Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση γνωριμίας με την αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αλίμου οι Δήμαρχοι Μοσχάτου&Ταυρου,Καλλιθεας,Νεα Σμύρνης και άλλοι

Με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για τον Νότιο Τομέα Αθηνών, Μαρία Καρακλιούμη, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αλίμου οι Δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και Αλίμου Θάνος Ορφανός.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας των δύο πλευρών, αλλά με την ευκαιρία θίχθηκαν θέματα που αφορούν τη περιοχή.
 




http://www.vimaonline.gr/

Ντύθηκε σαν μικρή μαθήτρια!


Ακόμα και έτσι παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες

Βγήκε βόλτα και φόρεσε ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και κάλτσες πάνω από το γόνατο θυμίζοντας μαθήτρια στο σχολείο. Ωστόσο, ό,τι και να φορέσει η Megan Fox θα είναι πάντα στις φαντασιώσεις των ανδρών, καθώς είναι μια από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες στο Χόλιγουντ!









http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/114939/duthike-san-mikri-mathitria/


ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ










http://www.youtube.com/user/volossport

Πυρά ΣΕΓΑΣ κατά ΔΕΜΑ

Έλλειψη στοιχειώδους κατανόησης για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα καταλογίζει στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ο ΣΕΓΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την ακύρωση της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στη Λάρισα και Βόλο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Ο ΣΕΓΑΣ είχε εδώ και πολύ καιρό επισημάνει ότι το κόστος διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 ήταν υπερβολικά υψηλό.

Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία στη χώρα, ήταν σε σωστή κατεύθυνση η προσπάθεια της κυβέρνησης να προτείνει στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων έναν περιορισμένο σε κόστος προϋπολογισμό, ο οποίος διασφάλιζε στο ακέραιο τις βασικές προϋποθέσεις διεξαγωγής των Αγώνων.

Αυτό απαιτούσε η λογική, αλλά και ο σεβασμός στις θυσίες του ελληνικού λαού. Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης άλλωστε, είναι σύμφωνη τόσο με τη θέση του ΣΕΓΑΣ, όσο και με τη διάθεση της πλειοψηφίας της αθλητικής κοινότητας της χώρας μας.

Το γεγονός ότι η ΔΕΜΑ αρνήθηκε την πρόταση της κυβέρνησης, δηλώνει έλλειψη στοιχειώδους κατανόησης για τα πραγματικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι στη διάθεση της Πολιτείας για να προτείνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που θα αναπληρώνει το οικονομικό και αναπτυξιακό ισοδύναμο που προσδοκούσαν να εισπράξουν οι τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας από τους Μεσογειακούς Αγώνες».



http://www.sport-fm.gr/list/7

Η Αίγυπτος στις φλόγες, τουλάχιστον δυο νεκροί

Θυμός, αγανάκτηση και χιλιάδες Αιγυπτίων να ζητούν την πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ.
Η κατάσταση στην Αίγυπτο, τέσσερις μέρες αφότου ξέσπασαν οι διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης, όχι μόνο δεν έχει εξομαλυνθεί. Αλλά μέρα με την ημέρα η ένταση κλιμακώνεται.
Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις πραγματοποιούνται και την Παρασκευή σε πολλές αιγυπτιακές πόλεις. Στο Σουέζ, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας πολίτης τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σύμφωνα με το Associated Press οργισμένο πλήθος έκλεψε τα όπλα αστυνομικών, μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και αφού ανάγκασε τους πάντες να βγουν έξω, έβαλαν φωτιά. Έκαψαν επίσης 20 αυτοκίνητα.



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_9400.html

Μέχρι πότε θα ισχύουν τα παλιά εισιτήρια του ΟΑΣΑ


Η ανταλλαγή των παλιών θα γίνεται στους σταθμούς του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Από την προσεχή Τρίτη 1η Φεβρουαρίου τίθενται σε ισχύ οι νέες αυξημένες τιμές στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ διευκρινίζει πως τα εισιτήρια με την παλαιά τιμή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μέχρι και τη Δευτέρα 14/2/2011.

Από την επόμενη Τρίτη, 15/2/2011 και για διάστημα 1,5 μήνα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 1/4/2011, τα παλαιά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται με ισόποσης αξίας νέα εισιτήρια.

Η ανταλλαγή θα γίνεται στα γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25 και στους σταθμούς του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

http://www.newsbeast.gr/

Ταξίδι στις ομορφιές της Πατρίδας μας… και προβολή του τόπου μας μέσα από την παράδοση.

Για την Καστοριά αναχωρούν σήμερα Παρασκευή τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας, προκειμένου να γράψουν ακόμη μία λαμπρή σελίδα στην πολιτιστική τους διαδρομή. Πενήνταμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Π.Σ., Αθανάσιο Φραντζή θα βρεθεί στην «καρδιά» της Δυτικής Μακεδονίας, προσκεκλημένοι σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς και ο Ιστορικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου έχει προμηθευτεί και έντυπο διαφημιστικό υλικό, προκειμένου εκτός από τη συμμετοχή τους στην πολιτιστική εκδήλωση να πετύχουν και την προβολή της Αχαΐας, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτούν και την ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στις δυο περιοχές.
Η κεντρική πολιτιστική  εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, όπου με τη «συνοδεία» ζωντανής ορχήστρας τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού σε συνεργασία με τα Χορευτικά του Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό «πανόραμα».
Την Κυριακή η  αντιπροσωπεία θα επισπευτεί τη Φλώρινα όπου θα τους υποδεχθεί ο πρόεδρος του Συλλόγου της πόλης, Π. Πασχαλίδης, να τους ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πανέμορφης Φλώρινας και παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής -μέσω Πεντάλοφο – Επταχώρι μια δύσκολη, αλλά πανέμορφη διαδρομή - θα επιστρέψουν στην Πάτρα στις 9.00 μ.μ.

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Μαρκόπουλο

Από Φώτης Καρακούσης |
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τόσο για τις θέσεις 1-6, όσο και για 7-12. Για τη… μάχη του τίτλου, στην πρεμιέρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Παναθηναϊκό.
Και τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Καλός ο πρώτος γύρος και οι 11 αγωνιστικές, ωστόσο από το Σάββατο ουσιαστικά αρχίζει και πάλι ο… μαραθώνιος που θα οδηγήσει στον τίτλο, αλλά και την σωτηρία. Σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση τόσο για τις θέσεις 1-6, όσο και για τις 7-12, με την πρεμιέρα να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Ως γνωστόν και για τα δύο γκρουπ θα υπάρξει ένα νέο πρωτάθλημα. Οι έξι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να υπάρχουν πλέι οφ. Το τίτλο θα τον πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή, ενώ από το γκρουπ 7-12, η τελευταία θα υποβιβαστεί στην Α2. 
Όπως αναφέραμε στις 29/1 ανοίγει η αυλαία της νέα φάσης και για τις θέσεις 1-6 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Στα άλλα δύο ματς θα αναμετρηθούν οιΟλυμπιακός-Ηρακλής Κηφισιάς και Ανατόλια-ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και για τα δύο γκρουπ έχει ως εξής:


ΘΕΣΕΙΣ 1-6


1η Αγωνιστική (29/1/11) - 6η Αγωνιστική (12/3/11)

Ολυμπιακός-Ηρακλής Κηφ.
Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός 
Ανατόλια-ΑΕΚ 





http://www.gazzetta.gr/

Συνεχίζουν τον αγώνα!

Κατερίνα Παλαιάκη 
Ο πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο Νίκο Καραχάλιο και τους κ. Δήμο Λαζαρίδη, Κυριάκο Καλογεράκο και Ευτύχη Βαρδουλάκη υποδέχθηκαν στα γραφεία του συλλόγου τους team manager και τους εφόρους όλων των ομάδων και των τμημάτων, προκειμένου να γίνει νέα συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το αναπτυξιακό πλάνο «Ολυμπιακός 2020».

Η διοίκηση ενημέρωσε για την πορεία των ενεργειών που έχουν γίνει, ώστε να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία και να ικανοποιηθούν οικονομικά όλοι οι αθλητές, ενώ ήδη η ομάδα πόλο των ανδρών περιμένει ένα ποσό μέχρι το τέλος του μήνα. 

Εκτός των άλλων έγινε γενικότερη συζήτηση για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν τα τμήματα και φυσικά για τα προβλήματα που υπάρχουν. Η σχετική συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων και των τμημάτων του συλλόγου που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (27/1) αναβλήθηκε λόγω έκτακτου ταξιδιού του κ. Καραχάλιου στο εξωτερικό. Το νέο ραντεβού ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα (31/1).



http://www.gazzetta.gr/

Φαν ντερ Σαρ: «Δεν τελείωσα ακόμα»


Ο κάθε διαθέσιμος τίτλος θα πρέπει να κατακτηθεί για τη Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος τόνισε πως οι στόχοι της ομάδας θα πρέπει να υλοποιηθούν.
«Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Υπάρχουν τρεις μήνες μπροστά μας με πολλούς στόχους. Πρέπει να σηκώσουμε στο τέλος κάποιο τρόπαιο. Να δούμε την επιθυμία μας να μετατρέπεται σε κούπα στο τέλος της σεζόν», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Όταν πρωτοήρθα εδώ ήμουν απλά χαρούμενος που είχα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και που θα μου δινόταν η ευκαιρία να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα στην Αγγλία πριν αποσυρθώ. Ευτυχώς κατάφερα να κερδίσω πολλά περισσότερα. Θα ήταν ωραίο να είχα μερικά ακόμη χρόνια μπροστά μου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είμαι ωστόσο ευτυχισμένος που έζησα αυτή την εμπειρία εδώ στη Γιουνάιτεντ».

http://www.gazzetta.gr/

Η Naomi Watts πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Clint Eastwood

Η Naomi Watts υπέγραψε τελικά συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα βιογραφική ταινία του Clint Eastwood για τον J. Edgar Hoover.
Η όμορφη ηθοποιός θα παίξει στο πλάι του Leonardo Di Caprio ο οποίος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού πράκτορα του FBI.
Η Watts θα υποδυθεί την γραμματέα του Hoover, Helen Gandy, η οποία ήταν στο πλευρό του από το 1918 μέχρι το 1972. Εκτός από την Watts και τον Di Caprio στην ταινία θα παίξουν ακόμα οι Dame Judi Dench, Ed Westick, Armie Hammer και Josh Lucas.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρεμιέρα της ταινίας. 


http://www.rockyourlife.gr/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/naomi-watts-clint-eastwood.html

Η σύντροφος του Ρονάλντο με σέξι εσώρουχα


ΔΕΙΤΕ: Τη φωτογράφιση της Irina Shayk

Το αμόρε του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, αφού στα προσωπικά απολαμβάνει τη συντροφιά του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή, ενώ στα επαγγελματικά η μια φωτογράφιση διαδέχεται την άλλη. Αυτή τη φορά φόρεσε τα εσώρουχα της «Intimissimi» και το αποτέλεσμα ήταν άκρως αισθησιακό!















http://www.newsbeast.gr/

«Συναγερμός» στην Αίγυπτο για τη μεγάλη διαδήλωση κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας της Αιγύπτου, καθώς χιλιάδες άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή, μετά την προσευχή.

Στο Κάιρο έφτασε ο Μοχάμεντ ελ-Μπαραντέι και δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί της αλλαγής του καθεστώτος. Δύο ηγέτες της Αδελφότητας των Μουσουλμάνων συνέλαβαν οι αρχές. Αναφορές για προβλήματα στο Διαδίκτυο και στην κινητή τηλεφωνία.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται ανοιχτή στο διάλογο, ωστόσο προειδοποιεί ότι θα λάβει αυστηρότατα μέτρα σε περίπτωση που ξεσπάσουν βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια των νέων διαδηλώσεων.

«Το υπουργείο Εσωτερικών προειδοποιεί ξανά κατά αυτών των ενεργειών και δηλώνει ότι θα ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους» αναφέρει σε ανακοίνωση.

in.gr

http://sarotiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_3730.html

Με απεργίες διαρκείας προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Για μπαράζ νέων απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς προειδοποιούν οι συνδικαλιστές, μετά την εσπευσμένη κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «κατεδαφίζεται κάθε κεκτημένο» τους, μιλούν για «αιφνιδιασμό» από την πλευρά της κυβέρνησης και ετοιμάζονται να προχωρήσουν από τη Δευτέρα σε 48ωρες απεργίες σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι σχετικές αποφάσεις, μάλιστα, αναμένεται να ληφθούν πιθανότατα εντός της ημέρας, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Το τελικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει αλλαγές κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έρχονται μετατάξεις

Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο δρομολογεί την αποχώρηση περίπου 2.000 εργαζομένων μέσω μετατάξεων και συνταξιοδοτήσεων. Συγκεκριμένα, οι πρώτες 750 μετατάξεις αναμένεται να γίνουν άμεσα, ενώ οι υπόλοιπες σε δεύτερη φάση και αφού έχει προκύψει ο ακριβής αριθμός του πλεονάζοντος προσωπικού από τα οργανογράμματα των νέων φορέων.

Επίσης, υπολογίζεται ότι φέτος θα συνταξιοδοτηθούν περίπου 400 άτομα, στα οποία θα προστεθούν άλλα 300 το 2012 και 200 το 2013.

Newsroom ΔΟΛ

http://sarotiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_3825.html

Θα συνταξιοδοτείται κανονικά η χήρα του Μοδινού



Παρέμβαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τα κατάφερε η γυναίκα του Τζον Μοδινού. Με πρωτοβουλία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η χήρα θα συνταξιοδοτείται κανονικά και μάλιστα το ποσό θα είναι αρκετά μεγάλο. Η Ροξάνα ήταν δίπλα του τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Πρόσφατα είχε κάνει έκκληση για βοήθεια γιατί η ίδια δεν είχε προσωπική περιουσία και δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Η Κύπρος όμως την αντάμειψε!
πηγή: trelokouneli
http://www.newsbeast.gr/

Έντονη αντίδραση Βενιζέλου για τη φρεγάτα


Οι σφαίρες… χτύπησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης...

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με την σημερινή μη αβλαβή διέλευση τουρκικής φρεγάτας από τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να δηλώσουν ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης εκφράζουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, εμφανίζουν τη χώρα μας να μην αντιδρά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.


Μάλιστα, υποστήριξε ότι «Πρόκειται για λάθος μήνυμα και προς την γείτονα και προς την διεθνή κοινότητα και προς τον ελληνικό λαό».


Επίσης, υπενθύμισε ότι μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική, είχε την ευκαιρία να τονίσει ότι τα περιστατικά μη αβλαβούς διέλευσης τουρκικών πολεμικών πλοίων από τα ελληνικά χωρικά ύδατα έχουν αυξηθεί πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση μη αβλαβούς διέλευσης, πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν τα τουρκικά πολεμικά πλοία, εκπέμπουν τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών, που ενημερώνεται σχετικά, πραγματοποιεί τα ανάλογα διπλωματικά διαβήματα.


«Αυτό έγινε και σήμερα με τη φρεγάτα Yildirim», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, ενώ τόνισε ότι «εάν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούσαν να ενημερωθούν επισήμως από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πριν σπεύσουν να τοποθετηθούν δημόσια, θα είχαν προστατεύσει και το κύρος του πολιτικού τους λόγου, αλλά και την εικόνα εθνικής ενότητας που οφείλουμε να προβάλουμε».


Νωρίτερα, ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Τζίμας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παρακολουθεί απαθής, την ώρα που συνεχίζονται οι προκλητικές ενέργειες των Τούρκων στο Αιγαίο».


Επίσης, καταλόγισε τεράστιες ευθύνες στην κυβέρνηση και υποστήριξε «πως η μυστική διπλωματία και τα κούφια λόγια στο Ερζερούμ του κ. Παπανδρέου δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα στην αποτροπή των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο».


Στο ίδιο ύφος ο κ. Τζίμας παρατήρησε ότι «Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς έχουν ήδη προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα αδιέξοδα της πολιτικής του κ. Παπανδρέου» και κατέληξε λέγοντας «Οι Έλληνες απαιτούν εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στη χώρα μας».


Εξίσου, αιχμηρή ήταν και η δήλωση του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα είπε «Ευτυχώς που τα Ελληνικά παράλια βρίσκονται σε καλά χέρια. Η τούρκικη φρεγάτα είναι ακριβώς έξω από την Εύβοια. "Μπράβο" στην Ελληνική Κυβέρνηση, "μπράβο" στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
 



http://www.newsbeast.gr/

http://sarotiko.blogspot.com/

Tέλος στο θέατρο του παραλόγου - Από τη Νομική... στην "Υπατία" οι μετανάστες




 Ολονύχτιο “θρίλερ” διαπραγματεύσεων
- Με πορεία και συνθήματα έφτασαν στο κτίριο της Πατησίων οι
μετανάστες- Συμφωνία να παραμείνουν για 15 ημέρες

- Κανονικά λειτουργεί η Νομική, διακριτική η παρουσία της αστυνομίας


Συντεταγμένα συνοδεία μελών οργανώσεων οι μετανάστες βγήκαν στις τρεις και μισή από το κτίριο της Νομικής και κατέληξαν στο κτίριο της Πατησίων όπου συμφωνήθηκε ότι θα παραμείνουν για 15 ημέρες.
Το κτίριο ''Υπατία'' όπου εγκαταστάθηκαν στις 04.00 οι μετανάστες
Το κτίριο ''Υπατία'' όπου εγκαταστάθηκαν στις 04.00 οι μετανάστες

Την ώρα της εξόδου των μεταναστών και όσων τους συνόδευαν τα μέτρα της αστυνομίας ήταν πρωτοφανή.



Ο χώρος από τη Νομική ως και το κτίριο “Υπατία” στη συμβολή Πατησίων και Ηπείρου είχε ζωστεί όχι μόνο από δυνάμεις των ΜΑΤ αλλά και από τις ειδικές δυνάμεις τις αστυνομίας.

Ουσιαστικά η πορεία των μεταναστών καθοδηγήθηκε μέσω Σόλωνος από την πιο σύντομη διαδρομή προς το κτίριο.



Οι μετανάστες με τα πράγματά τους στα χέρια, φωνάζοντας συνθήματα έφτασαν μερικά λεπτά πριν τις τέσσερις στο κτίριο που θα τους φιλοξενήσει και ήδη έχουν εγκατασταθεί χωρίς απρόοπτα.

Το χρονικό

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα επιτεύχθηκε τελικά συμφωνία για την εκκένωση του κτιρίου της Νομικής από τους μετανάστες απεργούς πείνας, οι οποίοι θα μετεγκατασταθούν, για χρονικό διάστημα 15 ημερών, στο κτίριο που είχε προταθεί από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Μεταξύ των όρων της συμφωνίας είναι ότι οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν στο κτίριο όχι για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι σε κάποια απόσταση, διακριτή σε σχέση με το κτίριο και ο αριθμός των αλληλέγγυων στους μετανάστες θα είναι περιορισμένος.

Ωστόσο ακόμα και την ύστατη αυτή ώρα, λίγο μετά τις 01:30 ο ιδιοκτήτης έφερε νέες αντιρρήσεις θορυβημένος από το γεγονός ότι πρόκειται μία μεγάλη ομάδα των αλληλέγγυων να πορευτούν προς το κτίριο του και έτσι αρνήθηκε να μεταβούν οι περίπου 240 μετανάστες αργά τη νύχτα στο νέο αυτο χώρο. Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο ιδιοκτητης πείσθηκε και έτσι άρχισε η μεταφορά των απεργών πείνας στο νέο κτήριο.

Κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύχτιας εμπλοκής προτάθηκε να μεταφερθούν σε κτήριο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, τόσο οι μετανάστες όσο και οι αλληλέγγυοι απάντησαν κατηγορηματικά όχι, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μετακινήθούν μακριά από το κέντρο της Αθήνας. 

Είχε προηγηθεί ένα πολύωρο θρίλερ μετά την πρώτη αρνητική τους απάντηση να μεταβούν σε άλλο κτίριο και τις πρυτανικές αρχές να δίνουν το πράσινο φως για άρση του ασύλου. Με το που δόθηκε η εντολή για άρση του ασύλου, η περιοχή μετατράπηκε σε "αστακό" από τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ξεκινήσει η επέμβαση, η οποία τελικώς ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. 

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με τους εισαγγελείς οι οποίοι αν και αρχικά απωθήθηκαν από την είσοδο εν συνεχεία κατάφεραν να συνομιλήσουν με τους λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση δέχθηκε αρχικά όλα τα αιτήματα των μεταναστών, αλλά εμπλοκή υπήρξε καθώς δεν συμφωνούσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου με τους όρους των μεταναστών. 

Τελικά, μετά από ένα νέο θρίλερ που διαδραματίστηκε για τους όρους με τους οποίους θα μετεγκατασταθούν, οι λαθρομετανάστες συνεδρίασαν και αποφάσισαν τελικά να μεταβούν στο νέο κτίριο αλλά όχι με πούλμαν αλλά με μία ειρηνική πορεία και τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων. 



περισσότερα:http://www.newsit.gr/

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Καποδίστριας-Μαγγίρα. Ετοιμάζουν cd single

Ο Παναγιώτης Καποδίστριας και η Ματθίλδη Μαγγίρα αυτό τον καιρό είναι στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι που τελικά δε δέχτηκε ούτε να ακούσει η ΕΡΤ για τη Eurovision.

Οι δύο καλλιτέχνες δε δείχνουν να προβληματίζονται με την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης, ούτε θέλουν να κάνουν δηλώσεις για το θέμα. Αντίθετα, η ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους στη σχολή σεναρίου "Tabula Rasa", που ανήκει στον πρώτο, επεκτείνεται μιας και αποφάσισαν να βγάλουν το τραγούδι, ώστε ο ίδιος ο κόσμος να κρίνει το αποτέλεσμα. Μέσα στον επόμενο μήνα, θα κυκλοφορήσει το single που αναμένεται να γίνει το μεγάλο hit του καλοκαιριού, μιας και ο τίτλος του είναι πολύ-πολύ hot. "No more friends, only sex"

Η μουσική είναι του Γιάννη Μιχαήλ. Το τραγούδι έχει στοιχεία 80' s, σύγχρονου ρυθμού και RnB. Η παραγωγή ανήκει στη MINOS EMI.



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/cd-single.html

Ά ΕΣΚΑΝΑ 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)..Κλ.Μοσχάτου 21.00 Ελευθερία Μοσχ -Πόλις Καλλ..

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1/11














Α΄ ΑΝΔΡΩΝ

2ο ΚΓΔ Νικαίας 21.30 Αρης Νικαίας -Πέρα ......Φασόλης Δελαγραμμάτικας κομ. Παλάτος
Κλ.Βούλας 19.30 Πρωτέας Βούλας -Δραπετσώνα..... Μέλης Ουσταμπασίδης κομ. Σιδέρης
Κλ.Κερατσινίου 21.00 Φάρος Κερατσινίου- Φοίνικας Πειρ. ......Στρέμπας Μαραβέλιας κομ. Παπαγιαννόπουλος
κλ.Π.Σαλπέας 20.30 Εθνικός -ΓΑΣ Μάνδρας .....Ζακεστίδης Νανούρης Παπαδόπουλος Κ.
Κλ.Ρέντη 20.00 ΑΕ Ρέντη -Προοδευτική .....Μπίκας Λάτσης κομ. Νάκος
Κλ.Αλίμου 20.00 ΑΛΦ Αλίμου- Ιωνικός Νικαίας ......Σιώκας Γαρίνη κομ Χασάπης
Κλ.Μοσχάτου 21.00 Ελευθερία Μοσχ -Πόλις Κα
λλ......... Μαγγωνάκης Βίλλιας κομ. Παπαδόπουλος Ε.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



1Πόλις Καλλιθέας261412201058924134
2Φάρος Κερατσινίου2514113010259041211
3Γας Μάνδρας241410409788521263
4Ιωνικός Νικαίας2414104010239131102
5Εθνικός23149501016928881
6Αρης Νικαίας2314950933895382
7Ελευθερία Μοσχ221486090787928
8Πρωτέας Βούλας211477095892929
9ΑΛΦ Αλίμου20146809511047-96
10Φοίνικας Πειραιά1914590853872-192
11Δραπετσώνα18144100881929-48
12Προοδευτική18144100895983-881
13Πέρα161421208341024-190
14Ρέντη151411307841017-233
* Οι βαθμολογίες υπολογίζονται και οριστικοποιούνται μόλις ολοκληρωθεί η εισαγωγή στο σύστημα όλων των αγώνων της αγωνιστικής και μόλις η Ένωση παραλάβει τα Φύλλα Αγώνος
Βαθ2 = Βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες
Διαφ2 = Πηλίκο πόντων Επίθεσης/Αμυνας στους μεταξύ τους αγώνες (σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας)
Διαφ3 = Πηλίκο πόντων Επίθεσης/Αμυνας στο πρωτάθλημα (σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας)



http://www.eskana.gr/