Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΑ ΑΧΜΕΤ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ



 ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚA ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣA ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ,ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
ΣΠΟΥΔΑΣA ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚA ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑSLANIS ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΤΕΛΙΕ,ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ SHOWS .
ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΝΤΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!


Οι Δημοτικές εκλογές του 2010 δεν είναι δημοσκόπηση για να διαπιστώσουν τα κόμματα πόσοι είναι υπέρ ή εναντίον του μνημονίου,δεν είναι κουτάκια με χρώματα στον χάρτη της Ελλάδος,είναι η δυνατότητα που μας δίνεται,να αναδείξουμε αυτόν που μπορεί να διοικήσει καλύτερα το Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου.

Ζητώ την ψήφο σας, συστρατευμένη στον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»
του Άρη Κρεμμύδα ,μακριά από κομματικές εντολές,εξαρτήσεις και αντιπαραθέσεις.
Αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε το Δήμο με διαφάνεια στη διαχείρηση του Δημόσιου χρήματος και αποτελεσματικότητα.


Διακατεχόμενη από την επιθυμία να προσφέρω έχοντας τον ενθουσιασμό που πρέπει μπορώ να αγωνιστώ μαζί με τον Αρή τον Κρεμμύδα και τους υπόλοιπους για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που συντονίζει και ενεργοποιεί όλα τα πεδία:
της πολεοδομίας,της χωροταξίας,της επέκτασης των συγκοινωνιακών δικτύων,της προστασίας του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος,της δημιουργίας υποδομών,της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών,της αντιμετώπισης της παιδείας,της υγείας,του αθλητισμού και του πολιτισμού ως κοινωνικά αγαθά.


Υπευθυνότητα και δημιουργία

Δημοτική αρχή σύγχρονη και προσανατολισμένη
στις ανάγκες του πολίτη
Οι δυο ωραίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην κρύβουν κάτι το λαμπερό, ωστόσο έχουν να παρουσιάσουν εντυπωσιακές, νέες και μορφωμένες υποψήφιες , οι οποίες με τη εμφάνιση τους, σίγουρα κρύβουν την παράσταση.
Βέβαια, εκτός από τα εξωτερικά προσόντα, οι υποψήφιες έχουν να επιδείξουν και πολλά εσωτερικά προσόντα. Για παράδειγμα, η 22χρονη Ελένη Λυμπέρη, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,  «κατεβαίνει» στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, βάζοντας πλώρη για υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος του Βορείου Τομέα Αθηνών.


Η Ελένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εργαστεί επί μακρόν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ έχει κάνει και πρακτική άσκηση στη Βουλή, στο τμήμα Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Όσο για τα σχέδια της; όπως λέει κι εκείνη: «επιθυμώ να συμμετέχω ενεργά στη διαμόρφωση και στη λήψη αποφάσεων, ώστε να μην λαμβάνονται αποφάσεις για εμένα χωρίς εμένα».

Η επόμενη «ωραία» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η Άννα Ευθυμίου, και φέρνει έναν αέρα πιο… βόρειο,καθώς μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία και βάζει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κ. Γκιουλέκα.
Η Άννα η οποία και ασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας, αγαπά τη ενασχόληση της με τα κοινά, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα της νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, είναι μέλος στη UNΙCEF, στο σύλλογο «Φίλοι του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Β. Ελλάδος», αλλά και στο Σύνδεσμο Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης. Τέλος, αρθογραφεί τακτικά σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια. Στους άμεσους στόχους της είναι όπως λέει: «να συνεχίσω να προσφέρω για τη Θεσσαλονίκη και τους συνανθρώπους

http://www.star.gr/