Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010


Η Πάμελα στο Big Brother




Η σεξοβόμβα του Baywatch σε νέες περιπέτειες

Φαίνεται πως και στο Mumbai κάνουν τα πάντα για την τηλεθέαση. Η Πάμελα Άντερσον θα μπει στο σπίτι του «Big Brother» και θα μείνει για κάποιο καιρό που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα. Το 43χρονο μοντέλο είχε εμφανιστεί το 2008 στο Big Brother της Αυστραλίας, όπου έμεινε για τρεις ημέρες.

Το ινδικό Big Brother ονομάζεται Big Boss και επέλεξε την Πάμελα για να εκτινάξει τα νούμερα τηλεθέασης. Το ριάλιτι παρουσιάζει ο σταρ του Bollywood Salman Khan και γυρίζεται σε μία πόλη του Mumbai.
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/74787/i-pamela-sto-big-brother/

73χρονος ψαράς πυροβολούσε δελφίνια στην Χαλκιδική
Σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα σύλληψη προχώρησαν λιμενικοί στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, πέρασαν χειροπέδες στον 73χρονο ιδιοκτήτη του αλιευτικού σκάφους  καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι πυροβολεί κατά δελφινιών.

Ο 73χρονος συνελήφθη  στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ μετά το σχηματισμό φακέλου δικογραφίας και κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να περάσει από δικάσιμο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον έλεγχο του σκάφους εντοπίστηκε μια δίκαννη καραμπίνα ρωσικής κατασκευής, η οποία και κατασχέθηκε.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/68740

Στη Βοσνία η Angelina Jolie


Προς ολοκλήρωση βαίνουν τα γυρίσματα του «Untitled Love Story» στη Βουδαπέστη, την οποία σκηνοθετεί η Angelina Jolie.

Οι συντελεστές της ταινίας θα «μετακομίσουν» στη Βοσνία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου θα συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Η ταινία αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων και η Angelina στις φωτογραφίες των γυρισμάτων δείχνει ήδη αρκετά ευχαριστημένη από την απόδοση των ηθοποιών.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=204638&cid=11







Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη που δείξατε! 





Ο νέος Δήμος απαιτεί μια ισχυρή ομάδα στο τιμόνι της 





διοίκησης γιατί


τα προβλήματα είναι μεγάλα και σύνθετα. Θέλω να σας 





διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε


την ήπια,


σοβαρή


και αξιόπιστη



πολιτική που


ασκούσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Μοσχάτου.








Ανδρέας Ευθυμίου

Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

















http://www.facebook.com/andreas.efthimiou



«Μου αρέσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, γυμνή…»
Πώς μπορεί μία γυναίκα να κάνει δουλειές στο σπίτι, όπως την γέννησε η μαμά της;

Πώς μπορεί να βάζει σκούπα, να καθαρίζει τον νεροχύτη και να κάνει τα τζάμια χωρίς να φορά καν τα εσώρουχά της, αυτό παραμένει άγνωστο… Αν και αυτό το τελευταίο, θα αρέσει όχι μόνον στην ίδια, αλλά σίγουρα θα αποτελεί την χαρά των… γειτόνων…

Ο λόγος για την Halle Berry, που εκτός όλων των άλλων που δήλωσε στην Ellen De generes, ότι είχε χάσει το παιδί της σε εμπορικό κέντρο, ότι απολαμβάνει την ερωτική της ζωή – πλέον στο πλευρό του Olivier Martinez- και πολλά άλλα, ανέφερε επίσης ότι η καλύτερή της συνήθεια είναι να κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι και ακόμη καλύτερα, να κάνει… δουλειές ολόγυμνη!
      
«Λατρεύω να είμαι γυμνή στο σπίτι και δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό», ανέφερε η πρωταγωνίστρια, τονίζοντας ότι υπάρχουν και φορές που κάνει δουλειές… ντυμένη… Οσο για το βίτσιο της αυτό, δεν σχολιάστηκε περισσότερο... τί να πει και η παρουσιάστρια, γούρλωσε τα μάτια και συνέχισε την συνέντευξη... 

Η Halle Berry διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να υποδύεται την Oprah Winfrey στον κινηματογράφο, λέγοντας ότι όσο και να θέλουν κάποιοι να την παρουσιάζουν ως μία από τις πλέον τολμηρούς στην δουλειάς της, δεν είναι τόσο τολμηρή, ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Πάλι καλά, μην τυχόν βρεθούμε και εκεί ενώπιον… αποκαλύψεων...

http://www.star.gr/life_style/68693

Γκμοχ 25 χρόνια μετά!


Περίπου μισή ώρα κράτησε το ραντεβού μεταξύ του Νίκου Νιόπλια και του Νικόλα Πατέρα. Αμέσως μετά το τέλος, ο τέως πλέον προπονητής του τριφυλλιού ευχαρίστησε με δηλώσεις του τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το διαζύγιο "βγήκε" κοινή συναινέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία”.
Αμέσως μετά η  ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσε ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά".
http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/Sports/%CE%93%CE%BA%CE%BC%CE%BF%CF%87-25-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1!.aspx

H Angelina Jolie ενσαρκώνει Κλεοπάτρα;


Ο James Cameron γυρνά τις πλάτες του στο μέλλον και στον κόσμο των Na'vi.

Ο σκηνοθέτης του 'Τιτανικού' και του 'Avatar' ετοιμάζει το επόμενο blockbuster με θέμα την Αρχαία Αίγυπτο και πιο συγκεκριμένα την εποχή της βασιλείας της Κλεοπάτρας. Σύμφωνα με το Deadline, ο Cameron βρίσκεται πολύ κοντά στην δημιουργία μιας 3D ταινίας σχετικά με την ζωή της Κλεοπάτρας. Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο 'Cleopatra: A Life' και τον πρωταγωνιστικό ρόλο φιλοδοξεί να τον δώσει στην Angelina Jolie.
Οι παραγωγοί της ταινίας πιστεύουν πως η Angelina είναι η μόνη κατάλληλη ηθοποιός για αυτό τον ρόλο. Συγκεκριμένα λένε πως “η Angelina ξέρει πως είναι γεννημένη γι' αυτόν τον ρόλο, γιατί είναι η μεγαλύτερη ηρωίδα που έζησε ποτέ”.

Φήμες θέλουν την Angelina να έχει δεχτεί ήδη τον ρόλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
(Πηγή φωτογραφίας: deadline)

http://mediasoup.gr/node/21184

Ελληνογερμανική σύρραξη: Βόμβα Μέρκελ: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ




Αυτό ήρθε σαν απάντηση στις βολές του έλληνα πρωθυπουργού που κατηγόρησε την Μέρκελ ότι οδηγεί τις χώρες σε χρεωκοπία.

"Η στάση της Γερμανίας μπορεί να οδηγήσει ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χρεοκοπία", δήλωσε ο πρωθυπουργός.Μιλώντας στο συνέδριο του ΟΟΣΑ, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκανε σαφή αναφορά στις πιέσεις που δέχονται χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Ο πρωθυπουργός επέκρινε τη Γερμανία σημειώνοντας ότι η ανυποχώρητη στάση της για το χρέος θέτει σε κίνδυνο χρεοκοπίας χώρες της ευρωζώνης.

"Δημιούργησε έναν κύκλο υψηλότερων επιτοκίων για χώρες που φάνηκε ότι ήσαν σε δυσχερή θέση, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία", ανέφερε ο κ.Παπανδρέου από το Παρίσι.

"Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία. Αυτό θα μπορούσε να σπάσει πλάτες. θα μπορούσε να οδηγήσει οικονομίες (σ.σ. κρατών μελών της ευρωζώνης) στη χρεοκοπία", σημείωσε ο έλληνας πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το Ρόιτερ.

Μετά την επίθεση του έλληνα πρωθυπουργού προς την γερμανίδα καγκελάριο, εκείνη δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και επιτέθηκε με πρωτοφανή σφοδρότητα κατά της Ελλάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως ήταν λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά κατηγόρησε για ανευθυνότητα όσους αποφάσισαν την ένταξή της μεταξύ των οποίων και ο πρώην γερμανός καγκελάριος, Γκέρχαρντ Σρέντερ. 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=51542&catid=13

ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ 65%!

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΙΚΗΤΗ!
Από τους πιο έξυπνους υποψηφίους δημάρχους που ανήκουν στη Ν.Δ. Ο Νίκος Χαρδαλιάς στις εσωκομματικές εκλογές στήριξε τη Ντόρα αλλά ποτέ δεν το έκανε ανοιχτά ούτε χρησιμοποίησε τους μηχανισμούς του δήμου του, όπως έκανε ο Κακλαμάνης. Ποτέ δεν σταμάτησε να λέει ότι είναι γαλάζιος (προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ) αλλά ποτέ δεν ζήτησε χρίσμα από την Ρηγίλλης γιατί έθετε υποψηφιότητα...
σε έναν Δήμο (Βύρωνας) με αριστερές καταβολές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον εναγκαλισμό του και με πεφωτισμένους αριστερούς τους οποίους πήρε μαζί του. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Να πάρει 65%(!) (47% στον πρώτο γύρο!) και να κερδίσει τον Δήμο για τρίτη συνεχόμενη φορά με μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση! Μήπως εκεί στην Ρηγίλλης θα πρέπει να τον συμβουλευθούν για τα θέματα των δημοτικών εκλογών, ώστε να χαράσσουν καλύτερη στρατηγική και να μην τρώνε συνεχώς σφαλιάρες;
http://fimotro.blogspot.com/2010/11/65.html

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΣΕ 


ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουμε,ανεπισημα τελικα, οι έδρες μεταξυ των 6 συνδυασμων που έλαβαν μέρος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, κατανέμονται αν εκλογική περιφέρεια ως εξής:

Α.ΕΥΘΥΜΙΟΥ
12  ΜΟΣΧΑΤΟ & 8 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 20


Β.ΣΠΑΝΑΚΗΣ
3 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 4


Α.ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ
3 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 4

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ
1 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 2


Δ.ΣΟΥΤΟΣ
1 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 2


Γ.ΣΩΠΑΚΗΣ
0 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 1


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΩΠΑΚΗΣ,ΣΟΥΤΟΣ,ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ & ΣΠΑΝΑΚΗΣ  ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

http://moschatotavrosmazi.blogspot.com/2010/11/blog-post_15.html
ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟ Κ-1 ΜΑΧ !





Μεγάλες εμφανίσεις για μία ακόμα φορά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ιαπωνία, για την τελική φάση του Κ-1 ΜΑΧ, κατακτώντας την 3η θέση, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!
Ο Iron Mike ξεκίνησε δυναμικά τον πρώτο του αγώνα για τη φάση των 8, απέναντι στον Ιάπωνα Nagashima, καταφέρνοντας καίρια χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά του αντιπάλου του, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη!
Στο 2ο γύρο ο Ιάπωνας αθλητής προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα μιας και ο Ζαμπίδης είχε σωστές αμυντικές αντιδράσεις και δυνατά χτυπήματα σε ξαφνικές αντεπιθέσεις! Με την έναρξη του 3ου γύρου ο Iron Mike με ένα πολύ δυνατό χτύπημα έριξε κάτω τον αντίπαλό του με knock down στα 20”. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Έλληνας αθλητής συνέχισε να χτυπάει δυνατά τον αντίπαλό του που με δυσκολία μπορούσε να σταθεί όρθιος, αναγκάζοντας το διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση στα 53”, ανακυρήσσοντας νικητή με ΚΟ το Μιχάλη Ζαμπίδη!

Στα ημιτελικά, αντίπαλος του Ζαμπίδη βρέθηκε ο κάτοχος του τίτλου Giorgio Petrosyan. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο γύρο, με ελαφρύ προβάδισμα του ΙταλοΑρμένιου, ο Iron Mike ξεκίνησε εντυπωσιακή αντεπίθεση με συνεχόμενα χτυπήματα που ταρακούνησαν για τα....
καλά τον Petrosyan. Ένα από αυτά τα χτυπήματα, στο κεφάλι, τον έριξε ξεκάθαρα ζαλισμένο στο ρίνγκ, όμως για αδιευκρίνιστους λόγους ο διαιτητής δεν μέτρησε το νοκ ντάουν το οποίο και θα άλλαζε το αποτέλεσμα του αγώνα! Στον τρίτο γύρο, η επίθεση του Πρωταθλητή μας συνεχίστηκε με την ίδια ένταση, αναγκάζοντας το διαιτητή να κάνει παρατήρηση στον Petrosyan για ”κρατήματα” στο Ζαμπίδη που σκοπό είχαν να ανακόψουν το ρυθμό! Η λήξη του αγώνα έδινε την αίσθηση σε όλους τους παρευρισκόμενους πως θα δινόταν extra round από τον οποίο και θα έβγαινε ο νικητής, που θα προκρινόταν στο μεγάλο τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο μόνος αντίπαλος που κατάφερε να φέρει τον Petrosyan σε τόσο δύσκολη θέση κάνοντάς τον να παίζει μόνο σε αμυντική θέση.
Τελικά οι κριτές έδωσαν τη νίκη υπέρ του Petrosyan στα σημεία, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε αμφιλεγόμενο.
Για την ιστορία, ο Giorgio Petrosyan αντιμετώπισε στον τελικό το Ιάπωνα Sato, καταφέρνοντας να κατακτήσει για 2η συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή του Κ-1.
Με τη λήξη των αγώνων, ο Έλληνας Πρωταθλητής δήλωσε: Για τον πρώτο αγώνα, πιστεύω πως ο Nagashima στάθηκε αξιοπρεπώς, έδειξε μαχητικότητα και κέρδισε το σεβασμό μου. Σχετικά με τα ημιτελικά, έπαιξα πολύ καλά, δεν ένιωσα ότι τα χτυπήματα του Giorgio μου κάνουνε ζημιά. Έπρεπε να μετρήσει το knock down το οποίο και θα άλλαζε το αποτέλεσμα του αγώνα. Όπως είπαν και πολλοί ειδικοί, θα μπορούσε να δωθει & extra round εάν όχι η νίκη. Ημιτελικός του Κ-1 ήταν, δεν υπήρχαν πολλά καθαρά σημεία από κανέναν από τους δύο, μιας και τα περισσότερα σημεία ήταν πάνω σε άμυνες. Από κει και πέρα…συνεχίζουμε!
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με το team του, που αποτελείται από τους Μπάμπη Παπαδόπουλο (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), το γυμναστή Αλέξανδρο Παπαδιονυσίου, το γιατρό Βαγγέλη Στάμου, τη manager του Τόνια Φουσέκη και το υποστηρικτή και φίλο Σωτήρη Τσαφούλια, επιστρέφουν απόψε στην Αθήνα, με το τρόπαιο της 3ης θέσης στις αποσκευές τους.








ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/11/3-1.html#ixzz15LOTFi18


Συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ

Πρόκειται για τα προϊόντα SURNABE ACAI BERRY COFFEE, MOTI ANGEL COFFEE και LEPTIN WEIGHT LOSS CHOCOLATE.
Περιέχουν τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, η οποία αποσύρθηκε πρόσφατα από τις ευρωπαϊκές χώρες λόγω αρνητικού προφίλ ασφάλειας, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους, όπως προέκυψε από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Αυστραλίας.

Επίσης, ο ΕΟΦ ανακοίνωσε ότι τα προϊόντα LIBIDOFORTE και SATIBO, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, χωρίς να είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένα με την φαρμακολογικά δραστική ουσία sildenafil ή/και ανάλογα αυτής, όπως προκύπτει από ενημέρωση της αρμόδιας αρχής της Πολωνίας.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και, όπως προέκυψε μετά από εργαστηριακή ανάλυση, περιέχουν την ουσία sildenafil ή/και ανάλογα αυτής, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους. Η δραστική ουσία sildenafil περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό.

Και στις δύο περιπτώσεις ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

''newsit''
p.p
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_3290.html

Απίστευτο θρίλερ στην Ξάνθη! Νέος Δήμαρχος με τελική διαφορά 7 ψήφους!

Αυτό ήταν θρίλερ! Ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Στυλιανίδης ενώ προηγήθηκε με 3.000 ψήφους διαφορά , έχασε στον δεύτερο γύρο, με 7 ψήφους διαφορά!


Συγκεκριμένα στο 100%:


Πούλιος: 10.097
Στυλιανίδης: 10.090


Ενώ στον Ά Γύρο είχαμε τα εξής:
Πούλιος: 9.313
Στυλιανίδης: 12.541


Απίστευτο κι όμως αληθινό! 

http://mpalakia.blogspot.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/7_15.html

Η γνώμη του πολίτη




Εκανα ένα πρόχειρο πίνακα σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου από τους πίνακες του υπουργείου εσωτερικών.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_839.html

Δήμαρχος Γκλέτσος!


Στη Στυλίδα ο νέος ρόλος του δημοφιλούς 

ηθοποιού


Με ποσοστό 54,4% εκλέγεται δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος. Η αντίπαλός του Αλέκα Καραγεωργίου-Σχορετζανίτη έλαβε ποσοστό 45,5%.

Η Στυλίδα Φθιώτιδας είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Α. Γκλέτσου που ηγήθηκε της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης». Τόσος αυτός, όσο και η αντίπαλος του δεν είχαν την επίσημη στήριξη κάποιου κόμματος.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/74335/dimarhos-gletsos/

Δήμαρχοι που κρίνονται... στο 

φώτο φίνις


Στις εκλογές αγωνιούν όλοι οι υποψήφιοι για την εκλογή τους. Κάποιοι όμως αγωνιούν ακόμα περισσότερο όταν η διαφορά τους από τον αντίπαλό είναι μόλις... 24 ψήφοι! 

Σε τρεις δήμους της Περιφέρειας Αττικής, οι υποψήφιοι καρδιοχτύπησαν ή καρδιοχτυπούν ακόμα, καθώς μερικές ψήφοι είναι αυτές που θα αναδείξουν την επόμενη δημοτική αρχή αφήνοντας τον δεύτερο... δεύτερο.

Τα πρωτεία, στην περιφέρεια Αττικής πάντα, κατέχει η Καισαριανή, όπου με καταμετρημένο το 98,25% των ψήφων ο Σπύρος Τζόκας συγκεντρώνει ποσοστό 50,15% και 3.966 ψήφους έναντι 3.942 ψήφων και ποσοστού 49,85% του Κώστα Καμπάκα. Διαφορά: 24 ψήφοι!

Μόλις 55 ψήφοι χωρίζουν τους δύο επικρατέστερους υποψηφίους για το δήμο Ωρωπού. Με την ενσωμάτωση στο 98,25% ο Ιωάννης Οικονομάκος συγκεντρώνει ποσοστό 50,19% και 7.121 ψήφους και ο Κωνσταντίνος Λίτσας ποσοστό 49,81% και 7.066 ψήφους. 

Στο νήμα κρίθηκε και ο δήμος Γλυφάδας, που πέρασε στα χέρια του Κώστα Κόκορη με 50,15% και 11.194 ψήφους έναντι 49,85% και 11.127 ψήφους του Μιλτιάδη Βαρβιτισώτη, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει πρώτος στον πρώτο γύρο των εκλογών. Διαφορά: 67 ψήφοι.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/74301/sto-nima/

Κόρη δημάρχου


Ο πατέρας της Νάντιας Μπουλέ μπορεί στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών να μην κατάφερε να κατακτήσει αυτοδυναμία, όμως οι Ναυπακτιώτες τον εξέλεξαν τελικά για δήμαρχό τους.

Ο νέος δήμαρχος της Ναυπάκτου, Ιωάννης Μπουλέ, εξασφάλισε χθες στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ποσοστό 52,8% έναντι 47,2% του κυρίου Καραθανάση και έτσι πήρε το χρίσμα, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=204058&cid=11

SingularLogic: Οκτώ περιφέρειες για το ΠΑΣΟΚ, πέντε για τη ΝΔ


Σύμφωνα με εκτίμηση της Singular Logic, οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ επικρατούν σε οκτώ περιφέρειες, ενώ η Νέα Δημοκρατία σε πέντε.

Αναλυτικά, οι περιφέρειες τις οποίες κερδίζουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι:

    -Αττική με τον Γιάννη Σγουρό να συγκεντρώνει 52,6%
    -Στερεά Ελλάδα με τον Κλέαρχο Περγαντά να συγκεντρώνει 52,9%
    -Δυτική Ελλάδα με τον Απόστολο Κατσιφάρα να συγκεντρώνει 57%
    -Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τον Αριστείδη Γιαννακίδη στο 50.7%
    -Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη να εκλέγεται με 52,5%
    -Βορείου Αιγαίου με τον Αθανάσιο Γιακαλή να συγκεντρώνει 50,8%

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου.

Οι περιφέρειες τις οποίες κερδίζουν οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι:

    -Θεσσαλία με τον Κώστας Αγοραστό να συγκεντρώνει 50,9%
    -Δυτική Μακεδονία με τον Γιώργο Δακή να επικρατεί με 51,4%
    -Κεντρική Μακεδονία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να επικρατεί με 52,6%
    -Ιόνια Νησιά με τον Σπύριδωνα Σπύρου να συγκεντρώνει 51,1%
    -Ηπείρου με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη να συγκεντρώνει 55,9%

Σύμφωνα με τη SingularLogic, σε τέσσερις περιφέρειες (Αν. Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλία, Β. Αιγαίο και Ιόνια Νησιά) το ποσοστό κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.
(Πηγή φωτογραφίας:

http://mediasoup.gr/node/21137

Ο νικητής...

Με 52,6% κερδίζει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος ψήφισε στον τόπο καταγωγής του στο Καστρί Κυνουρίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο ευλογημένος τόπος μας μπορεί να αλλάξει πορεία...».

http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_7119.html

Κερδίζει ο Μπουτάρης τη Θεσσαλονίκη...

Με οριακή διαφορά, περίπου 200 ψήφων, ο Γιάννης Μπουτάρης κερδίζει τον δήμο Θεσσαλονίκης επικρατώντας επί του Κώστα Γκιουλέκα.

http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_4663.html

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Παπανδρέου για το αποτέλεσμα των εκλογών


Τα συγχαρητήρια του σε όσους εξελέγησαν στις νέες περιφέρειες και τους δήμους έδωσε ο πρωθυπουργός με δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τις 22:45.

Όπως είπε η κυβέρνηση θα είναι κοντά τους για να στηρίξει τον Καλλικράτη.

Χαρακτήρισε εθνικό σκοπό τη σωτηρία της χώρας, για την οποία τόνισε ότι έχει προϋπόθεση τις αλλαγές.
Έκανε λόγο για αναγκαίες θυσίες που έγιναν από όλους για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία προσθέτοντας ότι η προσπάθεια αυτή άρχισε να πιάνει τόπο και λέγοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι αυτή των μεγάλων αλλαγών για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου οι πολίτες έδειξαν τον δρόμο με την ψήφο τους αυτές τις δύο Κυριακές, «ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας, επέλεξαν τη σταθερότητα και απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης».

«Σε αυτόν τον αγώνα έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου χωρίς να λογαριάζω το πολιτικό κόστος» συνέχισε ο κ. Παπανδρέου.

Απηύθυνε, επίσης, κάλεσμα συμμετοχής σε όσους απείχαν σημειώνοντας ότι δεν περισσεύει κανείς.

«Καλώ κάθε πολιτική δύναμη του τόπου να αναλογιστεί τις ευθύνες της, να παραδειγματιστούν από όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε ανοιχτός σε όσες ειλικρινείς προτάσεις που μπορούν να πάνε τη χώρα μπροστά.

«Αυτή τη μάχη της σωτηρίας θα την κερδίσουμε γιατί είναι στόχος ζωής» κατέληξε ο Γ. Παπανδρέου.
http://www.zougla.gr/