Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

H σέξι Kelly Brook μαγεύει με το άρωμά της


Η αλήθεια είναι πως η Kelly Brook με την εμφάνισή της δεν χρειάζεται να φορέσει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα για να μαγέψει τον αντρικό πληθυσμό. Όμως για τις ανάγκες διαφήμισης κάνει ακόμη και αυτό.Πρόκειται για το σποτάκι  με την Brook να υποδύεται έναν άγγελο που ήρθε στη Γη για να αποπλανήσει τους άντρες. 




http://www.gossip-tv.gr/

Sexy ακόμα και στα καρναβάλια η Στικούδη ήταν στη χτεσινή παρέλαση του καρναβαλιού στο Μοσχάτο


Αρχηγός στο άρμα του group «Του κουτρούλη ο γάμος» από τους πρόσκοπους Μοσχάτου-Καλλιθέας ήταν στη χτεσινή παρέλαση στο Μοσχάτο η Κατερίνα Στικούδη! Το sexy μοντέλο φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό σορτσάκι, κατακόκκινες ψηλές μπότες, εφαρμοστό μπουστάκι και φτερά και πούπουλα στο κεφάλι! Όχι, το εντυπωσιακό καπέλο δεν έκλεψε την παράσταση, θα σας πούμε την αλήθεια! Τα βλέμματα τράβηξε η sexy Κατερίνα αφού αποτέλεσε την πιο hot εμφάνιση του καρναβαλιού… Δείτε και μόνοι σας!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.gossip-tv.gr/





Άρρωστος με ίωση ο πρωθυπουργός Αναβάλλεται η προ ημερησίας στη Βουλή


Αναβλήθηκε η σημερινή, προγραμματισμένη, συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, καθώς ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσβλήθηκε από ίωση. Tο πρωί εμφάνισε υψηλό πυρετό και ο γιατρός του συνέστησε να παραμείνει στο κρεβάτι του και να αποφύγει οποιαδήποτε μετακίνηση.
Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού, επικοινώνησε με τους αρχηγούς των κομμάτων και όλοι συμφώνησαν η συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό, που  είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, να αναβληθεί.
Η συζήτηση μάλλον μετατίθεται για το Σάββατο.

http://www.tanea.gr/

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες



Συνέλευση πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση του κλάδου

Με στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ αρχίζει η εβδομάδα.Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα, ενώ του ΗΛΠΑΠ από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Η συνέλευση των εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί στο αμαξοστάσιο και όχι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις τον κλάδου.
Εντός του πρώτου δεκαπενταημέρου του Μαρτίου πάντως, αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες έξι στάσεις εργασίας στα τρόλεϊ.
Αύριο εξάλλου, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα, ενώ την ίδια μέρα καλεί τους επιβάτες να μην πληρώσουν εισιτήριο σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις 6.30 ως τις 9.30 το πρωί.

http://www.imerisia.gr/default.asp?catid=12410

Η μεγάλη γιορτή της Όπερας από 13 έως 20 Μαρτίου 2011 στην Αθήνα- 37ος Διεθνής Διαγωνισμός Grand Prix Μαρία Κάλλας με 55 νέους λυρικούς τραγουδιστές από 11 χώρες


ATHENAEUM
International Cultural Center
MARIA CALLAS GRAND PRIX
Opera, Oratorio-Lied and Piano
3 Adrianou St. GR 105 55 Athens.   Tel. +30210 3211987 fax + 30210 3211196
e-mail  contact@athenaeum.com.gr  www. Athenaeum.com.gr.



Αθήνα 25/02/2011     



 Το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ χωρίς να υποτιμά τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες της εποχής και παράλληλα όμως επειδή θεωρεί καθήκον του να προστατεύσει τόσο τη διεθνή εικόνα της χώρας στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όσο και τη συνολική του πορεία 37 χρόνια τώρα, προχωρά στη διοργάνωση του 37ου Διεθνούς Διαγωνισμού Γκραν Πρι Μαρία Κάλλας για Όπερα, από τις 13 έως τις 20 Μαρτίου 2011, σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, την Αιγίδα και τη συμβολική  οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.  

Έτσι και εφέτος η Αθήνα, με τον καταξιωμένο διεθνώς θεσμό της,  θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει 55 νέους λυρικούς τραγουδιστές από 11 χώρες - Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία, Ρωσία, Ουκρανία, Αρμενία, ΗΠΑ, Κορέα, Κίνα - ανάμεσά τους και 10 Έλληνες, οι οποίοι θα διαγωνισθούν στον πιο  δύσκολο, παγκοσμίως, διαγωνισμό για το βραβείο στο όνομα της μεγάλης μας Μαρίας Κάλλας. Φέτος, λόγω των οικονομικών δυσχερειών ο διαγωνισμός αφορά μόνο στην Όπερα. Και ενώ κάθε χρόνο η ποιότητα του διαγωνισμού και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτόν είναι όλο και πιο υψηλή, φέτος ένα ακόμα  ποιοτικό χαρακτηριστικό έρχεται να προστεθεί στη συνολική διοργάνωση.

Για πρώτη φορά, στα 37 χρόνια διοργανώθηκε εθνικός προκριματικός διαγωνισμός στο Πεκίνο- Κίνα, υπό την  εποπτεία   του  Υπουργείου Πολιτισμού της Κίνας, για να επιλεγούν οι 10 καλύτεροι νέοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες για το Γκραν Πρι Μαρία Κάλλας. Σε αυτόν τον προκριματικό διαγωνισμό πήραν μέρος 110 νέοι καλλιτέχνες και μετά από 3 κύκλους επιλέγηκαν οι 10 καλύτεροι (5 άνδρες και 5 γυναίκες). Την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν διακεκριμένοι Κινέζοι λυρικοί καλλιτέχνες, που εμφανίζονται σε μεγάλες Όπερες ανά τον κόσμο, και οι οποίοι  προσκλήθηκαν ειδικά για το διαγωνισμό στο Πεκίνο.
Τελικά, από τους 10 νέους Κινέζους προκριθέντες, στην Αθήνα θα συμμετέχουν μόνο οι πέντε δεδομένου ότι οι υπόλοιποι δεν προλάβαιναν να προετοιμάσουν το συνολικό ρεπερτόριο που είναι αναγκαίο από τον αυστηρό κανονισμό του Γκραν Πρι Μαρία Κάλλας.


Η Διεθνής Κριτική Επιτροπή του 37ου Γκραν Πρι Μαρία Κάλλας για Όπερα, που στην ουσία συνιστά μια μεγάλη γιορτή στο μέσο του χειμώνα για το Λυρικό Τραγούδι, αποτελείται από τους εξέχοντες καλλιτέχνες:

Luigi Alva, Ιταλία  (Λουίτζι Άλβα)
Philip Kang, Κορέα, Σεούλ   (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) (Φίλιπ Κανγκ)
Peter Katona, Αγγλία, Λονδίνο (Πήτερ Κάτονα)
Sherrill Milnes, Τάμπα, USA  (Σέριλ Μίλνες)
Ζανέτ Πηλού, Ελλάδα
Cheryl Studer, Γερμανία (Τσέριλ Στιούντερ)
Peter Tiboris, Ιταλία (Πήτερ Τιμπόρις)
Kang-Liang Peng, Πεκίνο, Κίνα  (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) (Κανγκ-Λιάνγ Πενγκ)
Λουκά Καρυτινό, Ελλάδα
Κική Μορφωνιού, Ελλάδα

Γραμματέας επιτροπής: Έφη Αγραφιώτη

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού και τα βραβεία του είναι:
«37ο Grand Prix Μαρία Κάλλας 2011» για  Όπερα 

1ος Κύκλος
Κυριακή 13, Δευτέρα 14  και Τρίτη 15 Μαρτίου 2011
Αίθουσα: Auditorium, Ινστιτούτο Γκαίτε
εισιτήρια: 10€ , 5€  (φοιτητικό - σπουδαστικό)

**
2ος  Κύκλος, Ρεσιτάλ
Πέμπτη 17 & Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 
Αίθουσα: Auditorium, Ινστιτούτο Γκαίτε
εισιτήρια: 10€ , 5€  (φοιτητικό - σπουδαστικό)

(επειδή η ώρα έναρξης των παραπάνω Κύκλων εξαρτάται από τον αριθμό των καλλιτεχνών που τελικά, θα λάβουν μέρος,  πληροφορίες στα 210 32.11. 949 & 955, τις ημέρες του διαγωνισμού)
**

3ος Κύκλος, Τελικός και
Απονομή «Grand Prix Μαρία Κάλλας 2011»
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, 18:30
 Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
(Β. Σοφίας & Κόκαλη, Τηλ. 210 7282333)
εισιτήρια: 60€, 45€, 33€, 20€, 10€  (φοιτητικό - σπουδαστικό)

Στον  3ο Κύκλο  οι  διαγωνιζόμενοι  συνοδεύονται   από   τη Φιλαρμονική  Ορχήστρα  του  Ιασίου  Ρουμανίας, υπό  την  διεύθυνση του Αρχιμουσικού Georg Costin (Γκέοργκ Κοστίν)


Όλοι οι κύκλοι του Διαγωνισμού είναι ανοικτοί στο κοινό και προπωλούνται εισιτήρια.

Βραβεία :
Γυναίκες:
·         Grand Prix: Χρυσό μετάλλιο, 9.000€, Δίπλωμα και διοργάνωση κοντσέρτων από το Athenaeum, στο εξωτερικό και την Ελλάδα
·         2ο Βραβείο: Ασημένιο μετάλλιο, 6.000€, Δίπλωμα
·         3ο Βραβείο: Ασημένιο μετάλλιο, 3.000€, Δίπλωμα
Άνδρες:
·         Grand Prix: Χρυσό μετάλλιο, 9.000€, Δίπλωμα και διοργάνωση κοντσέρτων από το Athenaeum, στο εξωτερικό και την Ελλάδα
·         2ο Βραβείο: Ασημένιο μετάλλιο, 6.000€, Δίπλωμα
·         3ο Βραβείο: Ασημένιο μετάλλιο, 3.000€, Δίπλωμα


ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ PAOLO MONTARSOLO
Στον καλύτερο μπάσο του διαγωνισμού, ειδικό βραβείο 2.000 ευρώ, αθλοθετείται από τη σύζυγό του Liliana Montarsolo.


Το «Grand Prix Μαρία Κάλλας», είναι ετήσιος καταξιωμένος θεσμός της πόλης των Αθηνών, στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας,  διεξάγεται στο πλαίσιο της Ομοσπονδίας Διεθνών Μουσικών Διαγωνισμών της Ουνέσκο,   και διοργανώνεται από το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ και τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, υπό την Αιγίδα και την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.


Χορηγός  βραβείων
Εκδοτικός Οργανισμός Π. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Με την Υποστήριξη της EBU

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΕΡΤ
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Τρίτο Πρόγραμμα
ελculture.gr
culturenow.gr
www.TAR.gr


Γραφείο Τύπου Χαρά Πετρούνια
 6972 710 991, 210 52 44 648,  e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Α. Ψυχράμη: Από ποια θα ζητήσει συμβουλές;


Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη στο STAR ήταν η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

«Είναι φυσιολογικό να έχω άγχος! Δεν θεωρώ κάποιον πιο δύσκολο αντίπαλο. Όλοι είναι “δύσκολοι αντίπαλοι”. Είπα θα το κάνω, θα δουλέψω σκληρά και ό,τι βγει!» ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια και στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα και τη συνεργασία της μαζί του: «Ήμουν σε μικρή ηλικία, δεν είχα καταλάβει και πολλά. Τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα, βλέπω πως πήρα πάρα πολλά πράγματα από τον κ. Γιώργο και πως μου έκανε πάρα πολύ καλό».

Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά; «Μιλάω μαζί της, πηγαίνω και στο μαγαζί της. Τώρα πρόσφατα δεν έχουμε μιλήσει για την Εurovision, αλλά θα την πάρω τηλέφωνο, για να μου δώσει κάποιες συμβουλές».

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Αντιγόνη είπε ρητά και κατηγορηματικά στην εκπομπή «Επτά»: «Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, όλοι οι άνθρωποι όμως που με αγαπάνε και είναι δίπλα μου με στηρίζουν. Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή και όχι με τη δουλειά μου! Σήμερα είμαι με έναν άνθρωπο, αύριο δεν θα είμαι μαζί του... δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με αυτό».



http://www.zougla.gr/



Νέα κριτήρια για τις μεταθέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις


Σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις μεταθέσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων επεξεργάζεται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με αφορμή σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Γεωργίου Ανατολάκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημερώνει τη Βουλή ότι «στην παρούσα φάση βρίσκεται υπό επεξεργασία σχέδιο υπουργικής απόφασης που έχει εκπονηθεί από διακλαδική επιτροπή του ΓΕΕΘΑ, το οποίο καθορίζει -μεταξύ άλλων - όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια (υπηρεσιακά, κοινωνικά, αντικειμενικά) και τον τρόπο διεξαγωγής των μεταθέσεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό».



http://www.zougla.gr/

Φλέρταρε την Hathaway Οσκαρ 2011: Έκλεψε την παράσταση ο Kirk Douglas


Του Δημήτρη Ιωάννου
Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα, εντυπωσιακές εμφανίσεις, συγκινητικούς λόγους και ιδιαίτερες παρουσίες. Τη παράσταση όμως έκλεψε ο τρεις φορές υποψήφιος για Oscar 93χρονος ηθοποιός Kirk Douglas, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.

Παρά την ηλικία του και το μπαστούνι που τον βοηθούσε να περπατάει, ο γνωστός ηθοποιός έμοιαζε τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος, και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φλερτάρει με την παρουσιάστρια της βραδιάς Anne Hathaway, λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Που ήσουν όταν εγώ έκανα ταινίες;».

Ήταν η ψυχή της βραδιάς και κέρδισε το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε να μιλάει. Παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες ήταν τόσο απολαυστικός που οι υποψήφιες για τον ρόλο Helena Bonham Carter, Melissa Leo, Amy Adams, Hailee Steinfield και Jackie Weaver δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε.



http://www.protothema.gr/



Συγχωνεύσεις, καταργήσεις και επανιδρύσεις σε πολλούς νομούς Η Ελλάδα στο "πόδι" για τα σχολεία της

“Παιδαγωγικά και  όχι οικονομικά τα κριτήρια”, λέει το υπουργείο Παιδείας, αλλά ο “Καλλικράτης” της Άννας Διαμαντοπούλου συναντά αντιδράσεις 


Ριζικά καλείται να αλλάξει ο χάρτης της εκπαίδευσης μετά την ανακοίνωση του μεγάλου σχεδίου συγχωνεύσεων - καταργήσεων σχολείων, αλλά και επανιδρύσεων, σε περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στην πρώτη γραμμή των επικείμενων αλλαγών βρίσκονται μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια σχολεία, αλλά και σχολικές μονάδες που λειτουργούν στον ίδιο χώρο.

Τα κριτήρια, σύμφωνα  με το το υπουργείο Παιδείας, δεν  είναι οικονομικά αλλά παιδαγωγικά, ενώ οι περιπτώσεις μαθητών που  φοιτούν σε σχολεία με περισσότερους  δασκάλους από μαθητές, είναι  συχνές.

Αν και ακόμη  δεν έχει καταστεί σαφές το ποσοστό των σχολείων που θα βάλουν λουκέτο, ο συγκεκριμένος «Καλλικράτης» έχει προκαλέσει πονοκέφαλο τόσο σε τοπικούς άρχοντες, όσο σε εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, γονείς και μαθητές.

Έτσι, με αφορμή τη συνάντηση  της υπουργού Παιδείας με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για το θέμα των συγχωνεύσεων - καταργήσεων σχολικών μονάδων και τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, πλήθος αντιδράσεων έχει ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, στη Λάρισα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις με εκατοντάδες κατοίκους να συγκεντρώνονται στο χώρο της ιστορικής Οικονομείου Σχολής στην Τσαριτσάνη, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, που από την Τρίτη έχουν καταλάβει το ιστορικό σχολικό κτήριο εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το επιχειρούμενο σχέδιο κατάργησής του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=108538

VOLLEY ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


Τα Ταταύλα πήραν το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Πανιώνιο, «καθαρά» με 3-0, και μάλιστα μέσα στη Νέα Σμύρνη και έβαλαν... φωτιά στον όμιλο, πλησιάζοντας στον πόντο, έχοντας και ματς λιγότερο. Τα Χανιά επικράτησαν της καταδικασμένης σε υποβιβασμό ομάδα της Λαμίας με 3-1.

Πανιώνιος - Ταταύλα 0-3 (21-25, 18-25, 20-25)
ΣΦΠ Χανίων - ΦΘΙΑ Λαμίας 3-1 (25-11, 25-14, 20-25, 25-17)





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)

1.Πανιώνιος 22 (23-9)

2.Ταταύλα 21 (22-10)
3.ΣΦΠ Χανίων 18 (22-16)
4.Ιωνικός Ν.Φ. 13 (18-18)
5.Μοσχάτο 12 (18-21)
6.Εθνικός 12 (17-21)

7.Φθία 1 (6-30)
Στη φωτογραφία ο αθλητής του ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ, Παναγιώτης ΡΟΜΠΟΤΣΗΣ


http://drapetsonavolley.blogspot.com/

Μοσχάτο-Μύκονος 1-0


Χρειάστηκαν 78 λεπτά για να μπορέσει το Μοσχάτο να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Μύκονο με 1-0, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου.
Με σουτ έξω από την περιοχή ο Καψαλόποδας λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε το βαθμό της νίκης, που την ήθελε περισσότερο, από την ομάδα του νησιού των ανέμων και τελικά τα κατάφερε.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρετίνης, Μωραϊτης, Καράμπελας, Λαλιάνης, Τυράκης, Λιόσης, Σιμιτζής, Τάφλας (55΄Επιτροπάκης), Παπαδόπουλος, Σαλάμης (75΄Αθανασόπουλος), Καψαλόποδας (83΄Παπαευθυμίου).
ΜΥΚΟΝΟΣ:  Μανταφούνης, Κωστόπουλος, Γάτσος, Ζουγανέλης, Θεοδώρου, Κουκάς (65΄Κουτσούκος) , Αργυρίου, Βαλαμούτης, Κιλίκης, Αδίτογλου (55΄Τουμάσης), Αργυρόπουλος (75΄Ξένος).



http://www.onsports.gr/

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 2011 -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ





Αντιγόνη Ψυχράμη: «Δεν νομίζω ότι θα μου κάνουν πρόταση γάμου γιατί είμαι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος»





Για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου μίλησε η Αντιγόνη Ψυχράμη και τόνισε πως είναι… ιδιαίτερος άνθρωπος. «Πότε να μου την κάνουν; Στα 17; Δεν νομίζω ότι θα μου κάνουν πρόταση γάμου γιατί είμαι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Μάλλον τρομάζω τους άντρες.»








Πηγή: Down Town
http://www.gossip-tv.gr/

Στίβος-Οι «14» του Παρισιού

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την ελληνική ομάδα που θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στο Παρίσι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και αποτελείται από 14 αθλητές και αθλήτριες.
Επτά άνδρες και ισάριθμες γυναίκες θα βρεθούν το διάστημα 4 με 6 Μαρτίου στη γαλλική πρωτεύουσα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του κλασικού αθλητισμού. Από τους αθλητές που έπιασαν το όριο στα αγωνίσματά τους εξαίρεση αποτελεί ο Άγγελος Αγγελάκης, τον οποίο συμπεριέλαβε ο ΣΕΓΑΣ στην αποστολή ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, αφού έφτασε «μια ανάσα» από το όριο. Ο σπρίντερ του Πελασγού Λάρισας κατέκτησε τον τίτλο πριν από μερικές μέρες στο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Παιανία στα 60μ., με 6.69 ενώ το όριο ήταν στα 6.65.

Το εισιτήριο για τους αγώνες της Γαλλίας είχε εξασφαλίσει και η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, όμως η νεαρή πρωταθλήτρια προτίμησε να συμμετάσχει στο κολεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, όπου και σπουδάζει.

Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός σε δύο γκρουπ. Το πρώτο θα αναχωρήσει την Τετάρτη 2 Μαρτίου και το δεύτερο την επόμενη ημέρα. Την ομάδα θα συνοδεύουν επτά προπονητές.

Η ομάδα

Άνδρες
60μ: Αγγελος Αγγελάκης (Πελασγός Λάρισας)
Μήκος: Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ), Γιώργος Τσάκωνας (Ολυμπιακός)
Ύψος: Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομ.), Δημήτρης Χονδροκούκης (Ολυμπιακός)
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου)
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (Ολυμπιακός)

Γυναίκες
60μ: Γεωργία Κοκλώνη (ΑΕΚ)
800μ: Ελενα Φιλάνδρα (ΠΓΣ)
Μήκος: Ελενα Καφούρου (ΑΕΚ)
Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΟ Μεγάρων)
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ), Νίκη Πανέτα (ΑΟ Μεγάρων), Αθανασία Πέρρα (Ολυμπιακός)



http://www.gazzetta.gr/

Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα


Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και η ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά με κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τη Δευτέρα, τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Για τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί κάποια κινητοποίηση.

zougla
http://sarotiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1199.html

Κλειστά σχολεία-στάση εργασίας εκπαιδευτικών

Δεν θα ακουστεί αύριο Δευτέρα η πρωινή προσευχή στα σχολεία της Αττικής. Από τις 08:00 έως τις 12:00 θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αποχής των εκπαιδευτικών.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί αύριο σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας (Μαρούσι) στις 09:00 το πρωί και κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις παραστάσεις διαμαρτυρίας.

newsbomb
http://sarotiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_5973.html

Πράσινες οάσεις σε 25 δήμους


Πρόγραμμα ύψους 90 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΚΑ

Εκτεταμένες απαλλοτριώσεις που θα εξασφαλίσουν 160.000 τ.μ. πρασίνου σε όλη την επικράτεια αρχίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της εφαρμογής συγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων.

Στο πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ ανταποκρίθηκαν 76 δήμοι από όλη την Ελλάδα, για να επιλεγούν τελικά οι 25, οι οποίοι κρίθηκαν πιο «ώριμοι» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Το ΥΠΕΚΑ φιλοδοξεί να εξασφαλίσει κάποια «πολύτιμα» ακίνητα που κινδυνεύουν να χαθούν. Η αρχική λίστα περιλαμβάνει – προς το παρόν – μόνο οικόπεδα σε υποβαθμισμένες και πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας. 

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Real News, το ίδιο το υπουργείο αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται για τις απαλλοτριώσεις, ενώ το κόστος των αναπλάσεων θα βαρύνει τους δήμους. Η αξία των ακινήτων που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα αντληθεί από τους πόρους που θα προκύψουν από τα πρόστιμα των αυθαιρεσιών (ημιυπαίθριοι κλπ)
http://www.newsbeast.gr/

Οι "ερυθρόλευκες" παρέμειναν αήττητες και πέρασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμό στο κλειστό του Ρέντη με αντίπαλο του Μαρκόπουλο, αφού επικράτησε με 3-2 σετ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1.



Οι "ερυθρόλευκες" παρέμειναν αήττητες και πέρασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο Παναθηναϊκός που ακολουθεί στη δεύτερη θέση, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη πήρε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, αλλά έχασε σχετικά εύκολα τα επόμενα δύο.
Ωστόσο, με καθαρό μυαλό στη συνέχεια, κατέκτησε χωρίς να δυσκολευτεί τα άλλα δύο, φτάνοντας στη νίκη που της χάρισε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Κυριακίδου 17 (1 άσος, 12/19 επ., 4 μπλοκ), Γιακουμή 9 (6/15 επ., 3 μπλοκ), Γκίμπσον 8 (6/14 επ., 29% υπ., 2 μπλοκ), Ογκνιένοβιτς 7 (4/6 επ., 3 μπλοκ), Χαντάβα 11 (1 άσος, 10/29 επ., 33% υπ.), Κόλεβα 21 (4 άσοι, 17/41 επ., 2 μπλοκ), Μαγγίνα (λ, 67% υπ.), Νικούλη 1 (1/1 επ.), Μουστάκη, Μουρατίδη, Καβαθά 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ)

Μαρκόπουλο (Γιώργος Λυκούδης): Κοσμά 20 (4 άσοι, 14/31 επ., 18% υπ., 2 μπλοκ), Σαπαρέφσκα 12 (8/13 επ., 3 μπλοκ), Λουμπιέσκα 16 (15/35 επ., 1 μπλοκ), Τσαπραλή 5 (3 άσοι, 2 μπλοκ), Σιμάνκοβα 3 (3 άσοι), Τσίμα 14 (11/35 επ., 51% υπ., 3 μπλοκ), Κονόμη (λ, 54% υπ.), Κουτσιβίτη, Μαρκοπούλου

περισσότερα http://drapetsonavolley.blogspot.com/2011/02/4-1.html