονησία, στο Ιράν, στην Κίνα και φέτος στην Πολωνία, ενώ το 2012 θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία.


Η ανάληψη της 7ης Ολυμπιάδας από τον Βόλο αναμένεται να αποτελέσει κορυφαίο επιστημονικό γεγονός με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή, καθώς συνιστά ακόμη μία σημαντική ευκαιρία για την τουριστική προβολή του Βόλου, της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας σε όλο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι θα λάβουν μέρος 200 μαθητές από 30 χώρες του πλανήτη, καθηγητές και συνοδοί, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της περιοχής και να επισκεφθούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.


Πηγή: trikalanews
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=411922&cid=4

Ο Καπίνο έγινε ο νεότερος 'Ελληνας διεθνής

Σε ηλικία 17 ετών και 8 μηνών ο Στέφανος Καπίνο έγινε ο νεότερος παίκτης που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα. Μένει να φανεί αν θα είναι και ο νεότερος που θα αγωνιστεί έστω και σε φιλικό ματς.

Το ρεκόρ το είχε ο Θωμάς Μαύρος που σε ηλικία 17 ετών και 9 μηνών έπαιξε στις 16 Φεβρουαρίου 1972 σε όλο το ματς κόντρα στην Ολλανδία.

Ο Καπίνο θα έχει την ευκαιρία να γίνει και ο νεότερος που θα αγωνιστεί αν πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ρωσία (11 Νοεμβρίου) και Ρουμανία (15 Νοεμβρίου).


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=104714&catid=1

«Ελληνική κρίση- η Ευρώπη σε διάσπαση»

Η Ελλάδα σε πολιτικό χάος, γράφει η Libération

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα κυριαρχούν για άλλη μία φορά στο πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας Libération.

Με την ελληνική σημαία σε κόκκινο φόντο η Libération γράφει «Ελληνική κρίση- η Ευρώπη σε διάσπαση» στο τίτλο και σημειώνει: «Μια ημέρα τρέλας για το G20 στις Κάννες» και «Δημοψήφισμα; Εκλογές; Η Ελλάδα στο απόλυτο πολιτικό χάος». 


http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/254675/elliniki-krisi-i-europi-se-diaspasi/

Επιστρέφει στο παρκέ ο Γκάλης!

Για πρώτη φορά δεκαεπτά χρόνια μετά!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Νίκος Γκάλης να αγωνιστεί στο φιλικό που θα γίνει στα Τρίκαλα ανάμεσα στους Έλληνες Βετεράνους (Αλβέρτης, Σιγάλας, Ρεντζιάς κ.α.) και εκείνους της Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Χρήστος Κωνσταντινίδης («ψυχή» του συνδέσμου των Ελλήνων Βετεράνων και παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ) φέρεται να έχει μιλήσει με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ (κι όχι μόνο), ο οποίος εμφανίστηκε πιο θετικός σε σχέση με άλλες φορές.


Υπενθυμίζεται ότι ο Γκάλης είχε αποχωρήσει από το άθλημα που δόξασε στις 18 Οκτωβρίου 1994, αφότου είχε έρθει σε ρήξη με τον Κώστα Πολίτη σε ένα έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Αμπελόκηπους στο Μετς. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιον αγώνα, παρά μόνο με φίλους του ή με παιδιά ακαδημιών...


Πηγή:
sport-fm.gr

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/254676/null/

3ο Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών


Η Ένωση Σκηνοθετών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου, σας προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.


Όλες οι προβολές είναι δωρεάν.





Έναρξη προβολών: 21:00'




http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/10937

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«ΦΩΝΕΣ» -αληθινές ιστορίες- από 16 Νοεμβρίου 2011 στον χώρο πολιτισμού @Ρουφ





Φανταστείτε τον εαυτό σας κλεισμένο μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο γεμισμένο με νερό.
Αν τολμήσετε να κινηθείτε….


Η κακοποίηση των γυναικών είναι η πιο επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή πλούτου.
Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη.


Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες κακοποιημένων γυναικών.
Τρεις ηθοποιοί - εννέα ιστορίες.
Ένα «παιχνίδι» ήχου, λόγου και κίνησης.


Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Νατιώτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Κεφαλληνού
Κατασκευή σκηνικού: Νίκος Μαρμαροτούρης
Παίζουν: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Μαρίνα Νατιώτη, Ελίζα Πιτσικώνη


Ημέρες παραστάσεων:
Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00
για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος:       10 €
Φοιτητικό:               5 €

Διάρκεια παράστασης: 60’

Κρατήσεις θέσεων: 6942419151

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ARTMAGAZINE / FOR FREE / VIDEATRO / ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ / Ως3

Χώρος Πολιτισμού @ΡΟΥΦ
Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Προβολή, Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Σοφία Καραγιάννη (6946 342815, sofiakarayianni@gmail.com)

Πρώτα η χώρα, μετά τα προσωπικά...

Τη θέση του για το ενδεχόμενο σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής διευκρίνισε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργό.

Ο κ.Παπανδρεόυ δήλωσε πρόθυμος να ξεκινήσει η συζήτηση για τη συγκρότηση ενός σχήματος με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και κατόπιν, αφου διασφαλιστεί η ομαλή πορεία της χώρας και η ψήφιση της δανειακής σύμβασης, να πάει η χώρα στις εκλογές.
«Να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για τη συγκρότηση ενός νέου κυβερνητικού σχήματος και στη συνέχεια και αφού διασφαλίσουμε την 6η δόση να προχωρήσουμε στην εθνική διαδικασία των εκλογών», είπε.

«Η παραίτηση της κυβέρνησης θα άφηνε τη χώρα αίολη. Εγώ καλώ και τώρα τον κ. Σαμαρά να επιστρέψει στη συζήτηση και να πει ότι έχει να πει. Χαιρετίζουμε τη νέα αυτή περίοδο πολιτικής συνεργασίας. Γι' αυτό και ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο κ. Παπανδρέου.

«Πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να πάει μπροστά, πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει μπροστά ενώνοντας τις δυνάμεις μας», κατέληξε.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/11/blog-post_4477.html#ixzz1cg3InmcB

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό


Σε λίγη ώρα το συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ

Η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο των σταθμών του μετρό στο Σύνταγμα καθώς στις 6 είναι προγραμματισμένο το κάλεσμα ΑΔΕΔΥ και και ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. 

Η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο των σταθμών υπό το φόβο επεισοδίων. 
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/254451/kleistoi-oi-stathmoi-tou-metro-sto-sudagma-kai-ston-euaggelismo-/

Στέγη για τον Μαραθώνιο

«Σπίτι» θα αποκτήσει και επισήμως τις επόμενες ημέρες ο Μαραθώνιος, καθώς στις 
10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων στο ΟΑΚΑ.


Η ΑΙΜSθα αποκτήσει από εφέτος τη μόνιμη έδρα της στην Αθήνα, την γενέτειρα του Μαραθωνίου δρόμου και μάλιστα τα γραφεία της θα βρίσκονται στην Λεωφόρο «Σπύρου Λούη», του ιστορικού νικητή του πρώτου Μαραθωνίου Δρόμου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστήσεις του Ανοιχτού Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ παρουσία του υπουργού πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου.


 Παράλληλα, στις 12 Νοεμβρίου η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου θα φιλοξενήσει για 5η διαδοχική χρονιά το Διεθνές Συμπόσιο της AIMS, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών τουλάχιστον 80 σύνεδροι εκπροσωπώντας 40 Μαραθωνίους από όλο τον κόσμο.

Το φετινό Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Αττικής, στις εγκαταστάσεις της Ιστορικής Αφετηρίας του Κλασικού Μαραθωνίου στο Μαραθώνα, με κεντρικό θέμα «Μαραθώνιος και Ιατρικές Υπηρεσίες».

Τις εργασίες θ΄ ανοίξει ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υγείας και 'Αθλησης, Χρήστος Αηδόνης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ιορδάνης Λουΐζος και άλλοι.



http://feedproxy.google.com/~r/Gazzettagr/main/~3/TBLnWXmkta4/237907-stege-gia-ton-marathonio

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου &Ταύρου


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                                      Mοσχάτο    2 / 11 /2011

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             

Τ.Κ. 183.45

Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                             Προς:  τους Φορείς
 Fax: 210-9416154                                        Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου                            
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη

 24ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ                                                 
 Αριθμ. Πρωτ.: 29745


  

   Καλείσθε να παρακολουθήσετε την  τακτική  συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου  (Κοραή 51) στις 7 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα  19.00 με τα εξής θέματα:


1) Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

2) Έγκριση της με αριθμ.90 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον κανονισμό           λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής.
3) Έγκριση της με αριθμ.7 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στον κανονισμό λειτουργίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .
4) Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης.
5) Ενημέρωση από την Νομική Υπηρεσία του Δήμου σχετικά με την απόφαση 200/31-8-2011 του Δημοτικού Συμβουλίου.





  • Εισηγήσεις θεμάτων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο αριστερό μενού (Εισηγήσεις Θεμάτων -> Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου).





                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                              ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

Δεν θέλει να παραιτηθεί ο Παπανδρέου

Κάθε λεπτό που περνάει αλλάζουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και η μία πληροφορία, έρχεται να αναιρέσει την προηγουμένη.

Και ενώ όλοι έλεγαν ότι ο Παπανδρέου θα πάει στο υπουργικό, θα ζητήσει παραιτήσεις υπουργών και θα μεταβεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επόμενες ενέργειες ξαφνικά οι πληροφορίες που φτάνουν στους δημοσιογράφους αλλάζουν ξανά το σκηνικό. 

Δεν παραιτείται, δεν ζητά παραιτήσεις υπουργών και δεν πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ήθελε το αρχικό σενάριο. 
Ο Γ. Παπανδρέου, προσπαθεί όπως φαίνεται να κερδίσει χρόνο για να οδηγήσει τα πράγματα, σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των άλλων κόμματων σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
 

Όλα αυτά όμως αφού ξεπεράσει το "σκόπελο" της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπου αναμένεται να δεχθεί σφοδρές επιθέσεις.

http://www.star.gr/politics/114451

Ψυχραιμία και εθνική ευθύνη συνιστά ο Π. Μπεγλίτης ...Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να τοποθετηθούν απέναντι στα μεγάλα θέματα

Ψυχραιμία και εθνική ευθύνη ζητεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, υπογραμμίζοντας ότι «η πολιτική κρίση δεν πρέπει να εξελιχθεί σε κρίση δημοκρατικών θεσμών και δημοκρατικής ομαλότητας». 
Σε δήλωσή του στο περιθώριο της τελετής παράδοσης- παραλαβής των καθηκόντων του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τον πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο στον στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο ο κ. Μπεγλίτης είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι εξελίξεις μετά τις Κάννες δεν είναι θετικές και ζήτησε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο υπουργικό συμβούλιο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να τοποθετηθούν απέναντι στα μεγάλα θέματα όπως το ενδεχόμενο αναθεώρησης της συνθήκης της Λισαβόνας, ενδεχόμενο το οποίο, όπως τόνισε, θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο μέλλον.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/96754

Δηλώσεις Γιούνκερ.. Η Ευρωζώνη προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας

Η Ευρωζώνη επί του παρόντος εργάζεται ώστε τα μέλη της να μην πάθουν ζημιά αν η Ελλάδα αποφασίσει να βγει εκτός ευρώ, δήλωσε σήμερα σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Γιούνκερ είπε ότι θα ήθελε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τίμημα. Υποστήριξε πάντως σε κάθε τόνο ότι οι Ευρωπαίοι είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.


http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=156387

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και εκλογές ζητά η Βάσω Παπανδρέου

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου πρότεινε άμεση συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και στόχο τη διασφάλιση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και μετά προκήρυξη εκλογών.

"Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι ώρες ευθύνης για όλους και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση", επεσήμανε.


http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=323202 

Ιβάνοβιτς: «Ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός»

Ευχαριστημένος μόνο από τα μέσα της τρίτης περιόδου και ύστερα, έμεινε από τους παίκτες του, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής των Βάσκων τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σε καμία περίπτωση η Κάχα Λαμποράλ που περίμενε, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την ανταγωνιστικότητα που έδειξε στο παρκέ.

Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ομάδα, αλλά κάτι άλλο. Από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά είδα την Κάχα που θέλω να βλέπω και ελπίζω να είναι αυτή στη συνέχεια. Μόνο έτσι μπορούμε να νικάμε και να επιβεβαιώνουμε τον τίτλο του φαβορί στην έδρα μας», είπε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί ανέδειξε πολλά νέα παιδιά και ήταν πολύ ανταγωνιστικός».

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/253995/ivanovits-adagonistikos-o-olubiakos/

Δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ 2011


Ποιοι αθλητικοί συντάκτες βραβεύονται

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να βραβευτούν για το έτος 2011 οι παρακάτω εργασίες αθλητικών συντακτών:

- Ανδρέας Δημάτος: Έρευνα για το Financial Fair Play της UEFA, στην εφημερίδα Goal News.

- Γιάννης Φουρνάρος: Τηλεοπτική Συνέντευξη σε δύο συνέχειες του Ντέμη Νικολαϊδη, στα πλαίσια των εκπομπών Legend Stories, της NOVA.

- Κυριάκος Θωμαϊδης: Για τη συνολική προσφορά του, με την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Η Δίκη της Δευτέρας», στους τηλεοπτικούς σταθμούς Blue Sky και ΣΚΑΪ.

- Μάκης Τσίλκος - Φάνης Σκύφτας: Ραδιοφωνική εκπομπή «Αθλητικός Τουρισμός» στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

- Νίκος Κομίνης: Φωτογραφικό στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Η 12η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.00, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
http://www.newsbeast.gr/media/arthro/253712/dimosiografika-vraveia-psat-2011/

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ...

Γράφει ο Μπάμπης Νικολόπουλος

Zούμε σε μία εποχή παράλογων κινήσεων και κρίσεων. Πρωταθλητής στις κινήσεις παραλογισμού είναι ο Παπανδρέου και η κυβερνησάρα του και στις κρίσεις παραλογισμού ο Σαμαράς και η... 
ομαδάρα του...
Το θέμα μου... Έγιναν κρίσεις στο στρατό και η αντιπολίτευση μιλάει για πραξικόπημα,μη αναγνώριση των κρίσεων αυτών και άλλα τέτοια μεγαλόστομα πυροτεχνήματα...
Σας κοπιάρω το βιογραφικό του νέου ΑΓΕΕΘΑ ...
Ο Στρατηγός Κωσταράκος έχει διοικήσει όλες τις προβλεπόμενες μονάδες από Μοίρα Hawk, το Μεικτό Επιχειρησιακό Κέντρο της Δύναμης στο Κόσοβο, την Ταξιαρχία της Χίου, της Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, το Γ΄ΣΣ. Στο τελευταίο διακρίθηκε σε διασυμμαχικό επίπεδο αφού πέρασε προ μηνός την σκληρή αξιολόγηση του ΝΑΤΟ. Στο ΓΣΣ (NDC/GR) τοποθετήθηκε προ οκταμήνου μια και ήταν ο μόνος Στρατηγός που μιλούσε Αγγλικά και ήξερε τις διαδικασίες ΝΑΤΟ γιατί είχε υπηρετήσει εκεί σαν Ταξίαρχος αλλά και επί πέντε χρόνια έχει υπηρετήσει στο κεντρικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξλελες σε ιδιαίτερα ευαίσθητες θέσεις. Τέλος είναι απόφοιτος της Νομικής και μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Ρωτάω, είναι πραξικόπημα να είναι ΑΓΕΕΘΑ ένας τέτοιος αξιωματικός; Και εξέτασαν τα σαίνια της Συγγρού τη θητεία και το έργο του προηγούμενου ΑΓΕΕΘΑ;
Η αντιπολίτευση είναι εύκολη όταν γίνεται πρόχειρα,στο πόδι και χωρίς κόστος....
Ευχαριστώ...



http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_3734.html

Αποκλείστηκαν Παπαγεωργίου-Ρουμπάνη

Εκτός συνέχειας από το τελευταίο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της φετινής σεζόν έμειναν οι Ιωάννα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη. 

Στο τουρνουά του Πουκέ της Ταϊλάνδης οι Ελληνίδες έχασαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18) από τις Γερμανίδες Χάτερμαν/Σίλερβεϊν στον α΄ προκριματικό γύρο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια, καταλαμβάνοντας την 41η θέση, με 18 βαθμούς. 

Στη διοργάνωση δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, λόγω τραυματισμού της Τσιαρτσιάνη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=410588&cid=10

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου : « Ένα FORUM ενημέρωσης και συζήτησης θα έιναι σύντομα πραγματικότητα »



Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Μοσχάτου σχεδιάζει και οργανώνει τη δημιουργία ενός διαδικτυακού FORUM. 
Στόχος του FORUM. είναι να αποτελέσει έναν δυναμικό δικτυακό τόπο , όπου θα φιλοξενούνται , μεταξύ άλλων ,κείμενα επιστημονικού περιεχομένου με ενημερωτικό χαρακτήρα ,αλλά και αρθρογραφία γενικότερου πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντας . .
Φιλοδοξία του FORUM. είναι να αποτελέσει έναν ζωντανό επικοινωνιακό κόμβο «συνάντησης», συζήτησης και διαλόγου , έναν χώρο on line έκφρασης απόψεων,ανταλλαγής γνώσεων ,εμπειριών και σκέψεων .
Επιδίωξη του FORUM. είναι να ακούγονται οι φωνές όλων όσοι αντιστέκονται σε κάθε μορφής «χρεωκοπία» ή «κούρεμα» της σκέψης , της γνώσης και της έκφρασης των απόψεων .
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το FORUM. ή έχουν ιδέες και προτάσεις για το υπό κατασκευή FORUM. ή επιθυμούν να αναρτηθούν κείμενα και άρθρά τους σε αυτό ,μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα : 210 4812804 , 6944 617688 .
Θα επανέλθουμε στο θέμα με νεότερη ανακοίνωση



http://www.facebook.com/profile.php?id=100003086202035

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Η ποίηση συναντά τη ζωγραφική

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ποίηση συναντά τη ζωγραφική
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011
19.00
Πολιτιστικό Κέντρο (Κωνστ/λεως-Σολωμού-Ομήρου)


Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής
"η ανθοφορία της οίησης"
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΡΤΕΚΗ

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής
"Φθινοπωρινός ρυθμός"
του ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΤΡΑΚΗ

pdf ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201