Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου Και ενώ συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου, Αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο, σε συνεργασία με το STUDIO Παράλληλο Κύκλωμα, και τον Πρόεδρό του Χρήστο Παπαδημητρίου, και με το εργαστήριο Film Scoring με υπεύθυνο καθηγητή τον Αλέξανδρο Μούζα, σε σύντομο σχολιασμό κάθε ταινίας από τον Στάθη Σκλαβουνάκο, ακόμη, τον Ιούλιο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνονται:



  Αθήνα, 28  Ιουνίου 2011

Ιούλιος 2011
Διοργανώσεις στο ΙΜΚ





Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Επιστρέφοντας στο παρελθόν, αναδιαμορφώνοντας το παρόν: Η πρόσληψη της ελληνικής αρχαιότητας στη μουσική από τον 19ο αιώνα έως σήμερα
Η ακαδημαϊκή ομάδα Study Group for Russian and Eastern European Music που υπάγεται στο British Association for Slavonic and East European Studies (με έδρα το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), το μουσικολογικό περιοδικό Πολυφωνία (με έδρα την Αθήνα) και το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής (με έδρα την Αθήνα) διοργανώνουν διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα ‘Revisiting the Past, Recasting the Present: The Reception of Greek Antiquity in Music, 19th Century to the Present’ Επιστρέφοντας στο παρελθόν, αναδιαμορφώνοντας το παρόν: Η πρόσληψη της ελληνικής αρχαιότητας στη μουσική από τον 19ο αιώνα έως σήμερα,  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 1 - 3 Ιουλίου 2011.
Το θέμα της πολυδιάστατης επιρροής της ελληνικής αρχαιότητας στο σύγχρονο πολιτισμό προσελκύει τα τελευταία χρόνια ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον ποικιλοτρόπως. Η μελέτη της γενικότερης ακτινοβολίας του αρχαιοελληνικού πολιτισμού στον νεοελληνικό, αλλά και στους άλλους πολιτισμούς συνεισφέρει αναμφισβήτητα στην ανάπτυξη ενός πλούσιου διαπολιτισμικού διαλόγου. Παράλληλα, το ερώτημα της πρόσληψης της ελληνικής αρχαιότητας αρχίζει να γίνεται όλο και πιο επίκαιρο και στο χώρο της μουσικής, καθότι η ίδια αποτέλεσε και αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τους συνθέτες, έλληνες και ξένους. Στους βασικούς στόχους του συνεδρίου είναι η περαιτέρω εξέταση και ανάδειξη του πολυσύνθετου αυτού φαινομένου έτσι όπως αυτό εκδηλώθηκε στη μουσική (έντεχνη και παραδοσιακή) από τον 19ο αιώνα έως σήμερα.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν 55 ομιλητές (καθηγητές πανεπιστημίου, μουσικολόγοι, υποψήφιοι διδάκτορες και ανεξάρτητοι ερευνητές) από 11 ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Αυστραλία και την Κίνα.

Οι 20 θεματικές του ενότητες θα επικεντρωθούν σε ζητήματα πρόσληψης της ελληνικής αρχαιότητας στην ελληνική, ευρωπαϊκή, ρωσική και ανατολικοευρωπαϊκή μουσική, ενώ θα υπάρξουν ειδικές συνεδρίες που θα ασχοληθούν με θεωρητικά, φιλοσοφικά ζητήματα, μουσική και πολιτική, μουσική και λογοτεχνία, εθνομουσικολογία, όπερα, μπαλέτο, σκηνική μουσική, κινηματογραφική μουσική κ.λπ.
.
Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι δύο επιφανείς μουσικολόγοι: η Marina Frolova-Walker (Πανεπιστήμιο του Καίμπρητζ) και ο Jonathan Cross (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), ενώ προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο καθηγητής και μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Jim Samson (Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Tο σύνολο των εργασιών του συνεδρίου (χαιρετισμός, εισηγήσεις, συζητήσεις, κεντρικές ομιλίες, απολογισμός) θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις:
  • Παρασκευή 1 Ιουλίου, ώρα: 19.30. Κινηματογραφική προβολή της ταινίας Ηλέκτρα του Μιχάλη Κακογιάννη. Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
  • Σάββατο 2 Ιουλίου, ώρα: 21.00. Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων με έργα επηρεασμένα από την ελληνική αρχαιότητα των: L. v. Beethoven, C. Nielsen, J. Paine, Δ. Δραγατάκη, Π. Κούκου, Θ. Αντωνίου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα. Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα)
  • Κυριακή 3 Ιουλίου, ώρα: 21.00. Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα επηρεασμένα από την ελληνική αρχαιότητα των: Α. Lourié, I. Stravinsky, K. Szymanowsky, C. Kœchlin, C. Debussy, A. Roussel, J. Cras, M. Βάρβογλη, Δ. Μητρόπουλου, Ν. Σκαλκώτα, Θ. Αντωνίου. Αίθριο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Θουκυδίδου 13, Αθήνα)

Ημέρες-Ώρες Συνεδριάσεων:


Παρασκευή 1 Ιουλίου - Αίθουσα 1: Κινηματογράφος 09:00 - 22:00
                                                & Αίθουσα 2 Black Box 09:00 - 19:00
Σάββατο 2 Ιουλίου - Αίθουσα 1: Κινηματογράφος
                                                & Αίθουσα 2: Black Box 09:00 - 19:00
Κυριακή 3 Ιουλίου - Αίθουσα 1: Κινηματογράφος
                                                & Αίθουσα 2: Black Box 09:00 - 19:00

Το δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο για τους ακροατές διαμορφώνεται ως εξής: 20 € (μία ημέρα), 40 € (δύο ημέρες), 50 € (τρεις ημέρες). Οι φοιτητές απαλλάσσονται από το δικαίωμα συμμετοχής (απαραίτητη είναι η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).

Η παρακολούθηση των τριών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων είναι δωρεάν για κάθε ομιλητή και ακροατή του συνεδρίου.

Διοργάνωση
Study Group for Russian and Eastern European Music
περιοδικό Πολυφωνία
Κέντρο Ελληνικής Μουσικής
                                                                                                                
Χορηγοί - Δωρητές
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
The J.F. Costopoulos Foundation

Χορηγοί Επικοινωνίας
Εκδόσεις Κουλτούρα
Τρίτο Πρόγραμμα 90.9 FM
Edition Orpheus, Μάριος Νικολαΐδης κ Σια Ο.Ε.

Υποστηρικτές
Βενέδικτος Στόλλας, Μουσική Ήχος, Φως
Irida Classical
Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων
Σπύρος Νάκας, Μουσικός Οίκος
Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης


*******
3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου
30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2011
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου  πραγματοποιείται από την HELIX STREET THEATRE σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ιδρύματος Κακογιάννη και την αιγίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε χώρους  στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και γύρω από την Ακρόπολη, την Πλατεία Συντάγματος, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, την Ερμού, την Πλατεία Καπνικαρέας, την Πλατεία Μοναστηρακίου, την Πλατεία Ασωμάτων, την Αποστόλου Παύλου και τα Άλση της Αποστόλου Παύλου, την Πλατεία Κουμουνδούρου, την Πλατεία Κεραμεικού στην 'Τεχνόπολη', τη Νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο και το Ίδρυμα Κακογιάννη.
Στο Ίδρυμα Κακογιάννη, οι ομάδες, που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από έντυπο υλικό, φωτογραφίες και βίντεο στους χώρους των φουαγιέ του Ιδρύματος, πραγματοποιώντας έτσι για πρώτη φορά ένα «Art Market»,  στο Θέατρο του Ιδρύματος θα παρουσιάσουν μια ολιγόλεπτη παράσταση, ενώ θα  οργανωθούν Σεμινάρια και Workshops.
Παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Παρασκευή // Friday 1/7
12:00 Θέατρο Σκιών Θανάση Σπυρόπουλου / Ο Καραγκιόζης ερωτευμένος
13:30 Seli Kanou/ Αφρικάνικος Χορός, Κρουστά & Μουσική
20:30 Alex de Paris / 
21:30 Adrian Conde / Guess What Ισπανία  
22:00 Group Praxis, Νίκος Τουλιάτος - Μελίνα Αργυρίου
22:45 Νίκος Τουλιάτος  / Sound Theatre

Σαββάτο // Saturday 2/7
11:00 La Secta Dance Company / NY Style Salsa
12:00 Avista / Στριπτήζ 
13:30 Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» / Ο Ζαχαροζυμωμένος
17:00 Ζωή Νικητάκη / Ελάτε να ξετυλίξουμε την κόκκινη κλωστή, ν’ ακούσουμε ποια αλήθεια θα μας πει…
18:30 Sold Out / Live
20:00 SO7 / Τι θα κάνουμε τώρα; 
21:00 Αμαλία Γκούμα / Ιουλιέτα, μόνη στην πόλη ψάχνει
22:00 Group Praxis, Νίκος Τουλιάτος - Μελίνα Αργυρίου
22:45 Νίκος Τουλιάτος / Sound Theatre

Κυριακή // Sunday 3/7
11:30 Εταιρεία Θεάτρου Παίχτες / Παραμύθια που Χωράνε Παντού
12:30 Μορφές Έκφρασης / Ο Χαχά και η Χιχί
17:00 Action & Play / Ο άνθρωπος δίπλα μου
18:00 SiMS / Epiclot - Parody
19:30 Τatoo / Λίλιθ
20:30 Μικρό Θέατρο / Άψε Σβήσε
21:30 Kavardak / Clown Show Γερμανία
22:00 Group Praxis, Νίκος Τουλιάτος - Μελίνα Αργυρίου

Δευτέρα // Monday 4 / 7
12:30 Απονομή βραβείων

Οι παραστάσεις  είναι δείγματα της δουλειάς των σχημάτων
Αίθουσα: Θέατρο
Ημερήσιο εισιτήριο 10€

Το art market είναι στο 2o foyer, με  Είσοδο Ελεύθερη και ώρες επίσκεψης για το κοινό την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 11:00 έως 22:00

******

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, στις 20:00
25ο Φεστιβάλ Οινιάδων
Εκδήλωση έναρξης - Συνέντευξη Τύπου,
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Το Φεστιβάλ Οινιάδων διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία και χιλιάδες θεατές, κάθε καλοκαίρι από το 1986 κάτω από την σκέπη της τότε Κοινότητας Κατοχής, με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής καθώς και την ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου των Οινιάδων.  
Φέτος, το 25ο Φεστιβάλ Οινιάδων θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Ιουλίου έως την 7η Αυγούστου 2011, όπως κάθε χρόνο, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου με την έναρξη του να γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με μια εκδήλωση για τα 25 χρόνια του θεσμού.

O Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσκαλεί
στην Εκδήλωση 'Έναρξης του
25ου Φεστιβάλ Οινιάδων 
την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 και ώρα 20:00
στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης .
Η εκδήλωση περιλαμβάνει :
α) Συνέντευξη τύπου - ομιλίες από τους :
               Παναγιώτη Κατσούλη,
Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
               Σταύρο Μπένο, Πρόεδρο του Σωματείου για την προστασία και ανάδειξη                                      των αρχαίων Θεάτρων ''Διάζωμα'' ,
               Παναγιώτη Κοντό,
πρώην Γεν. Γραμματέα του Πανεπιστημίου Αθηνών
               Ελευθερία Σερπετή, Αρχαιολόγο και υπεύθυνη ανασκαφής του αρχαίου                                                            θεάτρου Οινιάδων
Συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος

β) έκθεση οπτικοακουστικού υλικού και φωτογραφίας από παραστάσεις του Φεστιβάλ
********
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους
7 και 8 Ιουλίου 2011 στο 8Δυτικά
Σάββατο 9 Ιουλίου 2011, στις 18:00,  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την σχολή Τεχνών L.Α. Theater διοργανώνει το 1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους. Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να καθιερώσει ένα τόπο συνάντησης των δημιουργών και των θεατών με προβολές και άλλες εκδηλώσεις. Το 1o Φεστιβάλ, διάρκειας τριών ημερών, θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στο 8Δυτικά και στις 9 Ιουλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Θα φιλοξενήσει την Τελετή Βράβευσης του διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ καθώς και συγκεκριμένα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ σε έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο σκηνοθέτης Γιάννης Λάμπρου, και σε βραβευμένες ταινίες διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου όπως: Wildlife Vassa International Nature Film Festival, Camera Zizanio, Artfools Video Festival, Animfest, Bigbang.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις όπως είναι η παρουσίαση έργων βίντεο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψηφιακές Μορφές Τέχνης" της ΑΣΚΤ υπό την επιμέλεια της Βίκης Μπέτσου, Λέκτορα ΑΣΚΤ.

Τα αφιερώματα θα διεξαχθούν στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΕΡΤ Α.Ε. /
KOSMOS 93,6 / ART UBER ALLES/ FILMMAKER / ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ / CULTURE NOW.gr / forfree / Studentsguide / BLOW-UP /ΣΙΝΕΜΑ cinemag.gr/www.koyinta.gr/www.knowhat.gr/www.radioart.gr/ camerastyloonline.wordpress.com/www.greek-movies.com

 *******
Έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011
το 2ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου
Αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο

Επιλογή ταινιών: Μιχάλης Κακογιάννης
Σε συνεργασία με το STUDIO  Παράλληλο Κύκλωμα,
και τον Πρόεδρό του  Χρήστο Παπαδημητρίου καθώς και το εργαστήριο
Film Scoring με υπεύθυνο καθηγητή τον Αλέξανδρο Μούζα

Ο συγγραφέας Στάθης Σκλαβουνάκος παρουσιάζει κάθε ταινία
με ένα σύντομο σχόλιο

Ώρα έναρξης προβολών: 21:00
Είσοδος  Ελεύθερη
Αίθουσα: Αίθριο στον 3ο όροφο του ΙΜΚ

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Παρασκευή, 1/7
Madame du Barry dir: Ernst Lubitsch (1919) 114’ (αγγλικοί υπότιτλοι). Θα προβληθεί με την πρωτότυπη μουσική που δημιουργήθηκε ειδικά για την αποκατεστημένη κόπια
Σάββατο, 2/7
Le retour a la raison 3` (εικαστικόπειραματικό) - Les mysteres de chateaux du De 20` dir : Man - Ray (1923-26-29) (γαλλικοί υπότιτλοι)
Das Kabinett des Dr. Caligari (Το εργαστήρι του Δόκτωρα Καλιγκάρι) dir: Robert Wiene (1919) 70` (ελληνικοί υπότιτλοι)
Θα προβληθεί με DJ set από την Ελένη Μητσιάκη

Κυριακή, 3/7
Το θωρηκτό Ποτέμκιν (Battleship Potemkin) dir: Sergei Mikhailovitch EISENSTEIN (1925) 73` (με την πρωτότυπη μουσική, ελληνικοί υπότιτλοι) Η πρωτότυπη μουσική με την οποία θα προβληθεί η ταινία είναι του Edmund Meisel
Δευτέρα, 4/7
The Manxman (Εξιλέωσις Δικαίου) dir: Alfred Hitchcock (1929) 111` (ελληνικοί υπότιτλοι). Η ταινία θα προβληθεί με την πρωτότυπη μουσική
Τρίτη, 5/7
The end of St Petersburg -Το Τέλος της Αγίας Πετρούπολης dir: Pudovkin (1927) 68` Η ταινία θα προβληθεί με την πρωτότυπη μουσική, ελληνικοί υπότιτλοι
Τετάρτη, 6/7
The Outlaw and his wife dir: VICTOR SJÖSTRÖM (1918) 73`(αγγλικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Γιάννης Σφυρής (πιάνο)

Πέμπτη, 7/7
Faust dir: Murnau (1926) 90`(ελληνικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Βασίλης Μήλεσης

Παρασκευή, 8/7
Aelita : Queen of MarsThe revolt of the Robots dir: Yakov Protazanov (1924) 81` (αγγλικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Γωγώ Καλοδίκη

Σάββατο, 9/7
Mother -Μάνα dir: Pudovkin (1926) 87` (αγγλικοί υπότιτλοι)
Θα προβληθεί με DJ set από την Ελένη Μητσιάκη

Κυριακή, 10/7
Michael (Gay themed Films of the German Silent Era)
dir: Carl Theodor Dreyer (1924) 86` (αγγλικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Άννα Στερεοπούλου

Δευτέρα, 11/7
Ευτυχία   dir:  Alexandre MEDVEKINE (1934) 64`(ελληνικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Ορέστης Μωραΐτης

Τρίτη, 12/7
The phantom carriage- dir VICTOR SJÖSTRÖM  (1921) 106`  (αγγλικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Αργυρώ Κολιογιώργη
Τετάρτη, 13/7
Pandora` s Box (Lulu) dir: Georg Wilhelm Pabst (1929) (αγγλικοί υπότιτλοι)
Μουσική: Νίκη Χαρλαύτη (πιάνο)

Χορηγοί Επικοινωνίας
SevenArt.gr
camerastyloonline.wordpress.com

**********

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, στις 20:00
Συναυλία της ορχήστρας PanEuropean  Philharmonia

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που συνοδεύουν την Πολωνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Πρεσβεία της Πολωνίας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κακογιάννη διοργανώνουν στις 18 Ιουλίου μια συναυλία της ορχήστρας Pan – European  Philharmonia υπό την διεύθυνση του ελληνο-αμερικανού μαέστρου του Peter Tiboris.  
Η ορχήστρα αποτελείται από νέους μουσικούς από την Πολωνία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους ακούσει πρώτα στην Σύρο, οπού θα εμφανιστούν για τρίτη πλέον χρονιά στο Φεστιβάλ Αιγαίου. 
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει: Κονσέρτο αρ. 1 του Chopin με τον Mischa Kozlowski στο πιάνο , Συμφωνία αρ. 9 του Dvořák  και την  «Ωδή της Χαράς» του Beethoven, γνωστή ως ύμνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, στις 20.00
Αίθουσα: Θέατρο
Είσοδος με προσκλήσεις (τηλ. 210-67 97 707)
*****
Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης, και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων.
****
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

 
Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
 Ως 3
ελculture.gr
clickatlife.gr
mediasoup.gr
camerastyloonline.wordpress.com
culturenow.gr

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr