Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Με γκολ του Μέσι η Αργεντινή 1-0 την Βραζιλία
Με ένα τέρμα του Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, η Αργεντινή νίκησε την Βραζιλία με 1-0 στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ.

Η αναμέτρηση σε όλο το ενενηντάλεπτο κύλησε με τις δύο ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν έχοντας στις τάξεις όλα σχεδόν τα αστέρια τους,  κύλισε χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Ετσι η Αργεντινή πήρε σπουδαία φιλική νίκη επί της αιώνιας αντιπάλου Βραζιλίας, στο σπουδαίο λατινοαμερικάνικο ντέρμπι.

http://www.star.gr/sports/69048

Η γυμνή φωτογράφιση του Playgirl 2008


Το μελαχρινό playgirl του 2008 Ρομπέρτα Γεωργιάδη, ανέδειξε τον… πλούσιο εσωτερικό της κόσμο για χάρη γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Στη συνέντευξή της που συνόδευσε την αισθησιακή φωτογράφιση, η καλλονή που ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ της.

«Λατρεύω να σκίζω τα πανάκριβα εσώρουχα που μου κάνουν δώρο», είπε μεταξύ άλλων η sexy Ρομπέρτα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=205941&cid=11

Πρέπει να προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας στο Δημόσιο


Σίγουρος για το μέλλον της χώρας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό BBC, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους ή πτώχευσης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στάθηκε κυρίως στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας ενώ τόνισε ότι από το 2012 η Ελλάδα θα αρχίσει την αποπληρωμή των δανείων και την μείωση του χρέους της.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε ότι το μόνο που έχει συζητηθεί είναι μια πιθανή επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων από τον μηχανισμό στήριξης.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες γερμανικές επικρίσεις, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η Ελλάδα το 2000 κάλυπτε τα κριτήρια που της ζητήθηκαν για την ένταξη της στην ΟΝΕ: «Το ότι σε κάποιο σημείο
απομακρυνθήκαμε από αυτά τα δεδομένα ασφαλώς είναι ευθύνη των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων, κυρίως θα έλεγα της προηγούμενης».

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε, επίσης, απόλυτα αντίθετος με την προοπτική απολύσεων στο δημόσιο τομέα λέγοντας ότι «πρέπει να προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας. Μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους περικοπών».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=205923&cid=6

Εύκολη νίκη επί της Ρόμα

Ευρωλίγκα: Άλωσε τη Ρώμη ο Ολυμπιακός




Με.. συνοπτικές διαδικασίες, εντυπωσιακός κατά διαστήματα, αλλά κυρίως με πειθαρχία αυτή τη φορά στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τη Ρώμη, νικώντας με τη Ρόμα 86-71και πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του σε πέντε ματς στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ίβκοβιτς επιδόθηκαν σε... ρωμαϊκά όργια  στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με κορυφαίους τους Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη, με 16 και 12 πόντους αντίστοιχα. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, μετά την ήττα σοκ της Ρεάλ στο Βέλγιο από τη Σαρλερουά.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 40-53, 55-68, 71-86

Ρόμα (Μπονιτσιόλι): Τζιακέτι 2, Σμιθ 7, Ουάσινγκτον 9, Βιτάλι 5, Κροσαριόλ 17, Τραορέ 7, Ντατόμε 6, Τζέντοβιτς 5, Ντάσιτς, Χέιτβελτ 13

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Νεστέροβιτς 8, Σπανούλης 14, Μπουρούσης 16, Κέσελ 6, Μαυροκεφαλίδης 12, Νίλσεν 5, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 15, Κατσίβελης Χαλπερίν 7, Λούκας 3
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=91165

του Χρήστου Φασούλα
Σ
Καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο

Εθνική: Θετικό το τεστ με νίκη (2-1) στην Αυστρία

Με καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και... μπασκετική ευστοχία (2 γκολ σε τέσσερις ευκαιρίες), η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας νίκησε 2-1 μέσα στη Βιέννη την Αυστρία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι, παρόλο που δεν έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Και βέβαια, ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, μιας και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν ως τώρα πολλά λεπτά συμμετοχής.

Οι Αυστριακοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν νωρίς την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε το πέναλτι του Κλάιν στο 5΄. Η ελληνική ομάδα ισορρόπησε μετά το πρώτο 15λεπτο, αλλά χωρίς να μπει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Έλληνες διεθνείς ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμούς και απόδοση, πέτυχαν δυο γκολ, είχαν ευκαιρίες για ένα δυο ακόμα, ενώ οι Αυστριακοί τα έχουν με την τύχη και την αστοχία τους.

Τα γκολ:
49': Ο Κατσουράνης κλέβει την μπάλα, ο Φωτάκης κάνει την ωραία σέντρα και ο Σαμαράς με εξαιρετική κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στην εθνική.
67': Με ωραία ενέργεια, χωρίς αντίπαλο, από τον Φουκς και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής (αιφνιδιάζεται ο Τζόρβας) η Αυστρία ισοφαρίζει.
81': Ο Σαμαράς έκανε την ωραία ενέργεια στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Φωτάκη, ο οποίος με ωραίο σουτ πετυχαίνει το 2-1 για την Ελλάδα.
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Φουκς - 49' Σαμαράς, 81' Φωτάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 
Σάσα Κέβερ (Ελβετία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
43' Παπασταθόπουλος, 83' Καραγκούνης

ΑΥΣΤΡΙΑ:
 Μάχο (46' Γκράτσαϊ), Κλάιν, Φουκς, Πρεντλ, Σίμερ, Πέλιβαν (69' Σάρνερ), Αλαμπα, Κάβλακ (58' Γιάνκο), Αρναούτοβιτς, Γιουνούζοβιτς, Μάιερχοφερ (69' Λιντς).

ΕΛΛΑΔΑ:
 Τζόρβας, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης (74' Καφές), Καραγκούνης, Κονέ (46' Φωτάκης), Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος (84' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (71' Φετφατζίδης).
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=91127

Το Μουσείο ΗΣΑΠ θάναι στολίδι στον Πειραιά

Έργο ζωής του Μανώλη Φωτόπουλου το Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στον Σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά.
Με ενέργειες του Μανώλη το Μουσείο θα λειτουργεί σε λίγο σε έναν άνετο χώρο πάνω από 500τμ, όπου θα υπάρχει όλη η Ιστορία του Ηλεκτρικού.




http://fonipeiraioton.blogspot.com/2010/11/blog-post_7096.html
Kate Moss: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας
Όταν το αμερικανικό Vogue σε ανακηρύσσει ως την πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας, τότε αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελέσει την ύψιστη τιμή και δη εάν είσαι μοντέλο. Αυτή την φορά ηKate Moss έχει έναν πολύ μεγάλο λόγο να χαίρεται, αφού η αμερικανική έκδοση του πιο διάσημου περιοδικού μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο, την ανακήρυξε ως την πιο καλοντυμένη γυναίκα της δεκαετίας.

Η Kate Moss, που έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 300 εξώφυλλα περιοδικών, από την ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών, έχει επανέλθει πλήρως στα πράγματα της μόδας, μετά από ένα διάστημα φοβερής κάμψης στην καριέρα της. Τα ναρκωτικά την έφεραν στο ναδίρ της καριέρας της, όμως, η ίδια φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω της αυτήν την περιπέτεια και ασχολείται πλέον ενεργά και πάλι με την πασαρέλα, τις φωτογραφήσεις και όλες της τις υποχρεώσεις ως μοντέλο.

«Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να έχει ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στις στιλιστικές επιλογές των γυναικών, την δεκαετία που μόλις μας πέρασε, από την Kate Μοss», δήλωσε η style director του Vogue, Alexandra Kotur, για το 36χρονο σήμερα μοντέλο που έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, έξι αρώματα με το όνομά της , καθώς και τον σχεδιασμό αξεσουάρ της εταιρείας Longchamp. 

Ακολουθεί η λίστα των υπολοίπων πιο καλοντυμένων γυναικών που δημοσίευσε το Vogue, στην οποία υπάρχουν και άλλοι τίτλοι,  που έχουν καταλάβει άλλες διάσημες κυρίες της σοουμπιζ.

The Bombshell: Blake Lively

Screen Siren: Marion Cotillard

The Independent: Michelle Obama

American Beauty: Jessica Biel

Street Cool: Alexa Chung

Haute Bohemian: Sarah Jessica Parker

Conscious Chic: Liya Kebede

Free Spirit: Carey Mulligan

http://www.star.gr/life_style/69025
Στο Υπουργικό της Πέμπτης

Πρόσθετα μέτρα έως 4 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2011



  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Οι τελικές αποφάσεις για τον νέο προϋπολογισμό ελήφθησαν ουσιαστικά το μεσημέρι της Τετάρτης, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου με τους αξιωματούχους της τρόικας, στην οποία συμμετείχε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού, Λ.Παπαδήμο.
Αθήνα

Σύμφωνα με ανώτερο παράγοντα του υπουργείου, «σε μεγάλο βαθμό τελειώσαμε».

Το «πράσινο φως» στον προϋπολογισμό αναμένεται να δώσει το πρωί της Πέμπτης το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, η επιπλέον δημοσιονομική προσαρμογή, μετά την αναθεώρηση από τη Eurostat των στοιχείων για το έλλειμμα, θα γίνει εξ ολοκλήρου το 2011 και το έλλειμμα πρέπει να μειωθεί από τα 22 δισ. ευρώ στα 17 δισ. ευρώ. 

Δεδομένου ότι, το Μνημόνιο προβλέπει ήδη μέτρα, ύψους 9,15 δισ. ευρώ, στο νέο προϋπολογισμό αναμένεται να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα ύψους 3,5 έως 4 δισ. ευρώ. 

Τα μέτρα αυτά θα εστιάζονται στη συντριπτική πλειονότητά τους στην «περαιτέρω περιστολή των δαπανών» και δεν θα αφορούν περικοπές μισθών και συντάξεων, όπως τουλάχιστον λένε από το υπουργείο Οικονομικών. 

Γ.Πεταλωτής: Καμία περικοπή μισθού-σύνταξης

«Φρένο» στα σενάρια περί λήψης πρόσθετων μέτρων επιχείρησε να βάλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού, επαναλαμβάνοντας ότι «η κυβέρνηση αποκλείει περικοπή μισθών, συντάξεων και άλλους φόρους».
Ερωτηθείς εάν ο προϋπολογισμός για το 2011 θα προβλέπει νέα μέτρα και σημείωσε ότι «όπου υπάρχουν αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν, γιατί με ισοδύναμες αποφάσεις θα γίνουν πιο ευνοϊκές για τον πολίτη, αυτό θα γίνει.
» Όπου υπάρχει θέμα αναδιάρθρωσης σε δημόσιους οργανισμούς ή γενικότερα στο δημόσιο, θα το κάνουμε, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι και δεσμευμένοι στους Έλληνες πολίτες να κάνουμε αυτές τις μεγάλες αλλαγές» υπογράμμισε.
Σχετικά με το εάν θα υπάρξει αύξηση ΦΠΑ στον υψηλό συντελεστή 23% για περισσότερα προϊόντα και εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης με εκείνον του πετρελαίου κίνησης, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι έως σήμερα δεν υπάρχει απόφαση, «αλλά ψάχνουμε να βρούμε όλες τις εναλλακτικές ισοδύναμες λύσεις, ώστε ακόμη και αυτά που περιέχονται στο μνημόνιο να ελαφρύνουν, προκειμένου να υπάρχει ελάφρυνση των βαρών του Έλληνα πολίτη και αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός του».
Η πορεία της γ' δόσης

Παράγοντες, παράλληλα, που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη διαδικασία εκταμίευσης του δανείου, ανέφεραν μετά τη συνάντηση, ότι «η διαπραγμάτευση για την τρίτη δόση του δανείου είναι σε καλό δρόμο». 

Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, η εκταμίευση τον Ιανουάριο του μέρους της δόσης που αναλογεί στην Ευρωζώνη, «είναι κάτι, το οποίο γνωρίζαμε εδώ και εβδομάδες και συνδέεται με τεχνικούς λόγους». 

Διευκρίνισαν επιπλέον, ότι ακόμη και χωρίς την τρίτη δόση, το Δημόσιο έχει επαρκή ταμειακά διαθέσιμα για να καλύψουν τις ανάγκες του έως το τέλος Ιανουαρίου, ενώ οι περισσότερες λήξεις ομολόγων είναι τον Μάρτιο, ενώ, επισήμαναν ότι το ζήτημα είναι κυρίως η ταχεία και ορθή εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών.

Μιλώντας την Τετάρτη στο ΑΠΕ, ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Γιόζεφ Πρελ, είπε ότι «η θέση μας είναι σαφής: Αναμένουμε τα συγκεκριμένα στοιχεία από την Αθήνα τις επόμενες ημέρες, το Δεκέμβριο, και στη συνέχεια θα καταβάλουμε το μερίδιο που μας αναλογεί στο πλαίσιο της τρίτης δόσης των δανείων των χωρών - μελών της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα, δηλαδή 190 εκατ. ευρώ». 

Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ακόμη ότι «δεν θα μπλοκάρουμε την καταβολή της τρίτης δόσης, αλλά θέλουμε να δούμε τα ακριβή στοιχεία της Ελλάδας και στη συνέχεια θα στείλουμε τα χρήματα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231067833

Έρχεται ο MR GAGO DRAGO

Ο πιο διάσημος kickboxer του κόσμου στην Αθήνα

Η αφρόκρεμα του παγκόσμιου kickboxing θα είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σ.Ε.Φ  το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, αλλά οι διοργανωτές φρόντισαν να γευθεί το ελληνικό κοινό ένα «ορεκτικό» πριν το κυρίως πιάτο του … Σ.Ε.Φ
Ο MR GAGO DRAGO, o πλέον δημοφιλής kickboxer στην κατηγορία του θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του IT’S SHOWTIME IN ATHENS. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου οι fan του αθλήματος θα μπορούν να συναντήσουν τον πρωταθλητή στο κατάστημα PUBLIC  στο Σύνταγμα στις 12.00, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Όσο δέος και ίσως φόβο για τις τεχνικές του προκαλεί μέσα στο ρινγκ, τόσο προσιτός και χαμογελαστός είναι ο MR GAGO DRAGO από κοντά. Όσοι δεν το γνωρίζουν και απλώς θυμούνται τον θεαματικό χορό που κάνει όταν βγαίνει στο στάδιο ή τα  θανατηφόρα knock out που έχει πολλές καταφέρει σε αντιπάλους του, θα δουν με έκπληξη ότι ο αρμένιος πρωταθλητής έχει χιούμορ, όρεξη για κουβέντα με όλους και πάνω απ όλα υπεραγαπά την ελληνική κουζίνα.
Ο GAGO DRAGO θα προπονηθεί στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL το απόγευμα της Τρίτης και αφού παρουσιαστεί σε ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Ολλανδία όπου ζει και προπονείται.
Άλλωστε  τον περιμένει στις 11 Δεκεμβρίου στο Σ.Ε.Φ ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας με τον φιλόδοξο ανερχόμενο top kickboxer, τον Τούρκο YAVUS KAYABASI.

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=91192

Σπάνιο διαμάντι πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ


Photo for this article
Ένα πολύ σπάνιο ροζ διαμάντι δημοπρατήθηκε στη Γενεύη έναντι ...πολλών εκατομμυρίων!

Το συγκεκριμένο διαμάντι πωλήθηκε στην τιμή ρεκόρ για κόσμημα των 34 εκατ.ευρώ (29 εκατ. στερλίνες), σε δημοπρασία του οίκου Sotheby. Αγοραστής του κοσμήματος είναι ένας Βρετανός μεσίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που αγοράστηκε το ροζ διαμάντι 24,78 καρατίων, ήταν πριν από 60 χρόνια, όταν ένα κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης το αγόρασε και έκτοτε παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή.

Τέλος για την ιστορία, το προηγούμενο ρεκόρ για αγορά κοσμήματος σε δημοπρασία, κατείχε ένα διαμάντι, μπλε αυτή τη φορά και 35,36 καρατίων, το οποίο πωλήθηκε στην τιμή των 15,2 εκατ.στερλίνων το 2008.
(Πηγή φωτογραφίας: Yahoo!news)
(© φωτογραφίας: reuters)

http://mediasoup.gr/node/21357

Αλλαγή δρομολογίων του ΗΣΑΠ


Κλειστό θα παραμείνει για δύο ημέρες το τμήμα του ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ- ΚΗΦΙΣΙΑ» λόγω εργασιών ανακαίνισης.

Το τμήμα δε θα λειτουργήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Νοεμβρίου και για το λόγο αυτό το επιβατηγό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ5.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΑΤΤΙΚΗ».
http://www.zougla.gr/

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ…




Το ιατρικό επιτελείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει πέσει πάνω στον Όλοφ Μέλμπεργκ, μήπως και προλάβει ο Σουηδός την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής στόπερ προπονήθηκε και την Τρίτη με πάνινα παπούτσια, καθώς οι ενοχλήσεις ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει.

Η συμμετοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην σημερινή προπόνηση.

Αν ο 33χρονος βγάλει κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

Σε αντίθετη περίπτωση οι πιθανότητες συμμετοχής του θα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και ο Φρανσουά Μοδέστο θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κέβιν Μιραλάς, ο Βέλγος αναμένεται να παίξει κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/11/blog-post_6409.html


Στα καλύτερά της η Φαίη Σκορδά


Διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης

Φαίνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε καλή περίοδο τόσο στα επαγγελματικά, αφού το «Πρωινό mou» τερματίζει πρώτο σε τηλεθέαση, αλλά και στα προσωπικά, καθώς μετά το γάμο, ήρθε και ο πελαργός. 

Αν και οι φήμες οργίαζαν αρκετό καιρό, η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε ότι περιμένει παιδί. Ο λόγος ήταν ότι περίμενε να βεβαιωθεί ότι όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια έκανε πρόσφατα την εξέταση αυχενικής διαφάνειας, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν καλά, ενώ όλα δείχνουν πως το μωρό θα είναι γένους αρσενικού. 

Αν και της μένουν μόνο τέσσερις μήνες μέχρι να γεννήσει, η σιλουέτα της παραμένει λεπτή χωρίς ίχνος περιττού κιλού.
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/75631/sta-kalutera-tis-i-faii-skorda/