Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Ντούντα και Ολυμπιακός... φίμωσαν το ΟΑΚΑ»



Πολύ ψηλά στα σέρβικα μέσα ενημέρωσης παίζει το ντέρμπι των αιωνίων και του Ιβκοβιτς με τον Ομπράντοβιτς. Για... σιωπή στο ΟΑΚΑ με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού γράφει ο ξένος Τύπος.


Sportal.rs: «Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε σιωπή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επέστρεψε για τον Ολυμπιακό και κέρδισε τον Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι του φτάνοντας τις 12 νίκες σε 12 ματς».

Mondo.rs: «Ο Ντούντα δυνατότερος Νονός. Στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού εκτός έδρας. Η πρώτη συνάντηση Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς από τότε που ο τελευταίος ήταν στον Ολυμπιακό ο δυνατότερος ήταν ο... Ιβκοβιτς».

Blic.rs: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αυτοί που έμειναν αήττητοι μετά από 12 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο ήταν φιλοξενούμενοι. Ετσι οι πρωταθλητές υπέστησαν την πρώτους ήττα στο πρωτάθλημα».

Eurobasket.lt: «Νικητής ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ντέρμπι σημαδεύτηκε από την άσχημη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού».

Eurobasket.com: «Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν παίρνοντας πολλούς οπαίκτες από τους ψηλούς τους. Οι παίκτες του Ιβκοβιτς πήραν μεγάλη νίκη που τους δίνει την πρωτιά στο πρωτάθλημα».



http://www.gazzetta.gr/

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O νέος τραγουδιστής Ιωάννης Λάκης στο MCF bar - resto του Ιδρύματος Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στις 23:00




Το  MCF  bar - resto φιλοξενεί με τη σειρά του νέους καλλιτέχνες...

Είναι νέος, ταλαντούχος,  με σπουδές στο τραγούδι και τη μουσική και μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη. Ο Ιωάννης Λάκης, με την αισθαντική φωνή, μας συστήθηκε μέσα από την μπάντα των FM, και το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους Λάκη Λαζόπουλου "Όταν Έχω Εσένα" για τη θεατρική παράσταση "Βιοπαλαιστής στη Στέγη".
Τώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα θα παρουσιάσει στο Μπαρ, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης,  MCF  bar - resto, τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Κραουνάκη και άλλων και φυσικά και ... Όταν έχω εσένα μπορώ να ονειρεύομαι ξανά,  ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά, και πιάνω μες στα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω... Στις βραδιές συμμετέχει ως guest o μπάσος Βασίλης Κωστόπουλος  και στο πιάνο τους συνοδεύει ο Στέφανος Κοζάνης. Παραγωγή και παρουσίαση: Αλέξης Κυριαζής

Σημείο συνάντησης κοινού και καλλιτεχνών, τεχνικών και παραγωγών του Ιδρύματος, πριν και μετά τις παραστάσεις, το mcf resto αποτελεί την "εύθυμη πινελιά" του κτιρίου.  

Το MCF coffee bar resto, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρει σε πολύ λογικές τιμές, μέσα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ευφάνταστο light & interior design του χώρου, υπέροχο φαγητό βασισμένο σε αγνά και φρέσκα υλικά, από finger food, σαλάτες, πιάτα και γλυκά, δροσερά cocktails φτιαγμένα με μαεστρία από έμπειρους barmen, προσεγμένη λίστα κρασιών και ποτών και εξαιρετικά χαρμάνια καφέ και τσαγιού.  Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι και η θέα στην Ακρόπολη από τη βεράντα της πρόσοψης επί της οδού Πειραιώς, η οποία, όταν ανοίγουν διάπλατα οι τζαμαρίες της, γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, αποπνέοντας μία μοναδική για τα Αθηναϊκά δεδομένα ατμόσφαιρα. Αυτού του ambiance ηγείται ο Αλέξης Κυριαζής γνωστός ως ιδιοκτήτης του θρυλικού Multi Culti.

Παρασκευή & Σάββατο 14 & 15 Ιανουαρίου 2011,  στις 23:00
Μουσική Βραδιά με τον Ιωάννη Λάκη
guest: Βασίλης Κωστόπουλος 
πιάνο: Στέφανος Κοζάνης
Παραγωγή και παρουσίαση: Αλέξης Κυριαζής

MCF  bar - resto
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο Κρατήσεων για φαγητό: 6937 037 040

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr


Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ελculture.gr
Ως 3
mediasoup.gr
Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες η Αθήνα



Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακό, λεωφορεία και τρόλεϊ θα παραμείνει αύριο η Αθήνα, ύστερα από την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι., αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση των Αστικών Συγκοινωνιών της Αττικής.

Συγκεκριμένα τόσο οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, στον ΗΣΑΠ και στον Προαστιακό όσο και συνάδελφοι τους στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για αύριο.

Οι διοικήσεις των εταιρειών έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργίες.



http://www.zougla.gr/

ΔΟΕ: Βραβείο στην υπ. Παιδείας για το πρόγραμμα «Κλασσικός Αθλητισμός για Παιδιά»




Ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Μιχάλης Κοντογιάννης, εκπροσωπώντας την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, παρέλαβε χθες σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το βραβείο «Εμπνέοντας τη Νεολαία» - «SPORT-INSPIRING YOUNG PEOPLE» του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, προς την υπουργό Παιδείας, για την εφαρμογή του προγράμματος «Κλασσικός Αθλητισμός για Παιδιά» (Kids’ Athletics).
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, επίσης, οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Σιγκαπούρη 2010».
O ειδικός γραμματέας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Κλασσικός Αθλητισμός για Παιδιά», το καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα επιμορφωτικών επισκέψεων και αθλητικών δραστηριοτήτων, για παιδιά και μαθητές από όλη τη χώρα, που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά, κατά το σχολικό έτος 2009-2010, στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), από το υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).
Ο Μιχάλης Κοντογιάννης τόνισε ότι το Πρόγραμμα «Κλασσικός Αθλητισμός για Παιδιά», το οποίο παρακολούθησαν με επιτυχία 2.300 μαθητές και μαθήτριες Α’ έως Στ’ Δημοτικού, από συνολικά 40 Δημοτικά Σχολεία του Νομού Αττικής, αποτελεί ένα πρωτοποριακό και ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διπλό ρόλο, επιμορφωτικό και αθλητικό, το οποίο ξαναφέρνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη οι νέοι να «αναβαπτιστούν στα νάματα της Κλασσικής Παιδείας, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να ασχοληθούν με αυτόν, αντί να αναζητούν καταφύγια και ενδιαφέροντα σε ανθυγιεινές περιοχές».
Ο ειδικός γραμματέας ανακοίνωσε, τέλος, την επανέναρξη του προγράμματος «Κλασσικός Αθλητισμός για Παιδιά» σε συνεργασία με την ΕΟΕ και το ΣΕΓΑΣ, για το έτος 2011 και εξέφρασε την ευχή να στεφθεί με την ίδια επιτυχία, ώστε να εκπληρωθεί ένας από τους βασικότερους στόχους του Νέου Σχολείου, η σύνδεση του Σχολείου με την Κοινωνία, τη Διά Βίου Μάθηση και τη Διά Βίου Άσκηση.





πηγή www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Η ΕΟΕ βράβευσε τους κορυφαίους Νέους

Παρουσία πολλών επισήμων από το χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού η ΕΟΕ βράβευσε στα γραφεία της τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού και συγκεκριμένα τους αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων οι οποίοι έγιναν στη Σιγκαπούρη.

Παράλληλα τιμήθηκαν οι χορηγοί-υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ έγινε και η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στην ειδική τελετή βραβεύτηκαν ο αθλητής του στίβου (επί κοντώ) Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (3η θέση) οι κωπηλάτες Μιχάλης Ναστόπουλoς-Απόστολος Λαμπρίδης (2η θέση), η αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου (2η θέση), οι αθλήτριες της κωπηλασίας Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάγκα (3η θέση), και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Λάμπρος Βλάχος, Σπύρος Παναγιωταράς, Θοδωρής Τσιλούλης και Μανώλης Τσελεντάκης (3η θέση) μαζί με τους προπονητές τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με το σύνολο των μελών της Ολομέλειας της Ολυμπαικής Επιτροπής, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Αηδόνης, Βουλευτές, πρώην υπουργοί, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο πρόεδρος του ΣΕΟ Γιώργος Σιγάλας, ο γνωστός φίλος του στίβου και για πολλά χρόνια αθλητικός παράγοντας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών και συλλόγων και πολλοί άλλοι.
"Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για μας γιατί περιέχει ένα διπλό συμβολικό μήνυμα ου θέλουμε να στείλουμε σε κάθε κατεύθυνση. Με την ευκαιρία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΟΕ, θα βραβεύσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγωνες Νέων τον περασμένο Αύγουστο. Παράλληλα θα τιμήσουμε και τους χορηγούς της ΕΟΕ που και αυτοί μας τίμησαν τη χρονιά που πέρασε και εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται», είπε ο κ Καπράλος και συνέχισε:
"Το καλοκαίρι λοιπόν, 18 αθλητές και 10 αθλήτριες αποτέλεσαν την ελληνική αποστολή σε μια νέα διοργάνωση της ΔΟΕ. Μέσα σε δύσκολες εποχές που τα προβλήματα περισσεύουν για όλους, τα παιδιά αυτά μας έκαναν υπερήφανους, τόσο για την επιτυχημένη αγωνιστική τους παρουσία, όσο και την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Γι΄ αυτό σήμερα τους καλέσαμε εδώ για να τους απευθύνουμε, όπως και στις οικογένειές και στους προπονητές τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και να δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αθλητισμός μπορεί να είναι η απάντηση στα αδιέξοδα της εποχής, είτε αυτά είναι οικονομικά, είτε κοινωνικά. Τα παιδιά αυτά αποτελούν τους καλύτερους Πρέσβεις της Ελλάδας στο εξωτερικό".
Ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΟΕ έκανε αναφορά στα προβλήματα των αθλητών κυρίως ενόψει της Ολυμπιακής προετοιμασίας για το «Λονδίνο 2012», για το γεγονός ότι δεν δόθηκαν χρήματα για το σκοπό αυτό από την Πολιτεία μέσα στο 2010 και ευχήθηκε να επαναληφθεί από το 2011. Επίσης ζήτησε τη θεσμοθέτηση κινήτρων για τους αθλητές. "Κίνητρα σωστά χωρίς υπερβολές", όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε επίσης να βοηθηθούν οι αθλητές και στη χορήγηση αδειών για προπονήσεις, στους εργαζόμενους αθλητές.
"Δεν ζητάμε αργόσχολους δημοσίους υπαλλήλους. Απαιτούμε όμως, σεβασμό και αγάπη στους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας, που διεκδικούν πρόκριση και μετάλλια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες", τόνισε ο κ Καπράλος, ο οποίος στη συνέχεια έκανε μίνι αναφορά στα πεπραγμένα της ΕΟΕ μέσα στο 2010 και κυρίως στο άνοιγμα του Καλλιμάρμαρου στους πολίτες και στους ξένους τουρίστες, ο αριθμός των οποίων που πέρασε τις πύλες του, έφθασε τους 60.000.
Η είδηση που βγήκε από τις εν συνεχεία ομιλίες, τόσο του κ. Αηδόνη όσο και του κ. Μπιτσαξή, είναι ότι τάσσονται υπέρ των αθλητικών κινήτρων αλλά και της καταβολής χρημάτων από την Πολιτεία για την Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών/τριών.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=83978&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sportline+%28Sport.gr+-+Breaking+News%29#ixzz1ApqByHUZ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ | 12η Αγωνιστική - Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Α' ΕΣΚΑΝΑ


Φάρος Κερατσινίου - Άρης Νικαίας 80-81,

Πρωτέας Βούλας - Πόλις Καλλιθέας 62-70,

Εθνικός - Πέρα 82-58,
Ρέντη - Δραπετσώνα 55-86,
ΑΛΦ Αλίμου - Φοίνικας Πειραιά 56-87,
Ελευθερία Μοσχ. - ΓΑΣ Μάνδρας 63-70,
Ιωνικός Νικαίας – Προοδευτική 70-63


ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ –ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛ. 62-70(32-35)
Διαιτητές: Νανούρης Στρέμπας
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τσεμπέρης , Κολοτούρος): Γιοβάς 1 , Θωμάς 9(1), Δρακόπουλος 9, Λοιζίδης 6 , Τζούνας 7 , Χάλαρης 11(3) , Θεοχάρης 4 , Ζεγκίνογλου 8 , Πράττης 4 ,Δαγδελένης Μιλάνοβιτς 3
ΠΟΛΙΣ (Θάνος , Γερογιάννης ): Μπογδανίδης 3(1) , Σιγλέτος 10(3) Τζιώτης 2 , Ραλλάτος 6, Μαρκόπουλος 10, Φωτόπουλος 15, Κασπαριάν 8(1) , Κανέλλης 3(1), Οικονόμου 6, Παπαδόπουλος 7(1).

ΑΕ ΡΕΝΤΗ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 55-86 (34-36)
Διαιτητές: Βίλιας , Γαρδέλης
ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Μανδραγός) : Διαμάντης 11 , Χάλιτ , Μπίχτας , Παναγόπουλος 6(2) , Κοτορός -,Αντιπάτης 7(1) , Δουσερμετζής 10(2) , Θωμάς, Πασπαλάς 4, Δαουτάκος 2, Λευκόπουλος 8(2), Τζοβάρας 7(1)
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης, Κεφαλίδης): Αρμανίδης 4, Μαμματάς 3(1), Σίνος 13(3), Πατέλης 12, Μαρίνος 4, Ιωαννίδης 11, Κωνσταντίνου 11(3), Δέλλιος 2, Καρελάς 8, Τσελέκος 2,Πεταλάς , Αντωνόπουλος 4, Ρούσης 12

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΑ 82-58 (43-37)
Διαιτητές: Μαραβέλιας, Καρακωνσταντόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλιγκόπουλος): Στασινόπουλος 2, Μπαλτσαβιάς 11(3), Παπαδημητρίου 16(1), Ζώτος, Φούκος 2, Μακρής 22(3), Ανδρεαδάκης, Μπίκουλης 7, Τσατσάνης 3(1), Σαραντάκος, Καρυπίδης 13(1), Βαρθακοκοίλης 6(2).
ΠΕΡΑ (Αποστολίδης): Κουτσούκος 10, Καρανταμάς 10(1), Αποστολίδης 5(1), Κατής 14, Λουκάκης 16, Ζέρβας, Κοντομίχης, Αλεξανδρόπουλος 2, Θεολογίτης, Μητρόπουλος 1.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΝΙΚ. 80-81 (70-70)(37-38)
Διαιτητές: Μαγγωνάκης , Κάρδαρης
ΦΑΡΟΣ (Πολέμης, Παύλος): Καραλής 26(4), Κουντουράς 8, Αθανασούλας 2, Πουλέρης 6 ,Τσαγκαράκης , Τσελεμπής , Χαραλαμπίδης 13(1) ,Λουγιάκης 10, Δασκαλούδης 13, Κοροπούλης 2, Βασιλακάκης
ΑΡΗΣ ΝΙΚ. (Μωυσιάδης): Βαρλάς 10(2), Τσιμπεκίδης , Θύμιος 19(1) , Σαρηγιαννίδης 15(1), Κουφόγιαννης 11(1) , Ευστρατίου , Τσακαλοφίδης 5(1 , Γαλίτης 6, Θάνος 7(1), Σμυρλής 8(2)

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 70-63 (38-37)
Διαιτητές: Ζακεστίδης. Ουσταμπασίδης
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κωνσταντινίδης) : Μπουρτσουκλής 13(1), Λιθόπουλος 4, Ντόκος 6, Μανεσιώτης 4, Ντακούλιας 28(5), Οικονόμου 3, Θαλασσινός 10(1), Κασιούμης, Μαλαφέκας 2, Κυριακάκης, Παπάδης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Γιαννικάκης, Λορέντζος): Βαμβακάρης 15, Κυριακόπουλος 4, Φούντης 11(2), Παπαστυλιανός 3, Σαρδέλης 13(1), Δαλμυράς 10, Σπανάκης 2, Λιθόπουλος 5.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.- ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ 63-70(33-34)
Διαιτητές: Μέλης , Σιώκας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Καρβούνης): Παπατρέχας 10(2) , Παρασίδης 18(3), Κουτσουμπάκος 17, Τσιρόπουλος 2 , Τζαφέρης 1 , Κόλιας 3 , Φραγκούλης 2 , Ανδρουλάκης 4, Χατζηκίδης 6(2)
ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (Γρίβας, Μέτος): Πέτρου , Πέττας 16(4) , Αβραμίδης 11(1), Μπουρβάνης 13, Κριεκούκης 2 , Στεφάνου 2, Φιλίππου 8(2), Αγγελόπουλος , Καμπερίδης 4, Κωσταρέλος 14(1)

ΑΛΦΑ -ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. 56-87(24-43)
Διαιτητές : Φασόλης , Βουράκης
ΑΛΦΑ (Τσολάκης, Τσαλαπατάνης) : Μιχελάκος 7(1), Ροίδης 21(2) ,Μπενέκης , Χρονόπουλος , Βαρβατάκος 7, Σαφός , Μακρυγιάννης 9, Ραζής Ν. , Μελισσαράτος 5, Ζευγώλης 7, Ραζής Β., Βερτούδος
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Ποτόσογλου ): Συρόγλου 9(1), Καρατζής 1, Γεωργακόπουλος 11(2), Κουκουλάς 9, Ρέππας 18, Νούτσης 4, Σοφιανόπουλος 6(1), Μόμτσος 11, Καλής 18, Ντόσκορης , Κορούνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΑΝΔΡΩΝ 12η αγωνιστική


Α΄ΑΝΔΡΩΝ
 2010-2011
ΑΓΩΝΕΣ
Ν-H
ΕΠ-ΑΜ
ΒΑΘΜΟΙ
1.ΠΟΛΙΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑ
12
10-2
914-793
22
2.ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ
12
9-3
839-744
21
3.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
12
9-3
883-787
21
4.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
12
9-3
866-757
21
5.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
12
8-4
798-760
20
6.ΕΘΝΙΚΟΣ
12
8-4
886-798
20
7.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
12
7-5
784-749
19
8.ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
12
6-6
823-790
18
9.ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ
12
5-7
823-918
17
10.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
12
3-7
637-685
16
11.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.
12
3-9
703-749
15
12.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
12
3-9
764-844
15
13.ΠΕΡΑ
12
2-10
   690-865
14
14.ΑΕ ΡΕΝΤΗ
12
1-11
683-862
13
http://aofaros.blogspot.com/

Το τραγούδι της Αντιγόνης Ψυχράμη για τη Eurovision




Διέρρευσε ο τίτλος του κομματιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Αντιγόνη στον Ελληνικό τελικό της Eurovision
"It's all Greek To Me" λέγεται, σύμφωνα με το oikotimes.com και το yupi.gr, το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Αντιγόνη Ψυχράμη -που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό μουσικό talent show Greek Idol- στον Ελληνικό τελικό για τη Eurovision.
Τα ονόματα που κρύβονται πίσω από τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή η Αντιγόνη Ψυχράμη;

http://www.mad.tv/