Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΗΙΑ DΕΗΑR ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Ζαχία Ντεχάρ έγινε πασίγνωστη στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο όπου αφορούσε τη σεξουαλική...σχέση της επί πληρωμής με τους Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού, και τώρα φαίνεται πως θα εξαργυρώσει και με το παραπάνω τη μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε.Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Μαρκ Ντορσέλ, ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες και παραγωγούς ταινιών πορνό στη χώρα του, έκανε πρόταση στην 18άχρονη call-girl για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ερωτική ταινία η οποία θα έχει άμεση σχέση με τον κόσμο της «στρογγυλής Θεάς».
Όσο για το από που εμπνεύστηκε ο Ντορσέλ για να γυρίσει την συγκεκριμένη ταινία δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα καλπάζουσα φαντασία καθώς όπως έγινε γνωστό το φιλμ θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα καταγράφει τις περιπέτειες μίας ιερόδουλης και μερικών Γάλλων παικτών..
«Ο Μαρκ Ντορσέλ θέλει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι... έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική για να γυρίσει μία ταινία πάνω στο ποδόσφαιρο και στις σεξουαλικές τρέλες», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Parisien», αναφορικά με την πρόταση του διάσημου παραγωγού στην 18άχρονη με τις μαροκινές ρίζες για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.
tnsite
http://thenewsbus.blogspot.com/2010/05/zahia-dehar_20.html

Σε 39,7 δισ. ευρώ υπολογίζονται οι υποχρεώσεις της Ελλάδας για τοκοχρεολύσια φέτος!

 

Στα 39,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται οι υποχρεώσεις του ελληνικού Δημοσίου για τοκοχρεολύσια, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Ποσό το οποίο αν δεν καλυφθεί από την έξοδο στις αγορές, θα καλυφθεί βάσει των δανειακών συμβάσεων που έχει υπογράψει η χώρα με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


http://30-45.gr/?p=37346
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...


Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο «περίπου εκατό άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στις Βρυξέλλες για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς «την Ελλάδα που αντιστέκεται» στη θεραπεία σοκ που της παραγγέλθηκε με αντάλλαγμα τη χρηματοπιστωτική της διάσωση από την ΕΕ και το ΔΝΤ»…





http://www.politicsonline.
ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ



Εργαστήριο πλαστογράφησης ταυτοτήτων κι άλλων εγγράφων είχαν στήσει δύο κάτοικοι της Ηγουμενίτσας. Πέρα από αυτό όμως, η δράση τους επεκτείνονταν και σε άλλους τομείς, καθώς από την έρευνα της αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι είχαν στο σπίτι τους από ναρκωτικά μέχρι κλεμμένες εικόνες.

Όλα ξεκίνησαν σχεδόν τυχαία όταν στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος επέδειξε πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το πλαστό έγγραφο του το είχαν προμηθεύσει δύο κάτοικοι της...


πόλης έναντι αμοιβής.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι που διαμένουν βρέθηκαν και κατασχεθήκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένας σαρωτής, ένα πολυμηχάνημα Η/Υ και έξι πλαστές σφραγίδες τα οποία χρησιμοποιούσαν για πλαστογράφηση εγγράφων, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης σε έρευνα σε όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των ανωτέρω δραστών βρέθηκαν και κατασχεθήκαν ένας γεμιστήρας πυροβόλου όπλου με μία σφαίρα και πέντε θρησκευτικές εικόνες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πλαταριά Θεσπρωτίας.

Πηγή Εpirus post

http://efenpress.blogspot.com/2010/05/blog-post_5283.html
ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο Παρασκευή οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου. Πάντως από τις βραδινές ώρες και στις περιοχές αυτές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Γενικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Πάντως οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη καθώς θα πνέουν με ένταση 5 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή σταδιακή άνοδο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://kaptenkouk.blogspot.com/2010/05/blog-post_6098.html
ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ

Αναστενάρια είναι ένα πανάρχαιο έθιμο που έφεραν μαζί τους οι Έλληνες πρόσφυγες της Ανατολικής Ρωμυλίας. Κύριο χαρακτηριστικό του εθίμου, που διαρκεί τρεις ημέρες, από 21 έως και τις 23 Μαΐου, είναι η πυροβασία με γυμνά πόδια σε πυρακτωμένα κάρβουνα, από τους Αναστενάρηδες, οι οποίοι εκτελούν πιστά και
με απόλυτο σεβασμό κάθε λεπτομέρεια του εθίμου, προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Οι ρίζες του βρίσκονται στα χωριά Κωστί και Μπροντίβο της Ανατολικής Θράκης, ενώ με την ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδας - Τουρκίας το 1923 μεταφέρθηκε εκεί, όπου εγκαταστάθηκαν οι κάτοικοί τους, στη Μακεδονία, και συγκεκριμένα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στην Αγία Ελένη και στην Κερκίνη Σερρών, στη Μελίκι Ημαθίας και στη Μαυρολεύκη της Δράμας.
Οι Αναστενάρηδες, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των νέων σύνοικών τους, μέχρι το 1943, δεν έδιναν δημοσιότητα στο έθιμο, το οποίο αναβίωσε για πρώτη φορά δημοσίως το 1943.
Σήμερα, ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τους εξήντα, και σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων, η μύηση στην τελετουργία είναι πολυσήμαντη αλλά και αυστηρή. Όπως επισημαίνουν, στα Αναστενάρια παίζει σημαντικό ρόλο η ίαση της ψυχής, καθώς επίσης και ο σεβασμός που αποδίδει ο κάθε Αναστενάρης.
Η πυροβασία δεν είναι είναι απλό πανηγύρι, τηρείται η ιεραρχία και ο καθένας αποδίδει το σεβασμό που πρέπει σε κάθε λεπτομέρεια του τελετουργικού. Οι Αναστενάρηδες κουβαλούν μαζί τους εικόνες των Αγίων, οι οποίες τους δίνουν τη δύναμη του νου να περπατούν στα κάρβουνα χωρίς να καίγονται, ενώ αναγνωρίζουν ως ανώτατο ιεράρχη τους τον Αρχιαναστενάρη.
Οι εκδηλώσεις διαρκούν τρεις ημέρες με αποκορύφωμα της 21η Μαΐου, με τη ζωοθυσία (τα σφάγια - κουρμπάνι - μοιράζονται στις οικογένειες των χωριών που κατάγονται από την Ανατολική Θράκη) το πρωί, τη θεία λειτουργία και τη πυροβασία το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η πυροβασία επαναλαμβάνεται και την τρίτη ημέρα.
Η προετοιμασία αρχίζει από το "κονάκι" με χορό, υπό τους ήχους της λύρας και του νταουλιού. Εκεί τελείται η αγρυπνία και η προετοιμασία των μυστών που κορυφώνεται στις 21 Μαΐου και παρέχει τη δυνατότητα της πυροβασίας και της ακαίας. Η πομπή ξεκινά από το κονάκι και κατευθύνεται προς το αλάνι, όπου τα όργανα παίρνουν θέση για να ξεκινήσει η πυροβασία που θα διαρκέσει δύο με τρεις ώρες, ώσπου να σβήσει η φωτιά. Η επιστροφή από την πυροβασία στο κονάκι είναι και πάλι πομπική. Μετά την εναπόθεση των εικόνων στο εικονοστάσιο, ξαναρχίζει ο χορός των Αναστενάρηδων και του Αρχιαναστενάρη, ο οποίος θα κάνει την απόλυση.

http://i-diadromi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5977.html

 ΤΡΙΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


Περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική μας ομάδα παίζεται σαν τρίτο φαβορί να προκριθεί στη φάση των «16» από τον δεύτερο όμιλο. Όπως είναι φυσικό, το απόλυτο φαβορί τόσο για την πρώτη θέση του ομίλου όσο και για την πρόκριση είναι η Αργεντινή, ενώ δεύτερη ακολουθεί η Νιγηρία, η οποία κατά γενική ομολογία είναι...
Εξειδίκευση Άξονα του Δημοτικού Προγράμματος που αφορά το Περιβάλλον και την Ποιότητα Ζωής


Του Θανάση Ντερέκα και της Επιτροπής Προγράμματός του



Φίλες και φίλοι Μοσχατιώτες,Όλοι μας βιώνουμε σε καθημερινή βάση τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας, τα οποία μας ταλαιπωρούν και μας βασανίζουν, ιδιαίτερα όταν επαναλαμβάνονται χωρίς να υπάρχει στρατηγική σε τοπικό επίπεδο για την αντιμετώπισή τους.Η αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινόμενων σε ένα μεγάλο μέρος του Μοσχάτου, η ανάπλαση και αναβάθμιση των περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης μας, η αύξηση του πράσινου στην πόλη, η βελτίωση του συστήματος συλλογής και αποκομιδής απορριμμάτων με έμφαση στις δράσεις ανακύκλωσης, η καθαριότητα των κεντρικών εμπορικών δρόμων και η αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας είναι οι κυρίαρχες δράσεις του προγράμματός μας για το «Περιβάλλον» προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα στην πόλη μας και να δώσουμε ποιότητα ζωής στους συμπολίτες μας.Με πρόγραμμα, με στρατηγική, με συστράτευση όλων των δυνάμεων τοποθετούμε την επίλυση των περιβαλλοντικών προβλημάτων στις προτεραιότητες του «Προγράμματός μας» για μια καλύτερη ποιότητα ζωής του Μοσχατιώτικου λαού.
Τα κύρια σημεία του Προγράμματος μας που αφορούν:

Την αντιπλημμυρική θωράκιση του Μοσχάτου
Την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών
Την διαχείριση απορριμμάτων και δίκτυο ανακύκλωσης
Τον καθαρισμός της πόλης Την αισθητική αναβάθμιση της πόλης
Την εκμετάλλευση περισσότερων ελεύθερων χώρων
Την ανάπλαση της παραλίας Μοσχάτου

Αντιπλημμυρική θωράκιση του Μοσχάτου:Η ύπαρξη των πλημμυρικών φαινομένων στους δρόμους του Μοσχάτου, την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων, οφείλεται είτε στην ανυπαρξία αγωγών ομβρίων είτε όπου υπάρχουν αγωγοί στην μικρή διατομή τους. Το Μοσχάτο δυστυχώς ασφαλτοστρώθηκε χωρίς πρόνοια αγωγών ομβρίων με συνέπεια να απαιτείται τώρα να γίνουν κατασκευαστικές παρεμβάσεις για να περαστούν αγωγοί ομβρίων.
Πως θα γίνει αυτό;
Σε πρώτη φάση θα αναζητήσουμε όποιες μελέτες έχουν γίνει από τους αρμόδιους φορείς για την περιοχή μας, τις οποίες θα επικαιροποιήσουμε. Oπου κριθεί αναγκαίο θα παράξουμε νέες μελέτες και στην συνέχεια θα αναζητήσουμε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα για την κατασκευή των απαραίτητων αγωγών. Στο πρόγραμμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης θα μπεί όλο το Μοσχάτο και σε προτεραιότητα θα μπουν οι περιοχές των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργοστολίου και
Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών των, όπου έχουν εντοπισθεί αυξημένα πλημμυρικά φαινόμενα.

Ανάπλαση υποβαθισμένων περιοχών:Η εγκατάλειψη περιοχών της πόλης μας (παρακηφίσια περιοχή και βόρειο Μοσχάτο) είναι εμφανής. Με την εκπόνηση ειδικών προγραμμάτων ανάπλασης και αναβάθμισης των περιοχών αυτών η εικόνα μπορεί να αλλάξει. Ειδικά για την παρακηφίσια περιοχή μετά το περιβαλλοντικό έλλειμμα που προέκυψε με την κατασκευή της υπερυψωμένης λεωφόρου θα απαιτήσουμε να κατασκευασθούν δράσεις ανάπλασης στην οδό Κηφισού και στην ευρύτερη περιοχή.

Διαχείριση απορριμμάτων και δίκτυο ανακύκλωσηςΗ αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών μας έχει επιφέρειει και στο Δήμο μας μεγάλη αύξηση της ποσότητας των στερεών αποβλήτων. Τα απορρίμματα αποτελούν σήμερα, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, με πλήθος αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που γίνεται αντιληπτό στο τελευταίο στάδιο, αυτό της διάθεσης και ταφής των.Γνωρίζοντας αυτά τα προβλήματα οφείλουμε να δώσουμε έμφαση στην μείωση των απορριμμάτων ανανεώνοντας εξοπλισμό και οχήματα και αυξάνοντας το δίκτυο «μπλέ» κάδων ανακύκλωσης σε όλο το Μοσχάτο.Η παραπάνω προσπάθεια θα συνδυαστεί με συχνές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών γιά την μείωση χρήσης πλαστικής σακούλας,για την ανακύκλωση των υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί),προσφέροντας κίνητρα στους συμπολίτες μας με μετρήσιμα ανταποδοτικά οφέλη.Η εξάλειψη του φαινομένου των υπερχειλισμένων κάδων θα πραγματοποιηθεί με την προμήθεια και τοποθέτηση πρόσθετων κάδων, στα σημεία που παρουσιάζεται αυξημένη συλλογή απορριμμάτων.

Καθαρισμός της πόλης Όλοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια του Μοσχάτου θα καθαρίζονται από συνεργεία σε καθημερινή βάση, όπως επίσης σε καθημερινή βάση θα αδειάζονται τα καλάθια συλλογής απορριμμάτων στούς κοινόχρηστους χώρους. Έμφαση θα δώσουμε στον καθαρισμό της οδού Μακρυγιάννη του πιό εμπορικού δρόμου της πόλης μας και στα πεζοδρόμια της, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για ανάκαμψη της τοπικής αγοράς.
Αισθητική αναβάθμιση της πόληςΠέραν της ανάγκης για επίλυση όλων των ειδικών περιβαλλοντικών προβλημάτων στην πόλη μας, εμείς πιστεύουμε γενικότερα και στην ανάγκη αισθητικής αναβάθμισης της πόλης μας με παρεμβάσεις στις προσόψεις των κτιρίων, στις ζώνες πρασίνου, στους ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, ώστε ο συμπολίτης μας να ζει σε μια πόλη φιλική, που σέβεται το περιβάλλον και η οποία έχει να του προσφέρει πολλά στην ποιότητα της ζωής του.

Αύξηση πρασίνουΠερισσότερες δενδροφυτεύσεις σε πάρκα πεζοδρόμια πλατείες με πλατάνια που μπορούν να μεγαλώσουν και να ψηλώσουν γρήγορα (λόγω ύπαρξης σε πολύ μικρό βάθος νερού) ώστε να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα. Στους κεντρικούς εμπορικούς μας δρόμους αξιοποίηση όλων των ελεύθερων χώρων για πρόσθετες δενδροφυτεύσεις, στοχεύοντας στην καλαίσθητη αναβάθμιση της αγοράς μας.

Εκμετάλλευση περισσότερων ελεύθερων χώρων Ο Μοσχατιώτης πρέπει να έχει γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε περισσότερους ελεύθερους χώρους για να μπορεί να εκφραστεί και να κινηθεί πιο ελεύθερα (να τρέξει, να περπατήσει, να κάνει ποδήλατο.)Εμείς θα υλοποιήσουμε την κατασκευή και ολοκλήρωση των ειδικών πεζόδρομων στις οδούς Καμπούρη, Θεσσαλονίκης, Ιλισού, Κηφισού και σύνδεση αυτών με γέφυρες με την παραλία μας, ώστε να δημιουργηθεί μία ειδική κυκλική διαδρομή απόστασης περίπου 4 χιλιομέτρων .Αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου στη πίσω πλευρά του γηπέδου Μοσχάτου με δράσεις που προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ανάπλαση της παραλίας Μοσχάτου Επιδιώκουμε και θα αγωνιστούμε για την αναβάθμιση της παραλίας μας μέσω της δημιουργίας ενός Οικολογικού Πάρκου καθώς και μέσω της ανάπτυξης ήπιων δραστηριοτήτων αθλητισμού και αναψυχής συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων έργων υποδομής, προκειμένου να έχουμε γενικότερα περιβαλλοντικά οφέλη για την περιοχή και τους συμπολίτες μας, αλλά και να ανακτήσουμε ξανά την χαμένη παραλιακή μας μορφή ως πόλη. Δεν χωράει καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη και την πλέον καθοριστική παρέμβαση που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει και τις μελλοντικές προοπτικές της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια ,η οποία διέρχεται μέσα από την σημερινή φάση της οριστικής σχεδίασης, δηλώνουμε παρών για να διασφαλίσουμε τους στόχους της περιβαλλοντικής, της κοινωνικής και λειτουργικής διάστασης των παρεμβάσεων. Δηλαδή να εξασφαλίσουμε την σύνδεση της πόλης μας με την θάλασσα μέσω γεφυρών για πεζούς και ποδηλάτες, να διασφαλιστούν οι κοινωνικές δράσεις για άθληση, αναψυχή, ελεύθερου περίπατου, περιβαλλοντικής πληροφόρησης και συναναστροφής και φυσικά να κατασκευαστεί ένα οικολογικό πάρκο, με πλούσια βιοποικιλότητα μέσω της φύτευσης ενδημικών φυτών και δένδρων, το οποίο θα περικλείεται από υδάτινες διαδρομές, οι οποίες θα συμβάλλουν στον φυσικό δροσισμό και τον εμπλουτισμό της πανίδας της περιοχής.Το ουσιαστικότερο των ερωτημάτων που θέτουν οι συμπολίτες μας είναι: ποιος θα διαχειριστεί το οικολογικό πάρκο μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις λοιπές εγκαταστάσεις αναψυχής στην φάση μετά την ολοκληρωμένη της κατασκευή των, δηλαδή σε φάση λειτουργίας των;Εμείς απαντούμε, ότι θα είμαστε και πάλι παρών για να διεκδικήσουμε να περιέλθει η διαχείριση όλων των παρεμβάσεων της παραλίας στην πόλη και στους ανθρώπους της, ως οι μόνοι θεματοφύλακες για να κρατούν το όνειρο ζωντανό και λειτουργικό για τις επόμενες γενιές.
Προϋπόθεση για την ανάπλαση της παραλίας είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής που αφορά το αντιπλημμυρικό κανάλι, την υποβάθμιση των γραμμών του τραμ και την μετατόπιση της υπερυψωμένης παραλιακής λεοφώρου.

Για την επιτροπή του Προγράμματος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής

Περικλής Δεμέντης
Γιώργος Κοψιαύτης
Σπύρος Χριστόπουλος
AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO ΑΠΟ  ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ!



http://miaxortaola.blogspot.com/2010/05/blog-post_5754.html
ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ALIBER ΣΤΟ ΝΕWSTIME.GR


Πριν μερικές μέρες είχε έρθει για μια διάλεξη στην Ελληνοαμερικανική ένωση ο Robert Aliber, καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου του Chicago.

Ο Robert Aliber έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με τη διεθνή οικονομία και το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Έχει διατελέσει κατά καιρούς σύμβουλος της Αμερικανικής κυβέρνησης, της Fed, Παγκόσμια Τράπεζα και πολλών άλλων οργανισμών. Είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων. Μεταξύ άλλων: The Reconstruction of International Monetary Arrangements (ed., Macmillan, 1986), The Handbook of International Financial Management (ed. Dow Jones Irwin, 1989),. and Global Portfolios (co-editor, Business One Irwin, 1991), Money, Banking, and the Economy (Norton, First Edition, 1981, Fourth Edition 1990), Manias, Panics, and Crashes: A History of Financial Crises (Palgrave MacMillan, 2005), and author of The International Money Game (Palgrave MacMillan, 2001). Τη μέρα μετά τη διάλεξη του τον συνάντησα στο ξενοδοχείο του, λίγο πριν επισκεφθεί το Μουσείο της Aκρόπολης.

-Πολλοί γνωστοί αναλυτές εκτιμούν ότι το σχέδιο που έχουν εκπονήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα δουλέψει. Η καλύτερη λύση για την Ελλάδα λένε είναι είτε να κάνει στάση πληρωμών, ή να βγει από την ΕΕ, είτε κάποιος συνδυασμός αυτών των δύο. Ποιός είναι ο λόγος, κατά τη γνώμη σας, που το ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι το σχέδιο αυτό θα πετύχει;

«Οι πολιτικοί γενικά κάνουν πράγματα με καθυστέρηση. Το 1969 έγραψα ότι το δολάριο θα πρέπει να υποτιμηθεί σε σχέση με τον χρυσό. Όταν το έγραψα αυτό πολλοί διαφώνησαν μαζί μου. Ήμουν πραγματικά "εκτός μόδας". Όμως, δυο χρόνια αργότερα η συμφωνία του Bretton Woods έκανε ακριβώς αυτό το πράγμα. Οι πολιτικοί είναι οι τελευταίοι που αντιλαμβάνονται τι θέλουν να μας πουν οι αγορές. Μην νομίζεις ότι οι αποφάσεις του ΔΝΤ είναι σε συμφωνία με τις αγορές. Η αναλυτική ικανότητα του ΔΝΤ είναι στην πραγματικότητα κατώτερη του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει. Έχουν πάρα πολλούς καλούς οικονομολόγους, αλλά οι συλλογικές αποφάσεις αυτών δεν είναι αντάξιες της ικανότητας τους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αποφάσεις του ΔΝΤ αντανακλούν τις σκέψεις και τις επιθυμίες των πολιτικών ηγεσιών των κρατών που εκπροσωπούν. Το αποτέλεσμα είναι ότι, δυστυχώς, οι συλλογικές αποφάσεις έχουν περισσότερο να κάνουν με την πολιτική παρά με τους αριθμούς.»

-Για το BIS (Bank of International Settlements) ποιά είναι η άποψη σας;

«Το BIS είναι πολύ διαφορετικό από το ΔΝΤ. Εκεί οι οικονομολόγοι είναι απόλυτα market oriented. Δυστυχώς όμως δεν έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τις πολιτικές ηγεσίες. Το πρόβλημα είναι (χαμογελά) ότι οι κύριοι αυτοί είναι απομονωμένοι εκεί στην Ελβετία. Δεν τους δίνουν οι πολιτικοί πολλή σημασία, αν και θα έπρεπε. Γυρνώντας όμως πίσω στο θέμα του ΔΝΤ, θέλω να σας πω μια μικρή ιστορία. Το ΔΝΤ επισκεπτόταν την Ισλανδία κάθε χρόνο και οι οικονομολόγοι του περνούσαν μερικές εβδομάδες τον χρόνο στη χώρα αυτή. Παρόλα αυτά όμως, δεν υπήρξε ποτέ καμία προειδοποίηση. Δεν χτύπησαν κανένα καμπανάκι, μέχρι βέβαια που ήταν πια αργά. Οι περισσότεροι οικονομολόγοι, όπως για παράδειγμα της "Σχολής του Chicago", είναι πανεπιστημιακοί κύρους που πολλές φόρες δεν εκφράζουν σύγχρονες οικονομικές θεωρίες και δεδομένα.»

-Πολλοί θεωρούν ότι ένα "κούρεμα" (haircut, η μείωση του χρέους) είναι ίσως η μόνη λύση για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εσείς τι λέτε γι αυτό;

«Ακόμη κι αν η Ελλάδα καταφέρει να πείσει τους εταίρους της να της χαρίσουν το 50% του χρέους, αυτό θα επιφέρει μόνο 2,5% εξοικονόμηση από τόκους στον κρατικό προϋπολογισμό. Η διαφορά δηλαδή μεταξύ ενός "κούρεματος" και μιας μείωσης στο δημοσιονομικό έλλειμμα δεν είναι πολύ μεγάλη. Η Ελλάδα θα χρειαστεί να αλλάξει πάρα πολλά διότι, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι της χαρίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του χρέους, θα είναι πάλι στο ίδιο σημείο σε μερικά χρόνια από τώρα αν δεν γίνουν σοβαρές διαρθρωτικές αλλαγές. Αμφιβάλλω όμως αν θα υπάρξει "κούρεμα" της τάξεως του 50%. Μια λύση είναι να γίνει ένα "κούρεμα" με σκοπό το χρέος να φτάσει το 90% του ΑΕΠ και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε να γίνει άλλο ένα "κούρεμα". Πάντως το "κούρεμα" είναι σοβαρή υπόθεση. Πολλές φορές είναι και πολύ ακριβό μακροπρόθεσμα.»

-Ιστορικά μιλώντας, με ποια άλλη χώρα που στο παρελθόν είχε σοβαρά προβλήματα θα συγκρίνατε την Ελλάδα;

«Η Ελλάδα νομίζω πως όπως είναι σήμερα, μοιάζει περισσότερο με την Αργεντινή»

-Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση. Ποιες άλλες χώρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα πιστεύετε;

«Η Ιταλία πάντως δεν έχει πρόβλημα. Η Ιταλία έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο εδώ και πολύ καιρό. Η Ισπανία έχει μεγάλο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει για την Πορτογαλία και σίγουρα για την Ιρλανδία. Ωστόσο, η Ιταλία το έχει ξεπεράσει. Η Αγγλία επίσης έχει πολλά προβλήματα αλλά δεν είναι στην Ευρωζώνη. Στην Αγγλία θα αναγκαστούν να αυξήσουν τους φόρους.»

-Η Αμερική είναι σε δύσκολη θέση;

«Η Αμερική έχει ένα μεγάλο έλλειμμα. Το ερώτημα είναι πόσο από το έλλειμμα του προϋπολογισμού είναι περιστασιακό και κυκλικό σε χαρακτήρα. Στην Αμερική το κυκλικό χρέος είναι 5%. Το άλλο 5% έχει 2 κομμάτια. Αν η Αμερική πετύχει ανάπτυξη 2%, μπορεί αν ζήσει επ’ αόριστον με ένα έλλειμμα 3%. Άρα, στην Αμερική, το ζήτημα αντιμετωπίζεται με το να αυξηθούν οι φόροι κατά 2% του ΑΕΠ. Επιπλέον, στην Αμερική υπάρχουν δυο κομμάτια του ελλείμματος: το ένα είναι το κομμάτι του ελλείμματος που έχει ο κόσμος και το άλλο είναι το κομμάτι του χρέους που κατέχει η Fed και διάφοροι κρατικοί οργανισμοί. Για παράδειγμα, το 2008, στην Αμερική περίπου το 1/3 του χρέους ήταν εσωτερικό, υπό την έννοια ότι το είχε στην κατοχή της η ίδια η κεντρική τράπεζα.»

-Άρα θεωρητικά θα μπορούσε η Fed απλά να καταργήσει αυτό το χρέος και η Αμερικανική κυβέρνηση να χρωστά 30% λιγότερο;

«Ναι, ακριβώς. Όταν με το καλό η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει, αυτές οι πιστώσεις θα αλληλοακυρωθούν»

-Πληθωρισμό η αποπληθωρισμό; Οι οικονομολόγοι είναι χωρισμένοι στα δυο.

«Δεν βλέπω πληθωρισμό με τίποτα εκτός αν γίνουν πάρα πολλά ατυχήματα.»

-Που καταλήγετε; Που θα καταλήξει η Ελλάδα;

«Τα σενάρια για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα έχουν ως εξής:

1 - Να τα καταφέρει μόνη της χωρίς "κούρεμα" και χωρίς να βγει από το ευρώ

2 - Να μείνει στη ζώνη του ευρώ με "κούρεμα"

3 - Να φύγει από το ευρώ χωρίς "κούρεμα" και να επανέλθει μετά από μερικά χρόνια

4 - Να φύγει από το ευρώ και να κηρύξει στάση πληρωμών, όπως έκανε η Αργεντινή»

-Αν έπρεπε να στοιχηματίσετε, ποιό σενάριο θεωρείτε πως είναι πιθανότερο να συμβεί;

«Ελπίζω η Ελλάδα να τα καταφέρει. Απλά να βγει από το ευρώ για λίγο χωρίς να κηρύξει στάση πληρωμών και να ξαναμπει αργότερα. Αυτό πάντως που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πολιτικό σενάριο. Παλαιότερα, σε παρόμοιες περιστάσεις βλέπαμε τον στρατό στους δρόμους. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Ελπίζω να μην δούμε, αλλά παραμένει μία ανησυχία.»

Αναρτήθηκε απο
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=44655
Η Κάτια Δέδε Playmate2010


Κάτια Δέδε είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Playmate2010, που διοργάνωσαν με επιτυχία για άλλη μία χρονιά το περιοδικό Playboyκαι το STAR CHANNEL.

Η 22χρονη σπουδάστρια γραφιστικής εργάζεται ήδη ως μοντέλο και λατρεύει το χορό, ενώ όπως είπε η ίδια, όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες.

Αναπληρωματική playmate 2010, η 
Ειρήνη Κεμπεζέ ,Playgirl 2010 αναδείχθηκε ηΑνδρεανή Τσάφου.
Τον τίτλο της SuperStar 2010 κατέκτησε η 
Νατάσσα Λιμπερίδου και Μις Playboytv 2010 η Αλεξάνδρα Ιωαννοπούλου





http://cobra-argos.blogspot.com/2010/05/h-k-playmate-2010-video.html
Οι Ευρωπαίοι συζητούν για την ανευθυνότητα της Νέας Δημοκρατίας



Οι Ευρωπαίοι χαρακτηρίζουν ανεύθυνη στάση την καταψήφιση του μηχανισμού σωτηρίας της Ελλάδας από τη Νέα Δημοκρατία. Δείτε τι ειπώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο...
















Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/05/blog-post_6535.html#ixzz0oSNAt0il

«Ο Καραμανλής θα μιλήσει – Ενημέρωσε το Σαμαρά»

Γράφει το veto300: «Ο Καραμανλής το αποφάσισε και ενημέρωσε ήδη τον Σαμαρά: θα μιλήσει δημοσίως για τα πεπραγμένα του. Θα το κάνει πριν από το συνέδριο της ΝΔ και κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει κάποια από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Συζήτησε αναλυτικά το θέμα με τον Σουφλιά και άλλους παλιούς συνεργάτες του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έχει αργήσει να πάρει θέση σε όσα του καταμαρτυρούν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί στον κόσμο εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Τί θα πει; Οτι τον Σεπτέμβριο η κατάσταση στην ήταν άσχημη αλλά ελεγχόμενη και ότι η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για το γεγονός ότι δεν πήρε αμέσως μέτρα, ότι δεν προχώρησε στην είσπραξη εσόδων (πχ από τους ημιυπαίθριους) και ότι με δηλώσεις τύπου «είμαστε στον Τιτανικό» και «η χώρα είναι ένα βήμα πριν από την πτώχευση», οδήγησε σε κρίση δανεισμού. Πόσοι θα τον πιστέψουν; Ελάχιστοι, αν δεν πει πικρές αλήθειες για τα μεγάλα λάθη και τις παραλείψεις του.

http://www.newsblog.gr/?p=40182&utm_source=rss&utm_medium=rss
ΑΠΑΓΩΓΗ 13ΧΡΟΝΗΣ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Μια περίεργη υπόθεση αρπαγής ανηλίκου απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις άνδρες, που κατηγορούνται ότι απήγαγαν μια ανήλικη, η οποία στη συνέχεια κατάφερε να δραπετεύσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο επιβίβασαν χωρίς τη θέληση της μια 13χρονη μαθήτρια και την μετέφεραν σε κοντινό πάρκο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όπου περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 20 με 30 ετών. Μετά από μία ώρα, η ανήλικη, αφού ξέφυγε της προσοχής των απαγωγέων, κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της και μαζί με τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν εκ των δραστών ο οποίος είναι σεσημασμένος και συνελήφθη, καθώς και άλλους δύο δράστες που προσήλθαν και παραδόθηκαν, εκ των οποίων, ο ένας ήταν ο οδηγός του οχήματος της απαγωγής. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε. Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα των απαγωγέων.
seleo.gr

http://anemo-milos.blogspot.com/2010/05/13.html


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ



















http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/05/blog-post_2596.html
ΟΙ ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΠΕΡΙΠΟΥ 2500  HARLEY ΓΙΑ ΤΟ "THE RIDE"!
Μια πομπή μοτοσικλετιστών με Harley-Davidson θα “παρελάσει” το ερχόμενο Σάββατο στη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου μήκους 2,252 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα οι αναβάτες θα περάσουν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου από τις 10:30 έως τις 11:00 το πρωί σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Για τέσσερις μέρες θα βρίσκονται στην πόλη περισσότεροι από 10.000 μοτοσικλετιστές, από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων φίλων της Χάρλεϊ Ντάβινσον.
Στο βιβλίο Guinness
Η ιδέα αυτή ήταν του Roberto Macdonald, μέλους της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson (Harley-Davidson Club Hellas) και μέλους της οργανωτικής επιτροπής του Super-Rally 2010 στην Πάτρα (20-24 Μαΐου 2010).Ο συγκεκριμένος οραματίστηκε μια πομπή από μοτοσικλετιστές με Harley-Davidson για να αφήσει το σημάδι μας στην περιοχή της Πάτρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που είναι «μια γκαζιά» από το μέρος που θα γίνει η μεγάλη πανευρωπαϊκή συγκέντρωση (Super-Rally). Η ιδέα «της μεγαλύτερης παρέλασης από μοτοσικλέτες Harley-Davidson σε καλωδιωτή γέφυρα με το μακρύτερο κατάστρωμα στον κόσμο», θα μπορούσε να κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Η σκέψη του Macdonald είναι να καλύψουν οι αναβατές σε σχηματισμό παρέλασης όλη την απόσταση των 2.883 μέτρων από την αρχή έως το τέρμα της γέφυρας και ίσως ακόμη περισσότερο, ώστε να θεωρηθεί ένα πραγματικό κατόρθωμα. Ο ίδιος έκανε δήλωση αυτού του κατορθώματος στα Guinness World Records και μετά από αίτησή πήρε ένα πιστοποιητικό διεκδίκησης (Claim) και έναν αριθμό μέλους (Membership ID).
Γιορτή 20 χρόνων
Η πομπή θα γίνει επίσης στα πλαίσια των γιορτών για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η εν λόγω λέσχη διεκδίκησε την διοργάνωση αυτή, που θα γίνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Λεσχών Harley-Davidson της Ευρώπης (Federation of Harley-Davidson Clubs Europe), η οποία αριθμεί 64 Λέσχες από 32 χώρες.

http://www.mixxer.info/epikairotita/oi-xarleades-stin-patra-gia-rekor-gkines.html


Έσπασε το φράγμα των 300 δισ. ευρώ το χρέος!

 

της Έλενας Λάσκαρη
Δημοσιεύθηκε: 15:22 - 19/05/10


Έσπασε το φράγμα των 300 δισ. ευρώ το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο του έτους, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Διαμορφώθηκε σε 310,384 δισ. ευρώ από 298,524 δισ. ευρώ στο τέλος του 2009 με τα ταμειακά διαθέσιμα του δημοσίου στο τέλος Μαρτίου να ανέρχονται σε 7,159 δισ. ευρώ.
Από τα στοιχεία του ΓΛΚ προκύπτει ακόμα οριακή μείωση των εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου από τα 25,851 δισ. ευρώ στο τέλος του 2009 σε 25,749 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου.

http://gvard.wordpress.com
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Ψηφίστηκε επί της αρχής από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τον Καλλικράτη που αλλάζει τον χάρτη της αυτοδιοίκησης της χώρας.
Υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ το καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Αύριο θα γίνει συζήτηση επί των άρθρων και την ερχόμενη εβδομάδα θα εισαχθεί στην ολομέλεια
http://serraia.blogspot.com/2010/05/blog-post_851.html

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ "ΚΑΡΤΕΡΙ" ΣΤΟ FACEBOOK


Δεύτερη νεαρή γυναίκα στην Αυστραλία.... βρήκε το θάνατο απο τον "φίλο" που συνάντησε στο Facebook! Και σαφώς δεν συνέλαβαν το Facebook ως υπεύθυνο... ούτε το έκλεισαν !

"H πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, κάλεσε γονείς και παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους "κάνουν φιλίες και αποκτούν κοινωνικές σχέσεις μέσω του Facebook.

Αφορμή για την έκκληση της έδωσε η δολοφονία μιας κοπέλας από το Σίδνεϊ με δράστη έναν "φίλο" που γνώρισε μέσω του Facebook. Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση δολοφονίας κοπέλας, τον τελευταίο καιρό στην.. Αυστραλία, όπου ο δράστης γνωρίζει τι θύμα του μέσω του Facebook.

Όπως υποστηρίζει η αστυνομία ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της 18χρονης για τη ζώα και παρουσιάστηκε, μέσω του Facebοok ως "φιλόζωος" που εργαζόταν σε οργάνωση προστασίας των ζώων με ψεύτικη ταυτότητα. Έτσι την έπεισε να την "εκπαιδεύσει" σε ειδικό κάμπινγκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες την δολοφόνησε".
papatzides
http://o-griniarhs.blogspot.com/2010/05/o-facebook.html
ΝΕΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ


Κατάλογο με τα ονόματα 300 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία έδωσε εντολή για τη διενέργεια άμεσων ελέγχων και διασταυρώσεων ώστε να δοθεί σύντομα και αυτή η λίστα στη δημοσιότητα, όπως γράφει σήμερα η «Ναυτεμπορική»...

Στο συγκεκριμένο κατάλογο βρίσκονται, όπως ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου, ηθοποιοί, τραγουδιστές, καθηγητές, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί. Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, ότι τα ποσά που χρωστούν υπερβαίνουν κατά πολύ.. την οφειλή του κ. Βοσκόπουλου, ενώ τα χρέη «λιμνάζουν» στις εφορίες περισσότερα χρόνια σε σχέση με αυτά του γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα πάντα με τη «Ναυτεμπορική», το οικονομικό επιτελείο έχει δώσει εντολή για προχωρήσουν οι έλεγχοι για να μη δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι δημοσιοποιούνται μόνο τα ονόματα ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρηματιών και ότι η εφορία ψάχνει μόνο για μισθωτούς που δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους, ενώ από την άλλη πλευρά αφήνει τους «μεγαλοκαρχαρίες» ελεύθερους.


http://trelokouneli.blogspot.com/2010/05/blog-post_4992.html
 ΓΚΟΛ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΤΡΑ




http://suvlaki.blogspot.com/2010/05/50_19.html
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:"ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ  ΜΟΥ"
Φήμες και υπονοούμενα χωρίς βάση και χωρίς αφορμή δημιούργησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης των «…μη ειδήσεων»  περί δήθεν παραίτησής μου.
Μέχρις εδώ!
Όλα αυτά συμβαίνουν μεσούσης της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων όπου διακυβεύεται το μέλλον χιλιάδων παιδιών. Η διασπορά αυτών των φημών ανήκει στη διαδικασία της ποινικής νομοθεσίας .
Η επιχείρηση «αίμα στο κοινό» είναι το αντίθετο από τη διαφάνεια και από την αναγκαία αποκαλυπτική λειτουργία της δημοσιογραφίας. Ως πολιτικός αρνούμαι τις απόπειρες εκφοβισμού απ’ όπου και αν προέρχονται. Ελπίζω τα αρμόδια όργανα των δημοσιογράφων να προστατέψουν τις αρχές του λειτουργήματός τους.

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Άννα Διαμαντοπούλου

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1468:l---r&catid=1:latest-news&Itemid=50
        
ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑR ΚΕΝΤΡΟ ......ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ



Πολυεθνική επιχείρηση παροχής ροζ υπηρεσιών άνοιξαν έξι γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Δύο Κύπριες και μία Ελληνίδα είχαν μετατρέψει μπαράκι στη δυτική Θεσσαλονίκη σε κέντρο της ακολασίας και εξέδιδαν μία γυναίκα από τη Νιγηρία, μία από τη Ρωσία και μία από την Αλβανία. Η γυναικεία επιχείρηση λειτουργούσε με πρωτοποριακό τρόπο από άποψη μέτρων ασφαλείας. Για να μην μπορεί κάποιος να καταγγείλει στην αστυνομία ότι οι εργαζόμενες στο μπαρ εκδίδονται, η πληρωμή των ροζ υπηρεσιών γινόταν με… ποτά. Με μια σαμπάνια που κόστιζε 100 ευρώ οι πελάτες είχαν φουλ… περιποίηση σε ένα μικρό δωμάτιο. Με το κόλπο της πληρωμής ποτού, αν κάποιος έκανε καταγγελία για πορνεία, οι γυναίκες θα υποστήριζαν ότι πήραν τα χρήματα για το ποτό και ότι έκαναν σεξ επειδή… γοητεύτηκαν από τον πελάτη, κάτι όμως που δεν έπεισε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έβαλαν λουκέτο στο μπαρ.
kanonitv

http://thenewsbus.blogspot.com/2010/05/bar.html

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ  Ι Κ Α


Σύμφωνα με σχετική ρύθμιση στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αν εργοδότης οφείλει στο ΙΚΑ δεν θα γίνεται δεκτή η Αναλυτική Περιοδική Δήλωση στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία για την ασφάλιση κάθε εργαζόμενου.

Σύμφωνα με το άρθρο 17 οι δηλώσεις οι οποίες υποβάλλονται για διαστήματα μισθολογικών περιόδων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές, θεωρούνται ως μη υποβληθείσες.

Με τη διάταξη αυτή, κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι να έχουν διαστήματα με ασφαλιστικό κενό ενώ οι ίδιοι πλήρωναν κανονικά τις εισφορές τους. Αποτέλεσμα είναι να έχουν λιγότερα συντάξιμα χρόνια ή να μένουν για συγκεκριμένο διάστημα χωρίς ιατροφαρμακευτικές καλύψεις, επιδόματα κλπ.



http://epityxiacom.blogspot.com/2010/05/blog-post_2239.html


Το υπουργείο, σκοπεύει να διορθώσει άμεσα το λάθος, με διευκρινιστική εγκύκλιο που θα αποκαταστήσει την ασφάλιση των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις του εργοδότη.
O Κ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ  ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


O βουλευτής του νομού Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης είναι ο αντικαταστάτης της κ. Άντζελα Γκερέκου.Ο κ. Νικητιάδης,παλαιό κομματικό στέλεχος,πολιτικός φίλος του κ. Σκανδαλίδη είναι επικεφαλής του τομέα τουρισμού του Πασοκ.
Read more: httppost_2667.html.com/2010/05/blog-post_2667.html#ixzz0oN8k92hd

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Τον τρόμο έσπειρε ένας επιβάτης λεωφορείου, το οποίο εκινείτο στην οδό Αχαρνών πριν λίγη ώρα...
Ξαφνικά, ο άγνωστος πυροβόλησε, σπάζοντας ένα από τα τζάμια του γεμάτου επιβάτες λεωφορείου.Ευτυχώς, από τον πυροβολισμό και τη θραύση του κρυστάλλου δεν τραυματίστηκε κανείς.Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας πιθανότατα είχε κρυμμένο το όπλο, το οποίο και εκπυρσοκρότησε. Μετά το περιστατικό, ο άγνωστος κατέβηκε από το λεωφορείο και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
ΑΗΔΟΝΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ


Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, χτύπησε το τηλέφωνο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ. Αηδόνη. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Χ. Παμπούκης. Του ανακοινώθηκε ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης της Γκερέκου. Ο Γερουλάνος θα κρατήσει τις αρμοδιότητες του Πολιτισμού και ο Αηδόνης θα ορκιστεί ως υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητες τον Αθλητισμό... Eνδεχομένως η ανακοίνωση να επισπευσθεί και να γίνει απόψε...
fimotro.blogspot.com 

http://kaptenkouk.blogspot.com/2010/05/blog-post_252.html
ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Είναι κοινό μυστικό στο ΠΑΣΟΚ ότι ο Παπανδρέου, με τη παραίτηση της Γκερέκου, βρήκε την ευκαιρία για να φτιάξει το υφυπουργείο αθλητισμού που το είχε καταργήσει. Ο επόμενος υφυπουργός θα έχει αρμοδιότητες αντίστοιχες μ' αυτές που είχαν ο...



...Γ.Ιωαννίδης και ο Γ.Ορφανός.

Πάντως επικρατέστερος είναι ο γυμναστής, Χρήστος Αηδόνης που έχει σχέση με τον τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9217.html
ΣΙΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ -ΝΕΑ "ΤΡΙΠΛΑ" ΜΟΣΧΑΣ!

«Ναι» στην παράλληλη λειτουργία των πετρελαιαγωγών Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και του ανταγωνιστικού του, τουρκικών συμφερόντων, Σαμψούντα –Τσειχάν, είναι η άποψη που μετέφεραν προ ημερών σε δημοσιογράφους στελέχη της διεθνούς εταιρείας που έχει αναλάβει την προώθηση του πρώτου εκ των δύο έργων.
Είχαν προηγηθεί λίγες ημέρες πριν, οι δηλώσεις του Ρώσου υπ. Ενέργειας Σερκέϊ Σμάτκο, ο οποίος έκανε λόγο για συνδιαχείριση των δύο έργων, εξέλιξη που προφανώς και δεν εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα αφού μειώνει τη διεθνή σημασία του ελληνο-βουλγαρικού αγωγού για την παράκαμψη των Στενών του Βοσπόρου.
Οι παλινωδίες της Σόφιας
Το κακό για την Ελλάδα είναι ότι ο Ρώσος αξιωματούχος δεν έχει άδικο. Το σίριαλ του Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης κρατάει από τη δεκαετία του ’90 και αντί το κουβάρι να ξεμπλέκεται, όσο παίρνουν τα χρόνια, μπερδεύεται περισσότερο. Μετά από τις αλλεπάλληλες παλινωδίες της βουλγαρικής κυβέρνησης η οποία συμμετέχει στον

πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η Ρωσία εξασφάλισε την στήριξη της Τουρκίας, για την προώθηση ενός άλλου πετρελαιαγωγού, από τη Σαμσούντα της Μαύρης Θάλασσας, στο Τσεϊχάν της νότιας Τουρκίας, για την εξαγωγή των ρώσικων και όχι μόνο πετρελαίων από τη Μαύρη Θάλασσα, με παράκαμψη του Βοσπόρου. Πρόκειται για αγωγό με μήκος διπλάσιο από τον Ελληνο-Βουλγαρικό και κόστος υπερδιπλάσιο, λόγω της διέλευσής του από μεγάλα υψόμετρα. Αλλά η ρωσική πλευρά προτιμά να συνεργαστεί με την Άγκυρα, αφού στον ελληνο-βουλγαρικό αγωγό οι εμπλεκόμενες χώρες και ιδίως η Βουλγαρία, δεν δείχνουν ιδιαίτερα πρόθυμες να στηρίξουν το έργο…
Πιέζει η Μόσχα τη Σόφια…
Υπό αυτές τις συνθήκες, η δήλωση Σμάτκο, εκτιμάται ότι έχει τη μορφή πίεσης προς την κυβέρνηση της Βουλγαρίας, ώστε να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό τη θέση της απέναντι στο έργο. Με επιχείρημα τα περιβαλλοντικά θέματα, η Σόφια έχει παγώσει την προώθηση του έργου στο βουλγαρικό του σκέλος, αναμένοντας την ολοκλήρωση των περιβαλλοντικών μελετών. Επιπλέον, δεν δέχεται να καταβάλλει τις οικονομικές της υποχρεώσεις στην κοινοπρακτική εταιρεία του αγωγού, ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που έχει… εκνευρίσει τους άλλους δύο εταίρους, δηλαδή Μόσχα και Αθήνα.
Μεταφορά στη Μεσόγειο 150 τόνων πετρελαίου!
Αλλά σε κάθε περίπτωση και πέραν των παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να χρειασθεί να γίνουν και τα δύο έργα. Κι αυτό καθώς εκτιμάται ότι οι ποσότητες του πετρελαίου που θα καταλήγουν στη Μαύρη Θάλασσα θα αυξηθούν κατά περίπου 50 εκατομμύρια τόνους με την αναβάθμιση του αγωγού CPC από το Καζακστάν (Τεγκίζ). Ταυτόχρονα η Άγκυρα εξετάζει να κάνει πολύ πιο αυστηρούς τους όρους διέλευσης των τάνκερς από το Βόσπορο, για λόγους ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, φτάνοντας μέχρι και στην πλήρη απαγόρευση μεταφοράς αργού.
Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να μεταφέρονται στη Μεσόγειο περίπου 150 εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου (πέρυσι 105 εκατομμύρια) προέλευσης Ρωσίας και Καζακστάν, με παράκαμψη των Στενών, δηλαδή μέσω αγωγών. Η ποσότητα αυτή είναι ικανή να γεμίσει και τους δύο αγωγούς.
Τι κάνει η ελληνική πλευρά
Από την πλευρά της η Αθήνα, προχωρά αν και με αργούς ρυθμούς, τα συμφωνημένα. Δηλαδή από το Δεκέμβριο έχει κατατεθεί στο υπ. Περιβάλλοντος η προκαταταρκτική περιβαλλοντική μελέτη, ενώ είναι έτοιμο και το νομοσχέδιο για τις απαλλοτριώσεις στη διαδρομή του αγωγού.
Αντιδράσεις από περιβαλλοντικές οργανώσεις
Στο μεταξύ περιβαλλοντικές οργανώσεις του Ν. Έβρου αντιτίθενται πλήρως στον αγωγό, με επιχείρημα την υποβάθμιση της περιοχής. Το αντεπιχείρημα της εταιρείας του έργου είναι ότι αυτό θα καλύπτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές προστασίας του θαλάσσιου και του χερσαίου περιβάλλοντος. Πηγή της εταιρείας προσθέτει μάλιστα ότι σήμερα στο λιμάνι καταπλέουν εμπορικά πλοία, χωρίς κανένα έλεγχο για τη διαχείριση του έρματος, ενώ και ο Έβρος έχει προβλήματα μόλυνσης από Τουρκία και Βουλγαρία.
Γιώργος Φιντικάκης

http://toklisma.blogspot.com/2010/05/blog-post_103.html
ANTE ΓΕΙΑ....


Του Διονύση Καμένου από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...














http://nonews-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_2117.html
ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Η παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού Αντζελας Γκερέκου φουντώνει τα σενάρια ανασχηματισμού (τα οποία επί της ουσίας δεν "κόπασαν" ποτέ). Αν ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση με το που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία όπου βρίσκεται, δεν προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση της κυρίας Γκερέκου το ξαναμοίρασμα της τράπουλας στα υπουργεία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού διαβλέπουν πίσω από την αποφυγή άμεσης αντικατάστασης της κυρίας Γκερέκου σκέψεις για ανασχηματισμό της κυβέρνησης αν όχι από την ερχόμενη εβδομάδα, τότε μέσα στον Ιούνιο.
Τη φημολογία ενισχύει και η δημοσιοποίηση της νέας «βαθμολογίας» του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου, όπου έχουν διαπιστωθεί καθυστερήσεις σε συγκεκριμένους τομείς της κυβέρνησης.
Στη σκιά της παραίτησης Γκερέκου ο πρωθυπουργός συμμετέχει στην 6η Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. και χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής. Το βράδυ της Δευτέρας συμμετείχε σε δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Οι εργασίες της συνόδου ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης και το αντικείμενο είναι κυρίως οι κλιματολογικές αλλαγές και τα περιθώρια εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ΕΕ και Λατινικής Αμερικής καθώς και η απελευθέρωση του εμπορίου. Αρκετές είναι οι συμμετοχές πολιτικών ηγετών από τις δύο άκρες του Ατλαντικού στη Σύνοδο ωστόσο υπάρχουν και ηχηρές απουσίες όπως αυτές του Νικολά Σαρκοζί και του Ούγκο Τσάβες
Η σύνοδος τελειώνει το βράδυ της Τρίτης οπότε και ο πρωθυπουργός επιστρέφει Αθήνα και στη συνέχεια μεταβαίνει στον Λίβανο, όπου πρόθεσή της ελληνικής αποστολής είναι να συνάψει σειρά εμπορικών συμφωνιών δεδομένης της παραδοσιακά άριστης σχέσης που έχει με τον αραβικό κόσμο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://kaptenkouk.blogspot.com/2010/05/blog-post_1350.html
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΙΟ "ΣΕΧΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ 2009"

«Teenage Dream» θα λέγεται το νέο άλμπουμ της Katy Perry και διάδοχος του «One Of The Boys», το οποίο αναμένεται στα δισκοπωλεία στα τέλη του Αυγούστου. Σύμφωνα με την ίδια, ο δίσκος είναι επηρεασμένος από τους δίσκους των ABBA και των Cardigans. Αυτές τις μέρες έκανε πρεμιέρα στα ραδιόφωνα αλλά και το itunes το πρώτο single με τίτλο «California Girls», ένα κομμάτι στο οποίο συμμετέχει και ο Snoop Dog και που επηρεάστηκε τα μάλα απ’ τον Jay-Z. «Πρόσεξα πως ο κόσμος άκουγε το «Empire State Of Mind» και το απολάμβανε. Δεν είμαι όμως από τη Νέα Υόρκη, είμαι από την Καλιφόρνια και θεώρησα πως πρέπει να υπάρξει μία απάντηση», τόνισε.



http://thenewsbus.blogspot.com/2010/05/2009.html
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Αυτό που έπαθε ο πρόεδρος της Ουκρανίας ο Viktor Yanukovych απλά δεν υπάρχει. Απο τη μια βλέπεις οτι καταθέτει στεφάνι και οτι ειναι κάτι πολύ στενάχωρο. Απο την άλλη ομως γίνεται αυτό και τους φέρνει όλους προ εκπλήξεως

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ



http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8080.html
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ



http://zimotirio.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html
ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ; 


Στη Δέσποινα Βανδή τους είδαμε τελευταία το ίδιο αγαπημένους, το ίδιο ερωτευμένους, το ίδιο γούτσου γούτσου!
Χεράκι χεράκι, αγκαλιές, φιλιά και δεν συμμαζεύεται.
Τα τελευταία νέα που σας έχουμε από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη είναι ότι θέλουν πολύ να κάνουν δεύτερο παιδί, αλλά σχεδιάζουν και να παντρευτούν πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πήρε το μάτι μας κι ένα μονόπετρο, αλλά ο Σάκης και η Κάτια ξέρουν πολύ καλά πως να χορέψουν το χορό του Ησαΐα χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς!
pasarella




http://i-diadromi.blogspot.com/2010/05/blog-post_7759.html

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ

Μόνο στην Τουρκία γίνονται αυτά!!!
η απόλυτη ξευτίλα για τους οπαδούς της fenerbahce.
Όταν το κατάλαβαν έκαψαν το γήπεδο !!!





http://griniarogatos.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

"Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην...




...υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της."




http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1557.html

Η 17χρονη Όλγα Miss Internet Face


Η ΄Ολγα Μαστρογιαννάκου από το Πέραμα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Internet Face, του μεγάλου  διαδικτυακού διαγωνισμού ομορφιάς που έγινε στο ξενοδοχείο  Meliá Αθήνας.

Η Όλγα βγήκε πρώτη τόσο στην ψηφοφορία μέσω internet που κράτησε 2 μήνες και ψήφισαν 9.500 άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες χώρες σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Η επιτροπή δικαίωσε την ψηφοφορία των χρηστών του internet  αφού και η δεύτερη Χρύσα Πουρσανίδου από την Θεσσαλονίκη, αλλά και η τρίτη νικήτρια  Παολα Μπούλοβα από την Τσεχία.

Την στέψη της πρώτης νικήτριας έκαναν η Ειρήνη Βλαβιανού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Europe Face και η Ελένη Φιλίνη.

περισσότερα:http://allaboutgreekbeauty.blogspot.com/2010/05/17-miss-internet-face-miss-internet.html

 

ΣΚΑΛΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΣ USA 2010


ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΆΡΧΙΣΑΝ

Ακόμα δε βγήκε η κοπέλα Miss Usa 2010 και άρχισαν τα σκάνδαλα. Οπως φαίνεται λοιπόν η καλή μας η Rima Fakih εχει ένα κάπως "σέξυ" παρελθόν με συμμετοχές σε διαγωνισμούς για χορό σε μπάρα αλλά και όπως λένε δημοσιεύματα διαγωνισμό στριπτιζ









http://troktiko.blogspot.com/2010/05/miss-usa-2010.html

Από εδώ θα μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι τη βραδιά της Eurovision

 Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision στο Όσλο. Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε οι δημοσιογράφοι που θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες της Ευρώπης για να καλύψουν το διαγωνισμό να έχουν όλες τις ανέσεις. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση για το πώς είναι οι εγκαταστάσεις του press room στο «Telenor Arena».

 

 http://www.gossip-tv.gr/story/38902/apo-edo-tha-metadidoun-oi-demosiographoi-te-bradia-tes-eurovision

Ανακοίνωση πριν από λίγο του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 5,5 εκατομμύρια: Στόχος είναι η σύζυγός μου


 Η ανακοίνωση του Τόλη Βοσκόπουλου

Σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν «φορολογική μου ασυλία», έχει εμένα ως εμφανή στόχο αλλά ουσιαστικώς άλλον πλήττει. Γι’ αυτό, εκτός από την ύποπτη για τη σκοπιμότητά της επισήμανση, ότι υποβάλλω δήλωση μαζί με τη σύζυγό μου την ιδιότητα της οποίας παραθέτει, στο δημοσίευμα περιέχονται ανακρίβειες κρίσιμης σημασίας.

Επισημαίνω χαρακτηριστικά:

Η φορολογική υποχρέωση, η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια, γεννήθηκε σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζα καν τη σημερινή σύζυγό μου και δεν σχετίζεται ούτε κατ’ ελάχιστον με την ίδια. Άλλη ήταν τότε η συζυγική μου σχέση.
Δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ, τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως «εισοδήματά μου» υπολογίστηκαν.

Δεν ζήτησα ποτέ διαγραφή του χρέους. Ζήτησα τη διαγραφή των προσαυξήσεων που διπλασιάζουν την οφειλή και την άρση των βαρών, ώστε να πωληθούν τα ακίνητά μου και να εισπράξει η Εφορία το τίμημα, αντί του μικρότερου που ο πλειστηριασμός θα απέφερε.

Δεν έχω τέσσερα αυτοκίνητα, όπως γράφεται αλλά μόνο ένα και μάλιστα μοντέλο του 1977, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και δεν κυκλοφορεί.

Έχω μόνο τα κατεσχημένα από το δημόσιο ακίνητα. Κατέβαλα όσα μου ήταν δυνατό να καταβάλω, ενόψει του ότι όπως ευρέως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια έχω παύσει να εργάζομαι.

Επομένως, το δημοσίευμα που αναφέρεται σε γεγονότα που μόνο στο πρόσωπό μου αφορούν, ουσιαστικώς με αδικεί.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=26793&catid=3